Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyvmit azért ne hagyj figyelmen kívül, a wownak még megvolt az az úri kényelmes helyzete, hogy megengedhette magának a piac szegényessége miatt. Fordult párat a világ azóta és a mostani "jelöltek" már vagy durrantanak vagy õk durrannak ki.

s0n1c
nem javul 😊 bár én erre is azt tudom mondani, hogy gearrel ilyen szinten elég 80on foglalkozni, de hoxnál mivel melee értelemszerûen strengthbõl kéne kapni a dmget, ezzel csak az a gond, hogy str-es cloth armor rohadt kevés van ingame 😊 vagy az is lehet, hogy intbõl jön a dmgünk, de erre még egyelõre nem érkezett hivatalos válasz, én mindenesetre amíg nincs komolyabb tétje a dolognak a staminát próbálom növelni, mert az mindig rohadtul fogy 😊
Milyen versanytarsakra gondolsz? Van olyan aki megjeleneskor egy tokeletesen jatszahato mmo-t adott ki? Meg a WoW kiegeszitojenek is hianyzott az endgame resz fele megjeleneskor.

Nekem 11es szintu a rangerem, es az utso questben adtak 2 weapont, amit nem tudok hasznalni, meg 1 pajzsot, amit berakhatok masodlagos fegyver melle, de nem igazan ilyenre vagytam😊.

Igen, csak azóta eltelt több mint 3 év. Mások lettek az igények, mások a versenytársak stb.
Blacksheep: Nem az a baj, hogy nem tudom felvenni, hanem, hogy a Questek 90 százalékban olyan rewardot adnak, ami nem használható a HOX-al (ihen, ahogy mondtad, mert nem tud olyan páncélt viselni, stb.). A probléma az, hogy a quest rewardok nincsenek a classhoz igazítva, nem feltétlen szeretném, hogy, ha több tárgyból választhatok, akkor mind használható legyen a HOX-al, de egy legalább legyen, de egyenlõre ez sem teljesül mindíg 😞 Mondjuk még csak 14-es a HOX-om, remélem ez késõbbi szinteken és questeknél javul majd, bár a hivatalos forumon nem írtak ezzel kacspolatban sok bíztatót. Mondjuk az nem tudom, hogy más kasztnál hogy van ez, fõleg azoknál, amelyek szintén elégé korlátozottan használhatbnak tárgyakat.

Egyetertek, mikor a WoW megjelent a level 40-60as content igen silany volt (USA megjelenes ugye), sokszor kellett grindelni, mivel quest sem volt eleg. A bugok halmazarol meg ne is beszeljunk annyi volt.

Torzonborz
talán ha nagy arccal reklámozzák hogy guild city így meg úgy akkor funkcionáljon is ne csak üres épületek legyenek .
legalább alap szinten mûködjön a harvest/craft .
s ahogy többen is tapasztaljuk lvl40 után a tartalom kezd csöppet kevés lenni. a fejlõdés meg túl gyors még átlagos játékidõvel mérve is ( lvl46 vagyok s a héten pl nem sokat játszottam).
igen tudom induló mmo stbstb elnézõnek kellene lenni meg ilyesmi de pont ezért kéne sûrûn peccselniük hogy a játékokat meg tudják tartani. a peccse méreténél meg nem arra gondoltam hogy gigamegaüberbrutál legyen a fizikai mérete hanem ne vmi 1 soros vmi legyen.
blablabla 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
csak úgy kíváncsiságból, milyen tartalmat szeretnél lvl (nemtom hányas vagy) 40-50 körül? most ne arról beszéljünk, hogy lvl80asok mit mondanak, mert az engem nem érdekel, állandóan ezt hajtogatjátok, hogy hát ez így kevés, hát ez nem elég, jöjjön már gigapatch, mi a lófasz jöjjön 1 hét után?

