12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5775 csak azt nem tudom miből gondolja hogy azért mert ő játszott két évet mindenki más közben hello kittyzett? lehet ennyire csórónak nézünk ki hogy ne tudnánk befizetni? hm ki tudja... -
Gear #5774 Személyszerint nekem 3 karim van 40 felett egy pedig 60+ és neméreztem hogy unalmas lenne , amig van társaság akikkel tudok játszogatni addig szeretem mert érdekes , tele van új dolgokkal - harcrendszer,story(destiny questek nagyon tetszenek)és hát maga a világ - jó a világ háttere .
Egyébként meg igazatok van ez nem WoW 2.Nekem ennek ellenére tetszik mert nem is azt vártam hanem egy új világot amit benépesítenek a játékosok és nagy kaland lessz felfedezni. Epic-et hajhászni ott a wow, játszani nekem meg itt az AoC ami mellett kiváncsian várom az Aion-t ami remélem szintén nem egy wow2 lessz. ;) -
WiLDoR #5773 majd olyan lvl50 felett rájössz, hogy ez a game, hogy téged idézzelek: "nem 100%-os"
viszont jó szórakozást hozzá.
lvl30-ig nekem is tetszet...aztán uncsi lett -.- -
#5772 Egyetértek teljes mértékben.
A sok negatív kritika olvasása után kicsit elbizonytalanodtam az AOC-al kapcsolatban de kb ez addig tartott amíg belogoltam és elkezdtem játszani. Csak napi 2 3 órát tudok játszani jelenleg lvl25 nél járok 1 guardiannal és lvl18-nál egy barbárral. Vannak hibák nem azt mondom viszont személy szerint maga a hangulat a környezet és az élmény épp elég volt ahoz hogy úgy döntsek megveszem a játékot.Nálam egy játék mindig is játék marad és mint játék teljes mértékben jól szerepelt az AOC a hibák ellenére is. Lehet bennem van a hiba, hogy a sokk rosszban is a jót látom mert ha valami nem 100%-os akkor nem kezdem el a többi hibát is keresni egyszerűen hagyom a francba és játszom tovább mert különben oda jutnék, hogy nem is játszok csak egy bugreportot készítek ez pedig nincs szándékomban :D. -
Gear #5771 Miért szegény? Ez is egy MMO ami ad egy világot némi háttértörténettel, questekkel s a kezdeti bugokkal. Nem kell itt rombolni az illuzióinkat nekünk szegény naiv szerencsétleneknek akik még biznak a fejlesztőkban és játszanak az AoC-al. Engedjétek meg hogy megpróbáljuk évezni ezt a "semmirekellő" játékot.
-
Burca #5770 Hat most megfogtal. Nem tudom a Te vagy Wildor velemenyere adjak jobban :D:D -
maniac001 #5769 Szegény te :))
Sajna ez a game... mission failed. -
#5768 Én hiszek még FUNCOM-ban h ebből egy kiváló játék lesz 1-2 hónap múlva. :D -
#5767 nem is vitatkozom te egy isten vagy plz karácsonyi képeslapot meg aláírást nekem is plsplsplspslpslspsplsplsp
-
ReVisor #5766 Még mindig: Eladnám AoC-mat. Ha valakit érdekel szóljon. Van egy 28-as Kimmériai Conqueror karim, az accot viszont tölteni kell. Az ár 5000 forint. -
WiLDoR #5765 jah, ez tény.
wow-ban easymode volt elkerülni a gankelést, engem pl. talán ha 1x próbáltak gankelni, de akkor is, elmentem a konyhába vacsit csinálni, aztán mire végeztem vele, meg megettem, addigra a noob is elunta magát s elment.
aoc-ban viszont a lvl30 és azalatti guardianomat mindenki próbababának nézte, s 10 méterenként leöltek, mert a sebzésem nulla volt, vagy ha frenzy-ben voltam, akkor +100% dmg miatt kb. instant haltam, szarrá kite-oltak, mert nulla volt a snare effekt, stb.
