Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogthar
Veszély módba vannak, vagy kiadtad parancsba, vagy azért mert tûzharcba keveredtetek.
az mit jelent ha a karakterek jobb felsõ sarkánál egy piros kör van?

Hogthar
repvez
Hogthar
Elkészültem az m4 essel, amint megkapom a jelszót armaholicra töltöm is fel. itt vannak a képek:
1
2
3
4
5
6
7
8
Elképesztõ😮)))
oroszoknal azert van ilyen gyakran kamera a kocsiban, hogy a korrupcio ellen vedekezzenek ... utkozesnel igy konnyebb bizonyitani kinek van igaza 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

3:27 - 3:55 nézzétek 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Hogthar
Kellene egy kis segítség.
Befejeztem a M4 fegyveremnek a configjait, elkezdtem a teszteket és úgy tûnik ezen a héten kiadom.
Viszont lassú a netem és szeretnék egy prezentáló videót is róla, ezt sajnos már nem tudnám feltölteni.
Miután kiadom valaki nem csinálná ezt meg nekem?
A fegyvert kellene bemutatni, a hangját az animációt és hogy csatolhatóak rá az alkatrészek, hol található a doboz stb stb...
nagyon hálás lennék érte <#wave>
hát ez nem jött össze, a Chedaki leader se volt meg, még jó hogy van következõ pálya kód m😊

A manhattan küldiben a fegyvercsempészt (Weapon smugglers) merre lehet megtalálni?

Hogthar
Így jelzi ha valaki megsérült.
Az aktuálisan nyögdécselõre küld rá a medikust, szanitécet, a papot, vagy a gyógyító varázslatokkal is rendelkezõ sámánt <#idiota><#papakacsint>
Az Arma 2-ben mik ezek a nyögések? Kb fél percenként én, vagy valamelyik emberem sóhajt, nyögdécsel. Elég idegesítõ..

Hogthar
Elkezdtem ACE 2 teszteket, sajnos nagyon hamar úgy dönt hogy kifagy, még úgy is ha sima egységet raksz le, úgyhogy sajnos ACE örömeit arma 3 alatt nem fogjuk élvezni, csak ACE 3 esetében.
ACE is egy agyon scriptelt valami, akkor az hogyan mûködhet vele?

Hogthar
De még így is frissebb a verziója mint az arma 2 nek. <#alien2>
Scottt
Azért mert a torrentesek nagyrésze 0.5ös,és talán a legfrisebb crack is a 0.52-eshez van,és az aktuális verziószám meg 0.55 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hogthar
Hát az agyon scriptelt küldetések is jól mennek egy-két kivétellel észrevételem szerint.

Miért nem töltöd le torrentrõl ideiglenesen?
Scottt
Elvileg a kevésbé scriptelt küldetések mennek az AllInArmával, én meg elfelejtettem, hogy a Lite-vel nem mennek a modok, úgyhogy sztornó.<#rinya>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem próbáltam.
Hogthar
CWR2 nem mûködik AiA-val?
Hogthar
nálam pont ugyan azt produkálta, mint A2 nél, talán néhol alacsonyabb volt de nekem nem tûnt fel.

Eddig ACE 2 õt próbáltam ki egyszer kíváncsiságból, mûködött. Mivel eddig se használtam kampányokhoz így hanyagoltam, szóval lehet lesznek vele gondok, majd csinálok vele pár tesztet.
A többi mód közül az invasion 44 mód volt csak meg, de letöröltem IF megjelenését követõen.
Maradok az A2-nél szépen.A CWR2 eszméletlen jó,most játszom a Cwr 1985 kampival és nagyon ott van a szeren!<#worship>
Scottt
Ez az AllInArma cucc mennyire hoz jó FPS-t a régebbi pályákon?

Illetve mennyire kompatibilis a következõ modokkal?
-ACE2
-Invasion 44
-Hell in Pacific
-CWR2
-Unsung 2.5?

amikor valakit eltal egy lovedek nem lenne rossz ha adna valami hangot .. sokszor eltalanak es ha nem sotetul el a kep eszre sem veszem 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogthar
AllinArma
Telepítési útmutató:
<#puszis>
mi az az AiA?

