Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megkérdezni hogy körülbelül hány magyar játszik rendszeresen ezzel a játékkal, ugyanis megszeretném venni, de had ne vegyem már feleslegesen úgy hogy megint (mint OFP1nél) össze vissza mindenféle külföldi szerveren, ott is csak nagy nehezen és semmi összjátékkal.
köszi a válaszokat elõre is.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kicsit Cinikusnak tûnhet a kérdés, nem annak szántam, de tényleg nem egyértelmû.
Leírhatnád a pontos konfigod, a játék verzió számát, esetleg tört verzióval próbálkozol?
Ha a windowsod fagy ki, leírhatnád a pontos hiba üzenetet. Próbálkozz Driver frissítéssel, Vírus és egyéb kártékony program kereséssel és töredezettségmentesítéssel.
Nálam is win7 x64 van, de ilyen problémával még nem találkoztam, ha tovább részleteznéd a problémát segítene. Pl mikor lép ki, milyen patch, OA vagy alapjáték? stb.
Nem tudom hogy jó helyre írok e de a játék nálam kilép egy olyan hibaüzenettel hogy: az ARMA2 rendes mûködése miatt leállt <#wow1>#wow1> Windows 7 X64-et használok a konfigom is jó a játékhoz.Mi a probléma segítsetek plz.
hogy tetszett a PMC?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A legviccesebbnek az találom hogy Jakistanon játszódik, ami végül is az arma térkép nevének a lelopása, és a helyszín is teljesen ugyanúgy néz ki. <#duma>#duma>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az alap szabadabbnak tûnik+vannak a neten hozzá pályák azok meg teljes szabadságot adnak,olyan sorrendben oldod meg a feladatokat meg úgy, ahogy akarod 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Tessék, én is írtam mesterlövészes leírást régebben...
AI irányítása
Mesterlövész alapok
tpM: Fordítás, feliratozás! Kész van? 😄
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Aztán lehet hogy alaptalan.
Update 1.04-1.05\ADDONS\ROCKS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SIGNS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SOUNDMISSIONS.PBO.BI.BISIGN.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SOUNDMISSIONS.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\SOUNDS.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\STRUCTURES.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\TRACKED2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WEAPONS.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WEAPONS2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WHEELED.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Update 1.04-1.05\ADDONS\WHEELED2.PBO.UPD.#STEAM cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
ezek nektek is voltak?
Arma 2 Operation Arrowhead 1.56
Arma 2 British Armed Forces 1.02
Ha az arma 2 õt egybetelepítetted az arrowheaddal elég csak az 1.56 os patch is, mert az felteszi az alap arma 2 es fájlokat is.
Repvez: Az OA patchek(beleértve a bétákat is) nem mûködnek sima arma 2 vel. Azért írja ki a wrong cd-key hibát, mert az arrowhead cd kulcsát keresi. A jó hír számodra hogy az 1.56 os patch-et egy idõben adták ki az alap Arma 2 höz készült 1.08 assal így a javítások benne vannak.
Újra kezdtem az egész játékot mivel még elején voltam a tankos nyûggel. Remélem nem lesz több ilyen.
vicces volt mikor megjelölt egy célpontot az égen a játék. 😄
Meg a doki elején kúszva ment a kis házhoz.😄
Meg a csávóm nyögdécsel mintha sebesült lenne de nem. 😊
Meg az is egy vicc alapból milyen nehezen rakja le a táska bombát és nem is mindig lehet észrevenni mikor rakta le.
A patchekröl mit tudtok mondani?Mert az 1.56os patchnél mintha irták volna hogy javitja az alapjátékot is de a telepitésnél wrong cd-key uzenetet kapok pedig eredeti.
Azzal indit hogy a ACE_animns csak az 1.54es verzioval kompatibilis.
aztán a fömenünél
HARPC_C_ECHO explodes by tpm, harcu stb...
HARPC_C_ECHO MG by mindig más név
A fömenünél nincs ACE háttérkép ami eddg volt a bal felsö sarokban HARPC-DSS101 a bal alsoban ACRE1.014.224, jobb alsoban 1.08.74450
Ha rákattintok a kampányra akkor:
no entry/campaign/pullercamp/description.ext.campaign.
no entry/bin/config bin/cfgvehicles/AH6_base_EP1.scope.
meg volt egy tele ablak acex kiterjesztésü fájlok sorozatával amikor esc-el kiléptem a kampány elsö küldéjéböl a menübe majd vissza a folytatással amirol készitettem egy printsreent, de nem találom hova mentette el, mert a paint vágolapján nem volt.