én bétában izomból fikáztam, mert nem tetszett, de ahhoz képest nagyon sokat változott elõnyére a game, szintezgetek (lvl37), elvagyok, majd, ha 1 hónap után lvl80on csak állok egyhelyben, mert nincs mit csinálni, akkor majd sírok, eq2ben, swgben, wowban milyen egetrengetõ content volt szintezés közben? have some patience...
Laza
Nekem ettol nem no a kliensem, a log fileokon kivul semmi nem valtozott.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Valamiféle indexeket készít a területrõl, kvázi 'kibontja' õket, ez eredményezhet kliens méret növekedést. Az egyik alkönyvtárban vannak valamilyen idx file-ok.
Laza
Neztem, max 60-70ms szokott lenni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Szerintem az nem updateles, hanem a gyorsitotarba tolti a teruletet, es utana zonak kozotti ide-oda maszkalasnal gyorsabban be tudja tolteni.

Torzonborz
nézd meg mekkora a latency-d . zsúfoltabb zónákban felmegy sajna.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Laza
Eddig 2x jatszottam partyban, tegnap meg az elott, es mindket alkalommal surun csinalta, hogy hiaba nyomogattam a skilleket, nem csinalt semmit.

Ha egyedul koricalok, akkor nincs vele gond, bar neha igy is 'kesik' kicsit a lenyomast kovetoen.

Na, majd ma is megnezem.

Nálam 1024-768 fut.

Most olvasgattam egy-két jó dolgot a hivatalos forumon. Ma nekiállok alapossan kitakarítom a gépem és letöltöttem a ventillátor túlvezérlõ progit. Lehet a melegedéssel van a baj. Na majd elválik. Fps-en lehet nem segít, de ha stabilab lesz a játék akkor már örülök.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Botond
Nekem úgy tûnt fel, hogy a zónák közötti portolásnál egyes zónákat is updatel, így lehet, hogy minél több zónában jártál úgy változik a kliens mérete. 😊 Betöltõ képernyõnél is két csík van, amikor a felsõ, vékonyabb megy akkor csinálja az updatelést.
Blacksheep333
Nekem 25,2 giga. Régebben irtad hogy a Q itemek nagy részét nem tudod felvenni a HoX oddal. Az szerintem azért van, mert azt az Armor tipust a karaktered nem tudja használni. Mint ahogy a DT -m sem tud felvenni Cloth armort.

Az operációs rendszeren is túl...

MeoH
Hat 1etertek. Nem rossz jatek, csak most ugy tunik, hogy 2honap es nem igazan tud ujat mutatni... Nagyon kivancsi vagyok, hogy az endgame mit tud felmutatni, de en is kezdem kicsit kevesnek erezni, amiert nem fogok fizetni havonta. Ez a gyujtogetes meg sztem nagyon gaz, mar amelyik mukodik, mert en nem fogok osszevissza futkozni, hogy megtalaljam a lelohelyeket, ami utkozben talalok, az meg edes keves. Craftrol meg annyit, hogy nincs alapanyag, amibol legyartsam...

fuck mmo's..i.,

Rage47
néha-néha csinálja, de nem annyit, hogy idegesítene, mert általában müxik
Laza
Nektek nem szokott lenni olyan, hogy nyomogatom a kva skillt az egerrel, es nem dobja be a kis kombo ablakot?
Nekem folleg partyban csinalja, nagyon idegesito 😞

Torzonborz
nekem is jól megy a gém mégse mondom azt hogy nincs bibi mert sok embernél az van. közel sem tökéletes ez a játék. se a kliens se a tartalom se semmi. de nagyon nagyon nem. jó lenne vmmi nagyon peccs mert nem lesz ennek jó vége.

Ha haza érek melóbol megnézem és pontosítok, de, hogy nincs bibi az tuti, mert nekem másokkal ellentétben teljesen jól megy a game, és az általam leírt HOX bugok is általánosak (sajnos) és nem egyedileg nálam fordulnak elõ.

Torzonborz
nincs különbség a kliensek között. ha tényleg akkora a mérete mint írtad akkor Nálad vmi nagy bibi lehet mert install után 26 Gb-nak KELL lennie .

