12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1814 Régen láttam a filmet sajnos, pedig a zenéje sem semmi :) -
#1813 najo csingacsung fia unkász, amugy ez magua! -
#1812 legjobb fatality :) -
#1811 micsoda grafika, ez ingame ugye? -
Itt van neked indián :D -
sleepwalker77 #1809 Én innen szedtem a letöltőt :
AoC - Early Access
De ha bejelentkezel a http://register.ageofconan.com oldalon és jelentkeztél a korábbi kezdésre, akkor ott lesz ez a link. -
#1808 Egyértelmüen igen...de ez wownál is hasonló volt, pl én nagyon nehezen tudok elszakadni egy game-től ha az jó is (d2, wow), itt az idő folytatni a sort.
-
Glesthor #1807 be tudod linkelni nekem az oldalt, ahonnan szeded? talán szerencsém lesz... :) -
#1806 Csinálj te is indiános logót! :D Majd egyszer énis beruházok a
AoC ba ha beváltja a reményeket, meg lesz sok free timeom^^ -
Unreal1942 #1805 A wow se ragadott meg amikor láttam! Aztán belejöttem.
Pont ugyan ez van az AOCal is szerintem. -
#1804 Hát csak az open bétát láttam, stressz teszt több hónapos klienssel. Wowban a béta idején már nagyjából végleges klienssel lehetett játszani. De amúgy lesz olyan jó, csak nem láttam még belőle annyit -
Chris #1803 Eleinte nem, mert nem enged annyit láttatni magából. Kicsit mélyebbre ásva lehet érezni, hogy van benne potenciál. -
aphex #1802 Gyors kérdés régi wowosoknak:
Megragadott annyira az AoC, mint anno a WoW? -
sleepwalker77 #1801 Nálam jól tölt, 300-400k-val jött egész nap, még 500MB és kész. :) -
Glesthor #1800 szerettem volna kipróbálni a játékot. sajnos egy idő után feladtam a letöltését... állandóan megszakadt, belassult. őrület!
f.o.a.d. -
Unreal1942 #1799 Regisztrálás után mennyi idő múlva vonták le az 5 eurot nektek?
-
#1798 Maximum , ha nagyon jól megy minden 60 an leszünk a klánban , az a nagyon maximum! Attol , hogy regisztráltak messze nem vagyunk annyian!
Ma de. indult egy ilyen jelentkezésféleség (ki mivel szeretne lenni azt beszéljük meg , és ha túlsúly van valamiből , akkor azt most oldjuk meg) és eddig 18 an vagyunk csak!
-
Chris #1797 Picit sem voltam ideges. Ahogy elnéztem több mint 300 ember van regisztrálva már most az oldalra, nagyon optimista becslés alapján ennek a nagyobbik fele lesz a közös guild tagja. Ez önmagában rengeteg és pont a jó öreg tapasztalatot támasztja alá. Nem akarok károgni, remélem sikeres próbálkozás lesz, de ez az egészséges szkepticizmus sajna kialakult az évek során. :) -
#1796 En eddig is olvastam ;p -
#1795 Ezt tudják őkis , megnyugodhatsz (ugyanerről beszélgettünk multkor is) Ezért mondtam , hogy olvasgassátok az aoc.hu s fórumokat ,mivel teljesen ugyanígy gondolják! Ők se kezdők mmo ba... -
Chris #1794 Félreértések elkerülése végett ennek semmi köze a toborzáshoz, az alapcsapat megvan. Aki úgy érzi, hogy jönne kipróbálhatja magát, legrosszabb esetben szemrebbenés nélkül letaszítjuk a Tortage feletti szikláról. :D -
#1793 A profokról tudni már valami bővebbet? Pl. az alkímia használható lesz, vagy csupa tradelhető potit tud csak gyártani? Caster classoknak mennyire hasznos az armor/fegyverkovács? -
Chris #1792 Tényleg hallgass az előttem szólókra, amióta mmo az mmo mindig eszerint a forgatókönyv szerint történnek a dolgok. Szép a kezdeti elmélet mindig a nemzeti összetartásról, de sajnos időközben kijönnek a casual-nemcasual, kocka-nemkocka ellentétek, egy idő után sokaknak unalmas lesz százhuszonötödszörre is elmagyarázni ugyanazt a lvl5-ös kvesztet a lustább, gyengébb-képességű kezdőknek és végül szétaprózódáshoz vezet a dolog.
