12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5695 Azért a 0-ás szövegértéssel én nem gondolom, hogy olyan baromi művelt lehetsz meg olyan sokat olvashatsz. Bár lehet a sok olvasást úgy érted, hogy napokba telik mire elolvasok egy cikket a Blikkben, mert 1000x kell, hogy szótagolva átolvasd mire rájössz, hogy miről is van szó. -
#5694 Ne foglalkozz vele, ha nem reagalsz megunja. :/ -
#5693 először is nem vagyok gyerek másodszor talán akkor formálj rólam bármiféle véleményt ha ismersz mert lehet hogy 1 primitív állat vagyok aki veri az asszonyt de az is lehet hogy sokkal értelmesebb és műveltebb tőled, és még sok más embertől, már csak azért is mert több időt töltök olvasással mint gépezéssel... -
#5692 kezdetlegesebb* -
#5691 Ez az egy vigaszod lehet, hogy ez a Seit gyerek még nálad is kezdetleges képességekkel bír. :D -
#5690 Nem, most kivetelesen nem ekkora hulyesegrol van szo, de valoban csak a flamekeltes kedveert irogat :) -
#5689 nem értem most azt mondja hogy hülyék vagyunk mert kipróbáltunk 1 uj játékot? jól értelmezem? -
#5688 Csak tudnam mirol beszelsz :D Mit tapasztaltunk meg, tenyleg fogalmam sincs mi baja van a fejednek :o... mellesleg szar ilyesmivel jonni hogy "akkor sem itt tartottam" amikor te hozod fel ujra es ujra a sajat hulyesegedet :d -
#5687 Én már akkor sem itt tartottam, ez a ti szintetek volt, azóta, mint az ostobák általában ti is megtapasztalhattátok saját bőrötökön amit kellett. Hogy tanultatok-e belőle vagy legközelebb is az ostobák útját követitek az már kétséges. -
#5686 te kis naív:D -
#5685 te meg mindig itt tartasz? ... azt hittem tobb eszed van ennel. -
#5684 Nem épültek elég hamar a keepek az volt a gond szerintem. -.- -
#5683 Kepzelem milyen sokan lehetnek :D -
Kipu1 #5682
Remek kis WoW fórum ez itt, na.
Van egyáltalán valakinek aktív AOC acc-ja? Ja, hogy azok játszanak
inkább minthogy itt a WoW-ról vitatkozzanak :D -
#5681 meg el lett törölve még az honored is a heroic módhoz... -
#5680 wotlkban viselt tabard alapján kapod a reput szóval ha neked mondjuk AD repu kell akkor csak felveszed a tabardjukat és mehetsz olyan instána AD repuért ahol amúgy nem az jön -
#5679 Egyszerűen enm értem mit lehet ennyit problémázni a reputáción, magától meglesz ygakorlatilag az összes exalted, a kunerai-t kell farmolni 2-3 órát, meg a zaxisokat ölni a consortium-hoz, szintén 3 óra kb. (de azóta ott a 2 daily dungeon is, szóval kb. már azon sincs farmolnivaló). -
#5678 naja fura hogy van "pár" wowos ismerősöm nekem is de mind sír a repu miatt, és nem hiszem hogy 1 okos van és 100 hülye vagy nemtom most biztos én lesze a noob balf*sz de valamit akkor nagyon bénán csináltunk:S -
#5677 látod most is azt csinálod :) -
#5676 Nézd én BT clear óta lemondtam az acc-omat, majd wotlk-el fogok játszani legközelebb wow-ot. MAgamat meg nincs miről győzködni, kb. mindnet tudoka wow pve-ről, és pont ezért utálom, ha fórumokban össze-vissza hazudoznak róla mindenfélét... -
#5675 győzködd csak magadat nyugodtan :) -
#5674 1. a questek (mint minden mást is) reputációt is többet adnak, mint a farmolás, ezért minden outland-i questet megcsináltam- erre nehogy most azt mondjátok, hogy ez farmolás, mert nem az.