Hát, hogy nekem nincs 27, az egyszer biztos. Mondjuk nem is preorder a példányom így nem vettem részt a early accessben. Lehet, hogy ez a két kliens között a különbség.

1600x1050-ben megy...
Torzonborz
hmm maga a harvest és a craft is eléggé lapos és egyszerû .

kicsit én is kezdem már unni az egészet.

Rage47
én is guardian vok, de nekem nagyon tetszik, csomó élete van, és csata közben is töltõdik, már alig tudnak kinyírni, sima azonos szintû(31) mobokat meg ötösével ölöm😊 és amit érdekesnek találok, hogy 10lvl-el nagyobb player még nem támadott meg😮
CS@
Na ez így már szépen le van írva
Így van semmi gond se a gankel se a virágszedéssel se semmivel, amíg valaki meg nem magyarázza a másiknak, hogy márpedig az egyik jobb, mint a másik.

Egy „aprócska” gondom azért mégiscsak akad a „virágszedéssel” illetve annak felhasználásával, én pl szívesen szedném az akármiket, és mégszívesebben készítenék belõlük valamit, fõleg mert korábban mások jól kidolgozott craft rendszerrõl irogattak(jaja lehet röhögni én tudom/tudnám élvezni azt is😊. Ezért nem nagyon értem miért van szükség a gyûjtést LVL20hoz a gyártást LVL40hez kötni? Az eddig olvasottakból talán ezzel próbálják majd feldobni az addigra laposodó játékélményt?

Torzonborz
17 ? az érdekes mert kb 27nek kellene lennie.

Botond
Hátra,hátra,elõre. -.- Rayden wins,fatality. -.-
Na jó lehet, hogy 17 😄

Én is pár napja pakoltam fel. Az egész kb. 16 GByte a friss patch-ekkel együtt. Egyszer fagyot csak meg. Nekem jól fut max beállítások mellett igaz csak 1280x1024ben tolom. Viszont a HOX olyan bugos, hogy az hihetetlen. Átváltozás után kopasz leszel pl. Quest rewardok 90%-a nem használható a classal. De ettõl függetlenül élvezetes 😊

Hát nem tudom, mindenki ezt mondogatja. Tegnapelött telepítettem, max 2 GByte volt amit lerántott patchként. Nem 4-t, hanem összesen 2 körül.
2 napja játszok vele. Igaz esténként csak. Sacc eddig olyan 10 órát játszottam és az a tapasztalatom hogy nem fagy. 😛 Egyetlen dolog amin meglepõdtem, hogy ha kihagy a NET marha hamar leold...

AMD 64 X2 4600+ 2Gbyte RAMmal, Vista alól játszok egy 6600GT-vel (DX9).
Hát én pont 30 napot hagyok a játéknak, hogy javítson a technikai részén. Nekem a játszhatatlan határát súrolja a recomended gépemen low beálításokkal (most már low-ra állítottam, de nem sok külömbséga mediumhoz képest). Fagyások, rezetelések napi kettõ, városba hihetetlen szaggat. Fantom 4GB patch. Nem tudom elfogadni, hogy ez így természetes. Eddig sosem volt gondom játékkal és nagyon elkeserít, hogy ez nem fut rendessen. Nem kell nekem csilli-villi effekt csak legalább stabilan fusson és ne szagasson ennyire.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Inkább azt mondjátok meg hogy lehet fatality-ni. Nekem néha csinálja a karakterem, de egyenlõre random módon.