uncsi, kiábrándító szar volt, többek közt ez is vette el a kedvemet az egésztől... -
#5764 Kicsit faramuci hasonlat, analógiának pedig végképp nem nevezhető. Itt egy két éves gyakorlat áll szemben néhány ötletszerűen odavetett, elméletinek sem nevezhető elgondolással. Azzal pedig egyszerűen nem tudok mit kezdeni, ha valaki(k), azt mondják, hogy elméleti lehetetlenség az a mindennapi gyakorlat, amit én, és egy rakás játékotársam éveken át folytattunk. Mellesleg a wow fórumban is kifejtették már jónéhányan, hogy hogyan kell a gankelést elkerülni, pl. konkrétan emlékszem arra az esetre, amikor Wildor adott tanácsot egy gankelésre panaszkodó kezdő játékosnak. Ha az én tanácsaim nem tetszettek keresd meg Wildor-éit, azokkal is meg lehet úszni a gank akciók 90%-át, ebben egészen biztos vagyok. -
#5763 amúgy nem célzok semmire de mikor 1 hülye megy szembe 100 kocsival nem azok közlekednek rossz úton szerintem -
#5762 Anniyra örülök, hogy te is megmagyarázod, hogy az, amit az elmúlt két évnyi játékidő alatt megtapasztaltam elvi lehetetlenség. -
#5761 gankelésnek általában az a lényege hogy nem számítasz rá, ergo nem is tudod kikerülni, lol -
#5760 áhh hagyd AoCról már úgysincs mit írni. :D -
Burca #5759 Meg mindig AoC topic :) -
#5758 Nekem nem kérdés, hogy maradok azon a realm-en, amin a bc-s karaktereim vannak, ott ismernek, ott vesznek vissza minden további nélkül majd a top5-10 raid guildek, ha újra elkezdek játszani, mert van kiépült kapcsolatrendszerem. Amúgy sajnálom, hogy pvp realmen játszom, mert minden szempontból sokkal szarabb. Van is egy 40-es mage-em pve-n, ha van vlmi ünnep ott szoktam végigquestelni, mert annak úgy még hangulata is van, nem csak arról szól, hogy a sok hülyegyereket kell kerülgetni, akik csordástul járnak gank-elni, mert nekik ez jelenti a wow ünnepet... -
maniac001 #5757 Ráhúzod a mobot a gankelőkre? Hm ez viszonylag érdekesen hangzik. Amúgy meg akit a gank zavar az reroll PvE. Én az arathoron játszom, de van/volt karim PvP szerveren és izgalmasabb volt az élet ott. Mennék is vissza a 70-eseimmel ha lehetne pve->pvp szerver transzfert csinálni. -
#5756 -
#5755 értem én de lécci a fotót küld:D -
#5754 Outdoor pvp=gank erről kár is vitatkozni. MAgyarul, ha téged ér támadás ne vedd fel a harcot, 85%-ban úgyis megöl/megölnek, mert valószínűleg a jó pillanatban, jó helyről... fog/fognak támadni. A másik dolog pedig, hogy meg kell tanulni gankelni, pl. egyik fő szabály, hogy jól menekülő embert tilos üldözni, mert gáz lehet belőle. Csak nagy helyzeti fölénnyel, gyors, halálos támadást érdemes intézni. -
#5753 ne de én nem is vitatkozok mert ilyen szituban felesleges:D de lécci karácsonykor küldj 1 fényképet névreszólóan dedikálva:D -
#5752 Pve szerveren nem tudok fákra leszállni, és onnan szétlőni az sh melletti darkmoon faire, vagy a sziget fp hordás közönségét:) -
#5751 na ez az pvp skill abban merült ki hogy tudsz menekülni? pft ez olyan mintha azt mondanád te jó filmeket tudsz nézni de nem nézed őket:D -
Bhalage #5750 faszert nem mentel PVE serverre :) -
#5749 :DDDDD -
#5748 "mint a sok primitív barom, akik, ha megtámadták őket, leálltak harcolni, hanem elmenekültem" - my hero :DD -
#5747 Érdekes, engem 2 év játék alatt, ha 10-szer gankeltek meg sikeresen, sokat mondok... Na mondjuk nem is úgy viselkedtem, mint a sok primitív barom, akik, ha megtámadták őket, leálltak harcolni, hanem elmenekültem. A pvp skillem pedig abban merült, ki, hogy jól ki tudtam kerülni a pvp szituációkat, sokkal jobban, mint mások, mert egyrészt utáltam az egészet, másrészt nem csináltam belőle presztizskérdést... Egyébként rengeteg más módon is el elhet menekülni: mobok ráhúzásával, leugrásokkal (mage, pap), őr behúzásával, terepkihasználással, stb. Aki látja, hogy egyenlőtlen harc készülődik, és nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy eltűnjön, ill. támadás után leáll harcolni "az egyiket azért megölöm" mentalitással, az meg is érdemli a jó kiadós cc-t. -
#5746 mondjuk wowban konkrétan a mage lefagyasztja a csapatot, de ebből max szinten azonnal kitudnak jönni megfelelő eszközzel, elblinkel szép de a warrior rá charge ol szia tuti a halál, és persze itt a mage volt előnyben mert fagyasztott de mivan ha rámennek és azonnal stunnolják?!... ennyit erről a marhaságról -
#5745 poénnak jó a srác de vajon milyen gank védő skill van 4+ ember ellen? bármilyen játékban ha sokan jönnek lehetsz über gamer legankelnek:D -
Bhalage #5744 srac egy isten, inkabb kerjetek autogrammot! -
#5743 én már sírok, mondjuk a röhögéstől, de az mind1 :D -
Burca #5742 Ez meg mindig AoC forum. Itt nem lehet repkedni meg hasonlok szoval o/
Bar jo hallgatni milyen jo vagy. Kerlek meselj meg :) -
#5741 Ki kell kerülni a gankelést, nem pedig belemenni, ennyi. Amúgy főként egy mage-el, és egy rogue-al játszottam bc alatt. Rogue az ugye eleve gankelhetetlenre lett megírva, mage-nek meg ott a blink, invi... 100-ból 99 esetben el lehet menni. A lockommal már kicsit nehezebb volt a helyzet, de azzal is bőven meg lehet oldani, ja és természetes nem vok akkora barom, hogy egy legalja realmre (bs) betegyem a lábam. Mage-rogue esetében pedig jöhetnek 100-an is, majd integetek nekik a levegőből... (de egy csomó más class-nak is van ilyen gankvédő skillje, pl. druida travel form, sámán lassító ward, stb.) -
#5740 és fura mód wowban is állandó a gank, pl horror bunneys klán bullshiten? (bloodscalp) direkt erre szakosodtak -
#5739 lol lehet a legjobb geared ha rádmennek 4 en van 5% esélyed max:D -
#5738 úgy látom bt takarítás után volt időd a pvpt is kimasterelni, jézusom... -
Burca #5737 lol? -
#5736 Wow-ban nem így van, miért kell megint hazudozni... ott minden, kicsit is tapasztaltabb játékos "gankelhetetlen".