12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jeffjohnson
    a gank ellen csak egy jó klán tud megvédeni egyébként az agyondicsért WoW-ban is ugyanez van vagy mondjuk akármelyik L2 szerveren
  • Seithennin
    biztos repül vagy 100 ajánlat xD
  • Maksi
    War Mammoth + 16-os táska kód eladó!!
    Ajánlatokat az [email protected] címre várok.
  • Nethyrrea
    játszottál volna RF online-t^^

volt ott elég sok hely ahol naponta ha 50x nem vertek le a nagyok quest közben akkor egyszerse :D hozzáedződtél volna hogy kezeld az ilyen helyzeteket :)
  • Nethyrrea
    jah, a sok jó így kezdődik: "végy egy alienware kategóriájú pc-t" xDD
  • Lazarus
    hivatalos honlapon :)
  • Torzonborz
    " sok jót olvastam a játékról" uramatyám mégis hol ?
  • ReVisor
    Eladnám AoC-mat. Ha valakit érdekel szóljon. Van egy 28-as Kimmériai Conqueror karim, az accot viszont tölteni kell. Az ár 5000 forint.
  • krys002
    hali! azt szeretném megtudni, hogy van-e valami kipróbálási lehetősége a játéknak? vagy valaki tudna egy trial key adni? sok jót olvastam a játékról, és ki szeretném próbálni. légyszi ha van v.kinek key-e akkor küldjön egyet. Itt a mail-em: [email protected]
  • Running
    Én egy normális pvp peccset szeretnék, nem pve szervert.
  • Burca
    PvE server?
  • Running
    És kúrvára nem azért fizetek havidíjjat, h hetente 3x szétkúrják az idegeimet ilyesmivel.
  • Running
    Komolyan szájba tudnám baszni aki kimerte így adni ezt a játékot.
  • Running
    Leszarnám ha 1x kinyírna és ennyi, de kétnaponta kell menekülnöm mert vadásznak rám és addig baszogatnak amig instance-ot nem válltok. Idegesítő az egész.
  • Jockey
    igaz csak 42es az altom, igen néha bebasznak 80ok, de ki nem szarja le?
    Ugyanúgy tok fejlődni, legalább is eddig ment..:)
    a régóta ígért pvp pacs meg talán majd javít a gankelésen 2009-be, mikor kijön:-)
  • Burca
    Erre szoktak mondani hogy reroll pve ?:P
    Miert nem mentek ti is oda egy bandaval akkor?
    Mondjuk nemtom van-e meg aki elofizet!? Pedig jo lehetett volna :/
  • Running
    Tegnap eljutottam odáig, h nem fizetem be a következő havidíjjat, ha nem lesz addig pvp patch, mert undorító amit a játékosok csinálnak. 80-as szintűek ölik a spawnpont körül megjelenő 30-as karikat, minden területen 7+ szinttel magasabb keserítik meg a kissebbek életét büntetlenül. Komolyan nem értem mi ebben a szórakozás nekik. Szal részemről off lesz, ha marad a jelenlegi állapot huzamosabb ideig, addig meg cod4.
  • Kipu1

Ilyen még csak a nagy testvérnél van, de ahogy ismerem élelmes játékostársaimat hamarosan itt is lesz :))
  • Running
    Saját szervert nem lehet indítani és arra csatlakozni?
  • royaltom
    köszi
  • Torzonborz
    az
  • royaltom
    Sziasztok!
    Lehet hogy hülye kérdés de ez egy internetes játék?
  • Running
    Jólvagy, nem az a cél h nyomorékká hisztizzék az idegrendszered.
  • WiLDoR
  • 0Fritz0
    Ennél sokkal egyszerűbb, ha egyből keresel egy kiéhezett nősténybandát, akik aztán szarrá grindelnek. (juhhé)
  • Running
    Ez pont olyan mint a csajozás buliban.

1. Megvárod amig egy másik játékos megtisztítja kicsit a terepet.
    2. Egyesével kihúzod őket, ha nem sikerül futás vissza, amig pár db vissza nem fordul.
    3. Invitálsz valakit groupba h segítsen.
    4. Ha unod, keresel más szórakozást. Pl: TSSMI (töksoksörmegivása)
  • Seithennin
    gondolom arra célzott amikor noble discritben annyian jönnek rád hogy esélyed sincs:D mert megesik ott elég gyakran:)
  • Kipu1

Nem értelek, számomra akkor unalmas egy játék ha egyenként kihuzogatok
    egy mobot a tömegből, simán megölöm aztán jöhet a következő. Ez ismerős
    gondolom sokaknak. Ha egyszerre többen jönnek rád abban legalább van
    kihívás. Te légy ügyesebb, vagy hivj társakat, vagy szerezz jobb cuccokat
    vagy akármi.
  • Seithennin
    azért szerintem majd jó játék lesz ez idővel, nem lesz annyira sok ember majd a servereken, de lesz elég a játékhoz! majd ha WHO ra 1 picit ráunok akkor visszatérek:P
  • Glesthor
    Olvasgattam a kommenteket és rá kellett jönnöm, hogy jobban jártam az AoC nélkül. Egyébként mi lenne veletek, ha nem b*szoigatnátok egymást állandóan valami hülyeséggel? Végülis értelme nem nagyon van....
  • Denes888
    Ott nagyon sokat voltam, de már tele a t***m, hogy állandóan sokan jönnek rám és el kell menekülnöm.
  • vear
    Tarantia Noble District? Szerintem az a legkidolgozottab terület Tortage után.
  • Seithennin
    és le sem kell alacsonyodnom hozzátok ha nem akarok, mert olyan emberek akik még az életben nem láttak könyvet persze hogy fenn akadnak ezen...
  • Skill
    csak azért mert lassabban olvasol mint a többiek nem biztos hogy műveltebb vagy XD
  • TDC Geronimo
    Milyen guildet?
  • Bhalage
    boti morci mer szetkurtatok a guildet es ezt zokonvette!
  • Lazarus
    Jótanács: Ne vitatkozz Botondal, fölösleges
  • Denes888
    44-es vagyok, és most erzem úgy hogy el kell adnom a játékot, mert már semmi újjat nem nyújt. Van egykét küldim még Field of the died-on, de kb csak banditákat kell öldökölni, meg felkuutatni pár pusztát. Azt hittem izgalmasabb lesz.
  • 0Fritz0
    Hát, ennél még a wow Vs aoc Vs izébizé téma is nagyobb pH értékkel bírt.
  • panther112
    tőled -> nálad

elolvasok -> elolvasol

Látom jól elvagytok egymással:)