Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze persze....<#nyes>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nesu
húú vazz nem ezt akartam ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Be volt kapcsolva a vsync, csak nem vettem észre 😄 Attól volt ilyen bazi nagy input lag.

repvez
nekem most az egyszer az alap jobban bejön
Most ez itt mi célból?

www.smart-bus.hu

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hogthar
A fény színét változtattam meg Lilásról sárgára és megnöveltem egy kicsit az erõsségét.
A pára ugyanúgy jelen van, de mivel a fény erõsebb így kevésbé látszik, meg ugyebár állóképrõl beszélünk, így nem látszik hogy szállingózik.
Új patch a steamen.

Ka-50

Ja-ja, sokkal jobb, de az az elhomályosodás nem a páratartalmat akarja érzékeltetni gyárilag?

www.smart-bus.hu

wardogzombie
<#eljen>sokkal jobb

Oké, várom a tapasztalatokat! 😊

www.smart-bus.hu

DancZer
Még nem, mert tegnap jött meg az új 660 Ti és azt próbáltam. Meg csinálok egy túszmentõs küldetést.

Amit viszont észrevettem(már többször is elõfordult), elkezdett akadni a játék mint az állat. Ilyen 3-5 FPS-re leesett.
Átváltottam egy másik egységre(sziget másik felén volt) és azonnal visszajött az FPS. Még megfogom nézni, hogy pontosan mitõl van. Simán lehet , hogy amit te tapasztalsz visszaesést az ennek a hibának az elõfutára.

Lenovo y510p

Hogthar
Leszek oly bátor, hogy teli szemetelem a fórumot képekkel, remélem nem gond.
Megcsináltam a módnak a dél körüli fény állását, íme:
alap:

saját:

alap:

saját:
No ránéztél? Nálad is csökken?

www.smart-bus.hu

DancZer
Ha lehúzod a minimumra az "Aiming Deadzone"-t az Options->Game menüben, akkor is laggol?

Lenovo y510p

Szerintem valamiféle bugba futottál bele mert én ilyennel nem találkoztam. Persze a fegyver nem mozog olyan gyorsan és pontosan mint a "konkurens" COD ban pld.

Szerintem nézd át az optionst hátha.

Kipróbáltam én is a lite-ot.... ez a másodperces input lag ez feature, vagy bug?
Röhejesen lassan reagál minden egér mozdulatra.
40 fps-em van kb 1920x1200-ban, minden maxon, csak AA off. Ez nem sok, de azért ekkora input lagot csak nem magyaráz...
Igen gift ként. A címzettet vedd fel a barátlistára

alma2
Ha valakinek nem jo a tort es akar multiban is jatszhato alfa, annak tudok adni lite kulcsot...
Gondolom "gift" kent tudom elkuldeni steam-en, meg sosem probaltam 😊

szerintem

Aida64-l monitorozom folyamatosan egy ilyenre

www.smart-bus.hu

DancZer
Mivel nézed a százalékokat? Megnézem én is, hogy nekem hogy muzsikál.

Lenovo y510p

Az is csökken... 4mag/8szál 30%-ról leesik 20% körüli értékre.

www.smart-bus.hu

DancZer
Valószínûleg mert többet dolgozik a CPU. Azt nem nézted, hogy az hogyan változik?

Lenovo y510p

Egyébként azt figyeltem meg, hogy akkor csökken a vga kihasználtság, ha jármû van a közelben...

Az elsõ pályán ugye a környéken semmi, nincs is gond. A búvárkodásnál eleinte minden oké, de ahogy elkezdek úszni a motorcsónak felé úgy csökken a vga kihasználtság... Az utolsónál pedig amikor szálnak fel a helik, kapásból csak 40-45% körül mozog.

www.smart-bus.hu

Ezek közül egyiket se...

Szorzózármentes ( K végzõdésû )processzort válasz, hogy könnyen tudj tuningolni, mert az alap órajel nem lesz elég egy mai vga-hoz...

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
ARMA 3hoz elég az Intel i3 3220 vagy érdemes inkább egy Intel i5 3470-t venni?(szóval mekkora a különbség a kettõ között?)

nem valószínû igen 😄

Kreeder44
Köszi szépen 😊

macleody
Szerintem nem fogják elkapokodni 😊
Akit érdekel az ARMA III alpha annak tudok meghívót küldeni!

Ma kaptam steam-en 3db van!

Privátban írjatok,elsõ háromnak adom!

macleody
😊
Valamelyik nap leültem így egy domboldalon, erre elkezdett seggel felfelé csúszni a kari.
meg a futás/lépés között a váltás alapból a w+s kombinációval váltható
fegyver "nyugalmi" helyzet: alapból 2x ctrl
a 3x2 "al-pózt" pedig alapból azthiszem a ctrl+w illetve ctrl+s el lehet fel/le léptetni
meg még van a alapból a c gomb ami a taktikai módot hozza elõ (fárasztóbb de sima lépésnél serényebb, fegyvert célra tartó mozgásnem)
Kreeder44
én is hesszeltem ott, de azt az ülõs pózt hogy lehet elõhozni meg a sétát, és a fegyvert nyugalmi állapotba helyezni? 😄 néztem a controls beállítást a gyalogos résznél de nem találtam....

Hogthar
Jól van, nem csak én játszadoztam a csúszdával <#idiota><#vigyor2>
Kreeder44
😊 semmi gond, köszi a választ azért.

macleody
Igen, hülyeséget beszéltem, nem lehet felmenni. Nem rémlik, hogy tegnap láttam volna a szerver nevek elõtt a jelzést. Hiába, öregszem 😊
Kreeder44
rendben köszi... nekem azt írja h eltérõ verzió és nem enged

macleody
Igen arra menj, visszaállítja az alap verzióra. De nekem úgy rémlik a dev verzióval is fel lehet menni az alap szerókra. Mindjárt megnézem.
Kreeder44
a DEV-es dologgal csak az a baj, hogy kevés a szerver :/ visszalehet állítani a normál alpha verzára? Kilépés minden béta programra menjek.. nem mertem rákattintani 😄

macleody
Terepen járó autó...

Banzaiiiii...

Indulásra kész a csapat...

Marad a gyerek ha játszik 😊
Kell valakinek még lite?
Köszi,idõközben ráakadtam...<#wave>

Ka-50

macleody
Steam-ben kiválasztod a könyvtáradat, ott az Arma3-on jobb klikk, tulajdonságok, Beta fül és development.
Szia Danczer,számomra nem elég világos hogyan kell átállítani fejlesztõi verzióra,nem jövök rá hogy lehet updatelni a játékot.Help pls!

Ka-50

Oh, feltettem a forumra egy kérést, hogy Lite meghívót keresek és kb 10 perc múlva lett egy. 😊
macleody
Én annyit tudok, hogy megvettem a steam-en a cuccot, haverom meg lehúzta a törtet és együtt nyomtuk a multit.
Hmmm... megnéztem a tört verziót, de semmi konkrétat nem írtak a multiról, hogy steamen keresztül viszi-e, vagy valami más módon, valami infotok van errõl?

Továbbra is szívesen veszem a meghívókat 😄
Steam ID: Bobby_HUN