12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1934 Igen, csak épp így 12k, míg megrendelhettem volna 8.5-ért UK-ből... -
#1933 Az árát beszámítják a játékba. -
#1932 Fasza most megvettem a mamut kódot a nagy büdös semmiért? Mert maga a mount nagyon nem érdekel, és nincs early access. Hát sz*pjanak le. -
slow66 #1931 Helló! Én is előre kóricsálgatnék trial kulcsért, de szerintem lesznek még 1 páran akik fognak :). Előre is köszönöm annak aki megszán eggyel.
email: [email protected] -
#1930 Nekem a mamut nincs ott a subscription-nál csak az early access -
Kalinka #1929 jaja approved
eléggé szar az áttekinthetősége még ennek az oldalnak, köszi a megoldást -
#1928 "No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum."
Mindenkinek ezt irja, mert a kovetkezo upgrade majd csak az lesz amikor a vegleges verzio keyet adod meg.
A masik, hogy nezd meg az Account information / Payment Historynal hogy mi van az 5 euros early access befizeteseddel, ha approved akkor mar 100% hogy bent vagy, ha pending meg van eselyed ... de ha nincs ott semmi mint pl Fritznek akkor lekested. -
#1927 miért irtad ezt Chris? Nincs elég triál kulcs? -
Chris #1926 Okés, ne hagyd, hogy megtévesszenek olyanok akik még a te "yes/no"-s szókincsednél is kevésbé beszélnek angolul. ;D
-
Kalinka #1925 de az 5euro-t még nem vonták le...nem csak 17én kéne? -
Chris #1924 Én meg a kiegészítőhöz szeretnék kérni egy trial kulcsot! -
Kalinka #1923 elvileg van igen...de most elbizonytalanodtam.
"No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum."
Ez csak azt jelenti, hgoy nem lehet tovább upgradelni az előfizetést mert már a maximum upgrade rajta van...
a view subscription alatt van kettő ikon plusz: Early Access: Begins May, 17th 2008, Pre-order: The War Mammoth, Age of Conan
ha jól sejtem ez most okés nem? :D -
#1922 Hello, valaki tud adni egy trial kulcsot? Ugy olvastam a collectorosok kapnak 5-t, szivesen kiprobálnám
előre is köszönöm !
email: [email protected] -
Arwenke #1921 Ne agodj, nalam jo:) Ha toled levontak az 5eurot akkor nalad is jo.:) -
#1920 Mamutot kiírja valahol, hogy be van e regisztrálva? -
#1919 nekünk elvileg regelve van minden ugye?:-)
ha jól emlékszem csak kliensünk letöltése volt hátra -
Arwenke #1918 Lett vegul early accesed Finder? -
#1917 Ne ez felejtős. "No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum." Na mind1 a mamut reggelve és 24.-n indul a game nekem. Mert 1 nap lesz a posta. Gondolom akkor aktiválódik majd amikor feltelepítem a gamet. Ennyi. -
#1916 Nálam is így volt, a végén valami 662-n állt meg talán :) -
Arwenke #1915 Nalad normalis.:) -
Arwenke #1914 Akkor sajnos akinek nincs, annak mar nem is lesz, szopacs.:( -
Kalinka #1913 az normális ha 700vmennyiről lement a letöltendő patch mérete 671-re majd most megint ránéztem és már csak 668mb? -
#1912 Early* -
#1911 Hát nincs már earyl access: ahogy itt is írják. :( -
Arwenke #1910 hossz=hosszu -
Arwenke #1909 Van egy hossz oldal meg kell adni minden fele adatott es az oldal vege fele volt a special offer, azt kellet bejelolni. Nekem igy volt. -
Arwenke #1908 Dx10 exe szerintem sem lesz, at lehet allitani a simple configban az tuti.
Elvileg az amivel az earlyben jatszunk, az mar a vegleges ami 23. indul. -
#1907 Innen megyek. Beírom a kódot de nekem nincs spec offer. -
#1906 Most is ottvan, de átállítom dx10-re, indítom, peccser lefut, play, peccser kilép, és nem történik semmi. dx9ben viszont indul egyből. -
Arwenke #1905 amikor regelted az accod ott volt olyan. De ha mar kesz van akkor nezd meg a wiev my deitals es payment history aszem. Ott latszik akkarnak e vonni toled 5 penzt. -
#1904 Amúgy elég kusza az account management, remélem majd megcsinálják átláthatóbbra. -
#1903 Hat, dx10es dll mar van, lehet nem tobb exe lesz, csak simpleconfigban atalitod hogy dx9 / dx10 mod es akkor azokat a dlleket tolti be (elmelet) ... majd kiderul hogy lesz, elmeletileg ez volt az utolso patch startig -
#1902 Linket testvér! :-) Mert akkor vmit szarul csinálok! :-D -
Arwenke #1901 dx10 nincs, de vajon spellwave mar lesz? -
#1900 Az intro amúgy elég jó :) -
Arwenke #1899 Olyan van hogy special offer, ott van az early acces 5 euroert. -
#1898 Szal akkor ez eu rilíz 23.-a, igaz? -
Arwenke #1897 Lehet csak 23. kerul bele. -
#1896 ~700Mb, le is szedtem, de Dx10-ben nem indul a kliens, az még később kerül bele? -
#1895 700 mega korulit