Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FGKS-VBEB2-E445R-KYXED-K9EF
gyerunk gyerekek, mindenki dobja be a kulcsat, hisz egy csalad vagyunk
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Látod, milyen hülye vagy?
Meg ez az írás : cs all, naon (ettõl a hideg ráz....)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A hitelkartyamat ne kuldjem el?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ha jol tudom valaki nekilatott egy normalis magyaritasnak.kesz van mar?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Harmadik jön napokon belül elvileg
Jelenleg semmi,pár hét és elvileg jön az ACE2 utánna meg minden más elbújhat szerintem.
Arma.hu,estefele
kb egy honapja hogy nem voltam gep kozelben.most vettem meg az armat azelott warezom volt.kerdes:
van mar demo?
hanyadik patchnel tartunk?(esetleg link)
miket erdemes meg felrakni?
mikor es meik szerveren multiztok?
valaszokat elore köszönöm
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
"AI fixes, campaign fixes, bug fixes, MP "receiving" fix, MP/Coop campaign improvements, some optimisations, usual stuff "
ha jól emlékszem OFP-t NeO néven játszottam... de nem biztos 😄
Ha OFP-ztél multiban akkor engem kell hogy ismerj.
Elég pár ofp-s érdemem felsorolnod a 114-bõl <#nyes>#nyes>
Írhatod priviben is, nehogymá itten fényezésnek láccon mehhöhee
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
#ofp.hu@irknet
Mponny mart!
#ofp.hu@irknet
bazz azt összekevertem azt kész. sokan voltunk azt tudom
#ofp.hu@irknet
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
\"Erről van szó!\"
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
lehet célozni...
#ofp.hu@irknet