12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • BEAST #2014
    neha egy pause/start combo segit ezen, eleg erdekes kis program, meg erdekesebb hibakkal :d
  • BEAST #2013
    bye.
  • Glesthor
    na jó! szarok az egészre! törlöm a francba.
  • MeoH #2011
    Kerdes az Urak/Holgyekhez! Aki tolti/toltotte a liveklienst milyen sebesseggel jott neki? Nekem kb.36ora alatt a 22,5% sikerult, es alig megy 30K fole, jo nehanyszor tobb tobb az up, mint a down... Netemmel nincs gond, mas jon fullsavon.
  • TDC Geronimo
    Conqból már dunát lehet nálunk rekeszteni...legyél csak bear shami, jóaz :d

Closedet meg csak patchelik.
  • Jockey
    closed beta szervereket lelottek, pedig en ma tudtam volna toljara jatszani legkozelebb mar csak az EA-al tudok 20an..
    es a beasr shamimat sem tudtam feltolni 15re, hogy megnezzem mi legyen:p
    Bearshami, conq, HOX
    no meglassuk:P
  • Glesthor
    tök jó, hogy leszedtem és telepítettem.... az már kevésbé jó, hogy nem indul el. semmi! még a peccselő sem.

"unable the locate the client installation folder. please confirm the following path of exists and accessible." <- volt valakinél hasonló probléma?
  • Sáska
    ja, lol.
    k.
  • Mr_no_NaMe
    Olcsóbb a preorder
  • TDC Geronimo
    Tortage docknál van egy feat fixer npc, nála lehet. Meg el vannak szórva városokban.
  • Magh
    Retalent - bocsánat, refeat - rendszerről tudni valamit?
  • Sáska
    nem ertem, miert olyan fontos, h 23-a elott meglegyen:) nem fogsz lemaradni semmirol, ha mondjuk jun. 1-en veszed meg szepen dobozban. Max arrol maradsz le, hogy rohadt nagy tomeg van a kezdo helyeken, s varsz a repop-ra, mikozben lagol a server.
    En kivarom
  • Mr_no_NaMe
    Valahogy csak megoldom...23.a előtt meg kell valahogy szerezni
  • Avenger
    hát nem tőlem függ, mondom, nem az enyém volt a kártya :)
  • Mr_no_NaMe
    Merrefele lax? Megoldható e hogy nálad fizetek? :D
  • Mr_no_NaMe
    Csak azért mert nincs bankkártyám...
  • Magh
    Én ahol lehet alkimista voltam mindig is, de a WoW-ban nagyon elment tőle a kedvem (pedig még első karival mekkora hangulata volt a kotyvasztásnak).
  • Magh
    Nekem is tetszik a HoX, de félek a melee + papír armor kombinációtól, hiába tol irgalmatlan burstöt. Altnak jó lesz. Amúgy igen, megvan az early access.
  • Avenger
    nemtudom lehet e így, én bankkártyával fizettem, vagyis ismerősöm kártyájával :D
  • TDC Geronimo
    l2link :y
  • Mr_no_NaMe
    Ha előrendelem gameről akkor, akkor kell fizetni ha a postás kihozza?
  • Chris
    http://www.youtube.com/watch?v=RgcOs5YwMV0
  • Chris
    Herald of Xotli vs Barbarian 1v1
    Szinte az összes kombót használják, nagyon op ez a herald, lehet inkább az leszek...
  • Avenger
    csak cd kulcs valami gamersloot nevű helyen beszerezhető talán, csak az ottani árakat nemtudom. game-en nincs semmi extra költség, meg semmi átverés. A magyar boltok akarnak ennyire gyorsan meggazdagodni :D meg ez ilyen preorder akció, 23.a után már ott is 12k körül lesz az ára.
  • Mr_no_NaMe
    Kiütöttél teeee :DD

