Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu410 #10872 Egyébként ettől nem hagyom abba a játékot a Pendor 3.51-el.
Még nem zavar annyira hogy a nagyobb csaták nem kifejezetten játszhatóak, mert jellemzően kis csaták vannak még.
Csak mikor megcsináltam a noldor quest-et, meg beszálltam egy mystmoutain army eleni csatába, azok voltak rettenetesek szaggatás szempontjából.
Csinálgatom tovább a játékot, és reménykedek hogy jönni fog még javítás.
Ha a 3.4-es szériát ilyen jól meg tudták csinálni mire 3.42 lett belőle, gondolom ez se okoz majd gondot nekik.
Etyébként nem igazán hat meg hogy "elrontották" a windridereket, csak nem tetszik, mert őket szemeltem ki erre a játékra. Majd más lovagrendem lesz, azt annyi. (Egyébként meg a troop editorral nem lesz belőlük ranged egység, hiába állítom át, kipróbáltam)
Az automata csaták azért nem egy egységen fognak múlni, főleg nem úgy hogy a lordoknál csak elvétve találni ilyen egységet. Az hogy melyik nép hódít meg kicsodát, abban a véletlennek van a legnagyobb szerepe. Csak azon múlik hogy melyik marshallnak jut eszébe hódítani.
A baklance-ról meg annyit hogy a lariai rangereket meg annak ellenére is tápolták hogy eddig is túl erősek voltak. Szerintem ez nem egy alaposan átgondolt kiegyensúlyozott fejlesztés volt, akármennyire is szeretnéd belelátni. Ha a balance lett volna a cél, azt nemigazán így kellett volna csinálni.
Az meg hogy kissé idegenül hatnak dolgok, elég enyhe megfogalmazás arra amit az Empire gyalogsággal műveltek. Empire stílusban kezdenek, 3-szinten átélnek egy kis viking korszakot, majd visszaváltanak empire stílusba, és végül ha kifejlődnek olyan pikeman-eket kapunk akik mintha swadiából jöttek volna át valami csoda folytán...
A D-shar lovat egyébként kapásból lecseréltem jatu warhorse külsejűre.
Vizuális dolgok tekintetében egyetlen ízléses változást találtam: a jatuk felszerelései egész jól néznek ki.
Egyébként a gépem biztos nem kevés a játékhoz, kb kétszer olyan erős lehet mint a tiéd.
A szagagtást szerintem te is megtapasztalod ha olyan csatába keveredsz ahol a problémás cuccok felvillannak.
Az új feladatok nekem is nagyon tetszenek, azzal semmi bajom.
És megfogadom a tanácsod, kicsit átszerkesztem én ezt, és kidobálom a gázos tárgyakat, meg átalakítok pár egységet is. Ezzel kapcsolatba van egy kérdésem: te milyen editort használsz? Nekem 1.4-es van, és azzal nem tudtam ranged egységgé tenni a windridereket, mást meg még nem próbáltam módosítani.