Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Igazán nincs mit! Igen, rengeteg a billentyû kiosztás! Anno az OFP is sok fejfájást okozott de most ismét egy jó harci szimre fájt a fogam de ezek szerint ebben így bÕven megtaláltam!
www.smart-bus.hu
Gratulálok a munkádhoz, és mellesleg teszem azt egy csata közepén ez a sok bill.kombináció mennyire alkalmazható?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A fokabebik boldogsaga nem nyereseg.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Jo az ugy.
A ceg egyetlen feladata nyeresegenek maximalizalasa rendelkezesere allo veges anyagi es emberi eroforrasok mellett. Ez ugye eleg messze van egy tokeletes jatekmotor megirasatol.
Ha nekem kene valasztanom egy BMW 745 es egy jobb fizikai modell implementaltatasa kozott...
www.smart-bus.hu
Szánalmas, és a következõ Rally, majd Harckocsi, Repülõ, legvégül Tengeralattjáró szimulátor lesz!
Aztán majd vakarják a fejüket hogy hogy rakják majd mindezt egybe és ezzel feltalálják az OFPt!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ki lehet valahogy cserelni a kulcsot, vagy uj install kell?
Hát az ACE stb könyvtárat bemásolom a fõkönyvtárba,elinditom a Launchert,ami felismeri a modot,de mikor kijelölöm és inditom,azt irja ki ,valamilyen file hiányzik neki.Most nem tudom idézni,nert helyhiány miatt kitöröltem a fõkönnytárból.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vagy inkabb rar. Nem kell elbonyolitani.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szerintetek az lehetséges,hogy az ACE mod azért nem megy nekem (meg más nagyobb modok)mert a gyári 1.3 ast egybõl, egy patchel ,patcheltem (ez odab.sz a magyarságnak😊fel 1.8 asra?Lehet hogy nem ezt az all in one -t kellene használnom?Mindig kiir valamit,hogy nincs meg neki igy.......
Nem lehet valami átirásával visszavenni az ellenséges kollégák célzótudományát?
Kis tulzásnak tartom,hogy hasalok egy T72 es roncs mögött,én nem látok senkit,
ha lövök,a visszapattanó lövedék engem talál el,szart se látok a csodaoptikás Minimivel,ezek meg lebendzsóznak egy AK val😞
AK val,amivel mindenki lõtt már,én speciel elsõ blikkre a lõteret nem találtam el 100 méterrõl😞 Olyan illuzio romboló,hogy visongva beleélem magam a kedvenc brit alakulatom szerepébe,erre egy kecskepásztor kilõ a fedezék mögül,de olyan szinten,hogy mire a hüvely földet ir,már aláirt a RAMBO5 fõszerepére😞
Chopper szimulátor,nem lenne rossz dolog,egy ilyen modolható szimo.
A BS-t nem szeretem ,az EECH ezer éves,a 2 es egy fos....voltak még valami vietnamos kisérletek,azt nem is próbáltam,de a legnagyobb feeling visszaemlékezve az OFP AH1 es pályája volt.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.pcpilot.hu