12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2174 azon van egy kód, amit be kell majd írnod -
zole72 #2173 Hogy münködik ez a feltöltőkártya majd arra kell befizetni a pénzt vag yhogy? -
#2172 A dobozfelbontós, kódotkinyerős lecsapásra gondoltam. :)
(bukta az EA-t) -
sleepwalker77 #2171 Hát ha úgy indul mint az early, azaz este 7kor, akkor nem sokan. :) -
#2170 Vajon 23.-án (pénteken) hányan vesznek ki szabit, hogy lecsaphassanak a cuccra? :) -
#2169 Ez csak az early. Rendes startnál lesznek még szerverek. -
#2168 Nos legalább amiatt nem kell aggódni, hogy nagyon szétszóródna a nép. :) -
#2167 ezek csak az EA serverek, 23-an jon a tobbi -
haxoror #2166 Elég kevés az RP-PvP szerver -
haxoror #2165 Akkor a haverod bátyjának a kártyáját használd, elég hihetetlen hogy nincs senki akin keresztül ezt ne tudnád elintézni :P
Könyörögj, fizesd le, ejtsd túszul az aranyhörcsögét, legyél talpraesett
(ha 17 évesen nem tudsz leszervezni egy netes fizetést akkor ideje felállnod a gép mellől és átgondolnod hogy merre halad az életed, fogd fel ezt egy kihívásnak ) -
#2164 Early Accesre szánt szerverlista megtekinthető itt. -
Skill #2163 valaki tudna linkelni olyan helyet ahonan le tudom tölteni? -
pedrohsi #2162 lol, Simple Config kijavította az adatbázist, most meg 9 gigát akar letölteni a launcher - működik ez :) -
#2161 Szerinted mit csináltam egész délután? :D
Egy haver van akinek van ilyen junior kártyája és ennyi. Lehet mégsem tudok ezt most megvenni.. -
haxoror #2160 bátyád, nővéred, nagybácsi, pár hónappal idősebb haver aki már betöltötte a 18-at stb -
haxoror #2159 Tudom, elvileg még meg lehet tartani de minek?
18-tól már semmi okod arra hogy ne legyen egy normál kártyád, több előnye van mint egy Juniornak (lehet hogy csak az én szememben természetes hogy 18 után normál kártyát akarjon minden ember? ) -
#2158 +2% -
#2157 Itt az a baj, hogy ez volt ez első dolog amit megpróbáltam. De tudod ők megadják a kártyaszámukat és lehúzzák róla az összes pénzt meg kizsebelik őket...4 éve is ugyan ez volt mikor fizetni akartam neten. Egyszerűen ezt már nem bírom velük megértetni, hogy a kutya se fogja őket kirabolni. -
#2156 De amúgy 24 éves korig lehet junior kártyád :) nekem is az van -
haxoror #2155 Most biztos nem mert még mindig BF2-es konigom van (bár elvileg elmenne rajta valahogy), az új vas éppen beszerzés alatt, majd guest passal körbenézek és ha addigra már okés lesz a játék akkor befizetek. -
haxoror #2154 Azt viszont kiírták hogy a játék 18+, feltételezhető hogy egy 18+ már nem Junior kártyával mászkál, nem igaz?
Arra a pár hónapra simán megkérhetnéd faterod hogy intézze helyetted. -
#2153 Hmmm...de azért ki nem írnák, hogy melyik kártyákat fogadják el. Na mind1...szerintem felrakom rá a pénzt és megpróbálom. Ha meg nem engedi akkor legfeljebb elküldöm őket a büdös francba. -
Skill #2152 tapasztalat. nekem is hasonló bajom volt . :( azóta felnött kártyám van :) -
Probatbicol #2151 Sztem nem a Juniorral van a baj, a közzétevő dönti el, hogy milyen bankkártyákat fogad el, van olyan is, hogy ugyanazt a típust az egyik banktól elfogadja a másiktól nem, pl. hogy egyiktől elfogad elektronikus fizetésre ajánlott kártyát mástól nem. -
#2150 Ezt én értem, de ha egyszer a kártyára az van ráírva, hogy Visa Elektron és a kártyamenüből is ki tudom választani, hogy Visa Elektron akkor miért nem jó?
Tapasztalatból beszéltek vagy csak ennyire nembírjátok a junior kártyákat? -
#2149 Veled mivan, most jössz/guest passra vársz? -.- -
Probatbicol #2148 Azért írják rá, mert az egy olyan Visa kártya ami elektronikus fizetésre jó. Az internetes vásárláskor nincs elektronikus fizetés. -
haxoror #2147 18. szülinapodra kérj egy normális bankkártyát az őseidtől -
Skill #2146 Játékbeli elemek: egy gyűrű, amely magasabb tapasztalati pontokat (XP pontok)
erről mit tudni? menyi xp? :) -
#2145 melózzanak is mert van még bug :( brr end battle-nál jópáran beragadtunk . -
#2144 De akkor a faszér írják ki, hogy Visa Electron?? Nem értem :S -
Chris #2143 Nem. Otp-s kárgyák úgy szarok ahogy vannak. -
#2142 Utóbbi 1 hétbe kb alig postolnak, melóznak mint az állat. 2 nap és elindul a cucc -.- -
#2141 game.co.uk-n lehet fizetni Visa Electron Junior kártyával? (mégcsak 17 éves vagyok)
Megnéztem a kártya tulajdonságait és ezt találtam:
Ifjúsági kártya: Igen
Interneten használható: Igen
Elvileg akkor lehet? -
pedrohsi #2140 agyaltam, hogy megvegyem-e a gamét, de nem fogom - a május 13-i peccs óta nem hajlandó elindulni, kipróbáltam már minden fórumos trükköt
persze lehet hogy az új driverek okoznak gondot, de amelyik játék a megjelenés előtt pár nappal ilyen komoly gondokkal szenved (és ráadásul a kommunikáció a fejlesztők részéről közelít a nullához), azt nem érdemes beszereznem -
warbar #2139 megy -
Skill #2138 ha valaki vágja a dolgokat és segitene egy kezdőnek msnen az küldjön egy msn címet. előre is kösz. -
#2137 Miért? Arra kódot már csak az nem tudott szerezni, aki nem akart. Csak az elején kellett fizetős FP acc. -
#2136 open béta nem volt még, ugyanis az minden volt csak nem open.
szóval open bétának számito open béta nem volt, de volt egy béta amit open bétának hivtak, de hogy miért... -
Skill #2135 jaja mondtam én XD
akkor már csak ez a mamutos dolog érdekel.