12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5615 jaja hihetetlen hogy minek nyúlnak hozzá olyan ficsörhöz ami müxik vagy mi a szarral cseszik el. cancel lesz ebből nekem is. -
#5614 conarch villageből pl nem utazhatsz el field of the deadre stb. Megint mehet a suicide utazás a köv hétig :d -
#5613 de mi a faszt csesztek el már megen?
komolyan nem hiszem el ezt mostmár..:p -
#5612 Sajna mivel nem aktív az accom, így nem postolhatok a fórumra, pedig írtam volna valami cifrát :( -
#5611 "We have checked that now and can confirm that this change was not intended. So this will be fixed again in the next available update."
Látom megint sok minden teszteltek. Megérte elhalasztani a patchet megint...nevetségesek -
#5610 ja igen és az utazást elbaszták :D -
#5609 Na igen, ez a probléma, ezért hagytam abba, az egész játék a group (vagy inkább raid) PvP-re épül, csak épp nem dolgoztak ki semmit, hogy űzni lehessen. Helyette van satnya PvE és gank, az 1v1 meg kb a lvl 19 WoW twinkek szintjén van. -
#5608 " de patchrol patchre egyre inkabb azt hiszem a Funcom nincs azon a szinten hogy kezelni tudjon egy ekkora mmot amit megalmodtak." na ez az amivel egyre többen értünk egyet. :( -
#5607 Nem nerfeltek a +dam gemeket, sot utolso gemes/craftos funcomos postban azt irtak hogy szeretnek ha megerne craftolni oket (lvl80as cuccokhoz lvl3as varos kell) ... nah most tenyleg megeri :) Amugy nem csak guardian, sot hiaba nagyon eros, az o "1hit" combojahoz ido kell mire feltornassza a vengeance countert, de assassinnak mindossze egyetlen egy gombot kell lenyomnia hogy 8k hpmbol kb 6ot elveszitsek, ranger 1-2 lepeses comboi meg ugy ahogy vannak meg is olnek :), barbarnak is hiaba nerfeltek a cyclone of steel combojat, gemes gearrel akar alap utesekkel is lefaragja az embert, hat meg ha combozik is :D ... ha szova teszem hogy jaj ez de szar akkor leginkabb az a valasz hogy szerezzek be enis gemes cuccokat ;p
Ha megnezem most az aocot, ugy kb az egeszet, akkor az egyetlen dolog ami meg mindig tetszik a jatekban az a grafikaja, minden mas unalmas/kidolgozatlan... marpedig szamomra a grafika messze nem a legfontosabb egy mmoban. Most majd ugyis jon az augusztus, a nyaralas meg ilyenek, utana meglatom mennyit fejlodott a jatek, de patchrol patchre egyre inkabb azt hiszem a Funcom nincs azon a szinten hogy kezelni tudjon egy ekkora mmot amit megalmodtak. -
#5606 ez jogos, potbs pvp volt egy üde szinfolt mostanába, csak ne kellett volna hajókázni 3órát egy pvp mecshez:-) meg elkúrni teljesen a balance-t..:) -
#5605 resist gemeket nerfelték keményen. megy is az anyázás. még jó hogy nem csináltam meg a craftolt cuccaimat :D -
#5604 nem mondom, hogy nincs erre példa, engem is basztak be mostanába stealhből meg guardian spearrel pár ütésből, de tudtommal most nerfelik/ték a gemeket...
az 1-2 lépéses über combok meg faszság szvsz, max guardiannal működik charge után, de lehet rosszul tudom... -
#5603 na most nem tök mindegy kinek mi tetszik ? van akinek wow van akinek aoc. 2 perces pvp jockey ? remeg a belem a röhögéstől . emléxel PotBsban a kalózok ellenei 50-60 perces fightokra ? vazz na az vmi nem ezek a szarok.
tudomtudom azt is elbaszták ez van. mindent elbasznak ezek a barmok. erghh. -
#5602 a pvp ugy nez ki aocban hogy
1. vegy sok sok penzt es szerezz be 80as craftolt cuccokat, es +damage gemeket
2. talald meg a legnagyobbat sebzo combodat, nehany kasztnal ez egesz 1 ... neha talan 2! lepeses
3. gratulalok 1-hit mester lettel, yay!
Szinte mar latom a jatek bonyolultsagat :p ... nem mondom, van benne lehetoseg, foleg ha 2 akarmilyencuccos csapat talalkozik, lehet utitek egymast perceken at. De ket gemekkel teletomott csapatnal az nyer aki elobb megnyomta azt a 2-3 gombot. -
#5601 tegnapo napom tökéletes példa aoc pvp-re, reményeim szerint így fog kinézni jövőben is, persze bizti lesznek hide-l indított intakillek,de:
6v6 group felállás nálunk pom,assa, 2bs, necro, barbar, ellenségnél pom, 2tos 1 bs és barbar ha jol emlékszem. 2 percig harcoltunk, folyamatos cc-k stb miatt, amikor ment volna assist egyikre biztos akkor borított fel minket a pom, és fordítva. Én nagyon fostam ettől, 1v1 szörnyű szar itt is, de ez a tegnapi fight mutatta meg, hogy milyen potenciál van itt, ha jól megcsinálják a pvp-t benne..
