Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a mostanában megjelenö béta patchek azok is szintén kompatibilisek az alappal , mert mindegyik mögött ott az OA kifejezés.
A másik bajom hogy az addonsyncel feltettem az összes létezõ odot ami az armahu oldalán elöirt akkor ha el akarok inditani egy küldetést ACE-val akkor miért sipákol hogy valamilyen fájlok nem stimmelnek?
www.smart-bus.hu
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Simán lehet Papa,lehet dobálni szinte mindent amiket mi szoktunk,még azt is amit nem szoktunk de hát a szuper erõ az szuper erõ :)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Én ne legyek konzervatív? Mintha a Dunát kérnéd, hogy álljon meg! :D
www.smart-bus.hu
Az armás közösség szerintem jó, nem bunkók csak ha nagyon idegesíted õket(próbáltam).
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ilyen elõfordul, mert lehet az, hogy egy meghatározó egység nem arra megy amerre kéne és ezért kimegy a látószögbõl... vagy ha nem abban a sorban csinálod a dolgokat, ahogy az bohémiánál gondolták, akkor is gond lehet
elég nehéz nyitott játékot fejleszteni... ahol az egységek dinamikusan gondolkoznak
szóval: bal oldali Shift + minusz billentyû a keypadon, nyomd le... majd utána csak gépeld be, hogy "endmission" ekkor befejezi a küldetést, mintha teljesitetted volna
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
egyébként visszatérve a PMChez, van ez a misszió ami már a PMC mapon történik, 4. vagy 5. tankokat kell lõni nagy puskával... az egész bejövõs nekem :)
Itt vigyorog elõttem az OA így hogy tudom hogy ez annak a rövidítése. Mert azt is megrendeltem az alappal együtt csak még nem raktam fel, mikor az arma jött meg. Csak legyen már meg a kieg is ha alap megvan, na meg ha megfizethetõ nekem is. Akkor egyszer majd találkozunk a neten az armában.:)
Még egy szösszenet a kampánnyal kapcsolatban, lehet hogy másik szerint híg.... de érdekel a story meg a vég kifejlett. Ezt kinyomom és rakom fel kieget, mert nem tudom meg e változtatja a storyt.
Az OA az arma 2 független kiegészítõje az operation arrowhead (mûködik egybetelepítve az alap arma 2 vel is és nélküle is elfut). Sajnos ez a verziója már angol, de ha egyszer társaságban szeretnél játszani akkor érdemes beszerezni.
Az Arma ilyen. Lesz még olyan, hogy a grafika lesz a legkisebb gondod. :-)
Meg ah lementem a hegyrõl egy idõ múlva nyomja a parancsnok hogy vissza az alakzatba. De õk nem jönnek utánam. Hát na még nagyon tanulgatom a játékot és ez tudom meg is látszik. A Bf-2 váltottam le vele, mert azt netes játékhoz vettem meg de ezt neten még nem is toltam. Bár az elsõvel sem voltam nagy vadász.:)
Szerintem nem rossz játék de grafika kicsit elavultnak tûnik, de tudom kompromisszumot kellett kötni a nagy bejárható terület miatt. (gondolom)
De azt várom már hogy valami gépben legyek benne. :)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
www.smart-bus.hu
Az nem hagy még nyugodni, hogy a bélféreg itt barát, vagy ellenség? :D
www.smart-bus.hu