Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy kell!! 😄

www.smart-bus.hu

addig tököltem az 5 eurós red orchestrán hogy mostmár 10 euró a steamen

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

lol, tényleg.

Nem bántás / személyeskedés, de lefelé mindig van. :-)
Ott van a felsõ sorban is... 😊

( mindig azt hiszem, hogy nem lehet már meglepni, pedig de! 😄 )

www.smart-bus.hu

Jut eszembe: nem tudja valaki hova raktam a kocsi kulcsom? (Most tényleg.) ;-)
kép
E szerint a nullán. Nyomd ki a numlockot és akkor insert lesz a nulla. Vagy keres "fn" billentyût és azzal nyomd.

A nap kérdése a tied. :-) <#nezze><#hehe><#vigyor><#eplus2><#nevetes1><#vigyor1>
Ez most vicc vagy komoly? Ha komoly, akkor próbálj egy INS feliratú gombot keresni valahol a felsõ sor környékén...

www.smart-bus.hu

DAFFANGER
Packard Bell németben vett gép azon hol találom?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Ez elég noti függõ. :-)
DAFFANGER
Nem tudjátok hogy van laptopon az Insert gomb?vagy melyik gomb az?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

A BAf-ban britt katonák, két heli, meg asszem 3-5 kocsi van. Mini kampány, egy rajjal rohangálsz. Egész jó.

A PMC pár gyalog, meg 1 autó, 1-2 heli. Elég SF-os filing (1edül a világ ellen). Nekem emészthetetlen. :-)
koschwarz
jaja, csak a zsoldosost meg a britest csak letölthetõ formában lehet (egyelõre) megszerezni. a combined meg tartalmazza az arma2 és az op.arrow-t.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

http://www.gamestar.hu/arma-2-ujevi-vasar.html

ehhez már ennyi kiegészítõ megjelent ?

vagy mik ezek ? ezekbõl eddig egyedül errõl hallottam : Operation Arrowhead

csige791
Valami történt az addonsync-el. Töltöttem le az ACE-t, majd kb a felénél kék halál (soha nem volt még kékhalálom a mostani gépemen). Mikor újra akarom indítani a töltést a Check for Addons megnyomása után azt mondja, hogy állítsam be az Arma 2 foldert.
Csak az Arrowhead van fent, az Arma 1 és 2 elöl kivan szedve a pipa, csak az Arrowhead van bejelölve és az be is van állítva. Már 15x próbáltam de mindig ugyanaz, állítsam be a foldert. Help please.

adonsync by Precise Division, on Flickr

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

wardogzombie
gyere vissza mihamarabb nehogy kodozzál<#ejnye1>

Hogy-hogy?

BÚÉK

www.smart-bus.hu

Hogthar
Búcsúzom tõletek, kb 2 hónapig nem lesz netem.

Addig is minden jót és sok armával teljes újévet kívánok nektek.
Hogthar
Mici majd frissíti, ahogy kész az oldal teljesen.
csige791
Nekem most is ezt írja ha a fenti piros arma2 linkre klikkelek:
Not Found
The requested document was not found on this server.

Web Server at armed-assault.hu

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hogthar
Ma volt frissítve az oldal azért nem volt elérhetõ, csak rossz idõben nézted meg<#circling>
csige791
Nem kötekedni akartam, csak ha már link akkor legyen jó. Ráklikkel a nép aztán nem jön be semmi. 😊
De igazából nekem tök mind1, hogy jó vagy nem, csak azt hittem, hogy nem tudjátok, hogy rossz.

Papa01
Gratulálok, nagyon szép lett! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

csige791
Gondoltam jelzem, hogy a fenti "Szerver és egyébb infokért: Arma2.hu" link nem jó.
Illetve ha már hozzá nyúltok, így helyesebb:
...egyéb infókért...

csige791
végre megvettem így az arrowheadet.

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

BUÉK

Ka-50

BUÉK

wardogzombie
buék

BÚÉK mindenkinek. :-)
Javítom magam, a lépéshangok nem lesznek.

kifli
voltam aztán fent ts-en de nem volt hely 😞
Hogthar
de éjfélig játszottunk azért nem is írtam eddig.
kifli
hátõ, 7 körül koriztunk 😄

Most értem haza, vagy ilyenkor már nem játszik senki? 😄
Ezek szerint nem rajtad múlt. <#idiota>

Hogthar
gyertek fel 7 körül ha rajtam múlik lesz coop.
ennyi idõ alatt codban már a 100. emberemet is szétlõttem 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

kifli
ma este lesz valami coop vagy hasonló dolog? Lehet hozom ismerõsöm is ha ráér, neki nagyon új lesz még az egész 😊
Hogthar
Hát igaz a fegyver hangok nagyon jók, de nem az a baj, hogy nem tetszik a futás hangjában néha-néha megpendülõ hang, hanem nem tudom elviselni, konkrétan tényleg kiráz tõle a hideg, és nagyon irritáló úgy játszani ,hogy két másodperc között újra és újra megborzongok.

Ha lesz új hang mód megfogom hallgatni.
Amúgy pénteken jönnek a fejlesztett/új fegyver, robbanás, mozgás (az alap mûanyagos klikk klakkogást fémesebbre cseréltem) + bizonyos felületeken új lépéshangok.

Hát pedig a mozgás hangok nem mûködnek, ha SM mellé ACE indul, így nem is tudhatod milyenek az "új" hangok. 😊 És ha zavar, akkor nyugodtan kiveheted. acex_sm_c_sound_men, acex_sm_s_men és a hozzájuk tartozó .bisign fileokat vedd ki az ACE SM\Addons-ból.

Szakadéknyi különbség van szerintem az alap és az ace hangok közt... inkább a súrlódás, mint az alap hangok! 😊) ( szerintem )

www.smart-bus.hu

Hogthar
Pont ekkor került be az acebe az új futás hangja. Van benne egy ilyen vékony súrlódás hang, ami nem elég hogy irritál, de sajnos még a hideg is kiráz tõle akárhányszor hallom és nem tudok ellene tenni.

Ezért játszok alap hangokkal, pedig az ACESM-ben a fegyverhangok jók is lennének <#bdead><#confused>
<#worship>
Hogthar
Isla Duala
Ez melyik map?
Köszi, értem.
Én még éjjellátónál tapasztalok fényerõ ingadozást, de eddig feltételezem, hogy pl a felhõk, vagy ilyesmi. :-)
repvez
A 23700as hszben linkelt video 30.mp-étöl amikor nézetet vált akkor csak egy nagy fehérséget látni , ugyan ez a helyzet ha beülsz egy tankba vagy ha éppen kiszállsz belöle, arrol nem is beszélve hogy ugyan ugy változik a fényerössége a tank belsejébe mintha szabadba lennél attól függöen hogy a naphoz képest merre fordulsz.Ezekszerint a páncélon átsüt a nap Bis-ék legalább is igy gondolják.
A HDR-es rész meg hasonlo hogyha nappal szembefordulsz akkor elsötétedik a kép és nagyon lassan vált vissza ha elfordulsz.