Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Akinek kell alphateszt kulcs
ArmA3 kódod: LK23D-4E5VH-R65XC

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Szerintem a videón az MSI AB-val méri, de FRAPS-l is jó nekem. 😊 Beépített fps számláló nincs a játékban...

www.smart-bus.hu

Hogthar
Megnyomod a / jelet játék közben és beírod FPS .... <#banplz>

Elnézést a Trollkodásért.
Ezzel leméri az átlag Fps ed a játékban.
Javaslom még a Frapsot, folyamatosan mutatja hogy áll.
Hecker007
FPS-t hogy íratom ki a játékban?

Csak fura, hogy a gyengébb 7970 jobb eredményt produkált még úgy is, hogy én is elindítottam a felvételt...

Biztos lejjebb megy... most még rajta van az olyan hülyék lehúzásának plusz adója amilyen én is vagyok! 😄 Viszont a GTX680 árát már leverte... 😊

www.smart-bus.hu

Hogthar
Valószínûnek tartom én is, hogy nem a videó-kártya miatt nincs meg a megfelelõ fps.
180k? <#guluszem1>
Személy szerint én is kiszemeltem magamnak, de várok még vele arma 3 végleges megjelenéséig, remélhetõleg lejjebb megy az ára 😊
Neki is 28-30 körül van a GTX780-l végig... pont ez aggaszt! 😊 Nekem a 7970GE 35-38 fps-t ad...

Ha a te gépeden is 30 körül van ilyen beállításokon akkor itt valami más anomália van! 😊

Egyébként már csak 180 körül van, és igen, nagyon viszket rá a tenyerem! 😊)

www.smart-bus.hu

Hogthar
Örülök ha 30 fölött mászkál <#nevetes1>
Viszont a GTX 780 as kártya ezen a héten került a boltok polcaira, 200 K fölött van az ára, ezen a kártyán egész biztosan jó fpsed lesz <#awink>
Nem egy bonyolult lelkek az biztos! 😄

No, de Urak!

NV tulajok segítségét kérném... alábbi videón látható beállításokkal nézne nekem olyan valaki fps értékeket aki 1920x1080-ban játszik valamilyen NV VGA-val?

www.smart-bus.hu

tutituti
te úristen.
tájrexi azért közel van a raklap szinthez...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Vallatni lehetne ezzel... 😄

www.smart-bus.hu

macleody
Miért, most mi bajod szegény tyrannosaurus rex barátunkkal?
A kommenteken beszartam 😄
macleody
Caliph
sikerült eltolnom,lényeg hogy a gamestar oldalán lehet hozzájutni😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

tutituti
Off
markiplier orgánuma igen durva 😊)

Amúgy elég jó videókat csinál

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hogthar
uhh ez beteg <#vigyor4><#fejvakaras>
<#conf><#rolleyes>

www.smart-bus.hu

Nincs mit.

Amúgy a videó végén valahogy beajánlotta ezt.

Azóta valahogy másképp tekintek az emberi fajra.

Solt, kérlek lõjj tarkón. Köszönöm.

😄D Köszi...

www.smart-bus.hu

Hogthar
Na ez számomra a legütõsebb, köszönöm <#puszi>
Hogthar
Nem néztem végig, 2 tökkelütött tesztoszterontól fûtött filmeken vergõdõ matraczselé alak nyomatja a sódert számomra elviselhetetlen formába. <#pias><#gonosz3>
Inkább csak belelapozgattam a videóba.
Ha lemaradtál valamirõl itt visszatudod nézni!
DancZer
Egy elég fontos feature-t meg sem említettem. Szerkesztõbõl fel lehet majd tolni Steam be a pályát, amit automatikusan leszinkronizál a legfrissebb verzióra mikor a pályát betölti.