Avenger: Naszal game.co.uk-t én is néztem de az gyanúsan olcsó..bizti nincs valami nem feltűntetett költség? És CSAK cd-keyt hol lehet kapni?
  • TDC Geronimo
    lol :d
  • Torzonborz
    ha ha ha :D
  • Deadman
    Ranger 1 shots Herald of Xotli

Szegény xotli épp csak elkezdi a kombót ....
  • Avenger
    game.co.uk-n megvan 9k-ból postaköltséggel. amúgy letöltheted az early access klienst te is simán, aztán 23.án felpeccseled, ha csak cd kulcsot veszel.
  • [NST]Cifu
    Nem elég neked, hogy Weaponsmith-ként nekiállhatsz a üldözni a szerver legjobb fegyverének legyártását (ugyebár a nyersanyagok minőségétől is függ, milyen lesz a végeredmény)? Vagy nem kihívás, hogy a szerver legjobb méregkeverője légy? Vagy hogy bebocsátás szerezz a megfelelő épületekbe a craftoláshoz?
  • Mr_no_NaMe
    Na mosmár én is letojom az egész trialt meg betát inkább megveszem...
    Meg lehet úgy venni, hogy csak a cd-keyt és letölteni legálisan? Gondolom olcsóbb lenne 1-2 ezer forintal. De ha esetleg nem lehet akkor honnan lenne érdemes rendelni? Magyarországon ezt a 12k-t sajnálnám érte...van olyan külföldi bolt ami behozná 10k alatt úgy, hogy a postaköltség is benne van?
  • Chris
    Early accessben benne leszel?
  • Jacek
    Ja ertem:) ugy jo
  • Magh
    Én sem szeretem a WoW rendszerét, de valami egyedi kell minden profnak, és itt nem a legjobb elérhető fegyverre vagy komplett setekre gondolok, hanem kis apróságokra, amik színezik a játékmenetet.
  • Jacek
    Erre kivancsi lennek mi a problemad a szabad kereskedelemmel? pl hogy csak crafter karakterek is lehetnek? egyik alapkove volt az swg-nek en pl tobbet craftoltam mint harcoltam! udorito ami a wowban hogy craftolhatsz magadnak de eladni azt mar nem:D
  • [NST]Cifu
    Itt mivel mindenkinek csak egy prof.-ja lesz nagyon körültekintően kell eljárni annak megválasztása miatt. :)
    Viszont amennyire én tudom, nem lesznek specializált eszközök - de ismét, a tudásom elég hiányos, mert sok dologra nincs válasz sem a hivatalos, sem a fan oldalakon. :S
  • aphex
    Köszi a válaszokat, nem ismertem az AoC Wiki oldalt, elkezdem most átolvasni.
  • Magh
    Az magában nem gond, csak ha keverik a két típust. Itt a WoW-ból indulok ki, alkimistaként 3 évet kellett várni, hogy valami egyedit kapjunk, míg más profok egyértelmű előnyökkel jártak a kezdetektől. Mondjuk a minden szabadon cserélhető módszer nekem nem a szívem csücske.
  • [NST]Cifu
    Miből gondolod? Ne a WoW-ból indulj ki, pl. az SWG-ben csak quest itemek voltak alapból biolinkesek emlékeim szerint, minden crafter cucc szabadon cserélhető volt a legyártása után. Amúgy szerintem ez a jobbik megoldás, számomra nincs logika abba, hogy miért csak én használhatok a WoW-ban bizonyos gemeket, az enchanter miért csak a saját gyűrűit tudja enchantolni, stb.
  • Magh
    Igem, de tudnak-e készíteni "BoP" cuccokat, jár-e valami előnnyel? Ugyanez az alchemy esetében is érdekelne, tehét, hogy csak ellátja a guildet (servert) potikkal, vagy képes olyat is gyártani, amit csak ő képes bevedelni. Mert a weapon/armorsmith, JC szerintem 100%, hogy tud ilyeneket is.