12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
    Na mi újság AoC fronton? Elmúlt hét kiesett szal valaki összefoglalhatná, annak megköszönném ;>
  • Seithennin
    ez igaz, de mytic nem funcom
  • MeoH #5813
    Ez mind szep es jo. Csak AoC utan kicsit ovatosabb vagyok a vasarlassal...
  • Seithennin
    Nyilvánosságra hozták a Warhammer Online megjelenési dátumát. A hírek szerint 2008 szeptember 18-tól lehet 12,99 Eurós havidíj ellenében a játékba belépni.

Három havi előfizetés esetén 35,97 Euro és hat havi előfizetés esetén 65,94 Euro az összeg. A 60 napos Game Card ára 29,99 Euro.

A Standard Editiont augusztus 28-tól lehet előrendelni, s a doboz ára 49,99 Euro.
    nah szertintem meg ez a lényeg juhhééééééé
  • Torzonborz
    blablabla . a baj csak az hogy itt még mindíg nincs pvp system . spec pont ezért nem is mentem pvp serverre.
    na mindegy úgyis megdeglendett vala az az izé.

Warbar bazz gyere vissza PotBs-ba , többiekkel ott vagyunk .
    Aztán később mejetünk át WARba :)
  • warbar
    csak a jóra érdemes emlékezni aki sií minden szaré az ne mmo-zzon tökéletes mmo nincs nem is lesz mindig lesznek hibák.Ha szerinted a wow értelmes mmo akkor nemértem hogy várod hogy komolyan vegyük amit beirtál
  • Gear
    AMD X2 4400 ,2-4G ddr2 ,8800GT (vagy egyéb 512rammal ellátott hasonló képességű) ). A többi mindegy :). Azért írtam AMD-t mert kicsit olcsóbb mint az Intel de a lényeg hogy valami 2 magos legyen s ne a legolcsóbb intel.
  • Magyar Betyár
    Nondjon nekem valaki egy elérhető pc configot amivel elfut a játék nagyobb tömegben is. A jelenlegi 5-6fps-el nem vagyok nagyon megelégedve:)
  • Magyar Betyár
    De jó lenne ha nem a wow-ról és a gankelésről szólna csak ez a topic.

Mint azt már nagyon sok bölcs ember elmondta minden mmo topicban 100-szor ha nem akarsz playerek ellen harcolni fejlődés közben menj pve szerverre és NE SÍRJ ITT A FÓRUMON, MERT MEGÖLTEK NÉHA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Különben is ha magadba nézel te is tudod hogy azért mentél pvp serverre, mert igen te is arra vágysz, hogy megtámadhass más playereket. Akár azonos szintüeket fair playben akár kicsiket gankelve mert beteg a lelked és ez okoz neked örömet(egyébként akik a legjobban sírnak a gankelésért zömébe ők is ezt csinálják....)

Aki azt állítja, hogy pvp serveren még nem támadt meg senkit fejlődés közben az hazudik!!!!

Én nem is mennék soha más serverre csak pvp-re. Pont ez adja meg a játék egyik alap hangulatát. El kell fogadni, hogy relatíve egy veszéjes világban kalandozol ahol bármikor lehet számítani, hogy megpróbálnak hátbaszúrni. A dolog jó része az hogy feltámadsz és mész tovább. IRL ez nehéz lenne...

• szabi34
    Én ismerek egy jó mmo-t és még ingyenes is:)
  • AnarchoiD
    Jatszottam aoc-ot 1honapot a betazas utan es tudom mekkora f0st@r1szny@ csak nekem mar az elejen kiszurta a szememet, hogy ez egy gyenge probalkozas es nemertettem , hogyan hype-olhattak masok amikor fikarcnyival sem jobb barmi MMORPG-nel amibol loptak az otleteket (tudom mas is lopott mar ez nem ujdonsag). Ismerem annyira a conan lore-t hogy ne varjak mas fajokat, de azert ez fajt egy kicsit , hogy otlettelen "race" -ok vannak, es csak a class-okkal akarjak az ember szemet kitolni.
    Wow-ot US closed beta ota tolom , de csak azert mert meg nem talaltam mas ertelmes MMORPG-t pedig mindent megprobaltam (minden funcom gamma megvolt esatobbbi) de elkeserit hogy keptelenek egy mukodo , pofas MMO -t osszehozni a nepek ami nem buzlik mint a 5 napos hulla. verik a nyalukat az emberek pl , hogy Daoc, stb de elfelejtik , hogy milyen szarvas hibak miatt unalom miatt hagytak ott ezeket az "etalonokat" , es csak a jora emlekeznek, az ottani sirasokra meg nem.
  • vear
    Srácok, van egy wow topic, tessék ott kitárgyalni a wow-os témákat. Ha vissza akarsz válaszolni valakinek wow témában, írd be wow topicba, ide meg tegyél linket az ottani postra, aztán ott folytassátok. Garantáltan érdekeltebb közönség előtt tudjátok majd a vitát folytatni.
  • panther112
    Nem tudom, hogy egyáltalán kell-e még ezekre a dolgokra reagláni, talán nem kéne, de mindegy, legyen.