2. teljesen világos; attunement-et akkor kapsz, ha megölöd az előző raid-ben lévő end-boss-t. Ezen szerintem nincs is mit magyarázni, hogy ez miért jelent tapasztaltabb, jobb játékost. -
#5673 igazad van, amúgy meg raidbe alapon miért hívtok ismeretlent? én ha raideltem vagy instáztam akkor általában olyanokkal tettem akiket már korábbról ismertem 1 nehezebb questből vagy bármi ilyesmi és akkor már kiderül mit tud kb, pl a healer ha te vagy a tank és ölöd az elit mobot a questhez és azonnal beléd vágja a legnagyobb healt akkor fasz:D de ha csak piciket akkor már nem olyan ügyetlen mert könnyebben tartod az agrot és mégsem halsz ki... na de tényleg a repu agyhalááál volt -
#5672 1. az armor enchantok miatt kell az revered/exalted azt pedig nem éred el lvl67-re, hacsak nem szénnéfarmolod magad 10 szinten keresztül
2. nem értem hogy függ össze az attunement egy játékos tudásával
abban viszont igazad van, hogy a wow nem a reputációról szól, hanem az ehhez tartozó farmolásról -
#5671 én is küldenék havernak de aktív acc itt sincs hehe :-) -
#5670 OFF: Nem értem miért van ekkora cirkusz a wow-ban a reputáció körül (pláne, hogy már levitték honored-ra, wotlk-ben pedig eltörlik). Nekem az összes karakteremnek lvl67-re megvolt az összes (élő) frakcióval az honored, 70-re pedig revered, amjd az exalted, úgy, hogy nem farmoltam soha repet... Direktbe tehát ne vezessük félre az embereket, hogy a wow reputációról szól.
Ha esetleg az attunement-re gondoltam (gyanítom, h igen), akkor én nagyon sajnálom, hogy eltörölték, mert ezzel tartották vissza a még nem eléggé képzett játékosok miatti wipe fesztet a magasabb raid-ekben. Remélem wotlk-ben újra lesznek attunement-ek, és csak akkor törlik el őket, amikor a normálisabb játékosok hónapok óta be se teszik a lábukat azokba a raid-ekbe. -
#5669 jah megjött a mail ma reggel hogy már meghívhatok 1 havert/buddyt:D de nemtom kell e hozzá aktív acc, ha kell akkor én nemtok küldeni:D -
#5668 Buddy key elerheto a NL szertint:
Dear Age of Conan gamer
As you may know, every owner of Age of Conan may invite a friend to come play free of charge for seven days. At last we are happy to announce that we have enabled this functionality. This means that now is the time to invite your friends to come play Age of Conan and see what all the buzz is about!
The invitation process is easy:
Log-in to your account page, and choose "Buddy program". Follow the on-screen instructions, and then write a personal message to your friend if you so desire.
We are certain you will make a friend happy with this token of appreciation, and what is better than chopping of Pict heads together with your best buddy?
We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time.
We still highly recommend the personal touch of going to your friend's house with the DVD install though. Not only does this make it completely free for your friend, it also allows you to show them the ropes!
Sincerely,
Funcom
DE valszeg aktiv acc. kell hozza, es az nem ok embernak van itt sztem -
#5667 Bennem az AQ gate farm hagyott maradandó fájdalmat:D -
sanyiiiii #5666 Mármin a World of Repucraftrol? -
#5665 A felét már nagyjából kezdem érteni.
Hiába, a sötét oldal lassan kiokosít. :) -
#5664 tök jó h nem is értem amiket leírtok... -
#5663 no ez az amiért esélytelen nálam a wow visszatérés..
lehetnek itt bármilyen frissítések, meg még egy narancssárga-kék-zöld zóna ami milyene tipitopi, a zöld/kék cuccos shamanommal így is rákényszerülnék a farmra instákra vagy az afk-sra a bg-en:-)
Nálam amúgy ott vágta el anno a gamma magát, amikor szokásomhoz híven kicsit késve lettem 70 és mikor menni akartam a nagyokkal intázni érdemben (mert ugye 80as vok), akkor közölték, hogy az insta, ahova be akarok menni nemtom milyen repu kell hozzá, és menjek el pugokkal egy teljesen másikba, ahol be tudom húzni a reput hozzá lol...
no thx:p -
#5662 jah javult a helyzet 1h-k kapcsán, kérdés az, hogy ez mennyire volt betervezett, vagy ez is csak egy elbaszás, mivel ebben a pecsben, egyben le is vitték a stamina cost-kat, épp a lassab fegyverek miatt, ha jól értelmeztem a pecst:-)
WHO-t én is tuti meg fogom venni, csak lassan a polcot kell bérelnem a szomszédtol a sok mmo-ra...:P -
#5661 trial* -
#5660 én arról beszlek hogy nincs értelme a pvpnek nem azért mert nincs díjazás meg ilyesmi hanem mert pl battle keep csak úgy van. ja bocs ad pvp invuln.-t húúú de annyi és még nem is müxik rendesen. nincs végcél csak annyi hogy a másikat levered oszt jóccakát ez meg nudli. :/ -
#5659 demo? -
#5658 Köszi, remélem mielőbb lesz demo is. -
#5657 Vannak raidbossok csak bugosak :d
pvp rendszer, mint olyan nincs benne még egyáltalán. Ígérték júniusra, ígérték júliusra...jelenleg veniccdán fázisba van -
#5656 Akkor ilyenek, mint raidbossok, stb. nincs is?