Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
friss telepítés
Ellenben a te általad kijelöltekre ezt írja:
ACE_A2 incompatible: v373
CBA_A2 incompatible: v6
CBA_OA incompatible: v4
Ezzel mi a baja?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|
www.smart-bus.hu
Segítsetek pls hogy tudom telepíteni az ACE-t. Próbáltam visszakeresni, de vagy balf@sz vagyok vagy nem mûködik a keresés. :-)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rendes rombolásmodell lesz végre?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hogy ne csak offoljak
Mi a véleményetek a hackekrõl?Láttam, hogy arma2.hun már szóltak róla pár szót.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A sima arma2-t telepítés után el sem kell indítani még serial sem kell, a combined-hez...
Leszedtem a telepitést,mondom felrakom ujra,egyenként patchelve,mindenhol megnézve, hogy fut-e az ACE.
Erre most azt csinálja a g.ci,hogy feltelepül félig(másfél óra)és kiirja hogy olvasási hiba(jó esetben kiirja)
De ez azért érdekes,mert a multkor is ezt csinálta,de a friss telepités felment elõtte,meg mikor szarrá vakirgáltam a reg adat bázist akkor is.Nekiálltam,minden file-t kitöröltem amiben Arma2 volt,akipucoltam egy cleanerrel a regeditet,még manuálisan is rákerestem,erre a telepitõ csak ugy indult:önnek telepitve van az Arma2 ,kivánja manuálisan?Ja,kivánom,anyádat.......
Ok,az olvasási hiba lehet az iró hibája is nem mondom ,csak büdös.
Összefoglalom:megvettem a szoftvert használatának jogát a Bohémiától,bár egy szemet nem játszottam igazából vele,vagyis legalább akkora részben azoknak a moddereknek a cuccával nyomom,akik a mapot,a skineket,a modokat ingyen megcsinálták,hogy az egész élvezhetõ legyen és legalább 4 órát elvett az életembõl az,hogy folyamatosan kapirgálok ,mi a turóért nem megy fel a gépemre a kifizetett játék a lemezrõl,amin még mikrokarc sincs😞
Persze,a tömöritõs,másolásvédõs hülyeségük miatt,amit 2 perc alatt feltörnek egyébbként,de ha leszedtem volna a warezt,semmi gondom nem lenne....remélem csodálkoznak,miért warezol mindenki.
Aki leszedte a warez cuccot ,azröhög rajtam és joggal.Nyilván játszottam már warez játékkal,mint mindenki,de soha nem szivtam vele,viszont két cég ,a Bohémia,meg a Lock Onos ruszki banda a sir szélére lökött már és közben tartja a markát.....baromi😞
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Bar lehet, hogy csak nem ittam eleget hozza 😊
Ez a térkép onnan van, hogy a képeken látható helyre elment egy BIS fórumtag, és ott talált egy elásott ládikát, abban volt. 😊
Jó lenne egy hidegháborus konfliktus
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Most ruháztam be egy GTX-480-ra , viszont elég nagy gondom agadt vele Arma 2 alatt . A tankok úgy néznek mint mint ha pozdorja lemezbõl lennének és a Tunguska is olyan mintha kalapácslakkal lenne bekenve a háttér is izsonyat pocsékul néz ki . Nem hibázik és nem is villódzik hanem olyan effekthiányos lett a játék . Elõtte egy ATI kártyám volt azzal semmi ilyesmi gondom nem volt , nálatok is van ilyen probléma ?
Oprendszer : Windows 7 x64 és egy Gainward GTX-480 vidkarival .