Szögezzük le; az, hogy nem tudod megoldani azt a porblémát, hogy ne gankeljenek le, a te magánügyed. MIvel ennyire sokan írtátok, hogy szinte szenvedtek a gankerektől (nincs esély kikerülni, stv-ben nem lehet questelni, stb.) elhiszem, hogy így van, és legfeljebb sajnálni tudlak titeket, segíteni enm tudok. Azért örülök, hogy a magyar wow közösség nem csak félfogyatékosokból áll, gondolok itt Wildorra, akinek szintén sikerül kezelnie ezt a problémát. Hogy miért mondom azt, hogy "félfogyatékosok"? Azért, mert aki egy ennyire könnyű dologra, mint a gankelés elkerülése ennyire konzekvensen képtelen, az valamilyen mentális rokkantságban szenvedhet.

Mint ahogy azt már írtam sylvanason, ssl-el játszottam, és 2 hónapja lemondtam az acc-om, mert sunwell-t rendesen raid-ezni csak két (számomra) túl hardcore guild-ben (napi 6 óra+ tömény raid) kezdhettem volna el. A pve játékosi képességeimről (bár szerintem inkább megfelelő hozzáállásról, és szociális kapcsolatokról lehet beszélni, és semmiképpen sem a skill értelmében vett képességről. Csak azért is használom ezt a szót, mert ezek kiépítése, ill. a raidezés szempontjából megfelelő személyiség megléte is egyfajta képesség.) pedig annyit, hogy egyrészt sikerült túllendülnöm Hogger-en, másrészt felkínálták a felvételt a Method-ba (a sylvanas-osba), ami jelenleg a világ 5. legjobb raidguild-je, és első ally-s raid guildje. Én erre a meghívásra mondtam nemet, és hagytam abba a wow-ot wotlk megjelenéséig.

Ezzel nem azt állítom, hogy különleges tehetség vagyok, hanem csak láttam a mérhetetlen kíváncsiságot wow-os pályafutásommal kapcsolatban, gondoltam kielégítem, és ezzel elejét veszem egy további floodolásnak.

Még egy nagyon fontos dolog. Nem azt állítom, hogy az embert nem ölik meg más játékosok pvp realmeken, avgy, hogy enm tudnak kellemetlenkedni, hanem, azt, hogy emgfelelő taktikákkal, magatartásformával, ezeket elég könnyen kezelni lehet, ill. olyan alacsony szintre lehet leszorítani, ami az ember szintezését gyakorlatilag semmilyen mértékben nem hátráltatja már. Outlandben pedig, egy normális, akár pve karakter is könnyen el tudja kerülni magukat a gankeléseket is, jó 80%-os arányban. HOgy ebből, hogyan bogozzátok ki, hogy én valamiféle wow-rambo avgyok, az számomra nem világos. Mint azt már leírtam többször is, erre (a gank kezelésére wow-ban) bárki képes. Örülök, hogy azért vannka emberk (Wildor) akik képesek felfogni/értelmezni azt, amit leírok, az ilyenek tartják az emebrben a reményt, hogy a világ még nem őrült meg 100%-ig.

Láttam voltak panaszok, hogy ez egy aoc topik. Eredetileg egy aoc-wow összehasonlító hsz-re reagáltam, ami teljesen a témába illett, kár, hogy ekkora flame lett belőle. Elhiszem, hogy valakiket zavar, hogy az amúgy gyakorlatilag halott topikban erős offolás folyik, ezért nekem ez volt az utolsó, aoc-hez nem kapcsolódó hsz-em ebben a fórumban.
  • Unreal1942
    Ennyiért én megtartom dísznek! :)
  • Seithennin
    miért néha ellehet bujni a növényzetben mikor bugos 1 fa és belesétálsz aztán /stuck xDDD
  • maniac001
    nem rád értettem hogy törtön játszol hanem pantherre. Olvasod miket ír? Elbújni a növényzetben etc. Szerinted látta valaha a wowot?
  • WiLDoR
    én nem törtön játszom, de a 42-es huntámmal még BC elött elmenekültem a 60-as retripala elöl.
    igaz végig kellett kite-olnom fél stv-n, még úsztunk is egy jót a tegnerben, de a végén sikerült annyira lehagynom, hogy el tudjak hs-elni.
    ő meg ott maradt az isten háta mögött a tenger közepén :D
  • maniac001
    Szerintem ő még az LFG Hogger státuszban van :P
  • s0n1c
    mindent tud a wowról, hiszen BT cleared :F
  • maniac001
    panther112 az egyik egy amiben biztos vagyok hogy neked fogalmad sincs a wowról meg a gankelésről meg a pvp-ről. ha te elmenekülsz akár 1 nálad min. 10 szinttel nagyobb ellen elől akkor te törtön játszol. meg feltámadsz takarásban, meg elrejt a növényzet OMG olvasod te amiket írsz? Wildor úgy erősített meg, hogy elkerülheted a gankelést úgy ha leölnek, elmész kajálni és visszajössz 1 óra múlva amikor ráuntak a gankelők.

