• lee56
    Na ez legalább valami, ezt én nem láttam, de inkább majd a saját szememnek hiszek, mert videón aztán nagyon sok mindent be lehet mutatni.

Tetszik érteni is ha már olvasni tudol? :) Írtam én hogy nem fogok vele játszani? Csak annyit írtam hogy nálam ez játékélmény rontó tényező egy ilyen játéknál.. És ez egy extrém példa volt, a HP alapú sebzés maradjon csak meg a BF szériának. Egy armától ennél sokkal többet várnék.

"Mikor meglátom ezt a nem HP alapú sebzést mindig elmosolyodok. Ahhoz, hogy valami rombolható legyen kell lennie HP-nak."

Ez pedig alapvetően hülyeség, csak egy jól kialakított sebzésrenszer kell, aminek egy jórésze (pl lövedékfizika) már régóta megvan az Armáknál, csak valamiért nem akarják kiegészíteni. Tankoknál kritikus találat pl. torony mozágás=0, ezek sima kapcsolókkal is megoldhatók, nem kell ide HP, csak a motornak tudnia kéne hogy mit, mikor, mivel és hol találnak el, és ezt le kéne programozni..

tPM : Ez tényleg szép meg jó, de nyilván te is örülnél ha legalább egy játéknál nem modolással kéne ilyeneket belecsempészni hogy realisztikusabb legyen a realisztikus szimulátor :)