Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Az egyszemélyes küldetések nagy része megy és a több játékra tervezettek is.
Viszont azok a küldetések ahol szerepelnek semleges erõk azok hibásak lesznek, nincs megfelelõ egység akikre kicserélhették volna.
Úgy tudom a Lite nem engedélyezi a módok használatát, ellenben ez módként funkcionál.
Viszont ezt biztosra nem merném állítani, esetleg próbáld meg, nem kell hozzá gigákat letölteni, csak az aktuális konvertálni kívánt verziót feltelepíteni a gépedre és megadni forrásként.
Van amikor be akarok lépni egy szerverre,kilép a játék.
A single egész jól elmegy high-on is,viszont multiba már visszavettem low-ra.Persze szûrõk kikapcsolva.
marja : Köszi,ment privi!
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Még ami jó ebben a verzióban, hogy mindent konvertál.
Korábbi verziónál az egységek kifagytak, viszont ennél a verziónál minden egységet lecserél a jelenlegiekre, így az A2 es küldetések játszhatóak A3 alatt.
régebben a dinamikus felhõt ki kellett kapcsolni
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Számomra nagyon erõs lett a fény, de az új felhõvel nagyon ott van <#circling>#circling>
Dev-es verzióban új ködöt csináltak.
Régi köd:
Új köd:
Régi köd:
Új köd:
Lenovo y510p
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Már csak a frissítések végett,mert nem igazán fut jól a(warez) multi.
😄\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mondjuk van benne 1-2 dolog, amit nem értek, de azt majd "kiguglizom".
D9
Az ugrás animáció, amit régebben linkeltem, pedig nincs benne az alap játékban(legalábbis nekem nem sikerült elõidéznem). Futás közben is megáll és lép egyet.
A szerkesztõben van egy csomó új modul ami eddig nem volt. Sokat segítenek a pályaszerkesztésben.
Lenovo y510p
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,