-
#5600 Ez olyan, mint Hancu írása az indexen. Ő is lehúzta a pvp-t, mert 20as szinten begankolták párszor :D Hát hiába az alma nem esik messze a fájától ;> -
#5599 erröl pofázok én is, de mind1...:) -
#5598 "ott a pvp leginkább abban merült ki, hogy jött 3-5 másik aztán jól legankelték a karimat a vérbe. nagy élmény volt -.-)" Itt látszik mennyi tapasztalatod van aoc pvp terén :D -
#5597 sztem olvasd el amit írtam..
értem én, hogy azt mondjátok, hogy ugyanúgy 1-9ig használod a billt, de itt egy skill bevitele határozott időt igényel, ami magával vonza, hogy abszolúte nem biztos, hogy sikeres is lesz...
+wow-ba egy intercept vagy pummel, ha felvillan akkor le kell nyomnod, ha jól emlékszem, bonyolult télleg:-)
ezeket a metagemes dolgokat meg bocsi nem értem, én toltam wow arénát is vagy 2 hétig, de se meta nem volt se élvezhető, az itemizáltság miatt..:) -
#5596 WoW pvpvel nekem egyedül a RNG a bajom. szerencsére wotlkban a legdurvábbak ki lesznek kukázva -
#5595 +az előretervezést sem értem, sztem egy kombó 4 lépéses ütése igenis előregondolkodást igényel, mert nem mind1, snare ütést tolsz rá, def csökkentést, vagy véreztetést stb..+nézned kell, holvan a pajzsa...
no mind1, nem magyarázom tovább..:) -
#5594 A melee egyetlen "újítása" is a kombók, amik viszont megfelelnek a bármely más játékban alkalmazott kombinációknak. Azaz adott szituációban itt is és a WoW-ban is leütöd az 1-2-3-4-et (már ha valaki ezekre pakolja a legfontosabb skilleket), előbbiben ez egy kombó, utóbbiban meg pl. intercept-HS-MS-pummel. Az ismerkedési fázis után, ha valaki "sportként" tekint a játékra, annyira mindegy, hogy adott sorozatra kombózni kezd a karakter, vagy csak nyomja egymás után a támadásokat. A metagame már nem áll másból, mint theorycraft, számítások. És a WoW Aréna mély, dinamikus és kiforrott metagame-el rendelkezik, még ha ennek igen jeletős része is a pillarabuse.
-
#5593 értelek
akor majd tekints rá egy feat táblára és látni fogod, hogy anti cc skillek itt is vannak csak annyi különbséggel, hogy itt még egy combó bevitele is nehezíti a dolgod. Ezért mondom én, hogy összetettebb bonyolultabb. tök mind1 wow-ba milyen trinketed van vagy egyéb dolog, itt is megvannak ezek csak nem item hanem skillek (vagy nem blink), amit ugyanúgy le kell nyomnod, de itt nincs olyan, hogy menyomtam a rupture-t rugóval és az tuti betalált, max akkor nem ha evade-lt..
Nemtom mennyire vagyok érthető -
WiLDoR #5592 "fogalmazzunk úgy, aoc-be van esélyed és lehetőséged a normál miss esélye kívül is elkerülni egy komolyabb kombót az általános stun lerugás stb-el. WOW-ba nincs ilyen, elnyomod a skillt és vagy bemegy vagy missel-s, túl sok közöd nincs hozzá... ez azért óriási különbség"
ez tévedés, mert igenis vannak skilljeid, cuccaid, amikkel a cc effekteket el lehet kerülni, vagy ki lehet védeni.
cyclone spellreflect pl., vagy druid stun ellen evasion, vagy rugó stun ellen blink, vagy healerblind ellen intervane, kidneyshot-ból szabaduláshoz pvp trinket, fear ellen berseker rage/clos, stb.
a különbség ott van, hogy mig aoc-ban pl. a pajzsok használatával tudod ezt kivédeni addig a wow-ban előre kell kalkulálnod, s magadban előrejátszva a fight-ot kiszámolni, hogy mikor kell pont elnyomnod az anticc skilled, hogy ne te maradj ott fekve, hanem az ellenfeled.
(lehet aoc-ban is van más lehetőség, de én nagyon nem találkoztam vele, bár ott a pvp leginkább abban merült ki, hogy jött 3-5 másik aztán jól legankelték a karimat a vérbe. nagy élmény volt -.-) -
#5591 kicsit eltúlozva de a pvp tényleg nem áll szerintem pár gomb nyomogatásából persze én is használtam 30 gomb körül de pvp ben ennyit nem használtam aktívan, a másik hogy aoc pvp még nincs, wowban sem volt itt sincs, később lesz ez a r v r rendszer azaz realm ek és guildek fognak 1más ellen menni a többiről nemtudok -
#5590 a harcrendszer azt általába összeségébe szoktuk mondani, az, hogy pont egy caster-k nincs több dolga mint wow-ba, hogy eredményes legyen, az nem azt jelenti, hogy egy melee karakternek is ennyi dolga van..
