Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, inkább ide.

Miért van egy olyan érzésem, hogy ezt nem ide akarta írni? <#idiota>

Adja ki magabol, ha kikivankozik. Bele ne szoruljon mar...
De ugy gondolod, hogy akit ez erdekelne megtalalja kozel huszezer hozzaszolas kozt?

#ofp.hu@irknet

Nevezd meg másképp ha ennyire zavar, és én kérek elnézést.
Azért mert Te mindent tudsz, nem biztos ,hogy más is...

It\'s good to be bad.

Nagyszeru. Vajon ki nem tudta ezt itt? De ilyet kijelenteni, hogy hivatalos utod...

#ofp.hu@irknet

Háló! Az Operatop Flashpoint-okat (Codemasters volt a kiadó) a Bohemia Interactive készítette, akik az Arma 1-2-t. Tehát az OFP-k hivatalos utodjai az armák, az új OFP-t a Codemasters készíti. Én az eddig látottak alapján egy kicsit "árkádosabb" játékmenetre tippelek, ami nem biztos ,hogy rossz és ha így lesz akkor örülök, hogy mást akarnak készíteni mint az Armák.

It\'s good to be bad.

Jo, hat bizonyos kor felett mar picit nehezebben alkalmazkodik az ember a valtozasokhoz...
DOGMAN
Hát hogy Stormmal és bebával már hárman jácchassák azt az "elavult szart" <#confused>

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Meg minek 1 mikor már van 2?

Alwares
Olyat ezen a fórumon nem kapsz. (reményeim szerint)
Használj google-t ha ennyire kell.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

HotPants
esetleg azt nem tudja valaki, hogy a sima arma-t tehát az 1-t honnan tudnám leszedni ? torret, vagy bármi csak ne fizetõs legyen

Deer
Az Operation Flashpointtal sokat szórakoztam anno, meg is van egy packban a kiegekkel együtt. Nem is tudtam, hogy van folytatás is. Egész tegnapig tudatlanságban éltem.

Deer
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a konfiggal mire számíthatok vagy milyen beállítás az elfogadható minõség/gyorsaság tekintetében?
Intel Core Duo E5200
2GB RAM
Asus ATI Radeon 4770
Win XP SP3

És ez a szerelem a halálig tart... 😄

akkor valoszinuleg már te is bugos vagy!

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Operation Battlefield of Duty 😄 Igaz még nem jelent meg a játék, de a codemasters-et ismervén és az eddig láttott képek és videók alapján ez jön le. 😊 Persze ettõl függetlenül még lehet jó is, de az már nem az az operation flashpoint lesz. Arma 2-vel meg nincs semmi baj, én beleszerettem úgy ahogy van.

It\'s good to be bad.

HotPants
nem multizok .

Igen, ez az. Szemetelje csak tele a gyari foldereket. Aztan meg csodalkozik, ha kivagjak nehany szerverrol, mert mindenfele modositott fileokkal megy fel. Gratulalok.
HotPants
az E3-as videot elnézegetve, hátt .. am én nagyon ps3 párti vagyok de egyedül az Arma miatt gondolkoztam el azon h netán xbox kellene de lemodntam az ötletrõl 😄

Alwares
Még nem tudni róla semmit se, szinte. Akár jó is lehet, Arma jó játék de korántsem annyira, hogy megérne bármi elfogultságot. Szvsz. Aztán majd még meglátjuk.

Nevezzük csak Operation Battlefield of Duty-nak 😄

HotPants
köszike már megoldottam de köszi 😊 am tom h nem témábavágo de mit gondoltok az Operation Flash Point 2 jobb lesz ? mert a látottak alapján aligha sunázná az Armát

Scottt
Figyu van 1 sokkal egyszerûbb megoldás,a pbo fájl-t simán bekúrod az "addons"mappába és kalap kabát,nemkell vele szarozni.Utánna meg gondolom az egységeknél lesz valahol, hogy melyik oldalon az már változó^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

HotPants
jo talán ezt megoldottam de ha valami jármûvet beteszek azt hol találom meg késõbb a játékban ?

HotPants
mikor az ikonra kattintok jobb gombal és probálom szerkeszteni --> -mod=@FolderYouMake -nosplash akk azt írja h ellenõrizzem a fájlnév helyességét :S mi a baj ?

Alwares
Már vagy fél éve bejelentették, hogy Arma 2 nem jön konzolra. Helyette viszont lesz új OFP.

HotPants
szia.. bocsi de valami ennél egyszerûbb módszer nincs ? met ezt nem értem :S😄 leszedtem egy helikoptert ami egy pbo fájl-bol áll.. most akk ezzel mit kezdjek ?

HotPants
???

HotPants
lesz ps3-ra M

péeshárommal ennél is könnyebb lesz <#vigyor1>

Because fuck you. That\'s why.

HotPants
amugy nehéz betenni az új jármûveket?

HotPants
wow ezek a nem gyengék :d a vonatos az jo cucc

MaskimXul
további lehetõségek 😊

HotPants
köszönöm a segítséget 😊

MaskimXul
HotPants
valaki ?

HotPants
a másik kérdésem meg az volna , h jármûveket nem lehet vhol letölteni a játékhoz? mert anno láttam egy srácot aki egy chinook-al repkedett .. Armed assault 2-vel kapcsolatosak a kérdéseim

HotPants
sziasztok.. akadna egy kérdésem a játékkal kapcsolatban .. láttam az egyik videoban valamit ami felkeltette az érdeklõdésem.. lehet helikopterrel más jármûvet fuvarozni ? mármint felemelni ?

jesus😄 Visszatérve a dologra, mivel ma már "késõ" van ezért mondjuk a holnapi nap folyamán összehozhatjuk, ha van kedvetek! 😉

It\'s good to be bad.

ez ilyen billentyûzetcsapkodást imitáló hsz akart lenni. kurvanagy volt anno a mikozás 😄😄
megyünk és akkor. MIKO
térkép is tele volt spammelve MIKO-val

Ennel egy kicsit pontosabban fogalmazd meg a kerdesedet.
Segitunk ha valami nem megy. Probald meg ujra !

Scottt
Én is beérném vele^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

?:😄F?G:_ADF?_

ja, miko?

miko

Én benne lennék, meg talán ez a kis drága aranyos tempike is😊

Coop valaki valamikor? végig akarom vinni de nem egyedül😊

It\'s good to be bad.