35054
-
Wampa #25724 Lol:)
Ez jó volt......erre a nincs irányzékra:
Nem csak az van,hogy nincsennek még benne a különböző optikák meg sightok a játékban?
Mintha azt irtátok volna,hogy faxa fegyverüzlet lesz:)40000 kiegészitővel
Másik tippem,faszi kitolta a picatinny elejére az irányzékot,mint ezen a PDW n csak előrébb,mert menő
-
Gascan #25723 látott innen valaki az új battlefield 3-ról videokat? egész jól fest csak azt nem értem, hogy ez a találati indikátor "X" minek kell ott lennie vagy legalább manuálisan kikapcsolható lenne -
Stief #25722 Hello ma egész nap armázni fogunk, Warfarmodba, szükséged lesz hozzá a Arma2+Arma2 OA, várunk szívesen főleg ellenséget keresünk :)
Ha akarsz írhatsz is!
Üdv Stief -
#25721 Köszi a segítséget! -
JanáJ #25720 Egymásra pakolod őket. Felpatheled őket (arma2.com)
Armaholic.com-ről meg letöltheted az összes plusz küldit. -
#25719 Üdv!
Végre megvettem az ArmA2-t meg az OA-t. Az lenne a kérdésem hogy milyen patcheket kell feltennem rá, hogyha csak offline játszok egyenlőre. Jah és esetleg vannak bele plusz letölthető küldik? -
Gascan #25718 de sok ideje van valakinek :) -
#25717 Esetleg ha valaki nem akar segédprogit használni, parancsikont paraméterezni, annak ott az ArmA2OA főmenüben az Expansions opció ahol ki/be kapcsolhatja melyik modot akarja használni!
-
#25716 De nem kellenek modok csak az A.C.E 2,meg maximum egy-két egység -
tpM #25715 Azt hiszem abbahagyom a hangmoddolást, úgyis mindenki ezt fogja használni. :D -
#25714 A telepítésben nincs semmi bonyolult. A modok kezelésére is már készítettek pár segédprogramot ami megkönnyíti a használatukat.
Arma II Launcher segítségével be lehet állítani az indítási paramétereket és a modok kezelését is segíti(elrejti a felhasználó előtt). -
#25713 Nagyon tetszik nekem ez a játék, de ahogy egyre többet olvasok róla, olyan bonyolultnak tűnik, hogy már a telepítésbe sem mernék belevágni :(
Pedig airsoftosként valahogy most ez irányban vonzódom ... -
#25712 Gyorskötözőre gondolsz? :) Szerintem akik Armáznak valamennyire képben vannak a valós dolgokkal is,bár ezt főleg a rendőrök használják tudtommal.Ne féltsd a közösséget,ide viszonylag értelmes emberek járnak, ha valaki nem tud valamit rákeres. -
tpM #25711 Amúgy sajna elég sok dolog nincs magyarul dokumentálva. Ilyen apróságokról nem biztos, hogy sokan tudnak mint pl az a zsineg-bilincs (nem tudom a pontos nevét) amivel az elfogott katonákat meg lehet kötözni, vagy radar észlelő riasztó rendszer stb... -
Feró Flex #25710 Sikerült Tempi felrobbantanom a szatyrot!Kicsit bonyolultabb lett a robbantás,mert az intermenüben kell élesítení a bombeszt aztán az eksönben "kibisztósítaní" és mehet a bumm.
Köszi TpM. -
tpM #25709 Interakciós menüben kell valamit, majd Tempi frissíti a leírást valamikor, de mindig csak halogatja. -
Feró Flex #25708 Erre gondoltál?
Mert ez kicsit hiányos,van benne pár új dolog mióta Tempi ezt elkészitette.:) -
#25707 PHwar!!!!
Aki tud jöjjön!! -
JanáJ #25706 Olvass vissza a fórumon. Tpm valahol linkelt wikis leírást mit - hogyan. -
Feró Flex #25705 Ace2-ben hogy a retekben robbantom fel a szatyrot?Eddig ugye eksön menüben volt hová lett belőle?Ja,mi ez a rengeteg új beállitás a szettingszben?Semmit sem értek szinte hogy mi mire való...
Köszi -
tpM #25704 Tudtam én, hogy jó balkezesnek lenni. -
Amery #25703 Na ez nem egészen világos. A kép előterében lévő fegyveren jó oldalon vannak a "dolgok".
Ebben az aspektusban Danci felvetését sem értem, tudtommal nincs fordított elrendezésű M4-AR15 triggergroup. Bal kezesek is ezt használják és igen, bal kezeseknek az arcuk előtt 30 centivel elrepül keresztben a hüvely. -
#25702 counter strike-ba is balkezes az összes fegyver jobbkézben, a válasz meg az, hogy így jobban néz ki a játékban, ha a másik irányba repül ki a cucc, akkor azt max a mögötted lévő látja :) -
tpM #25701 Ne legyetek már ilyen régimódi milsim fanboyok. Van célkereszt.
|
|
--------
|
| -
Amery #25700 Nos, a képen látható fegyverek egyikén sincs irányzék. -
Sith #25699 Nem túl szerencsés irányba de ezt én akkora problémának azért nem érzem... ha a helyzet megkívánja igen is kezet kell váltani. -
#25698 Hint: A közeli katona fegyverének elsütését követően hova repül a hüvely és a forró por? -
Sith #25697 Lehet ép fogást vált? :) -
JanáJ #25696 Lehet csak nézegeti a fegyvert, mert a keze sincs rajta. -
#25695 ha vkinek kell
vadonatúj, karcmentes ArmA gyárilag 1.08 patch-csel
sikítson pü-ben
-
#25694 Arról a kiadásról van valami hír amiben benne van az összes eddigi OFP+ArmA?
Lehet kapni itthon valahol vagy csak külföldről lehet behozatni? -
Amery #25693 Hmmm... Bátor dzsíájdzsók ezek!
Minek a fegyverre irányzék, az amerikai radarvezérlésű lövedék úgyis mindent eltalál :) -
#25692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A minibusz mögött álló tengerészgyalogos lábánál egy gördeszka van? :D -
#25691 http://www.hardwired.hu/g.php?img=61797 -
#25690 Milyen hibákat találsz a képen? :D Faceplam ha meglátod! :D
-
#25689 Az van nekem is. -
#25688 vbs2usar én ilyet szedek most :D -
#25687 Ja most nézem ez csak 1.23-as. -
#25686 Nekem van valami VBS2 JCOVE Lite 4 gigás cumó. -
tpM #25685 Sokan így vannak a nőkkel is. :D