12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1974 Akkor én tudtam rosszul. Mondjuk a három nép három régiója... elég logikus így mondjuk. :) -
warbar #1973 tiszta daoc :)
-
#1972 régiónként 3 bk , 4 tower , 6 resource ha minden igaz. de majd úgyis kiderül. :) -
#1971 Én eddig mindenhol nyolcat olvastam / hallottam, de elképzelhető, hogy tévedek. -
#1970 Ők tudnak például ostromgépeket építeni. -
#1969 Az uralást úgy kell érteni, hogy egy 200 fős guild hamar fel tudja húzni a PvP szintjét, értelemszerű előnyökkel bír nyersanyaggyűjtésnél, és akár különböző tornyok ill. battlekeepek ostromára se lesz probléma összeszedni a létszámot.
Kalinka: AoC Wikia
Q: But I’m in a small guild! We don’t have the manpower to hold something like that.
A: Building, maintaining, and defending a battlekeep does take a lot of resources and manpower, and it’s not something every guild has the capacity to do. Spread over the Border Kingdom, you will find something we call towers, which function like mini-battlekeeps that can be captured and held by smaller guilds. While they do not give the same benefits as battlekeeps, it will definitely be worthwhile to control these structures, as well.
Fenrir: A PvE szervereken csak a PvP minijátékokban és Border Kingdonokban lehet PvP-zni, a Border Kingdom FFA PvP szabályok érvényesülnek. A PvP szervereken a nagyvárosok és várhatóan pár kiemelt helyen kívűl bárhol mehet a PvP
A pontos szabályok ugyanakkor még nem ismertek.
Neoncsöves: Azt a játékosok döntik el, hogy értelmetlen vagy sem, azzal, hogy fizetik a havidíjat és játszanak a játékkal. Ha értelmetlen, akkor elsorvad (mint az SWG-vel történt), ha nem értelmetlen, akkor viszont burjánzik (márpedig a WoW a 10 milliós előfizetői állományával éppenséggel idetartozik). -
#1968 Egyébként az építészek mit tudnak azon kívül, hogy építik a battlekeepet? -
#1967 hmm nem 9 battle keep lesz összesen a bordek kingdmos 3 területén ?ha jól tudom így van és 1 guild csak bk-t uralhat. -
#1966 Bizony a 48-as limit, a heti 2 siege és a tény, hogy a serverenkénti 50-100 elit PvP-s nem egy guildben tömörül, elég garanciát ad, hogy nem kerül senki monopolhelyzetbe. A PvP rank pedig eddigi kutatásaim alapján must-have. Jelenleg engem egyedül az alchemy aggaszt, nem akarom, hogy három zsáknyi poti megléte döntsön el egy csatát. -
#1965 Is-is tudtommal, bar engem nem nagyon erint:) -
Neoncsoves #1964 nem meglepő, csak undorodom azoktól a cégektől akik értelmetlenül húzzák a népet (lásd: WoW) nem tudom ha lesz trial, meglátom... lehet elkezdek vele játszani, origiben megveszem meg fizetek havidijat :) -
#1963 PvE szerveren hogyan fog menni a PvP? Bekapcsolható lesz a flag vagy lesznek contested területek? -
Kalinka #1962 Hiába 200 fő, ha csak 48an mehetnek be várat védeni...amúgy lehet majd alliance-kat is csinálni (gondolom). A kicsik össze tudnának fogni ha nagyon akarnak majd.
amúgy erről a tornyos dologról hol olvastál, én még nem láttam sehol? -
warbar #1961 max 48vs48 lehet szal 500 fős guild semm tudja uralni a szervert -
#1960 Én arra leszek kíváncsi, hogy a tornyokat hogyan oldják meg. Elvileg lesznek kisebb tornyok, amik ugyan nem érnek fel egy battlekeep-el, de a kisebb guildek használhatják őket bázisként (a nagyobb guildek is uralhatják őket, növelve a PvP szintjüket). Ezek is támadhatóak Siege-el, ugyanúgy, mint a Battlekeep-ek.
Én azt nem értem igazán, hogy mi fogja megakadályozni azt, hogy egy-két-három erősebb guild teljesen átvegye az uralmat a szerver felett, teljesen elnyomva a kisebb guildeket.
Ahogy egy PvP topicban elhangzott, kevés élvezet lesz olyan PvP szerveren játszani, ahol egy 200 fős griefer guild magasan a többiek felett lesz PvP szintben, és gyakorlatilag teljesen elnyomhatja a gyengébb guildeket... De reméljük a legjobbakat. -
Kalinka #1959 10ről tudtam, de akkor bocsi :) -
Kalinka #1958 majd vki kijavít ha hülyeséget írok...
azt hiszem lesz 10 olyan hely ahol pvp várat lehet építeni és ezekért mehet a harc. A guildok szereznek pontokat pvp-ből és a ebből a felállított sorrendből lehet kihívni az éppen aktuális vár tulajokat. A jelentkezés után a pontok törlődnek így adva lehetőséget a kisebb guildeknek is.