-
#5589 valljuk be lvl30on kb annyi közöd volt a pvp-hez, mint ha wow-ban lvl25ként osztanád az észt milyen a pvp... -
#5588 Casual szinten igen. Én mage voltam/vagyok mindkét játékban. WoW-ban olyan 20-30 skillt használok aktívan és 30-40 keybinding-ot+mozgás. AoC-ben kicsit kevesebbet, ráadásul ezek jelentős része csak kötelező booster. WoW-ban a mozgás, counter rendszer és megtévesztés alapvető, míg AoC-ben egy-két kulcsképességen múlik minden. Valahogy én nem látok koncepciót az egész játékban, mire épül a PvP? Vagy ezen a téren történt javulás az elmúlt hónapokban? -
#5587 "plusz egy idő után már elég uncsi volt lenyomni 50. alkalommal is ugyanahhoz a combo-hoz ugyanazt a 4-5 key-t, amikor 1 key-el is meg lehetett volna oldani, .."
ezek után sztem pihenj egy kicsit a témában..:P -
WiLDoR #5586 "wow harcrendszer, 1,2,3,4,5 ezeket kell nyomogatni és nyersz"
aha, meg ahogy te azt elképzeled :D
ha ennyit nyomkodsz akkor elég sűrűn fogsz a fűbe harapni, ezt most megmondom neked... -
#5585 mondja ezt egy volt caster, hogy nem komplexebb..:-)
-
#5584 fogalmazzunk úgy, aoc-be van esélyed és lehetőséged a normál miss esélye kívül is elkerülni egy komolyabb kombót az általános stun lerugás stb-el. WOW-ba nincs ilyen, elnyomod a skillt és vagy bemegy vagy missel-s, túl sok közöd nincs hozzá... ez azért óriási különbség. Egy jól időzített double tap back itt sebzéselkerülést okozhat, szal figyelned kell (netán még számolnod is), hogy aki épp rád ront,hanyadik kanyart végzi a levegőbe a fegyverével.. -
#5583 jaja én is melee voltam aocban és szoptam a casterek ellen ugye ezért age of casters:D de most szüneteltetem, majd ujra neki látok vmikor -
#5582 Ezeket olvastam. Meg hallom sikerült elcseszni sikeresen az utazást megint, amit az előző patchbe végre egy kicsit helyrepofoztak. Ki kéne baszni az összeset... -
#5581 wow harcrendszer, 1,2,3,4,5 ezeket kell nyomogatni és nyersz... aoc ben meg tudjuk milyen nem ebből áll de lehet hogy nem jól látom?!:S -
WiLDoR #5580 ezt nem is vitatja senki, hogy aoc harcrendszere jobb, mint a wow-é.
bizonyos szempontból nézve.
melee szemszögből nézve viszont szerintem pocsék, s ezalatt most nem a komborendszerre gondoltam, mert az brilliáns volt a maga nemében, bár nem bántam volna, ha nőtt volna még +10 ujjam ahhoz, hogy überfrankón tudjam kezelni egyszerre a mozgást, a kombozást, meg a pajzsok kezelését is.
plusz egy idő után már elég uncsi volt lenyomni 50. alkalommal is ugyanahhoz a combo-hoz ugyanazt a 4-5 key-t, amikor 1 key-el is meg lehetett volna oldani, de tudom, ez a nuboknak való, a prok azt szeretik, ha 503ezer gomblenyomással tudnak igazán jól és frankón combozni, merazatuti... -
#5579 Szerintem az AoC harcrendszere marhára nem komplexebb a WoW-énál, csak még az összetett counter szisztéma is hiányzik belőle. Az Aréna meg olyen, amilyen, oda legalább 2400 körül már valóban kell teljes játékismeret (amit elsajátítani nem két nap), multitasking és reflex, míg a PvE ilyen szempontból egy vicc. A dinamikus pályákat nagyon várom, egy jó lépés. Nekem az AoC kínálta harc nem PvP, azt meg nem tudni, egyáltalán mikor kezd el működni egy normális BG és siege rendszer. WotLK-ban meg jön a guild BG és a full PvP zóna, amik már nálam inkább számítanak normélis PvP-nek. A legjobban pedig a WHO harcrendszere tetszik (szerintem közel tökéletes), csak hát a kivitelezés lutri. -
#5578 gemeket elbaszták vagyis nerfelték nem kicsit meg raid lootokat is. leginkább a resistet. -
#5577 azért nem végleg:D lifteznek majd -
#5576 Új patch milyen lett? Bár előbb olvasgattam fórumokat azt megy a lázadás megint :D