Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ArmA3 kódod: LK23D-4E5VH-R65XC
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
www.smart-bus.hu
Elnézést a Trollkodásért.
Ezzel leméri az átlag Fps ed a játékban.
Javaslom még a Frapsot, folyamatosan mutatja hogy áll.
Biztos lejjebb megy... most még rajta van az olyan hülyék lehúzásának plusz adója amilyen én is vagyok! 😄 Viszont a GTX680 árát már leverte... 😊
www.smart-bus.hu
180k? <#guluszem1>#guluszem1>
Személy szerint én is kiszemeltem magamnak, de várok még vele arma 3 végleges megjelenéséig, remélhetõleg lejjebb megy az ára 😊
Ha a te gépeden is 30 körül van ilyen beállításokon akkor itt valami más anomália van! 😊
Egyébként már csak 180 körül van, és igen, nagyon viszket rá a tenyerem! 😊)
www.smart-bus.hu
Viszont a GTX 780 as kártya ezen a héten került a boltok polcaira, 200 K fölött van az ára, ezen a kártyán egész biztosan jó fpsed lesz <#awink>#awink>
No, de Urak!
NV tulajok segítségét kérném... alábbi videón látható beállításokkal nézne nekem olyan valaki fps értékeket aki 1920x1080-ban játszik valamilyen NV VGA-val?
www.smart-bus.hu
tájrexi azért közel van a raklap szinthez...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
markiplier orgánuma igen durva 😊)
Amúgy elég jó videókat csinál
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
www.smart-bus.hu
Amúgy a videó végén valahogy beajánlotta ezt.
Azóta valahogy másképp tekintek az emberi fajra.
Solt, kérlek lõjj tarkón. Köszönöm.
www.smart-bus.hu
Inkább csak belelapozgattam a videóba.
Ha lemaradtál valamirõl itt visszatudod nézni!
Lenovo y510p
Lenovo y510p
A developer verzió újdonságai mennyi idõ múlva jelennek meg a sima alphában? Már nagyon kipróbálnám a két új mesterlövész fegyvert (is).<#zavart1>#zavart1>
Milyen volt a bemutató? A béta gyakorlatilag az lesz ahogy az alfa most áll?
www.smart-bus.hu
Kicsit olyan érzésem van hogy meghoztam a forradalmat. <#action>#action><#vigyor3>#vigyor3>
Persze abból indulok ki, hogy a BI elõszeretettel szedi az ötleteket a community munkáiból és feltételezem így történt most is <#puszi>#puszi>
Nem tudom , hogy valami érdemlegeset hasznosat mond e közben,mert csak a képet nézem,de eddig nem olyan nagyon szervezettnek tünik a dolog
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Feltöltöm milyen lett 😊
ALPHA LITE 18 JUNE 2013-ig
Lenovo y510p
Vagy esetleg megcsinálod? <#buck>#buck>
Írlak is rá a készítõ listára. <#nezze>#nezze>
Nem gond ha rákeverem az A3-as visszhangokat?
Mivel az A3 hangok tetszenek, így gondoltam leszek olyan pofátlan és lenyúlom a visszhang effektet <#nevetes1>#nevetes1>
Arma 3 ban nincs m4 hang alapból így sajátot kellett kreálnom, de sajnálatos módon leszólták, így újra csináltam.
Mivel nem vagyok hangmérnök így kétségeim vannak.
Itt van az új:
Hogy tetszik? Ha nem, miért nem és mivel tudnám jobbá tenni?
www.smart-bus.hu