Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor @CBA

arma2+OA+PMC+BAF egyben
friss telepítés
Arma 2+OA egyben van ugye? Ehhez a sima "@CBA" kell, a többivel ne törõdj. 😊

Köszi, király vagy. Eddig eljutottam, részben jó is.
Ellenben a te általad kijelöltekre ezt írja:
ACE_A2 incompatible: v373
CBA_A2 incompatible: v6
CBA_OA incompatible: v4

Ezzel mi a baja?
Jaja:

legujabb sixupdatert kell letölteni.. és azzal baromi egyszerû

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Kérdésem lenne hogy sima ARMA2 magyar szerver van?, mert mikor AddonSync-al le akarom szedni az ARMA2.hu oldalról a friss addonokat akkor csak OA addonokat birom leszedni. Csak ez a két magyar szerver van ??

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

Az ArmA2.hu-n tuti megtalálsz mindent! 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok!

Segítsetek pls hogy tudom telepíteni az ACE-t. Próbáltam visszakeresni, de vagy balf@sz vagyok vagy nem mûködik a keresés. :-)
kifli
opencl? az megy atin és nvidian is. NEmolyanrég jött ki az sdk-ja, gyakorlatilag ugyanazt tudja mint physx, csak nyíltszabvány.
mijki
Lesz ARMA 3? Na neeeee.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Scottt
Eszerintlesz pöpec fizika,meg A3, de akinek nem szutyok nvidiája van-ergo nincs PhysX-e-azzal mi lesz?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
Az uj beta patcheket probálta már valaki? ha csak arma2 höz jött ki uj de combinate telepités van akkor is felmegy rá vagy onnantol kezdve már csak a OA patcheket kell telepiteni?
Van fejlemény a "hacker" ügyben, páran kaptak emailt amiben különféle ASCII ábrák voltak, ezeket mozgóképpé varázsolva az alul látható animációt kapjuk.

Rendes rombolásmodell lesz végre?

Scottt
Konkurencia?Hátha valódi fejlesztésre ösztönzi õket..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hát ez így a RO2 elõtt bátor vállalkozás...

www.smart-bus.hu

Valahol még el kell sütniük az olyan régóta ígérgetett feature-öket, mint a jármûbõl lövés/mozgás, fizika stb. Tessék #24822, OA motorjához adtak már licenszt egy csapatnak, szerintem ebben közbe játszott az is, hogy most jön az új rész.

Az nem az õ hibájuk... bár jó lenne rájuk fogni! 😄

www.smart-bus.hu

Meg a mikro szaggatás. 😄

Biztos lehetsz benne, hogy a textúra villódzás maradni fog... az már névjegyük! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Új grafika,régi bugokkal?<#hehe>

ARMA III.

Scottt
Hárd bássszz 😊
Hogy ne csak offoljak
Mi a véleményetek a hackekrõl?Láttam, hogy arma2.hun már szóltak róla pár szót.

Táncosokkal! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
De természetesen elõször a munka utána a szórakozás,szóval elõször edzettünk a táncosokkal 3órát, és csak utána mertem elmenni kicsit szórakozni! 😊

Azt nem is néztem... én jó kisfiú vagyok, ilyenkor én alszom! 😊)

www.smart-bus.hu

Scottt
A hajnali idõpontból szerintem kikövetkeztethetõ, hogy inkább valaminek a fenekére néztem...<#ravasz1> Bár az elõzõ hozzászólásom stílusai nem épp irodalmi volt, de láttam már több helyen rosszabbakat is,valószínûleg józan embereketõl 😄D

Belenéztél egy térdesbe, vagy mi ütött beléd? 😄

www.smart-bus.hu

kifli
havernak warez arma 2 és eredeti oa, és megy a combined operation 😊

A sima arma2-t telepítés után el sem kell indítani még serial sem kell, a combined-hez...
Scottt
Já genau,pc lófafosz változatos hanyagold totál über csont letöröl,rak warez,eredeti seriallal,többi ahogy PM-ben írtam, ha kell megadom az én serialom is barátom..!

Nekem Warezolva Arma2+OA, csak a serial eredeti, szóval szerintem Te is szedd le valahonnan, ne crackeld meg semmi ilyen, csak használd az eredeti serialod.

Félreértettek valamit. Amúgy valamennyire Arma 2 is az ezzel a Warfare akármivel...

