12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2054 " Ha pl nekem lvl 93828-on kedvem van megszivatni egy lvl 2-est akkor tehessem"
lehet furcsa számodra,de 3 éves WOW-os pályafutásom alatt SOSEM! jutott eszembe ilyesmi....hol van benne kihívás? -
#2053 Na igen, nem zavart ha mobozás közben is ugrott a nyakamba valaki,HA az illető szintje nem volt egetverően magas az enyémhez képest.Viszont borzasztóan elítélem ha láthatóan sokkal gyengébb ellenfélre támad valaki ez nem a skillről és nem a pvp-ről szól itt pusztán köcsög akar lenni az illető direkte a szivatásra megy rá!Amúgy az ilyen karakterek azok akik saját szint/gear-el rendelkező emberekkel szemben szinte tehetetlenek.
-
#2052 Jah...a csoportos, futószalagon történő 0-24 mészárlás tényleg visszataszító. De NÉHA azért kell ilyen is :) -
#2051 Mint említettem keskeny a sáv a kettő között. Az olyanoktól azért ki tudok borulni, amikor többen ülnek a hullámon, és csak erről szólt a dolog, semmi másról. Elvileg ez ugye itt nem fog működni, mert legfeljebb feléledek jóval odébb és kész. Ez a része tetszik azért benne. :) -
#2050 Inkább World pvp. Bárkit megtámadhatsz akit jólesik és fordítva. Ha pl nekem lvl 93828-on kedvem van megszivatni egy lvl 2-est akkor tehessem.
Wowba sztem ez jól meg lett oldva. Engem is rengeteget szopattak, de én inkább mosolyogva emlékszek vissza rá, mert ezért volt izgalmas egy semleges/ellenséges területen mászkálni. Aki pvpre megy az vállalja ezt :)
Unalmas is lenne gank nélkül az egész :) -
#2049 igen mindenképp erre a klasszra "gyúrok rá"...
Tetszett bétában,hogy def stance-ban még a defes buffjával is nagyon lehetett vele írtani./pedig elég szép mínusz sebzést kaptam így/
Úgyvettem észre,hogy nem a kő/papír/olló elv a domináns hanem sokkal inkább a saját kézügyességed és eszességed a döntő.
-
#2048 Ez végülis igaz.. -
#2047 Attól függ, mit értesz gankelés alatt. Ha valakit megölsz, akkor választhatsz feléledési pontok közül, ahol (legalábbis egyenlőre, a jelenlegi állapotban) minden retorzió nélkül feléledhetsz (nincs ressurection sickness és hasonló). A zónázásnál és a feléledésnél 10 másodpercig sérthetettlen vagy, így próbálják elejét venni a zónabejáratoknál és feléledési pontoknál előforduló esetleges griefelést. Az még nem tisztázott, hogy NPC-knél hogy lesz megoldva a dolog, hiszen a dialógusok alatt védtelenek a játékosok.
Én abban azért reménykedem, hogy itt nem lesz szokás az értelmetlen gankparádé, magas szintűek élvezkedése a szintezőkkel és hasonlók. A World PvP egy dolog, az agyatlan gankfest egy másik. Bár tény, hogy vékony a határvonal a kettő között. ^^ -
#2046 Elnézést az Offért.
Igen. A guild chaton. Whisperben. A ventrin. Ott ment is folyton a szövegelés. De nem a global-ba, nem a tradbe. A BC-ben a létszám feltöltése miatt sok új ember került a guildbe, és néhány rendesen fel tudott idegesíteni azzal, hogy a tradbe szövegeltek magyarul. A fenébe is az én guildemből van, engem is képvisel. Ne csináljon ilyet.
