12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Fenrir
    Nos én is előrendeltem, addig jó lesz amíg nincs WAR, bár lehet hogy túlságosan marasztaló lesz majd :)
  • pedrohsi
    próbából kitöröltem minden az RDB könyvtár kivételével, csak a launcher file-t hagytam meg. letöltötte a maradék 200 megát (rakás nem használt file és könyvtár van az installban), de még mindig nem megy ez a f*s :p
  • Lilithn
    Bocs, a fórumcímet elírtam.
    Forum
  • Lilithn
    Sziasztok!

Az AOC-ban megalakult a második magyar guild, amely PVE szerveren kezdi meg tevékenységét.

A The Last Legion magyar játékosokat tömörítő klán, mely kialakult és több játékban működő szabályrendszerrel rendelkezik, mely mind az alacsony mind a magas szintű játékosoknak egyaránt kedvez.

Magunkról annyit, hogy a tagok jelentős része több éves MMO-s tapasztalatokkal rendelkezik. Anno az SWG-ben kezdtük egy nemzetközi guildben, majd a LOTRO-ban alapítottunk guildet, itt csiszoltuk tovább a SWG-ben tanul szabályrendszert, melyet a visszajelzések alapján sikeresen alkalmaztunk a LOTRO-ban is.

Nem valljuk magunkat sem a casual sem a hardcore stílus képviselőinek, valahol a kettő között helyezkedünk el. A célunk itt is egy jó hangulatú közösség kialakítása akik egymást segítve fedezik fel Hyboria világát. Természetesen tervezünk majd raideket, guild eventeket és igény esetén egy Role Player szekció létrehozását is.

Saját ventrilo szerverünk készen áll, a honlapunk pedig fejlesztés alatt

A szabályainkról és guildünkről fórumunkon olvashattok bővebben:

Fórum

Várunk minden érdeklődőt!
  • lourker
    hát úgy fest hogy az van, próbáltam az általad leírt módszert de nekem sem segített.
  • Torzonborz
    #1830 -> ismerős hiba . elvileg debuggerben kéne levenni sm-et 2.0-ra de hiába csinálom meg akkor nem tudok belépni . szopás van.
  • lourker
    Gondoltam így a megjelenés elött intenzív teszt alá veszem a gamét letölt 1-2 kissebb nagyobb frissítést(20-200mb-ig) indítom a játékot és hatalmas gfx bugok amikor megpróbálok belépni bármelyik karival fix crash. szokásos driver frissítésen cliens reinstallon kívül vkinek vmi ötlet?;o
  • Fenrir
    Köszi, nagyon erős a kísértés, hogy megvegyem a játékot :)

Kicsit viccesnek tartom, hogy ha itthon rendelem meg akkor kb 4k-t buknék rajta.
  • 0Fritz0
    Ő az
    Nyomsz egy pause-t, bezárod és utána onnan folytatja majd a letöltést.
  • BEAST #1845
    igen, jot szedsz, es onnan folytatja ahol abbahagytad :)
  • Fenrir
    Én most egy ilyet húzok, jó ez?

Age of Conan - 20080510s EU EarlyAccess

Másik kérdés: ha bezárom a letöltőjét akkor onnan folytatja később ahonnan megszakadt? 13 gigát lehúzni így is elég durva :)
  • MeoH #1843
    Hmm, ez a livekliens letoltes vad eddig, 2-3K le es fel :P Remelem beindul.
  • pedrohsi
    hmm, most meg el sem indul a game, ha a Start gombra nyomok a launcherben
  • TDC Geronimo
    Ja és persze nem az eltűnt víz miatt :d
  • TDC Geronimo
    Hát azért nem csak azt fixálták :) Igen durva grafikai tuningot kapott megint a játék. 1-2 területet fel se ismerni :o
  • 0Fritz0
    Ez nem új fícsör: #1572 :)
  • Chris
    Az ilyeneket laikusként soha nem értettem. Egy patchben fixálják a barbár "anyádon rúglak" nevű kombóját, erre mellékhatásként kihúzódik a tenger lefolyódugója.
  • Faki
    fantasztikus lett az új patch. Eltűnt a víz :D
  • warbar
    engem kidobál 15 percenként nemtom miért
  • pedrohsi
    lol nekem is crashelt az első betöltésnél :)

alakul a játék, épp most korlátozták le az ostromot 48v48-ra
  • Tiger1111
    Köszönöm a választ .akkor ma megis rendelem a gamét :).
  • BEAST #1833
    1. Trial verzio elobb utobb biztos lesz, de ahogy wownal es mas jatekoknal is, ez nem valoszinu hogy az elso hetekben lesz.

2. Gondolom a kliens letoltore gondolsz. Ez program az early access klienst tolti le, a jatekot elorendelo emberek +4-5 euro befizetese utan lehetoseget kapnak hogy ne majus 23-an hanem 17-en kezdjenek el jatszani.
  • Tiger1111
    Hello mindenkinek.Lenne 2 kérdésem amit valószinűleg ,már 1000-szer megkérdeztek.De jó pár hozzászólást végig olvastam és nem találtam rá választ.1 lesz pár napos kipróbálási lehetőség mint a wowban?2 ha letöltöm a gamét arról az oldalról amit lentebb be linkeltetek mire lesz jó?Előre is kösz a választ.
  • sleepwalker77
    Ha kártyával fizetsz elő 6 hónapra, akkor 3200Ft körül megúszod.
  • Torzonborz
    na hazamegyek megnézem mi változott. jelenleg 2 karim is be van ragadva 2 dungeonba light render hiba miatt , remélem ez most tényleg javítva lesz.
    az assára meg külön kíváncsi leszek bár már most sem rossz. :)
  • teddymac
    4000ft hát nem lesz olcsó
  • [HUN]Crassus
    ez kemeny! thx
  • TDC Geronimo
    Tessék olvass...van mit :d
  • [HUN]Crassus
    muti muti!
  • BEAST #1825
    Azt is mond neki hogy lessen guild forumra ha erdekli ;p
  • TDC Geronimo
    Kipostolták closed beta fórumára. 4 oldalnyi postba fért csak bele a note :d
  • 0Fritz0
    Na, akkor már csak a vért kell megoldani.
    Sikert
  • Avenger
    ja zene van, csak kivolt kapcsolva a hangfalam
  • Avenger
    Hát ebben se zene, se vér
  • NeBby
    ~3750 , ha jól tudom...
  • Magh
    Nekem egész szépen jön, így estefelé meg-megszakad, még 3 giga maradt. Ahhoz képest, hogy még mamut kódom sincs, nem rossz :).
  • teddymac
    mennyi lesz a jatek havidija?
  • Botond #1817
    Sima klienst is alig bírja lekaparni, szakad félóránként. :s
  • TDC Geronimo
    Closedre ma kimegy testre a live kliens. Akkora patch notes van, hogy kb aoc2.0-nak is megfelel :d
  • 0Fritz0
    Tess