raziel.
mind1 milyet csak ne hagyd abba 1 hónap után, bár lehet arra guild se lesz ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Botond
Meg persze temetõ camp is odaver. ^^
Botond
Ranger az fotm,mint daocban. 😊 Felhúzod 30ra, aztán go white sands és a beportolókat 1 shotolgathatod. 😊 Neked ideális kihívás lenne. 😛
azvagy
;o)

milyen karit huzzak fel inkbb azt mondjatok ;o)

anti hero

Mr_no_NaMe
Én only 10 szintel nagyobb emberkéket szúrok hátba :C
Akkor most én is sunyi ganker vagyok? ._.
Még bétában linkelgetett vki itt egy külföldi "élménybeszámolót", amiben leírta a csóka, hogy lvl40 körül megunta a játékot. Már megértem. Nem került bele túl nagy tartalom, az új harcrendszer tényleg remek, de vhogy elmúlik a csoda lvl30 környékén. Nem értem pl. miért kellett lvl80-as felsõ plafont beállítani. Bõven elég lett volna a lvl50 is lassabb fejlõdéssel és így a játékban lévõ tartalmat szépen össze lehetett volna nyomni töményebbre és végig élvezhetõre, nem lenne az, hogy csak 5 szinteként kap a karakter új skilleket, spelleket, stb.

raziel.
wipegyanús<#zavart2>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Jaj, imádom amikor vki a körtét hasonlítja az almához. Vegyük már észre, hogy arra a kérdésre, hogy a pve vagy a pvp szerveren nevelõdnek-e ki jobb pvp játékosok nem az a megfelelõ válasz, hogy "de én pedig élvezem a játékot úgy is ha csak sétálok a réten, virágot szedek és az intro zenéjét dúdolom". Pvp szerveren igenis erõsebb lesz a pvp mezõny, komolyabbak a bg-k, pve-n meg az elõre programozott mobok írtásáért folyó verseny. Ki-ki döntse el maga melyiket kultiválja jobban, lehet próbálkozni egyik vagy másik nyakatekert megideologizálásával, de átlátszó lesz. Én tisztában vagyok vele melyiket szeretem jobban.

latszik hogy wowon nevelkedtel, nekem ott borult el az agyam mikor megkoveteltek a napi 10+ora jatekot, hat napi 1-3ora nem kurvara eleg? sot neha meg sok is. komolyan : )

anti hero

valaki meseljen tapasztaltabb ranger, hogy milyen a kari, erdemes e belevagni komolyabban, jo moka, mennyire lehet elboldogulni vele egyedul mondjuk lvl1-lvl20ig mekkora szopas az egesz, hasonlitva ha esetleg valaki probalt masmilyen karit is stb.

az a baj hogy meg mindig fingom nincs melyik karival tolnam szivesen, de a casterek nagyon nem jonnek be annyira buta animaciójuk van ;g melee nemtudom milynt tonek .. :g DT az isteni mondjuk 😄

anti hero

aki pve-n szeretni szintezni tegye ott, aki meg pvp-n, az meg ott.
mit kell ezt ennyit ragozni?
én pvp-n szintezek egy guardian-t, nem egy leányálom na, fõleg, mikor jön egy 10 szinttel nagyobb, és rajtad gyakorolja a combo-it. 10 szinttel kisebb miért nem mer pl. sose megtámadni? O.O
meg ahogy észrevettem pvp és rp-pvp között is kb. nulla a különbség.

a másik észrevételem meg az, hogy szép a game, meg tényleg ehhez képest a wow az randa, de valahogy mégsem érzem azt a hûdeqrvadurva toljuk mert ez bazi jó lesz feeling-et. játszok minden nap 1-3 órát és bõven elég is belõle (látszik is, még mindig csak lvl28 vagyok xD).
valahogy hiányzik az a feeling, hogy nem tudom, hogy mit tartogat - ha tartogat egyáltalán valamit - az endgame tartalom... igy nem is sietek, mert minek? hova?

de szepen leirtad, tetszik : )

anti hero

Szerintem a segítség alap ha látod hogy valaki majdnem meghal...fõleg küldi közben...sajna van a fordítottja is aki sokkal nagyobb szintû nálad mondjuk 5 szintel és szó nélkül odajön és lever...de az még csak hadján hogy egyszer többször is egymás után,mert megyek vissza a küldi miatt...na nekik szoktam finom angol szavakat irogatni...