35066
  • jimcat
    igen a fantasztikusan néz ki de életelen az egy nagyobb coop közösségben azt jelenti ahol van a sok éves amd alapu gépektől a viszonylag új i7 ig minden hogy 20-50 ai nál már összefossa magát az fps és semmi élményt nem add. Nincs semmi olyan amit kis modolással ne lehetne megoldani. Ha visszaemlékeztek érdekes modon arma 2 domiban hiába esett be a szerver fps 15 alá még játszható maradt itt évek óta az van hogy hol a szerver fps esik be hol a kliens. erre kéne valamit kitalálni de vártuk a dx12 őt hogy majd lesz igy meg lesz úgy. Jelen állás szerint konkrétan vissza lett modolva a játék arma2 re annyi hogy afegyverek modolhatok meg az Ace amennyit hozzátett.aztán ennyi az alapmegvalositás szar akkor lehet itt küzdeni nézzétek meg hogy kopott(párdon átalakult) a közösség mennyi aktív ember van most meg mennyi volt arma2 ace alatt
  • JanáJ
    Nekem nem az optimalizáció hiánya a gond, hanem még nem jó. Nem az a baj, hogy lassú, hanem hogy néha csúnya. De így is megérte, fantasztikus a térkép. Meg a pályából adódóan nem is kellenek a nagy látótávok.
  • Solt
    És ez így is fog maradni amíg nem váltanak DX12-re... optimalizálhatják, de érdemi változás nem lesz, mert egyszerűen ennyi objektum már sok DX11 alatt.
  • bazccka
    Igen, vannak már működő szerverek, élvezkedtem pár kört :)
    Reménykedem én is, hogy valamit javítanak az optimalizáción anélkül, hogy a minőség rovására menne. Talán van is rá esély, mert döntően mindenki erre panaszkodik.
  • JanáJ
    Nem tudom nézted-e, de tegnap volt belőle 2-3 domi szerver. Hihetetlen jó a pálya. Végre van értelme a csónakoknak, ki tudod használni az úszó APC-et. Persze az is segített, hogy tettek bele reptechnikát, nem volt kiherélve a jármű park. Viszont zabálja az FPS-t és nem tudom mi okozza, de csak nagyon közel vált át nagyfelbontású textúrára.
  • Gascan #34220
    szuper! nagyon tetszik!
  • DancZer
  • DancZer
    Köszi!
  • Fehercsoki
    Itt.
    A lényeg:
    "DX12 postponed indefinitely"
    "It has been decided that our company will first tackle this in the new Enfusion engine, as its rendering pipeline is more compatible. Afterwards we'll still evaluate porting it back (or using the knowledge we'll have gained) for Arma 3."
  • repvez
    Valamelyik sitrep ben írták, meg, hogy a dx11rol könnyebb dx12be átirat, és dayz alatt több tapasztalat jött össze a dx11rol ezért azt használja mint egy teljesen új motort. Pedig az sem ártana. Ahogy néztem a videót semmi különleges nincs ami javult volna az eddigiekhez képest a látványon kívül, a kocsi irányítás, rombolhatosag, a dzsungel se nézett úgy ki ahogy az art képeken.
    Tudom ez még az első verzió de egyenlőre nem győzött meg.
  • DancZer
    Ezt hol hallottad? Én eddig sehol nem láttam/hallottam infót arról, hogy a DayZ enginet kapná meg az arma a jövőben.