Köszi Hog akkor nekilátok a gépészkedésnek.<#worship>
Hogthar
Igen.
Jobb a fizika, jobban az animációk, szebb a fény és ezektõl valahogy élet telibb az egész.
Csak egykét küldetés nem mûködik sajnos jól, például a harvest rednél 2. küldetés, a parancsnok kiadja hogy vedd ki a lézeres megjelölõt a helibõl, ahogy kiveszed felrobban a gép a levegõben.
De egy kis ügyeskedéssel megoldhatóak ezek a gondok.
A Chesty puller kampány és a Falloutot próbáltam, ezek nálam jól mûködtek.
Persze vannak benne kisebb bakik de nem okoznak igazán gondot.
Ha letöltesz egy kampányt és valamiért nem mûködik jól egy küldetés pl rögtön felrobban a heli, tedd a következõt: nyomd a shiftet és mellé nyomd meg a num - gombot, ezek után írd be endmission.
Ekkor átugorja azt a küldetést.
Szerintetek érdemes AiA-val játszani A2 kampányokat?

Eznem gyözött meg,nem nagyon látok érdemi különbséget A3 javára mármint a játékmenetben pld.okosabb Ai...Írjatok már léci valami tapasztalatot
mert engem ez a görög sziget meg a fjúcsõr hadseregek nem érdekelnek<#ejnye1>
Hogthar
Próbáltatok már elütni ellenségeket arma 3 ban?
Elég mókás, szegény pára elösször felkenõdik a motorháztetõre, majd elszáll 5 méterre.
Amin még jót nevettem, egy olyan küldetésen ahol egy Lav 25 öst kellett kísérni. A csapat vezetõnk pont osztotta volna a parancsot, mikor berepült szegény a bokrosba az Apc finom simogatásától.
Mivel nem ment neki durván, így túl élte, amin elsõre meglepõdtem, mert úgy szált el mint egy rongybaba. <#pias><#buck>
Ó, akkor király lesz. 😄

Hogthar
Szerencsére AiA val lehet használni a régi CBA-t is 😄
Hát szerintem eleve halva született ötlet 2 hangot használni egy lövéshez, mert ugye a hangok száma korlátozva van, és ezzel szinte megfelezed a rendelkezésre álló "helyet".

Egyelõre ACSE nem fut A3 alatt, mert a CBA még nincs abban az állapotban, hogy rendesen kiszolgálja.

Szóval egyelõre csak 2-höz jön.

Hogthar
Érezhetõ.
Remélem AllinArmába is jól fog mûködni, mert pl a jsrs nem mûködik megfelelõen, elsõ nézetnél 2 hangot használ, a fegyvernek tényleges hangját és egy kattanás hangot. AiA ba a Kattanás hangja jóval hangosabb mint az alap A2 nél és a fegyver tényleges hangja elhalkul.
Remélem ez a ti verziótoknál nem lesz jelen <#finom><#alien2>
Július 6.-át tûztem ki határidõnek, ugyanis akkor lett megnyitva a topik tavaly elõtt... 2 év bármiféle kiadás nélkül elég ciki lenne, szóval már iparkodom. 😄

Csak hát nehéz... Alapjátékban hány hangot használ az AK széria? Kettõt? Van egy az 5.45-ösökhöz, meg egy a 7.62x39-hez, ugye?

Na, ACSE-ben ~50-et. 😄

Hogthar
Jól hangzik 😄
Teaser? Mikorra várható a megjelenés?
<#worship>

Jellemzõ... 😄

www.smart-bus.hu

Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 10. 17. 21:51

Hogthar
Egyébként úgy tudom, hogy szegény m1c1 elvesztette a sg fórumos jelszavát.
Ha tévednék Mlacix vagy DancZer kijavít <#smile>
Bejött! 😄

www.smart-bus.hu

Hogthar
Nem teljesen, tegnap olvastam róla elösször, csak itt teszem a mûveltet, mint a tigris kölyök ki játszadozik a karmaival. <#rolleyes><#buck>
Alaptalan volt a félelmem, most már rájöttem... Mici ilyenkor hajat mos... 😄

Óóó... micsoda mûveltség kérem szépen... emelem kalapom! 😊

www.smart-bus.hu

Hogthar
<#schmoll2><#taps>
Most gyakorlok egy kis Ataraxiát azt hiszem <#action>
Féltem, hogy m1c1 beelõz... 😄

www.smart-bus.hu

Tárgytalan. Solt egybõl lecsapott rá priviben. Bocsi. :$

Hogthar
Mennyiért? <#merges2>