Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Befejeztem a M4 fegyveremnek a configjait, elkezdtem a teszteket és úgy tûnik ezen a héten kiadom.
Viszont lassú a netem és szeretnék egy prezentáló videót is róla, ezt sajnos már nem tudnám feltölteni.
Miután kiadom valaki nem csinálná ezt meg nekem?
A fegyvert kellene bemutatni, a hangját az animációt és hogy csatolhatóak rá az alkatrészek, hol található a doboz stb stb...
nagyon hálás lennék érte <#wave>#wave>
Az aktuálisan nyögdécselõre küld rá a medikust, szanitécet, a papot, vagy a gyógyító varázslatokkal is rendelkezõ sámánt <#idiota>#idiota><#papakacsint>#papakacsint>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Miért nem töltöd le torrentrõl ideiglenesen?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Eddig ACE 2 õt próbáltam ki egyszer kíváncsiságból, mûködött. Mivel eddig se használtam kampányokhoz így hanyagoltam, szóval lehet lesznek vele gondok, majd csinálok vele pár tesztet.
A többi mód közül az invasion 44 mód volt csak meg, de letöröltem IF megjelenését követõen.
Illetve mennyire kompatibilis a következõ modokkal?
-ACE2
-Invasion 44
-Hell in Pacific
-CWR2
-Unsung 2.5?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Jobb a fizika, jobban az animációk, szebb a fény és ezektõl valahogy élet telibb az egész.
Csak egykét küldetés nem mûködik sajnos jól, például a harvest rednél 2. küldetés, a parancsnok kiadja hogy vedd ki a lézeres megjelölõt a helibõl, ahogy kiveszed felrobban a gép a levegõben.
De egy kis ügyeskedéssel megoldhatóak ezek a gondok.
A Chesty puller kampány és a Falloutot próbáltam, ezek nálam jól mûködtek.
Persze vannak benne kisebb bakik de nem okoznak igazán gondot.
Ha letöltesz egy kampányt és valamiért nem mûködik jól egy küldetés pl rögtön felrobban a heli, tedd a következõt: nyomd a shiftet és mellé nyomd meg a num - gombot, ezek után írd be endmission.
Ekkor átugorja azt a küldetést.
Eznem gyözött meg,nem nagyon látok érdemi különbséget A3 javára mármint a játékmenetben pld.okosabb Ai...Írjatok már léci valami tapasztalatot
mert engem ez a görög sziget meg a fjúcsõr hadseregek nem érdekelnek<#ejnye1>#ejnye1>
Elég mókás, szegény pára elösször felkenõdik a motorháztetõre, majd elszáll 5 méterre.
Amin még jót nevettem, egy olyan küldetésen ahol egy Lav 25 öst kellett kísérni. A csapat vezetõnk pont osztotta volna a parancsot, mikor berepült szegény a bokrosba az Apc finom simogatásától.
Mivel nem ment neki durván, így túl élte, amin elsõre meglepõdtem, mert úgy szált el mint egy rongybaba. <#pias>#pias><#buck>#buck>
Egyelõre ACSE nem fut A3 alatt, mert a CBA még nincs abban az állapotban, hogy rendesen kiszolgálja.
Szóval egyelõre csak 2-höz jön.
Remélem AllinArmába is jól fog mûködni, mert pl a jsrs nem mûködik megfelelõen, elsõ nézetnél 2 hangot használ, a fegyvernek tényleges hangját és egy kattanás hangot. AiA ba a Kattanás hangja jóval hangosabb mint az alap A2 nél és a fegyver tényleges hangja elhalkul.
Remélem ez a ti verziótoknál nem lesz jelen <#finom>#finom><#alien2>#alien2>
Csak hát nehéz... Alapjátékban hány hangot használ az AK széria? Kettõt? Van egy az 5.45-ösökhöz, meg egy a 7.62x39-hez, ugye?
Na, ACSE-ben ~50-et. 😄
www.smart-bus.hu
Ha tévednék Mlacix vagy DancZer kijavít <#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
Óóó... micsoda mûveltség kérem szépen... emelem kalapom! 😊
www.smart-bus.hu
Most gyakorlok egy kis Ataraxiát azt hiszem <#action>#action>
www.smart-bus.hu