Az AoC-ról meg már úgysem beszél senki.
    /RIP
  • Seithennin
    mondjuk igaz ami igaz nem erre való 1 fórum de olvass vissza hogy hol találsz olyan hsz t ami az aocról szól... sajnos nem nagyon játszák vagy aki játsza nem nézi a fórumot:S
  • Kipu1
    Az hogy valaki a negativ véleményét irja itt le az szerintem teljesen helyénvaló, nincs ezzel semmi gond, engem csak az idegesit ha más játékról vitatkoznak számtalan hsz-en keresztül. A másik ami felbasz ha valaki itt
    akarja eladni a megunt játékát, megvannak erre a megfelelő forumok, öket simán kibannolnám.
  • edios
    Nem adom fel! Négy ezer forintért vki teljes, még kb 1 hétig ingyé használható collectors editiont nem akar venni?
  • Smokk
    Sztem meg igaza van Omlásnak,vannak(vagy kene h legyen) alapveto topic szabalyzatok,ha vkinek nem tetszik a jatek,sztem mar kelloen kifikazhatta magat.
    Mostmar fejezze be,vagy menjen innen!
    Akar nyisson uj ez iranyu topicot...

• Torzonborz
    akkor sok sikert , beszélgess csak itt egyedül magadban az aocról :D ( no offense , vicc vót ne sértődj be ;) )
  • Omlás
    Szerintem meg ideje lenne kigyomlálni a topickot nemigazán vágom miért is itt megy az eszmefuttatás a wow-ról meg az mmo-k ról van annak is topikja lehet oda menni nem kellene totál szét offolni ezt a topickot.

AnarchoiD:
    Az meg hogy ki szánalmas és ki nem ne részletezzük szerintem had döntse el már mindenki saját maga, hogy miért fizet és mi szórakoztatja. Ennyi erővel aki átlagos személyautóval jár annak minden nyűgével bajával az szánalmas ? Aki meg Luxuskategóriás verdával jár az a tuti csávó ?

Ne nevettes már :)
  • AnarchoiD
    gyerekek netepjetek egymast ez az AoC siro topic , higgadjatok le es rohogjunk egyutt a szanalmas AoC -osokon ;)
  • Seithennin
    jaj olyan szép ez a sok b xD
  • Seithennin
    jó látni hogy másra már nem is jó ez a topik mint hogy baba béna bumburnyákok ölik 1más életét
  • panther112
    Pusztán azért kezdtem el hangsúlyozni a két évet, mert amíg ezt nem tettem, addig kb. 5-6 pü-t kaptam, ill. néhány fórum hsz-ben is megjegyezték, hogy nem két hét játékból kell kiindulni. Viszont, ha ilyen sok különböző mmo-val játszottál, akkor neked kéne mindannyiunk közül a legjobban tudnod, hogy ahány játék, annyi féle pvp rendszer. És míg sokak szerint az aoc-ben nehéz elkerülni a gankelést (erről személyes tapasztalatom nincs, de pl. vehetjük az l2, ahol szintén gondot okozott), addig a wow-ban ez nem probléma.

Egyébként pedig, a megállapításoddal nem tudok mit kezdeni, mivel semmitmondó a jelen helyzetben. Volt egy hsz, miszerint az aoc-ben, wow-ban.. nagy probléma a gankelés. Erre én reagáltam, hogy a wow-ban ez könnyen elkerülhető. Erre neked az a reakciód, hogy felsorosz egy listát, hogy milyen játékokkal játszottál, a lsita valamilyen értelemben legalább rendezett, mivel mmorpg-ket említesz benne, de mivel a teljes hsz. nem tesz mást, mint felsorolja, hogy mikkel játszottál az elmúlt x évben, akár beleírhattál volna fps-eket, szimulátorokal, online flash játékokat, sőt irl tevékenységeket is. Ettől a hsz. témához való kapcsoltsága se nem nőtt, se nem csökkent volna, legfeljebb még jobban megishettük volna mindennapi tevékenységeidet.

