Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A pára ugyanúgy jelen van, de mivel a fény erõsebb így kevésbé látszik, meg ugyebár állóképrõl beszélünk, így nem látszik hogy szállingózik.
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amit viszont észrevettem(már többször is elõfordult), elkezdett akadni a játék mint az állat. Ilyen 3-5 FPS-re leesett.
Átváltottam egy másik egységre(sziget másik felén volt) és azonnal visszajött az FPS. Még megfogom nézni, hogy pontosan mitõl van. Simán lehet , hogy amit te tapasztalsz visszaesést az ennek a hibának az elõfutára.
Lenovo y510p
Megcsináltam a módnak a dél körüli fény állását, íme:
alap:
saját:
alap:
saját:

www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Szerintem nézd át az optionst hátha.
Röhejesen lassan reagál minden egér mozdulatra.
40 fps-em van kb 1920x1200-ban, minden maxon, csak AA off. Ez nem sok, de azért ekkora input lagot csak nem magyaráz...
Gondolom "gift" kent tudom elkuldeni steam-en, meg sosem probaltam 😊
szerintem
www.smart-bus.hu
Az elsõ pályán ugye a környéken semmi, nincs is gond. A búvárkodásnál eleinte minden oké, de ahogy elkezdek úszni a motorcsónak felé úgy csökken a vga kihasználtság... Az utolsónál pedig amikor szálnak fel a helik, kapásból csak 40-45% körül mozog.
www.smart-bus.hu
Szorzózármentes ( K végzõdésû )processzort válasz, hogy könnyen tudj tuningolni, mert az alap órajel nem lesz elég egy mai vga-hoz...
www.smart-bus.hu
Ma kaptam steam-en 3db van!
Privátban írjatok,elsõ háromnak adom!
a 3x2 "al-pózt" pedig alapból azthiszem a ctrl+w illetve ctrl+s el lehet fel/le léptetni
meg még van a alapból a c gomb ami a taktikai módot hozza elõ (fárasztóbb de sima lépésnél serényebb, fegyvert célra tartó mozgásnem)
Ka-50
Ka-50
Továbbra is szívesen veszem a meghívókat 😄
Steam ID: Bobby_HUN