Olvasgathatnak ők minket, szólnak ha csatlakozni szeretnének, a 7-8-9 éves ismeretség, tapasztalat, szervezettség, pvp-re épített guild mellettünk szól, ezt feladni nem fogjuk. -
#1791 Dehogyisnem említik , van 5 (6?) féle szakma is , lvl40 től (de lehet h leveszik lvl20 ra) , az építész is köztük van! -
#1790 Marmint kerested es nem sikerult megtalalni a hivatalos oldalt, vagy nem is probalkoztal? :D
Itt van egy szep hosszu leiras a jatek craftrendszererol es szakmairol. -
ocsi007 #1789 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy ebben is vannak szakmák, mert az szé hogy combok vannak meg erőd építés de azért ha szerep játék akkor csak kellen ilyen elemnek is lennie benne mert ezt sehol nem említik. -
Psychedelic #1788 Valaki esetleg fizette az 5 eurot, otp-s webkártyával? Mert nekem vmiért nem fogadta el. Lehet vele fizetni vagy én rontok el vmit folyamat? :) -
#1787 Ez nem magyar szokás, a külföldi communityk is átesnek egyes "életszakaszokon", és ott is elég sokszor befigyel az oszlás miegymás. :) -
Arwenke #1786 Daocban tok jo volt a stealthes group.:) -
warbar #1785 sok mmo-t toltam már voltam leader officer member de minden játékban a magyarok 70% vándorló életmódot él ez benne van a vérünkben.Kevés magyar akik ismerik egymást megfér egy helyen de sok magyar előbb utóbb oszlik.Ne felejtsük el azt se persze hogy a magyaroknak a legagyobb az ego-ja. -
Arwenke #1784 Csinalunk realative kis guildet es mindenki stealthes lesz, igy lehet majd sunyizni.:) -
Kalinka #1783 én csak saját véleményt mondtam, nem a guild nevében beszéltem :)
majd eldöntik a többiek mi legyen, de én nem számítok egyesülésre az elején... -
#1782 Az aoc.hu s guild egyáltalán nem gyűjtő klán , vannak szabályok és aki nem úgy viselkedik ki lesz tessékelve! (pont őkis azt szeretnék , hogy ne olyan legyen , hogy egy olyan klán , hogy szépen itt felhúzza magát mindenki és megy át másik guildba , ha elérte a 80 as szintet pl , egy összetartó klánt szeretnének)
Amúgy ott nagyon sokan ismerik egymást ( mondjuk én nem őket ) és 25 év körül van az átlagéletkor.
Olvasgassátok a fórumot és rájöttök , hogy ugyanúgy gondolkodnak , mint ti! -
#1781 Azért guild alapú pvp átrajzolhatja még ezt az elméletet. Ne felejtsd el, daocban sok guildet allincébe lehetett fogni, meg ráadásul, ha nem is voltak alliancében, a realmérdek még mindig összefoghatta őket, itt meg, ha jól emlékszem guild vs guild lesz, és sok > kevés. :) -
#1780 Mivel az openbétáról elég rendesen lecsúsztam és már a closedbétára nem vesznek fel, ezért lenne egy kérésem a closedbétások felé.
Lenne egy closedbétás olyan kedves hogy kb 1-2 órára megosztja velem az accountját, hogy kipróbálhassam a játékot? Tényleg nagyon jónak tűnik de így full látatlanban nem fogom megvenni. -
#1779 így van -
#1778 Hát nem olyan egyszerű az... :p -
#1777 Leginkabb mert nem eleg indok (legalabbis nekem) a guild feltoltesre az hogy jujdejo mind magyarok vagyunk jatszunk egyutt. Mindenkinek mas celjai vannak. Nem elso jatekom, es az esetek tobbsegeben az ilyen nagyon lelkes de egymas szamara vadidegen tagokkal kezdo guildek belso viszalyok miatt feloszlanak. Sokkal egyszerubb kisebb de osszetarto guilddel jatszani, amit kesobb ugyis lehet boviteni, innen onnan kilepo emberekkel, vagy akar kulfoldi tagokkal. -
#1776 ok thx -
Kalinka #1775 Daoc-ban is meghatározó klán volt a magyar AoD (igaz eddig kevés aod-s van itt, de gyanítom ha jönnek, hozzánk csatlakoznak), WoW-ban is elvoltunk minden külső segítség nélkül, tudtunk menni mindenhova...
részemről én nem szeretem a gyűjtő klánokat, inkább haverokkal vagyok, nem zárkózom el az ismerkedéstől, de ezek a gyűjtő klánok úgy is szétmennek elöbb-utóbb, pont a kis ellentétek miatt. Annak meg nem látom értelmét, hogy legyek egy klánban és úgyis csak a haverokkal megyek instázni meg bárhova...magyarul egy klánnak nekem több értelme van mint csak, hgoy legyen plusz 1 csatorna és magyarul keressek embereket instába esetleg.