21171
LCD - Plazma
-
#1556 Ja azt írja, hogy tulajdonképpen értelmetlen contrast ratio-ról beszélni a cuccal kapcsolatban, mivel nem gyújtják ki az egyedi, minden képpont mögött ott dekkoló egy-egy LED-et, így elvileg végtelen a ratio. DE azért van mégis, mert mellette is vannak pixelek és azok aktuális fényességi fokozatából azért átszűrödik ezmegaz, meg aszoba fényeiből, megmiegymás. Ezér mondanak 200.000:1-et. -
#1555 technikai adatok
LED-es a kijelző, szal a totál fekete elképzelhető, de az 1680W az kicsit sok, nem? :))))))) -
#1554 Sajna szerintem is átbaszarintás... -
#1553 No ez már jobban hangzik, de ez kb. Duke Nukem Forever státuszban van még. :D -
#1552 Tud tök feketét
csak ki kell kapcsolni... -
#1551 No, ha valóban tök feketét tud generálni, valóban full HD-s és valóban ekkora, akkor még meg is ér ennyit ma a piacon. CSakhogy tamáskodnék. Tutker valami trükk/genyaság rejtőzik ezek mögött az adatok mögött. Hiszem ha látom... -
#1550 9 milla -
#1549 vagy inkább EZ? -
#1548 Hmm köszi ez is sokat segített!
Amúgy EZ MILYEN DURVA MÁR? :) -
#1547 Tudjátok az LCD tévéket én csak ezért nem szeretem, mert az ilyen nincsneve tévék is (meg akármeilyk tévé)mert a feketét nem tudják kellően előállítani. A háttérvilágítás miatt csak sötétebb színe lesz, de nem fekete... Nincs igazam?:D
-
dussy #1546 66 illetve 68 cm.
Az eddig szóbajött tipusok:
-LG 26LC2R
-Samsung LE-27T51 illetve LE-27S71 -
#1545 mekkorát? -
dussy #1544 Sziasztok!
LCD tv vásárlása elött állok,a ráfordítható összeg 150-160e HUF.
Kis segítséget kérnék,mégpedig választás ügyében.
Szóba jött tipusok: LG,Samsung,Thomson.(meg láttam "dévú"-t jó áron.)
Mire kell figyelni???
Infót előre is köszi. -
pia #1543 Hali! Egerben van egy Sony üzlet, ott adják ennyiértraktárról. -
#1542 ez vicces :-) Februárban jövök meg brazilból. ha marad lóvém, akkor megyke egy hordó sörrel hozzád és leteszteljük a kicsikét. (közben meg körbehányjuk az üzletet:-)) -
#1541 Valaki írta régebben, hogy LG esetén DVI, D-Sub is ment natívban
Esetleg valaki tesztelte, képminőség, tapasztalat ? -
#1540 Van egy PC, amin a vdkártya d-sub és DVi kimenetes.
A DVI kimenetre lehet tolni 1920x1080-as kimenetet, a 32S sorozat ugye DVI-HDMI kábellel tudja fogadni, teli képpel, csakhát rondán.
DVI-ről 1280x720-ba teli képet ad, így ez ugye 720p lesz. Ezen HD filmet tökéletesen lehet nézni PC-ről.
A D-Sub-os kimeneten meg 1360x768-at tudtam kiküldeni, de így nem teli a kép, körben 1-2cm-es windows háttér szín látszik.
A windows képe szebb a D-sub-on (de sztem ez csak a DVI felbontásbeállításán múlik) a video meg szebb DVI-n.
Egyenlőre ennyit tudtam kicsikarni belőle... :) -
#1539 rendben, köszi!! -
#1538 ígérem, ma kipróbálom, ok? -
#1537 Aszem az S-es szériában a menüben van vmi állítási lehetőség (pixel by pixel, vagy vmi ilyesmi), de lehet hogy nem is a menüben van, hanem a 16:9, 4:3 gombbal a távirányítón kellett állítani? Bocsi télleg nem emléxem... :( -
ZPapp23 #1536 Tudom, azért is érdeklődtem nálad az s2030ról, csak nem találtam a honlapján hogy van-e rajta hdmi és megijedtem:) aztán kiderült hogy van 1 rajta, úgyhogy az marad. Egyébként annak milyen a képe egy crthez képest szerinted? Ja az új ctrkről meg annyit, hogy olyan ratyi "méregdrága" 100hzeseket árulnak hogy ihaj. Megveszi a faszi, azt hiszi milyen jó vételt csinált, és nem vicc, bejön az ember az egyik oldalon, mikor kimegy akkor még látni ahol bejött. Nagyon gáz. -
#1535 Bocsi, sajna nem emléxem.
