12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2214 hmmm tegnap még 18-an szavazat volt rp pvp-re......és jóval kevesebb sima pvp...na mind1:)
Gatyó okfejtése amúgy nagyon is helyénvaló szóval Fury pvp szerver, ave! -
#2213 nos ugy nez ki hogy pvp lesz belole :) meghozza a Fury, lehet talan esetleg talalkozunk :D -
#2212 Ja végülis 3-at igen. Én angolra értettem :) -
#2211 EU is egyet kapott csak -
#2210 hosszu, meg nem is sg tema :D -
haxoror #2209 miért? -
#2208 akkor menj szavazni ;p -
#2207 hát ha jobban belegondolunk EU kapott 3 rp szervert, míg US csak 1et, nem mennék az amerikai rp-pvp szerverre de szerintem az európai rendben lesz -
#2206 Nekem lehet, hogy sima PvP lesz belőle, nem komálom azt a magányos RP-PVP-t. -
#2205 szerintem sem, de majd meglatjuk mi lesz az eredmeny ^_^ -
#2204 hehe úúgydeúúgy bökném hátba az ilyet :D már viszket a tenyerem -
#2203 és ez mire jó? -
#2202 másodszor már elég szoros lesz ahogy nézem :) Pedig biztos többeket is elijeszt hogy csak egy van, úgyhogy nekünk nem lenne semmi hátrányunk belőle :D -
#2201 nalunk az 1 db rp pvp miatt, ujra szavazunk pvp / rp pvp temaban :D -
#2200 Ha >> erre << nem ugrik az összes assasin, akkor semmire :D Utolsó fázis mi, lecsapja a servert? -
#2199 Mert per pillanat az a fő kérdés, hogy PvE vagy PvP szerverre akarunk-e menni, ha PvP lesz, akkor erősen valószínű, hogy RP-PVP lesz.^^ -
#2198 kell egy fake kártyaszám legalább hogy aktiválhasd az ingyen hónapot :) -
sleepwalker77 #2197 Lehet hogy tévedek, de nem úgy működik ez, hogy kapsz egy ingyen hónapot, de ehhez legalább egy hónapot elő kell fizetni? -
#2196 najo, technoviking! :D -
WiLDoR #2195 megnéztem ennek az oliver csókának a vidijóit, amiket már nemtom ki linkelt itt pár napja, tetszik, na...hmm...
érik bennem a gondolat, hogy ki kéne próbálni ezt a gammát.
kb. 1 hónappal release után asszem belevágok én is, addigra legalább letisztulnak majd a dolgok a game körül (nameg addig kap még esélyt a wow is) -
#2194 Ennek jobban örülnék :D -
#2193 Valami ilyesmi :d -
WiLDoR #2192 "Itt az a baj, hogy ez volt ez első dolog amit megpróbáltam. De tudod ők megadják a kártyaszámukat és lehúzzák róla az összes pénzt meg kizsebelik őket...4 éve is ugyan ez volt mikor fizetni akartam neten. Egyszerűen ezt már nem bírom velük megértetni, hogy a kutya se fogja őket kirabolni. "
CIB internetkártya csomag.
nyittanak neked egy számlát. ehhez kapsz 2 db bankkártyát.
egy normált és egy olyat, amivel tudsz neten fizetni.
a két kártyához két számla tartozik.
a normál kártyára faterodék utalnak némi cash-t havonta, amiből gazdálkodhatsz, te ebből neten át tudod utalni a havidijat a netkártya számlájára.
és onnantól fogva senki sem fog levonni semmi olyan összeget, amit te nem akarsz, mivel csak akkora összeg lesz rajta, amennyit te szeretnél.
egyszerű és praktikus, problémamentes, csak ajánlani tudom, nekem 3 éve ez van, és bazira meg vagyok vele elégedve. -
#2191 Aquiloniai tánc milyen lesz vajon? A rómaiak hogy táncoltak? :D -
#2190 lehet :d -
#2189 amit 1:35-től csinál a fickó? az eléggé hasonlít az oroszra :) de lehet csak hasonlít és tévedek. -
zole72 #2188 Kösz az infot:) -
#2187 az nem orosz, norveg! :o -
#2186 hu elsőre azthittem poén akart lenni :D lehet mégis kimériai karakterrel kéne lennem ha bennelesz az az orosz néptánc rész is :)
Bétában akárhogy próbáltam nem tudtam előcsalni a tánclépéseket :( -
Psychedelic #2185 Küld be anyádékat a bankba kérni egy webkártyát és kész. -
#2184 az oldalatokon pve/pvp szavazas van ;p -
#2183 Hoi, a Nightly Strike még nem döntötte el, hogy hova is megy, jelenleg a PvE és az RP-PvP között ingadozik a csapat tagsága.
Majd benézek hozzátok azért. ;)
A mi weboldalunk erre található, még csak most kezdte el Weyland a feltöltését. ^^ -
#2182 Egyke vagyok, szüleim reménytelenek, ismerős pedig lenne akinek van kártyája csak az a gond, hogy nincs pofám könyörögni a bankkártyájáért amire igazából dolgozik.
De valószinűleg mégis az lesz mert nincs más megoldás >.< -
#2181 Dancing allows you to do different moves by pressing either 1, 2 or 3.
Itt van a Cimmerian male dance :d -
#2180 Van legalább két elég komoly magyar fanoldal (AgeofConan.hu és Crom), információ akad tehát bőven.
Igen, ha megveszed, akkor 1 hónapig tolhatod, utána viszont valamilyen módon fizetned kell a további játékért (gamecard, internetes utalás, stb.). -
#2179 Te is jössz erre a szerverre? Minket megtalálsz ott majd, ha gondolod látogass el a fórumra :) -
zole72 #2178 Csak azért kérdeztem mert szeretnék egy kis infót a játékról mielőtt megvenném mert nem volt alkalmam kipróbálni és így látatlanban nem tudok rólla véleményt mondani de amit láttam eddig képeket videókat eddig nekem ok. :)
Ha megveszem eredetiben akkor 1 hónig már lehet vele tolni nem?
-
#2177 Hát nem egy és nem két WoW guild színylette meg eddig az AoC-ot, pedig még ugye ki sem jött. Szóval sokan bíznak benne...
BTW mégis milyen válaszra vártál? Ha bemész a Dangerous Waters topicjába (egy összetett haditengerészeti szimulátor), és felteszed ezt a kérdést, ott is elég egyértelmű választ fogsz kapni rá, noha erősen réteg játék. ^^ -
#2176 ja új kártya kell -
zole72 #2175 ÉS akkor minden feltöltésnél új kártyát kell venni?
Jah és akinek volt alkalma kipróbálni attól kérdem hogy megéri e megvenni eredetiben vagy annyira nem jó?
Sajna nekem még nem volt alkalmam kipróbálni.:(