Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nem bántás / személyeskedés, de lefelé mindig van. :-)
( mindig azt hiszem, hogy nem lehet már meglepni, pedig de! 😄 )
www.smart-bus.hu
E szerint a nullán. Nyomd ki a numlockot és akkor insert lesz a nulla. Vagy keres "fn" billentyût és azzal nyomd.
A nap kérdése a tied. :-) <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor1>#vigyor1>
www.smart-bus.hu
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A PMC pár gyalog, meg 1 autó, 1-2 heli. Elég SF-os filing (1edül a világ ellen). Nekem emészthetetlen. :-)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ehhez már ennyi kiegészítõ megjelent ?
vagy mik ezek ? ezekbõl eddig egyedül errõl hallottam : Operation Arrowhead
Csak az Arrowhead van fent, az Arma 1 és 2 elöl kivan szedve a pipa, csak az Arrowhead van bejelölve és az be is van állítva. Már 15x próbáltam de mindig ugyanaz, állítsam be a foldert. Help please.
adonsync by Precise Division, on Flickr
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
BÚÉK
www.smart-bus.hu
Addig is minden jót és sok armával teljes újévet kívánok nektek.
Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at armed-assault.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De igazából nekem tök mind1, hogy jó vagy nem, csak azt hittem, hogy nem tudjátok, hogy rossz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Illetve ha már hozzá nyúltok, így helyesebb:
...egyéb infókért...
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Ka-50
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ha lesz új hang mód megfogom hallgatni.
www.smart-bus.hu
Ezért játszok alap hangokkal, pedig az ACESM-ben a fegyverhangok jók is lennének <#bdead>#bdead><#confused>#confused>
Én még éjjellátónál tapasztalok fényerõ ingadozást, de eddig feltételezem, hogy pl a felhõk, vagy ilyesmi. :-)
A HDR-es rész meg hasonlo hogyha nappal szembefordulsz akkor elsötétedik a kép és nagyon lassan vált vissza ha elfordulsz.