A kihívásnál pedig azt hiszem egy időintervallum van és (remélhetőleg) mind a két félnek bele kell egyeznie. (bár ezt úgy olvastam, hogy a tulaj megad egy időintervallumot és a kihívó kiválasztja)
48vs48-ra korlátozták le szóval azért előny a nagy guild :D
ha nem vagytok meg elegen lehet hívni külsőst is (védőknél nem tudom) -
#1957 15 eurós havidíj. Mondjuk tényleg "meglepő", hogy egy ilyen szintű MMORPG-ért fizetni kell? -
#1956 Az AoC Wikiáról fordítva:
Siege: A szerveren 8 Siege spot van, egy ilyen spotra olyan guild kezdhet építkezni, aki legalább Tier 3-as városépítéssel bír. Ha ez megvan, akkor már "csak" jelentős mennyiségű nyersanyagra van szükséged, hogy elkezdethesd építeni a Battle Keepedet. Viszont az építéshez a guildnek megfelelő PvP szinttel is kell rendelkeznie. Ebből következik, hogy minden szerveren csak a 8 legerősebb guild építhet Battle Keepet.
A Siege a fő PvP raid content, ahol azonban nem csak a guild tagjai, de külsősök is részt vehetnek zsoldosként (Mercenary). Itt a kiválasztásnál a karakter PvP szintje lehet a mérvadó. A zsoldos mehet ingyen is, hogy csak részt vegyen benne, vagy kérhet zsoldot is a szolgálataiért.
Támadni egy Battle Keep-et csak egy bizonyos időszakban lehet, amit a védő adhat meg. Egy Battle Keepet hetente csak kétszer lehet megtámadni, és csak olyan guildek támadhatják meg, akiket a védő kiválaszt egy potenciális listáról (a guild PvP szintje alapján).
A Siege maga egy pontszám verseny, hasonló, mint a mostani AV WoW-ban. A támadók pontot kapnak, ha megölnek egy védőt, vagy lerombolnak egy épületet. A harc maximalizált időtartama két óra. -
#1955 "egy ilyen gép jó lenne :)" -
Kalinka #1954 hogy jött össze az a gép, ha 3-4k Ft elriaszt egy MMO-tól? hmmm
igen, havi díjas... -
#1953 Nem, sőt még pénzt is utal a Funcom havonta a számládra csak játszál vele -
Neoncsoves #1952 srácok ez ugye nem lesz havidíjas? mert ha nem akkor valszeg megveszem :) -
aphex #1951 Mit gondoltok a guildvárak ostromáról?
Szvsz nagyon okosan kell megcsinálniuk, ahhoz hogy ne fulladjon káoszba az egész. Az alapján, amit eddig hallottam csak bizonyos időpontokban lehet ostromolni majd. Ezt a védő guild adhatja meg, vagy általánosan lesz kiírva?
Mi van akkor például, ha a guild elmegy ostromolni és közben egy harmadik guild lenyúlja a várát? Vagy csak egy "bázisa" lehet egy guildnek? Összességében szerintem az lenne a legjobb, ha a támadó bejelentené támadását "hadüzenet" formájában és ezt a védő mondjuk háromszor elutasíthatná más időpontot ajánlva, majd a negyedik hadüzenetet automatikusan el kéne fogadni (hasonlóképpen, mint a baseballban).
Esetle saját helyőrségük lesz a guildváraknak? -
#1950 Hohó, úgy látom a sok panasz miatt újra lehet regelni EA-re. Menjen mindneki gyorsan. -
#1949 ismeretlennek ha van akkor sem adok trial-t, ez alapszabály:p -
#1948 jah mostmár tényleg kéne az a házigizdaság. nem kéne trial kunyerálós dömping. -
Kalinka #1947 9 nap azért nem a világ vége, vagy az a 2 post zavar? :D -
Chris #1946 Amúgy le lehet kattanni erről a trialos faszságról. Jóhogy nem a wow2-höz akartok trial kulcsot már most. -
Chris #1945 Inkább felnyomja a 8. 70-es hordás kariját is... -
#1944 Inkább csak biztosra mennek hogy ne mondd vissza az előrendelést miután megkaptad a kódot. -
#1943 Mit hezitálsz, vedd meg gamet inkább... -.- -
#1942 Kössz szépen. Bár asszem várok még a rendeléssel, mert előbb a gépet kell alkalmassá tenni a futtatásra :) Amúgy a game.co.uk-n ingyen adják pre-orderhez a mamutot? Itt meg lerántanak 3000-et érte? Ez azért érdekes.
"A mammut kód árát, 3000 forintot a végleges játék árába be lehet számítattni, a megjelenéstől számított két héten belül." a CD Galaxis-nál. -
#1941 game.co.uk
Én innen rendeltem vasárnap, hétfőn küldték a kódot, tegnap beregisztráltam :) -
WiLDoR #1940 trial key engem is érdekelne majd, ha lesz vkinek feleslegbe. -
#1939 (Lvl 40-től használható) -
#1938 Game.co.uk 8800-ért leszállítja. Jellemző bakker h elbattyogok pár órára a rohadt kódért, közben lezárják az early accesst. Most van egy 3000 forintos mamutom, hurrá. -
#1937 UK-ből? Adsz egy címet, hogy honnan? -
#1936 Mondjuk ha tényleg 16k-ért hozzák a CE-t (külföldről lényegesen drágább), akkor lenyelem. Csak ez az EA már nagyon be volt tervezve. -
#1935 Na akkor viszont tényleg szopás. :)