Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha az nem mukodne, probald az enyemet is:

FGKS-VBEB2-E445R-KYXED-K9EF

gyerunk gyerekek, mindenki dobja be a kulcsat, hisz egy csalad vagyunk

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

wardogzombie
LHFJ-CBWB7-392RB-KZHAF-K9ED tessék

Vorpal
Na jó, ez még az én mértékegységeimhez mérve is hülye volt.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

DrRadon
Én azt vettem észre, hogy a te 5 perces munkáidat minden esetben remekül helyesttesíti a google.<#mf2>

énmeg agyérgörcsöt kaptam, ACE így késik pár évet, megyek nyaralni viszlát :*

Papa01
Biztos, azért fizetnek ki az emberek kb 7000 ft-ot, hogy neked odaadják a CD kulcsot.
Látod, milyen hülye vagy?

Meg ez az írás : cs all, naon (ettõl a hideg ráz....)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

ooo, persze 😊
A hitelkartyamat ne kuldjem el?
cs all valaki meg tudná neki adni a cd key ét naon meg köszöném !:S köszönöm cs
Hát én még nem próbáltam, de itt találsz róla részletes leírást.

Hali!Megkérnék valakit,hogy nem csinálna egy szerkesztõs mentést amibe be van rakva a tüzérségi modul úgy hogy mûködjön is.Csernaruszba.Egyszerûen nem jövök rá,hogy kell csinálni a tüzérségi támogatás kérését.Elõre is kösz!
m1c, elakadás jelzõt ennek a fasznak!

Scottt
tpM elmehet a picsába,hegessze az ACE2-t azt csók,de azt izomból😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DOGMAN
Ja most már nem "maszek" a magyarítás, hanem a gyári toolal dolgozhatunk, aminek az ereménye a hivatalos peccsekben jelenik meg. tpM is ezé várja annyira 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Scottt
A patchekben folyamatosan javul majd a szöveg,a harmadik patch ami most jön fog majd megmentõként érkezni mert a gyári az k.va szar^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tiburon26
kösz.
ha jol tudom valaki nekilatott egy normalis magyaritasnak.kesz van mar?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Scottt
Van
Harmadik jön napokon belül elvileg
Jelenleg semmi,pár hét és elvileg jön az ACE2 utánna meg minden más elbújhat szerintem.
Arma.hu,estefele

tiburon26
sziasztok!
kb egy honapja hogy nem voltam gep kozelben.most vettem meg az armat azelott warezom volt.kerdes:
van mar demo?
hanyadik patchnel tartunk?(esetleg link)
miket erdemes meg felrakni?
mikor es meik szerveren multiztok?
valaszokat elore köszönöm

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

#94 csak hogy par napig legyen min csamcsogni 😊

hmmm
"AI fixes, campaign fixes, bug fixes, MP "receiving" fix, MP/Coop campaign improvements, some optimisations, usual stuff "

vagy egy ujabb 1.03-as megerzest 😛

Scottt
A következõ posztod tartalmazza a az ACE2 letöltési linkjét addig nem is akarlak itt látni Tpm.

Falcon87
<#idiota>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

voltam kb 12 éves

És a hangod alapján azthittük, hogy csaj vagy 😄

kezdõdik<#boxer>
Dogman? hmm. talán ismerõsen cseng a név. tempire emlékszek mivel vele többször toltam zombi coopot meg normál coopot. volt az vagy 2-3 éve mivel nekem ArmA1 kimaradt sajna.

ha jól emlékszem OFP-t NeO néven játszottam... de nem biztos 😄

DOGMAN
ZSÍR!

Ha OFP-ztél multiban akkor engem kell hogy ismerj.
Elég pár ofp-s érdemem felsorolnod a 114-bõl <#nyes>
Írhatod priviben is, nehogymá itten fényezésnek láccon mehhöhee

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

mivel felhúzol az alaptalan vádaiddal. annyira mégse alaptalan mert voltak TKs esetek. ez rendben van. egyébként meg leszarom...

De az arcod az szepen megnott...

#ofp.hu@irknet

nem emlékszem semmi olyanra, ami okot adna pl az én nevem elfelejtésére. se nem TKztam, se nem pofáztam senkinek. Max annyi volt h hozzátok képest nagyon fiatal voltam és vagyok is...

Hat, van par nev, amit el szeretnek felejteni.
Mponny mart!
TKzni nagyon ritkán TKztam mivel eljutottam arra szintre SP-ben, hogy felismerjem a társat/ellenséget. nem 1x volt az hogy helikopterbõl ugrottam (NEM ÉN VOLTAM A PILÓTA) és satchellel robbantottam fel ELLENSÉGES tankokat... sõt TS-en is többször voltam fent a nagyobb akcióknál. Azt se tudod mi a fasz volt az ingame nevem

Szamomra csak annyi maradt meg a hatalmas ofp.hu-s akciodbol, hogy frendliztel, elbasztad a sajat emegyet. Nem tudom, hogy kikkel kopozhattal, talan kepzeletbeli ofp-s arcokkal.

#ofp.hu@irknet

nem.
bazz azt összekevertem azt kész. sokan voltunk azt tudom

Ezek olyanok voltak szamodra, mint a 30 vs 30-as cti-k?

#ofp.hu@irknet

Nogova Virus <3

mármint a zombisok. de a többi is! 😛

visszasirom én még a régi OFP-s coopos idõket. azok nagyon durcák voltak😄

zombi mod armaban 😄DD inkább cod5-tel toljad abban van fasza zombi mod

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

DeerHunter01
köszi szépen a választ.

\"Erről van szó!\"

Scottt
Jelenleg nincs de biztos lesz olyan kieg amiben a karakterek zombik,azoknak adsz egy waypointot azt indulhat a céllödövölde^^

DeerHunter01
olyanra gondoltam hogy haverral tolhatnánk COOP-ban és zombikat ölhetnénk 😊

\"Erről van szó!\"

Scottt
Az milyen<#fejvakaras>

DeerHunter01
Hello.
az ARMA2-höz valami zombi mod nincs ?

\"Erről van szó!\"

arma2 szervert lehet bérelni MO-on? kitõl?

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

valami hír 1.03ról?

http://www.youtube.com/watch?v=FNjQQsUuOSc&feature=related
lehet célozni...
Multi kompatibilis tank fcs vagy az a masik ztank?

#ofp.hu@irknet