Nálunk voltak dán "vendégmunkások", akik még a PvP-s időkből csapódtak hozzánk, mikor áttértünk PvE-re. Nem sokan, ketten, de ventrin is voltak velünk, legfeljebb a tax megbeszélésekor volt egy magyar és egy rövid angol eligazítás (ez még 2006-ban volt, ZG-t, AQ20-at nyomtuk, a BC elején aztán mentek vissza PvP-zni, Arénázni). Még magyarul káromkodni is megtanítottuk őket. ^^
Lehet nagyszerűen együtt játszani más nemzetiség beli játékosokkal, de nem úgy, hogy lekezeljük őket. Azzal meg, hogy kicsit odafigyelünk az ilyen apróságokra, mint hogy nem az anyanyelvünkön, hanem a szerver hivatalos nyelvén szólunk a globalba, egyben nem vagyunk szálkák, vagy gerendák a többiek szemében. A normális svéd játékosokat is zavarja az, hogy ha valaki svédül szól a globalba, hidd el. Ha pedig magyarul akarsz beszélgetni a többiekkel, arra van megfelelő lehetőség (huncsati, ventri, fórumon való érintkezés, stb.). Az MMORPG lényege az MMO, vagyis is sokan játszanak együtt, ez magával vonza az ezzel kapcsolatos szociális dolgokat is... -
Kalinka #2045 köszi a linket, bár sajnos sokat nem írnak a tornyokról, csak annyit hogy megéri majd tartani őket..majd meglátjuk :) -
#2044 Végülis valamilyen szinten tényleg bunkóság. De attól még nem kell leharapni valakinek a fejét aki meg mer szólalni az anyanyelvén a general/trade chaten. Az meg megint más, hogy az anyanyelvükön osztja a másikat pofátlan módon. De ilyen sztem csak 13-14 év alatt van. -
#2043 Na mind1 látom kilátástalan ez a vita. Amúgy gankelés lesz/hogylesz ebben a játékban? Gank nélkül az mmo nem is az :D -
Kalinka #2042 arra ott a privát chat vagy a guild vagy party chat...de akár lehet csinálni egy privátot is haveroknak...nem pedig a közösbe és trade ch-re beírni. Nem értem ez miért annyire bonyolult vagy fárasztó egyeseknek...és igen engem pl idegesített mert olyan hangnemben tolták egyesek hgoy a bicska kínyílt a zsebemben kb. -
#2041 Beszélgethetsz magyarúl...a guildchaten, de azzal, hogy saját anyanyelveden magyarázol egy angol nyelvű szerver general chatiján az elég nagy tapintatlanság azokra nézve, akik nem értik ezt a nyelvet. Téma ezzel legyen lezárva, mert nem ide való :p -
#2040 Akkor sry...csak nem értem miért nem szeret valaki a haverokkal, barátokkal együtt játszani és beszélgetni magyarul...én eddig azthittem, hogy ez a játék lényege. Na mind1 -
#2039 Asszem kaptam még egy megerősítést, hogy miért kell RP-PvP szerverre rollolni...
BTW, sose játszottam a Bloodscalpon a rossz híre miatt, a Nightly Strike a Ragnaroson játszik. -
#2038 Sry de szerintem ez egy nagyon nevetséges kifogás.. -
#2037 Meg amúgy is miért baj ha az anyanyelvemen írkálok valahova? Engem nem zavar ha svédül vagy akár milyen másik nyelven beszélnek mások előttem...biztos nem olyan fontos, hogy értsem, ha meg akar valamit akkor angolul fogja és ennyi. -
#2036 Igen, mivel a tobbieket eluldoztek a magyarok... amugy ezt a temat szerintem akar itt le is zarhatnank. -
#2035 Mivel a BS 70% magyar ezért nem tudom miért baj, ha magyarul pofáznak akár melyik chaten is. -
#2034 Pl >> itt << egy poll az officialról linkelve. Elég sovány RP PVP eredménnyel. A classeloszlás viszont tetszik. -
#2033 az RP, ha eleg szigoruan veszik a szabalyokat, biztositek a verpistimentes, jo hangulatu jatekra, az FFA PVP pedig biztositek arra hogy eros, osszetarto tarsasagok alakuljanak ki, amiknek lehetoseguk lesz bekapcsolodni a jatek politikai eletebe -
#2032 Az RP PvP előnye az, hogy a vérpistikék remélhetőleg gyorsan ki lesznek bannolva róluk. A WoW megtanított arra, hogy sokszor szégyeljem magam a szellemileg elmaradott (elnézést a kifejezését, de jobbat per pill nem tudok, ami nyondafesték elbír) honfitársaim miatt, akik természetesnek veszik, hogy pl. trade csatin magyarul diskuráljanak teljesen off dolgokról. -
#2031 Ha más nem, majd a többszáz égő hulla, amit hátrahagyok, kiakasztja. Te maradsz gua? -
#2030 #2015 :o -
#2029 rendben!
este 7? jó későn....ráadásul tuti behalnak a szerverek párszor még aznap:)
-
Bhalage #2028 145új üzenet
wtf majts ;d -
#2027 Jó lenne, mert én sem akarok PvE-n vacakolni. -
#2026 19:00-tól lesznek szerverek elvileg. Guild IRCen meg fórumon is írjuk majd, hogy melyik szerverre gyertek. -
#2025 az official serveres szavazasok szerint tobben lesznek rp pvpn mint pvpn vagy pven :p -
#2024 7kor, ha nem lesz csuszas (ugyis lesz) -
#2023 Nálam megy rendesen -
#2022 Hmm, nem lesznek azok nagyon kihaltak? -
#2021 rp pvp lesz....
CRASUS VICTORY! -
#2020 17-en mikor "kezdunk"? nem láttam róla még infót....
-
#2019 Ezt most kétszázezren akarják nézni, vagy csak hibás a feltöltés? -
#2018 <3 legjobbabb! ... nagyon szep lesz ilyesmiket latni nagyobb harcokban :) -
#2017 tenyleg fura, nalam is pont ugyanez ment egy napig, utana elkezdtem pause/start probalkozni, es hirtelen elindult 350kval :o -
#2016 Probaltam azt is, kb az tortent, hogy 8-10percig semmi, majd visszaallt 20-30kra... Hat lehet hogy nincs szerencsem a p2pvel, de azert fura, hogy vkinel fullsavon jon, nalam meg nemtom mi a hiba, mert 36ora alatt 3giga letoltes eleg szegenyes... -
#2015 PoM spellweave múvi!