Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
kérdésem a következö ha csak az alap arma2 játékom van akkor arra csak az 1.08as a legutolso javitás vagy rámehet az 1.56os OA patch is?
És a mostanában megjelenö béta patchek azok is szintén kompatibilisek az alappal , mert mindegyik mögött ott az OA kifejezés.

A másik bajom hogy az addonsyncel feltettem az összes létezõ odot ami az armahu oldalán elöirt akkor ha el akarok inditani egy küldetést ACE-val akkor miért sipákol hogy valamilyen fájlok nem stimmelnek?
Jópofák. :)
Szigorú a macsek! :D

www.smart-bus.hu

Hogthar
Ezen a macskán mindig olyan jót nevetek ha felnézek ide<#nevetes1>
Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál. :-)

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

Jól tolja a mocsok kemper! :D

www.smart-bus.hu

:D

Cica ghiliben...

www.smart-bus.hu

DrRadon
asszem mi is ezt mondtuk, de kösz az info duplázást : )

kifli
az engin nem hazai, bár azon is dolgoztak magyarok, a warhead rész készül a crytek budapesti studiojában.
DrRadon
Naaa, ne túlozzunk, az engine csak kis részben hazai.

Scottt
Az intrón kívül minden magyar a Warheadben ^.^'
Simán lehet Papa,lehet dobálni szinte mindent amiket mi szoktunk,még azt is amit nem szoktunk de hát a szuper erõ az szuper erõ :)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Melegen? Mindig is éreztem, hogy te MÁS vagy Radon! :D Meggyõztetek... de, csak azért, mert magyar kéz gyúrta! :D

www.smart-bus.hu

Eldobod? Van közelharc? 3. félidõ modot akarok!!! <#boxer> :D

www.smart-bus.hu

DrRadon
Melegen ajánlom Solt. Ha már anno a GTA IV-et is kipróbáltad , ezzel is tehetsz egy kis kivételt. Itt is majdnem annyi golyótól (bocs marja) halnak meg az ai-k mint az armában. Viszont jobban mozognak. Ja, és egy része magyar alkotás. Tudod, mint az Ikarusz :)

Scottt
Már csak az AI miatt is,pl embernek látszik a mozgása alapján,kiabálnak,viszonylag taktikusan mozognak és élethûen sikítanak ha eldobod õket :D :D :D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Na, ha lesz egy gyenge pillanatom... :))

www.smart-bus.hu

Scottt
Próbáld ki,vizsgálj meg mindent több szempontból is =)

kifli
*ts szerver akart lenni :D
Nem vagyok über netes meg multis. :)
kifli
rs szerver az team speak szerver, az külön van a játéktól, és csak beszélgetni megyünk oda :)
majd egyszer lehet róla szó. De még nem tudom hogy kell beállítani a dolgokat sem ha neten akarnám nyomni a ts szerveren mert gondolom mindenki azon nyomja.:)
kifli
én nemtudok se jól játszani armát, és armás ismerõseim sincsenek, de eddig ahányszor felmentem 7-8-9 körül a bannerban lévõ ts3 ip-re, mindig volt fent valaki, és játszottunk, válaszolgattak a hülye kérdéseimre is :D
Hát ez komolynak tûnik... mondjuk viccnek elég durva lett volna! :D

Én ne legyek konzervatív? Mintha a Dunát kérnéd, hogy álljon meg! :D

www.smart-bus.hu

Hogthar
Szerintem Solt arra gondolt, hogy Gyere fel netre ismerkedj és ott is találhatsz magadnak Cimbiket.
Az armás közösség szerintem jó, nem bunkók csak ha nagyon idegesíted õket(próbáltam).
Scottt
Tudom árkád,de én komolyan veszem,taktikázok szívatom az AI-t.Elsõ dolgom volt kikapcsolni a célkeresztet,és a magyar szinkron elég fergetes,már csak amiatt is megéri végigjátszani,egyszer próbáld ki.Ne legyél konzervatív:) Az armát most hanyagolom..

De tényleg nem ismerek olyan embert akinek meg is lenne ez a játék a közelbõl. Max innen valaki de jó nekem a egyedüli játék, még:)
Ez most vicc vagy komoly?

www.smart-bus.hu

Erre van az internet. Nem baj, ha cimbid nem melletted ül! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Nincs ilyen cimbim a közelben.
Hogthar
Szerintem társaságba próbáld meg 4 fõs coop bele van építve a kampányba, tehát ha van egy haverod akinek megvan végig tudjátok játszani.
Köszi megnézem mit lehet tenni.
akkor nyomj neki egy restart from latest checkpointot és csináld végig újra.... esetleg a következõ is teheted, ha már nagyon nem tudsz mit csinálni

ilyen elõfordul, mert lehet az, hogy egy meghatározó egység nem arra megy amerre kéne és ezért kimegy a látószögbõl... vagy ha nem abban a sorban csinálod a dolgokat, ahogy az bohémiánál gondolták, akkor is gond lehet

elég nehéz nyitott játékot fejleszteni... ahol az egységek dinamikusan gondolkoznak

szóval: bal oldali Shift + minusz billentyû a keypadon, nyomd le... majd utána csak gépeld be, hogy "endmission" ekkor befejezi a küldetést, mintha teljesitetted volna