A hsz. végén egy kissé lekezelő módon fejezed ki, hogy nem értesz velem egyet, azaz hogy te is beállnál azon játékosok díszes körébe, akik szerint nagy, és komoly veszély/gond a wow-ban a gankelés.

Tehát jól értem mindössze ennyit akartál mondani: nekem is megkeseríti az életemet a sok ganker. Ez tiszta beszéd, ami belőlem, mint érző emberből valószínűleg ki is fogja váltani a szánalom nemes érzését, és ellátlak gankelés elleni tippekkel, hogy könnyebb legyen az életed, amit mint azt most már mi is tudjuk igen nagy mértékben meghatároznak online játékok.
  • Nethyrrea
    annyira hevesen hangoztatod a 2 éves tapasztalatod mintha ez jelentené neked a világot.

akkor hadd szolgáljak neked néhány adattal MMO pályafutásomból:

lineage 2: 2 és fél évet toltam open beta óta, javarészt a server 3-ik legnagyobb alliance-jának egyik alapítójaként
    RF online: szintén open beta óta 1 évig a szerver egyik top pvp klánjának egyik alapítójaként
    cabal online, rappelz, exteel, world of warcraft, rohan online, némi AOC, stb.

ne próbáld meg nekem elmesélni miről szól bármi ami pvpvel kapcsolatos.
  • Denes888
    Francér nicsn most szerver. Végre kezdett megint jó lenni, hogy lejeb veettem a grafikát és ment 60fps-el erre nicns most server.
  • Jeffjohnson
    jaja pl:70es hunta elöl biztosan elfut de jobb ráhagyni akkor legalább csöndben van
  • Seithennin
    najó nem vitázok tovább felesleges
  • panther112
    Sylavanas szerintem elég népszerű realm:) És azokat a hordás (meg persze biztos van ally-s megfelője is, csak azokkal értelemszerűen nem találkoztam) szerb-román ganker guildeket, amik a Sylvanas-on vannak nem kívánom a BS-en nevelkedett magyar fenegyerekeknek sem.
  • panther112
    Megölnek egyszer, visszamész, takarásban feltámadsz, és elmész. STV egyik nagy előnye, hogy jól takar a növényzet, így elég alkalmatlan a cc-re. STV-ben elvileg nincs mountja senkinek (most már vana lvl30-as mountbuff miatt). Soha nem hagytam ki stv-t, mert jó, és gyors xp, igaz sok a támadás, de könnyű őket elkerülni a változatos domborzat, sokat takaró növényzet miatt. Ha nem a megszokott ösvényeken közelíted meg a questelési területet, akkor úgy be tudod vágni magadat a mobok közé, hogy a még a lvl70es ganker se fog megtámadni, mert az út felől nézve azt fogja hinni, hogy a terület üres, ezt semelyik másik területen nem lehet olyan jól kihasználni, mint stv-ben. Persze, aki az útról jól látható módon öli a mobokat... annka lesznek gondjai:)
  • Seithennin
    de abban igazat adok hogy nem minden realm re ez a jellemző a népszerűbb realmeken van ez ált ez jogos
  • Seithennin
    csak azt nem értem hogy mobozol, és alig van hpd vagy monduk félig van és mounton rádszaladnak 4 en és csücsülnek a hulládon nem tudod elkerülni... de pl ha el is mennek stv ben pl ugy is megtalálnak ujra és ujra
  • panther112
    Semmi iylesmit nem írtam, sőt egyetlen embernek sem kérdőjeleztem meg egyetlen képességét sem (sőt azt is írtam, hogy valószínűleg sokkal jobbak lehettek pvp-ben, mint én, mert én zinte alig játszottam). Mindösszesen annyit írtam, hogy a wow-ban a gank-elést könnyen el lehet kerülni (amit azóta Wildor is emgerősített), és, hogy ez az elkerülőképesség nincs is kapcsolatban az adott ember pvp képességeivel. Egyszerűen más műfaj, mint ahogy a sikeres ganker sem feltétlenül sikeres pvp játékos. Másképp kell a 2 dolgot csinálni. Amit még szintén állítottam, hogy az outdoor pvp = gank, én nem vitatom, hogy esetleg van olyan realm, ahol ez nem igaz, vagy, hogy ez mindig így volt, de amelyeken én játszottam az elmúlt 2 évben, azokra ez volt a jellemző (mert ez nyilván nem jelenti azt, hogy soha egyelten egyszer sem találkoztam nem gank jellegű outdoor pvp-vel...)
  • Seithennin
    viszont az lehet hogy ő olyan mint a south park ban a wowos részben az az ember a gép előtt:DDDDD aki látta tudja miről beszélek OMG