Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abból kell 20-at elérni ami ott van a nevem mellett szám? Bocsi nagyon kezdõ vagyok ebben a játékban még😞 ma szereztem be egy Age of Conan Collector's Edition változatott! Szóval idegen nekem még egypár dolog!
Laza
Hol latom hogy melyik instance szerveren vagyok?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Csak tudnam, hogy mitol olyan termeszetes nektek, hogy van belole tort szerver? Bar ha olyan ugyes lettel volna, hogy olyat talalsz, akkor biztos a letoltessel sem lenne problemad 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
lvl20at elérni,átkapcsolni éjszakai módba és lenyomni a single player küldiket, aminek az End Battle vagy mi a vége, utána tudsz menni máshova is.
Botond
Tört szervert találsz,de klienst nem? 1-10es skálán mekkora belk vagy, ahol 10 a kicsit se balek, az egyes meg te vagy? 😄
van benne content, de akaratlanul is nagyon gyors a fejlõdés. Endgamerõl pedig csak az a pár megszállott tudna beszámolni max.

Broafka
kössz... esküszöm nem tudtam volna, ha bajod van azzal hogy letöltöm mondjad az, vagy legyen off topik vagy nem tudom, fizetni nem fogok hogy online játszak, én a törtet akarom kipróbálni

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok! Az elsõ városban konkrétan mit kell csinálni a tovább lépéshez?
na keservesen beüzemeltem de csak vistán hajlando futni de legalább fut... tesom gépén ruteren .... ugye .. xp alatt lazán egyböl megy... na mindegy.. köszi a segitséget sziasztok!
Tinman
Venném a játékot...

PVE rész mennyi idõre nyújt felhõtlen kikapcsolódást? Persze kis PVP is majd utánna, de a PVE rész érdekelne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Netrõ'
Broafka
hali, honnan lehet letölteni a játékot? :$

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Mr_no_NaMe
Ha be szeretnék lépni az Ars Bellum klánba akkor kire kéne ráírnom?
Laza
Lassan igy lvl15 kornyeken ha befogad egy magyar gild a Furyn, akkor Nighteyes neven megtalalhato vagyok 😊

Egyebkent kivancsi lennek, hogy a 18+ korhatar ellenere mennyi a fiatalkoru jatekos, mert a chaten folyamatosan baromarcuak hulyesegeit lehet olvasgatni 😊
Mondjuk a baromarcusag nem eletkorhoz kotott 😄

TDC Geronimo
Gyere inkább ingame, mert mennénk az elitekre -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Mire felnövök én is, addigra fog. 😊
Jabar
Hurrráááá!
Csak kár hogy semmi nem mûködik benne! :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

www.ageofconan.hu
Ha magyar klánba akarsz belépni itt találsz infot, melyik szerveren kit
kell keresni.
TDC Geronimo
Na az elsõ bugos Keep építés után (elveszett az összes nyersanyag meg a plan) végre felhúztuk a Keepet meg a tradepostot 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lehet asszonyt is..
ronihun
sziasztok milyen classok vannak a játékban ? v milyen lehetöségek vannak a karakter készitésnél ?mert ahogy láttam csak embert lehet.

...

Ja errõl jut eszembe,tudja esetleg valaki hogy a dagon szerveren kinél kell jelentkezni, ha magyar klánba szeretnék tartozni?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Jacek
<#nevetes1>

értem...majd megkeresem valahol hogy melyik serveren vagyok mert nem emlékszem hogy hova tett a game....
Rage47
hát csak tudod melyiket választottad😊
amúgy meg mielõtt belépnél a játékba, a karaktered képernyõjén kiírja.

tudsz csatlakozni... nekik kell bevenniük
és egy már meglévõ klánba nem tudok csatlakozni 20.szint alatt??
és akkor föl tudok venni embereket?
Botond
lvl20 kell a klánalapításhoz. 😊
europai
azon belül nem tom...hol nézzem?
Rage47
melyik szerveren vagy?
Hello.17.szintû barbár vagyok...nemtudjátok hogy kell klánba belépni a játékon belül?vagy alapítani?Jó lenne egy magyar csapat már azért is hogy értsük egymást...örülnék pár jelentkezõnek...Üdv.Gery
Rage47
ezt írja "The buddy key program will open as soon as server capacity allows. Please check back later."
Sziasztok megnézném a játékot. Ha van valakinek feles buddy keye, kérem szépen privátban küldje el. Köszönöm!