A DX-12 ről azt nyilatkozták, csak Apex után foglalkoznak vele, miutá a DayZ-ben már kipróbálták. Ahogy Paladin is írta.
  • Solt
    Az nem zavar ha később jön, legalább a dayz alatt letesztelik, de ez a bizonytalan időre elhalasztva nem hangzik jól. De nem gond, majd megveszem akkor, amikor már látni a fényt az alagút végén. :)
  • Paladin
    Kb . az előző oldalon idézte be Repvez valahonnan.
    Valahogy úgy fogalmaztak, hogy először a DayZ engine-t alakítják át, mert az kompatibilisebb, és utána meglátják, mi a helyzet az Armára portolással. (Meg hogy emiatt nyilván nem lesz az Apex része)
  • JanáJ
    Tegnap multiban egy APC-vel bóklásztam és az AI repülője megsorozott. Bemenekültem egy épület mellé. Minek után az AI megint rám repült, de csak a házat tudta megsorozni. Viszont harmadszorra abból az egy irányból jött ahonnan bántani tudott. Létezik, hogy van ennyi esze, vagy csak véletlen?
  • Solt
    No ezt jó tudni... azt tudtam, hogy előbb a dayz kapja meg, de azt nem, hogy a halasztás határozatlan időre szól. Addig nem veszem meg, amíg nincs DX12, egy újabb CPU limites résznek nem sok értelmét látom.
  • Fehercsoki
    Határozatlan időre elhalasztva, először az új DayZ engine-t fogjuk megkapni, de az "csak" DX11-et tud, és később ahhoz jöhet a DX12 támogatás.
  • JanáJ
    Igen, ez engem is zavar. Hiába tesznek egyre nagyobb településeket bele, ha nincs mellé élet. Pl ez a 2x2 sávos sétáló utca is vicces. Ha meg háború van, akkor miért nem egy szétlőtt terület? Amúgy a sziget nagyon baba, kérdés lesz-e / lehet-e multi szervert csinálni rá. Mert dev.-ben nem tudok multizni, de csak ott látom a szigetet. Vicces lesz ha mindig le kell húzni 6 GB-ot, ha váltok. :-)
  • Solt
    Nem is lesz?
  • Fehercsoki
    Nincs és nem is lesz.
  • jimcat
    Megnyilvánul valamiben a directx12 támogatás? vagy nincs benne?
  • bazccka
    Nagyon hangulatos, csak egyelőre lakatlan :) De megérte megvenni...
  • JanáJ
    Nekem eddig tetszik az új sziget. Végre lesz értelme a vízi járműveknek. Viszont az erdő AI ellen szerintem használhatatlan lesz.
  • JanáJ
    Nekem is lejött.
  • bazccka
    nah, úgy néz ki, nekem most települ...
  • JanáJ

(és baszkibaszki :-( )
  • bazccka
    Bővebben...
  • bazccka
    lásd alább
  • Hogthar
    Itt kicsit több látszik.
  • JanáJ
    Ha megvettem az Apexet akkor miért nem tudom "megnyitni" a szigetet? Azt mondja rendeljem meg.
  • JanáJ
    Mennyire darabos a trackir mozgása. Játék közben fel sem tűnik. :-)
  • bazccka
    Welcome To Tanoa (ARMA 3: APEX)
  • Hogthar
    Lesz benne HK416 is, az nem volt listában csak az ak család, ez jó hír számomra.
  • JanáJ
    Jól néz ki a térkép. Remélem jól játszható lesz. A két régi sziget nem túl fantázia dús.
  • bazccka
    mer jelenleg probléma van az apex aktiválásokkal steamen
  • repvez
    érdekes YT-on még nem láttam hogy videot tett volna fel valaki róla
  • jimcat
    most pénteken pvp lenne egy kicsit akit érdekel jöhet(modok nem kellenek)
    http://www.hafclan.eu/component/jem/event/68-haf

Utoljára szerkesztette: jimcat, 2016.06.06. 20:08:21
  • DancZer
  • DancZer
    Elő a bozótvágókat!
    https://forums.bistudio.com/topic/140837-development-branch-changelog/?p=3037051
  • Gascan #34187
    itt azt irjak h az elso verzioban 3 reszre volt szedve a kampany mivel - sztem - kicsusztak a fejlesztesi idobol .. az 1.6al eljott az ido h ujra osszetegyek 1 reszbe

azert javasoljak h vegigjatszd ujra, mert az apex sztori kapcsolodik hozza
  • repvez
    itt irnak, róla

Nem teljesen tiszta, hogy mit hogyan változtattak rajta,csak, hogy a régi mentések nem müködnek az 1.60 után
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.06.06. 19:15:00