35054
  • Wampa
    Lol:)
    Ez jó volt......erre a nincs irányzékra:
    Nem csak az van,hogy nincsennek még benne a különböző optikák meg sightok a játékban?
    Mintha azt irtátok volna,hogy faxa fegyverüzlet lesz:)40000 kiegészitővel
    Másik tippem,faszi kitolta a picatinny elejére az irányzékot,mint ezen a PDW n csak előrébb,mert menő

• Gascan #25723
    látott innen valaki az új battlefield 3-ról videokat? egész jól fest csak azt nem értem, hogy ez a találati indikátor "X" minek kell ott lennie vagy legalább manuálisan kikapcsolható lenne
  • Stief
    Hello ma egész nap armázni fogunk, Warfarmodba, szükséged lesz hozzá a Arma2+Arma2 OA, várunk szívesen főleg ellenséget keresünk :)

Ha akarsz írhatsz is!

Üdv Stief
  • Hecker007
    Köszi a segítséget!
  • JanáJ
    Egymásra pakolod őket. Felpatheled őket (arma2.com)
    Armaholic.com-ről meg letöltheted az összes plusz küldit.
  • Hecker007
    Üdv!
    Végre megvettem az ArmA2-t meg az OA-t. Az lenne a kérdésem hogy milyen patcheket kell feltennem rá, hogyha csak offline játszok egyenlőre. Jah és esetleg vannak bele plusz letölthető küldik?
  • Gascan #25718
    de sok ideje van valakinek :)
  • Icebird
    Esetleg ha valaki nem akar segédprogit használni, parancsikont paraméterezni, annak ott az ArmA2OA főmenüben az Expansions opció ahol ki/be kapcsolhatja melyik modot akarja használni!

• Scottt
    De nem kellenek modok csak az A.C.E 2,meg maximum egy-két egység
  • tpM
    Azt hiszem abbahagyom a hangmoddolást, úgyis mindenki ezt fogja használni. :D
  • DancZer
    A telepítésben nincs semmi bonyolult. A modok kezelésére is már készítettek pár segédprogramot ami megkönnyíti a használatukat.
    Arma II Launcher segítségével be lehet állítani az indítási paramétereket és a modok kezelését is segíti(elrejti a felhasználó előtt).
  • lac coo
    Nagyon tetszik nekem ez a játék, de ahogy egyre többet olvasok róla, olyan bonyolultnak tűnik, hogy már a telepítésbe sem mernék belevágni :(
    Pedig airsoftosként valahogy most ez irányban vonzódom ...
  • Scottt
    Gyorskötözőre gondolsz? :) Szerintem akik Armáznak valamennyire képben vannak a valós dolgokkal is,bár ezt főleg a rendőrök használják tudtommal.Ne féltsd a közösséget,ide viszonylag értelmes emberek járnak, ha valaki nem tud valamit rákeres.
  • tpM
    Amúgy sajna elég sok dolog nincs magyarul dokumentálva. Ilyen apróságokról nem biztos, hogy sokan tudnak mint pl az a zsineg-bilincs (nem tudom a pontos nevét) amivel az elfogott katonákat meg lehet kötözni, vagy radar észlelő riasztó rendszer stb...
  • Feró Flex
    Sikerült Tempi felrobbantanom a szatyrot!Kicsit bonyolultabb lett a robbantás,mert az intermenüben kell élesítení a bombeszt aztán az eksönben "kibisztósítaní" és mehet a bumm.

Köszi TpM.
  • tpM
    Interakciós menüben kell valamit, majd Tempi frissíti a leírást valamikor, de mindig csak halogatja.
  • Feró Flex
    Erre gondoltál?

Mert ez kicsit hiányos,van benne pár új dolog mióta Tempi ezt elkészitette.:)
  • kifli
    PHwar!!!!

Aki tud jöjjön!!
  • JanáJ
    Olvass vissza a fórumon. Tpm valahol linkelt wikis leírást mit - hogyan.
  • Feró Flex
    Ace2-ben hogy a retekben robbantom fel a szatyrot?Eddig ugye eksön menüben volt hová lett belőle?Ja,mi ez a rengeteg új beállitás a szettingszben?Semmit sem értek szinte hogy mi mire való...

Köszi
  • tpM
    Tudtam én, hogy jó balkezesnek lenni.
  • Amery
    Na ez nem egészen világos. A kép előterében lévő fegyveren jó oldalon vannak a "dolgok".
    Ebben az aspektusban Danci felvetését sem értem, tudtommal nincs fordított elrendezésű M4-AR15 triggergroup. Bal kezesek is ezt használják és igen, bal kezeseknek az arcuk előtt 30 centivel elrepül keresztben a hüvely.
  • kifli
    counter strike-ba is balkezes az összes fegyver jobbkézben, a válasz meg az, hogy így jobban néz ki a játékban, ha a másik irányba repül ki a cucc, akkor azt max a mögötted lévő látja :)
  • tpM
    Ne legyetek már ilyen régimódi milsim fanboyok. Van célkereszt.

|
    |
    --------
    |
    |
  • Amery
    Nos, a képen látható fegyverek egyikén sincs irányzék.
  • Sith
    Nem túl szerencsés irányba de ezt én akkora problémának azért nem érzem... ha a helyzet megkívánja igen is kezet kell váltani.
  • DancZer
    Hint: A közeli katona fegyverének elsütését követően hova repül a hüvely és a forró por?
  • Sith
    Lehet ép fogást vált? :)
  • JanáJ
    Lehet csak nézegeti a fegyvert, mert a keze sincs rajta.
  • Muttley
    ha vkinek kell
    vadonatúj, karcmentes ArmA gyárilag 1.08 patch-csel
    sikítson pü-ben

• Hecker007
    Arról a kiadásról van valami hír amiben benne van az összes eddigi OFP+ArmA?
    Lehet kapni itthon valahol vagy csak külföldről lehet behozatni?
  • Amery
    Hmmm... Bátor dzsíájdzsók ezek!
    Minek a fegyverre irányzék, az amerikai radarvezérlésű lövedék úgyis mindent eltalál :)
  • Scottt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A minibusz mögött álló tengerészgyalogos lábánál egy gördeszka van? :D
  • DancZer
    http://www.hardwired.hu/g.php?img=61797
  • DancZer
    Milyen hibákat találsz a képen? :D Faceplam ha meglátod! :D
  • macleody
    Az van nekem is.
  • kifli
    vbs2usar én ilyet szedek most :D
  • macleody
    Ja most nézem ez csak 1.23-as.
  • macleody
    Nekem van valami VBS2 JCOVE Lite 4 gigás cumó.
  • tpM
    Sokan így vannak a nőkkel is. :D