Hát ez nem igaz,mit szopok ezzel az ARMA2 vel.
Leszedtem a telepitést,mondom felrakom ujra,egyenként patchelve,mindenhol megnézve, hogy fut-e az ACE.
Erre most azt csinálja a g.ci,hogy feltelepül félig(másfél óra)és kiirja hogy olvasási hiba(jó esetben kiirja)
De ez azért érdekes,mert a multkor is ezt csinálta,de a friss telepités felment elõtte,meg mikor szarrá vakirgáltam a reg adat bázist akkor is.Nekiálltam,minden file-t kitöröltem amiben Arma2 volt,akipucoltam egy cleanerrel a regeditet,még manuálisan is rákerestem,erre a telepitõ csak ugy indult:önnek telepitve van az Arma2 ,kivánja manuálisan?Ja,kivánom,anyádat.......
Ok,az olvasási hiba lehet az iró hibája is nem mondom ,csak büdös.

Összefoglalom:megvettem a szoftvert használatának jogát a Bohémiától,bár egy szemet nem játszottam igazából vele,vagyis legalább akkora részben azoknak a moddereknek a cuccával nyomom,akik a mapot,a skineket,a modokat ingyen megcsinálták,hogy az egész élvezhetõ legyen és legalább 4 órát elvett az életembõl az,hogy folyamatosan kapirgálok ,mi a turóért nem megy fel a gépemre a kifizetett játék a lemezrõl,amin még mikrokarc sincs😞
Persze,a tömöritõs,másolásvédõs hülyeségük miatt,amit 2 perc alatt feltörnek egyébbként,de ha leszedtem volna a warezt,semmi gondom nem lenne....remélem csodálkoznak,miért warezol mindenki.
Aki leszedte a warez cuccot ,azröhög rajtam és joggal.Nyilván játszottam már warez játékkal,mint mindenki,de soha nem szivtam vele,viszont két cég ,a Bohémia,meg a Lock Onos ruszki banda a sir szélére lökött már és közben tartja a markát.....baromi😞

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Scottt
Elvileg RTS lesz... =(

A Liberation 41-45 (2. VH keleti front) Mod saját játékot csinál az Arma/OA motorjával. Megvették hozzá a licenszt 😮.

Barmi is legyen ez, eleg gyenge.
Bar lehet, hogy csak nem ittam eleget hozza 😊
Cikk @ ArmaHu.

Ez a térkép onnan van, hogy a képeken látható helyre elment egy BIS fórumtag, és ott talált egy elásott ládikát, abban volt. 😊

repvez
na ugy tünik hogy valoban valami uj bejelentését probálják hacker támadásnak beállitani és a képet elnézve lehet hogy europa lesz a helyszine a következö résznek.
Jó lenne egy hidegháborus konfliktus
Ez azért van Luke, mert átálltál a sötét oldalra! 😄

www.smart-bus.hu

A probléma kiküszöböléséhez elõször is Win újratelepítése+legfrissebb Nvidia driver.Aztán a 3D beállításoknál a 3D alkalmazás meghatározását állítsd be.A játékon belül aztán finomhangolhatod.Persze legújabb peccs kötelezõ.

Ka-50

😄

www.smart-bus.hu

Akkor nálad majd télen jön. 😛

Scottt
Két évszakos életmódot folytatok:Nyár,és tél.Nálam már nyár van😊

Szep, de hasznalhato is valamire?
Készülõben van. Nyárra ígértük, úgyhogy ne izélj itt. 😄 Majd beszámolok róla ha lesz valami említésre méltó.

Scottt
Te meg inkább az új csoda visszhangotokat propagáljad, barátom 😊Hogy álltok,kb hány %?

Mennek megint E3-ra, lehet akkor mutatják be, bár az is lehet, hogy ezt a helis akármit propagálják majd...

Ui : A helyesírási hibákért elnézéseteket kérem , biztos este van már . Tréfálkozik velem a vezeték nélküli billentyûzetem .<#nevetes1>
Üdv !

Most ruháztam be egy GTX-480-ra , viszont elég nagy gondom agadt vele Arma 2 alatt . A tankok úgy néznek mint mint ha pozdorja lemezbõl lennének és a Tunguska is olyan mintha kalapácslakkal lenne bekenve a háttér is izsonyat pocsékul néz ki . Nem hibázik és nem is villódzik hanem olyan effekthiányos lett a játék . Elõtte egy ATI kártyám volt azzal semmi ilyesmi gondom nem volt , nálatok is van ilyen probléma ?
Oprendszer : Windows 7 x64 és egy Gainward GTX-480 vidkarival .