Eccer vittünk a Budaörsi reptérhez egy irodába egy KDL-S40A11-et és ott laptopról kitöltötte a képet, de ne kérdezd meg hogyan csinálták.... :(
Ha lesz egy kis időm, akkor megnézem egy laptopival... :) -
#1534 Ahamm, akkor jól gondoltam. De akkor ha pl. PC-ről nézel filmet, akkor eleve kisebb képet tudsz kihasználni mint a TV, ráadásul az 1280x768 az totál szabványtalan, akkor inkább lenne 1280x720, amit manuálisan szét lehetne vele huzatni 1366x768-ra (filmnézéshez pl.)
De így pont azt az értelmét veszti el a TV, hogy PC-ről lehessen "rendesen" használni :| -
#1533 Én is Sony-t használok monitornak (26U2000), szerencsére nem húzza szét a képet, viszont van kétoldalt 1-1 függőleges fekete csík. -
#1532 240? :) Az már jobb ár, de igazad van: ha már ennyire régi modellek, akkor neeem :(
Viszont az idegesítő, ha tényleg "csak" 1280x786-at tud PC-ről. Mert én monitornak is venném. És az 1280x768-as képpel mit csinál? Két oldalt van 1-1 függőleges sötét csík, vagy széthúzza?? Ezt hol lehetne kipróbálni? -
#1531 Sajnos már fél éve nem lehet kapni normális CRT-t, max a Philips-ek között lehet találni, de az tény, hogy egy JÓ LCD már jobb képet ad. -
#1530 Sony 32S-est igen!!! :)
De ha gondolod adok neked egy 0%-os hiteles árat, csak én nem csalok áfa-t így rossz lesz az áram, megugye a 0% THM is pénzbe kerül, csak nem a kedves vásárlónak... :))))) -
#1529 Köszi! :) -
#1528 "koreaiak" -
#1527 Az a bal, hogy a kóreiaknál sokkal nagyobb televíziógyártó cégek (Philips, Sony) 45 évig nem tudtak a CRT mélységével mit kezdeni, akkor egy taknyos ferdeszemő sem fogja tudni, csak kemény kompromisszumok árán. Furcsa, hogy a SlimFit gyártó cégek is leáltak a hirdetésével, már csak addíg gyártyák, míg legalább a hibás technológiájukba feccölt lóvé vissza nem jön, aztán bezár a bazár... :( -
#1526 A képgeometria és a konvergencia helytelen viselkedése... -
#1525 Sohasem hallottam róla, de ez nem jelent semmit, én csak 13 éve vagyok a szakmában..... :))))) LOL -
#1524 32S a hivatalos Sony márkaboltokban 299e, 0%THM-re..
Hol láttad ezt a 281e árat?? -
#1523 a KLV elejű az eleve nem digitális tuneres, de mind az S40A11,12, mind a V40A11,12 régi, több mint egy éves modellek. SZVSZ 3-400e kiadni egy régi modellért a rosszabb választás... :( -
#1522 www.klubmedia.hu -
#1521 Az antenna digital DVB-T földi digitális műsorszórás előfizetői kártyájához kell... :) -
#1520 www.klubmedia.hu
26S20.. 219e, 0%thm -
#1519 Sajna nemnagyon próbáltam még, régebben egy laptopról nézegettem (meg a leírásából) és 1280x768 rémlik. -
#1518 loool már
Miért ne lenne jó a crt?
az elmúl 100 évben jó volt?
Akkor most sem lehet olyan pocsék... -
ZPapp23 #1517 Samsung Le32r71/72b-t láttatok esetleg 0% részletre valahol?