Lenovo y510p

DancZer
A két mesterlövész puska már benne van az Alfa Dev-es verziójába. Amiket tegnap mutattak azokat a béta elõtt megkapjuk(egy részét). Nyilván a fícsöröket elõbb, a tartalmakat késõbb. Azt ígérték jövõ hét folyamán már benne lesz pl. a 3D scope is a Dev-esben. Ha jól emlékszem azt is mondták, hogy E3 elõtt még átrakják a Dev-es állapotot az alap ágra. E3 után pedig kb 3 héttel jön a béta, hogy pontosan mikor majd megmondják E3-on. Altis sziget majd csak a Béta után, a release elõtt lesz elérhetõ. Azt mondták még bõven van mit csinálniuk, de brutális lesz. Percekig lehet repülni az egyik végétõl a másikig. Na röviden ennyi. 😊

Lenovo y510p

2Pete
Üdv!
A developer verzió újdonságai mennyi idõ múlva jelennek meg a sima alphában? Már nagyon kipróbálnám a két új mesterlövész fegyvert (is).<#zavart1>

Büszkék vagyunk rád! 😊)

Milyen volt a bemutató? A béta gyakorlatilag az lesz ahogy az alfa most áll?

www.smart-bus.hu

Hogthar
3D scopes<#wow1>
Kicsit olyan érzésem van hogy meghoztam a forradalmat. <#action><#vigyor3>
Persze abból indulok ki, hogy a BI elõszeretettel szedi az ötleteket a community munkáiból és feltételezem így történt most is <#puszi>
repvez
Elég szinvonalas egy adás. 2 srác találomra bepakol valamit az editorba meg közbe sörözgetnek.
Nem tudom , hogy valami érdemlegeset hasznosat mond e közben,mert csak a képet nézem,de eddig nem olyan nagyon szervezettnek tünik a dolog
DancZer
nekem ez nagyon tetszik 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogthar
Hogthar
Nem fog eltérõ hangokat használni, az alaphangon nem változtattam csak a visszhangra kevertem rá egy kevéskét.
Feltöltöm milyen lett 😊
DancZer
http://www.arma3.com/buy
ALPHA LITE 18 JUNE 2013-ig

Lenovo y510p

Hát, de az meg nem jó, ha nagyon eltérõ hangot használ az az egy fegyver. Legalábbis szerintem. 😊

Hogthar
A hangod úgy jó ahogy van, a 2. és a 3. hangra rákeverek egykét visszhangot effektet de az alaphanghoz nem nyúlok hozzá <#wink>
Most nem érek rá, szóval hajrá. De az is egy jó megoldás, ha 4-5x ugyan ezt adod meg, csak más-más hangszínnel mondjuk 0.9-tõl 1.1-ig terjedõ skálán. 😊

Hogthar
Mivel egy hangról van szó egy síkú egy idõ után, csinálhatok belõle még 2-3 hangot?
Vagy esetleg megcsinálod? <#buck>
Hogthar
Megnéztem játékban tényleg elég jó 😄
Hogthar
igen? <#wilting>
egyébként nagyon ütõs hang <#eljen>
Dehát direkt olyan visszhanggal csináltam. Nem hallod? 😄

Hogthar
Köszönöm.<#puszi>
Írlak is rá a készítõ listára. <#nezze>
Nem gond ha rákeverem az A3-as visszhangokat?
Elküldtem priviben.

Hogthar
igen<#smile>
A3 már szerencsére kihasználja <#finom>
Sztereóban kell, ugye?

repvez
Arról van valami info, hogy ugye a hétvégén elkezdõdik az E3 és bemutatják az A3 bétát is ezek után az alfa lithot még ugyan ugy lehet használni tovább? Lévén hogy csak offline játékra alkalmas.Vagy minden alfa álapotot letiltanak és márcsak a bétások játszhatnak?
Hogthar
Megköszönném a segítséget <#vigyor2>
Mivel az A3 hangok tetszenek, így gondoltam leszek olyan pofátlan és lenyúlom a visszhang effektet <#nevetes1>
Nincs benne ütés, keménység. Csak egy ilyen fémes, puha zizegés. A visszhang része viszont jó, illeszkedik a többi A3 fegyver hangjához ebben. Ha gondolod, szívesen összedobok neked valami ütõsebbet.

Hogthar
Szükségem lenne egy kis negatív kritikára.
Arma 3 ban nincs m4 hang alapból így sajátot kellett kreálnom, de sajnálatos módon leszólták, így újra csináltam.
Mivel nem vagyok hangmérnök így kétségeim vannak.
Itt van az új:

Hogy tetszik? Ha nem, miért nem és mivel tudnám jobbá tenni?
Mély sóhaj... hogy ez a "mán dáááán" benyögés milyen szinten irritál, arra nem találok szavakat! Az a hang, az az artikuláció, az a kiejtés... sírni tudnék! 😄

www.smart-bus.hu