Laza
Na, jo sok hely van a bankban ez tetszik, meg vegulis az sem rossz megoldas, hogy az AH-ba ugyanonnan tudom a cuccokat kiajanlani. Csak foglaljak a helyet 😊

Amugy erdeke, akarhanyszor nyitottam meg a bankot, mindig mas szinu volt az AHba berakott cuccokon a penz ertek 😊
Szinvaltos, mint a regi kisautok a hideg/meleg viztol 😄

Rage47
igen.

nekem sem volt crashem, minden müxik rendesen a kezdetek óta.
Jacek
nekem peldaul nulla crashem volt eddig.

Az a kerdesem lenne, hogy a playerek altal felepitett varakat/kisebb varosokat lerombolni is lehet?

Running
A bal oldali csaj a bannerban a Xéna?<#vigyor5>

Mr_no_NaMe
Gyerekek köpönyegek mikortól pottyannak? Olyan capek minta kocsmások csak statra adnak.
Tatyla

ide beirod a kódot és töltheted is
register

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

le tudom tölteni a klienst valahonnan torrent nélkül, hogy egy ismerõsnek a próbakódjával kipróbáljam?
A hivatalos oldalon nem találtam erre utaló nyomokat
köszi

dr Kotász
Hát azért pontosítsunk 3500-4000 Ft-ra... Kétezer forint az 133-as EUR/HUF árfolyamnak felelne meg, de szépen felértékelted a fizetõeszközünket 😄
Hát a GW-t már most is mocskolja szerintem, de persze izlés dolga!
A gépigény talán soknak tûnik, de nem is lehet minden olyan mint a wow ami már akkor ronda volt amikor kijött 😊 (ettõl még nagyon jól sikerült játék)

Inkább 3-4 ezer!

Nethyrrea
2-3000 forint havonta kb, árfolyamtól függõen (euróba nyúlja a havidíjat számláról ugyanis)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szevasztok.És mennyiben fájna ez a játék havonta?

Kb az ajánlott szinten van minden, csak nem Vista hanem XP.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Milyen gepen jatszod?

Tegnap feltettem kipróbáltam. Mire eljutottam addig hogy játsszak, már igen csak megcsappant a lelkesedésem (kétszer kellet telepítenem, mert elsõre nem bírta az ékezetes könyvtárat). Elszöszmötölgettem a karakter generálással és elkezdõdött a játék. Itt megint kissé csalódtam; nagyon szép kép, de darabolt, meg néha bevillant a kép. Kicsit állítgattam (leginkább lefele) és végül többnyire közép-alsó kategóriába belõttem. Szép és tûrhetõen futott. A villogás valami oknál fogva az elsõ kifagyás után megjavult. Egész belejöttem a játékba, de aztán abba kisvárosba beszaggatott, mint az istennyila. Arról nem is beszélve, hogy mikor beléptem valami fószer kizavart hogy láncaim miatt ide nem jöhetek be. Aztán meg mégis benn maradtam. Tettem-vettem kimentem és mikor újra be akartam menni a faszi megint elébem állott és mondta, nem mehetek be és ezúttal tényleg nem engedett be, míg a láncokat egy questel el nem távolítottam. Hogy jutottam be elsõre?
Nos elsõ benyomásra elég sok üröm vegyült az örömömbe. Nagyon bízom benne, hogy ezeket a „kisseb” graf hibákat, kifagyásokat (kétszer kirezetelt az egész) hamar kijavítják és optimalizálják, úgy hogy az élvezetes graf/futást eredményezzen. Félek hogy több játékos esetén nagyon le kell adnom az igényeimet. Új gépre meg most nincs lovém.
A játék maga ígéretes. Tetszik a harcrendszer és bízom benne, hogy késõbbi tájakon visszaköszön a Conan hangulat.
Most már szerintem lassan egy éve ez az elsõ játék amit PC-re vettem, mert Guild Warson kívül szinte minden játékot konzolon toltam. Elszoktam ettõl a hosszú telepítgetés, meg csúszkán állítgatás hogy aztán kapjak egy ilyen-olyan képet a játékhoz.
Most tolom majd egy darabig, aztán majd kialakul. A legszomorúbb az a felismerés volt hogy azt mondtam egy óra játék után, hogy a Guild Warst bizony nem fogom a fiókba tenni.

Nagyon-nagyon remélem hogy még sok-sok optimalizálás elõtt van ez a játék. Végül is csak egy hete (vagy mikor) jelent meg. Mert amugy bejön, tetszik, hogy nem prûdek a fejlesztõk és vér is van benne. Szóval jó kis gama lenne, ha nem lenne szaggatás médiumon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blacksheep333
Áh nem fogsz éhenhalni... Hamarabb szomjanhalsz!! 😄

Az operációs rendszeren is túl...