Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem ez a mod igéretes:
http://www.armaholic.com/page.php?id=6685
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
kontroller kalibrálásnál vedd szûkebbre a gázkar tartományt, bár ez csak úgy jó ha a kontroller profilt tudsz menteni... akkor armához mindig betöltod ezt a szûkebb gázkaros profilt azt jóvan.
de az is lehet hogy az arma a szûkebbre belõtt tartományt is lefelezi, akkor meg ugyanott leszel mint most.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mert arra gondoltam, hogy veszek egy wireless recivert és az Xbox-os kontrollert majd tudnám használni itt helikopterhet, repülõhöz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
#ofp.hu@irknet
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
3.20 GHz Performance Rated at 4.80 GHz
Microsoft Windows XP Professional (Build Szervizcsomag 32600)
ATI Radeon HD 2600 PRO
Jah és valaki mondja meg hogy lehet az egér érzékenységén állítani mert ott ki van írva de csak az inverzibilitás és a normál egér jön be allata a tengelyeknél meg maxonis és minimumon is ugyan úgy mûködik.pls.És bocs a sok kérdésért
Ez kettõ mod egyben. Ha az "NOBLUR A" t választod, az lekapja a motion blurt.
Viszont a "NOBLUR B" a bloom ot is kikapcsolja. Nekem inkább az "A" vált be.
( Mert én ragaszkodom a világító a tehenekhez )
Konfigom: C2D E7400, 2 GB RAM, Ati 4850 512 Mb....
Van valami plusz dolog a dvdén amit fel kell rakni vagy valami?
Na az Ace pont "átsegítette" a jó kis armámat ezen a lélektani határon 😊
De azért ott a pont !
Viszont most beruháztam becsülettel gépvasra, ugyhogy majd mást kell kitalálnom ,h beleköthessek ace2 be. 😊
Amikor megláttam ezeket a vergõdési animokat, egybõl rátok gondoltam.
Igen, ez az érzés hiányzott nekem belõle ! 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ace egyben, kettõ dolgot nem szerettem, ( amellett, h alapvetõen jónak tartom )
Az egyik, h minden híresztelésed ellenére nálam súlyosan meghúzta a frame ratet.
A másik pedig , h - akkor még megfelelõ animáció hiányában - nem tudtam megkülönböztetni a földön fekvõ halott katonákat a haldoklóktól .
Viszont arma2 ben már van ilyen klassz földön vergõdõs anim. Ugyankkor választható is lett maga a modul ( elsösegály szim. )
lehet tudni ,h ez hogy mükszik majd ace2 ben ?
#ofp.hu@irknet
Van ebben a gámában éppen elég bug "gyárilag" is, nem kell a bajt tovább tetézni <#ejnye1>#ejnye1>
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Core 2 E7400 (3,4 Ghz-en), 2 GB DDR2-800Mhz és egy Shappire HD4850 Vapor-x?
Magas beállításon futna rendesen? Mert szeretném megvenni hamarosan, addig próbálkoznék a mokkolt verzióval, csak azok sose futnak úgy mint a rendes.
<#nevetes1>#nevetes1>
<#nyes>#nyes>
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
a lap alján van letölthetõ sample, de ajálom a szüveges rész átnézését is.. 😄