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

egy volt beásva egy shilka. Ami le volt takarva álcahálóval. T-72 megint volt az az úton. De annyiszor végig páztáztam már. :(
elég nehéz megtalálni az utolsó tankot... ha jól emlékszem hogy igen, mintha be lenne ásva valahova, egy kissebb camp is ott van.. nem messze az uttól... sokkal közelebb hozzád, mint például ahol a házat kellett felrobbantani vagy a mozgó tankot ... az út és a tenger között

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az embereket elején még nem tudom vezérelni? Nekem továbbra sincs semmi páncélos amit meg kell festeni de egyedül tudok csak lejönni a hegyrõl egyedül meg sz*rt sem érek. A többi emberem csak fent szobrozik a hegyen. De meg még él az a küldetés hogy jelöljek be célpontot. De hogy az istenbe? El van ásva az uccsó tank? :D
Scottt
Hatalmas a Magyar szinkron,meg az egész játék,látszik, hogy hazánk fiai csinálták..^^

két külön sztoriról van szó..

egyébként visszatérve a PMChez, van ez a misszió ami már a PMC mapon történik, 4. vagy 5. tankokat kell lõni nagy puskával... az egész bejövõs nekem :)

Így már más a leányzó fekvése. :)

Itt vigyorog elõttem az OA így hogy tudom hogy ez annak a rövidítése. Mert azt is megrendeltem az alappal együtt csak még nem raktam fel, mikor az arma jött meg. Csak legyen már meg a kieg is ha alap megvan, na meg ha megfizethetõ nekem is. Akkor egyszer majd találkozunk a neten az armában.:)

Még egy szösszenet a kampánnyal kapcsolatban, lehet hogy másik szerint híg.... de érdekel a story meg a vég kifejlett. Ezt kinyomom és rakom fel kieget, mert nem tudom meg e változtatja a storyt.
Hogthar
Az arma 2 a nagy területbõl és realisztikusából származó lehetõségek tárháza miatt jó. Nos gondold el ezt társaságban, ahol mindenki ezt kihasználja a saját adottságainak megfelelõen, és máris a lehetõségek kínálata szinte végtelen.

Az OA az arma 2 független kiegészítõje az operation arrowhead (mûködik egybetelepítve az alap arma 2 vel is és nélküle is elfut). Sajnos ez a verziója már angol, de ha egyszer társaságban szeretnél játszani akkor érdemes beszerezni.
Oa? Így rövidítésbõl még nem tudom mi is az. Alapvetõen tetszik az arma nekem. Meg hogy én hadilábon állok az angollal az arma azért jó mert magyar a küldetések is. Akármilyen híg fos is .:)
A risztóra figyel! Cirkumveniálni kell! <#banplz>
Az elején még vezényel de késõbb te leszel a raj pk és akkor már te ugráltathatod õket. Nem akarom elvenni a kedved de szvsz az arma2 kampánya egy híg fos... Inkább a OA-el játssz, vagy tölts le egy bárdossi kampányt...

Az Arma ilyen. Lesz még olyan, hogy a grafika lesz a legkisebb gondod. :-)
Scottt
De amúgy mond valamit a gyerek..Na mindegy megyek is vissza Crysisozni :)

Köszi!

Meg ah lementem a hegyrõl egy idõ múlva nyomja a parancsnok hogy vissza az alakzatba. De õk nem jönnek utánam. Hát na még nagyon tanulgatom a játékot és ez tudom meg is látszik. A Bf-2 váltottam le vele, mert azt netes játékhoz vettem meg de ezt neten még nem is toltam. Bár az elsõvel sem voltam nagy vadász.:)
Szerintem nem rossz játék de grafika kicsit elavultnak tûnik, de tudom kompromisszumot kellett kötni a nagy bejárható terület miatt. (gondolom)
De azt várom már hogy valami gépben legyek benne. :)
heroes of stalingradra leszek kiváncsi... már most készül hozzá egy jól festõ vietnam mod

Éjféltõl lelövik a szervereket,mert ekkora fost még nem láttak

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Ja-ja... még a szart is elszarnák! :D

www.smart-bus.hu

macleody
Áhh, mindegy. Úgyis csak egy félkész játékot adnának ki, aztán tolnák ki pénzért a DLC-ket. Nem is érdekel, kenjék a hajukra :)
Hmmm... az állagválasztás meg majd jön plusz kiegészítõként! Azé csak nem mindegy már, hogy kemény szar vagy, vagy híg fos! :D

Az nem hagy még nyugodni, hogy a bélféreg itt barát, vagy ellenség? :D

www.smart-bus.hu