12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5735 a gank ellen csak egy jó klán tud megvédeni egyébként az agyondicsért WoW-ban is ugyanez van vagy mondjuk akármelyik L2 szerveren -
#5734 biztos repül vagy 100 ajánlat xD -
Maksi #5733 War Mammoth + 16-os táska kód eladó!!
Ajánlatokat az [email protected] címre várok. -
#5732 játszottál volna RF online-t^^
volt ott elég sok hely ahol naponta ha 50x nem vertek le a nagyok quest közben akkor egyszerse :D hozzáedződtél volna hogy kezeld az ilyen helyzeteket :) -
#5731 jah, a sok jó így kezdődik: "végy egy alienware kategóriájú pc-t" xDD -
#5730 hivatalos honlapon :) -
#5729 " sok jót olvastam a játékról" uramatyám mégis hol ? -
ReVisor #5728 Eladnám AoC-mat. Ha valakit érdekel szóljon. Van egy 28-as Kimmériai Conqueror karim, az accot viszont tölteni kell. Az ár 5000 forint. -
krys002 #5727 hali! azt szeretném megtudni, hogy van-e valami kipróbálási lehetősége a játéknak? vagy valaki tudna egy trial key adni? sok jót olvastam a játékról, és ki szeretném próbálni. légyszi ha van v.kinek key-e akkor küldjön egyet. Itt a mail-em: [email protected] -
#5726 Én egy normális pvp peccset szeretnék, nem pve szervert. -
Burca #5725 PvE server? -
#5724 És kúrvára nem azért fizetek havidíjjat, h hetente 3x szétkúrják az idegeimet ilyesmivel. -
#5723 Komolyan szájba tudnám baszni aki kimerte így adni ezt a játékot. -
#5722 Leszarnám ha 1x kinyírna és ennyi, de kétnaponta kell menekülnöm mert vadásznak rám és addig baszogatnak amig instance-ot nem válltok. Idegesítő az egész. -
#5721 igaz csak 42es az altom, igen néha bebasznak 80ok, de ki nem szarja le?
Ugyanúgy tok fejlődni, legalább is eddig ment..:)
a régóta ígért pvp pacs meg talán majd javít a gankelésen 2009-be, mikor kijön:-) -
Burca #5720 Erre szoktak mondani hogy reroll pve ?:P
Miert nem mentek ti is oda egy bandaval akkor?
Mondjuk nemtom van-e meg aki elofizet!? Pedig jo lehetett volna :/ -
#5719 Tegnap eljutottam odáig, h nem fizetem be a következő havidíjjat, ha nem lesz addig pvp patch, mert undorító amit a játékosok csinálnak. 80-as szintűek ölik a spawnpont körül megjelenő 30-as karikat, minden területen 7+ szinttel magasabb keserítik meg a kissebbek életét büntetlenül. Komolyan nem értem mi ebben a szórakozás nekik. Szal részemről off lesz, ha marad a jelenlegi állapot huzamosabb ideig, addig meg cod4. -
Kipu1 #5718
Ilyen még csak a nagy testvérnél van, de ahogy ismerem élelmes játékostársaimat hamarosan itt is lesz :)) -
#5717 Saját szervert nem lehet indítani és arra csatlakozni? -
royaltom #5716 köszi -
#5715 az -
royaltom #5714 Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés de ez egy internetes játék? -
#5713 Jólvagy, nem az a cél h nyomorékká hisztizzék az idegrendszered. -
WiLDoR #5712 -
#5711 Ennél sokkal egyszerűbb, ha egyből keresel egy kiéhezett nősténybandát, akik aztán szarrá grindelnek. (juhhé) -
#5710 Ez pont olyan mint a csajozás buliban.
1. Megvárod amig egy másik játékos megtisztítja kicsit a terepet.
2. Egyesével kihúzod őket, ha nem sikerül futás vissza, amig pár db vissza nem fordul.
3. Invitálsz valakit groupba h segítsen.
4. Ha unod, keresel más szórakozást. Pl: TSSMI (töksoksörmegivása) -
#5709 gondolom arra célzott amikor noble discritben annyian jönnek rád hogy esélyed sincs:D mert megesik ott elég gyakran:) -
Kipu1 #5708
Nem értelek, számomra akkor unalmas egy játék ha egyenként kihuzogatok
egy mobot a tömegből, simán megölöm aztán jöhet a következő. Ez ismerős
gondolom sokaknak. Ha egyszerre többen jönnek rád abban legalább van
kihívás. Te légy ügyesebb, vagy hivj társakat, vagy szerezz jobb cuccokat
vagy akármi. -
#5707 azért szerintem majd jó játék lesz ez idővel, nem lesz annyira sok ember majd a servereken, de lesz elég a játékhoz! majd ha WHO ra 1 picit ráunok akkor visszatérek:P -
Glesthor #5706 Olvasgattam a kommenteket és rá kellett jönnöm, hogy jobban jártam az AoC nélkül. Egyébként mi lenne veletek, ha nem b*szoigatnátok egymást állandóan valami hülyeséggel? Végülis értelme nem nagyon van.... -
#5705 Ott nagyon sokat voltam, de már tele a t***m, hogy állandóan sokan jönnek rám és el kell menekülnöm. -
#5704 Tarantia Noble District? Szerintem az a legkidolgozottab terület Tortage után. -
#5703 és le sem kell alacsonyodnom hozzátok ha nem akarok, mert olyan emberek akik még az életben nem láttak könyvet persze hogy fenn akadnak ezen... -
Skill #5702 csak azért mert lassabban olvasol mint a többiek nem biztos hogy műveltebb vagy XD -
#5701 Milyen guildet? -
Bhalage #5700 boti morci mer szetkurtatok a guildet es ezt zokonvette! -
#5699 Jótanács: Ne vitatkozz Botondal, fölösleges -
#5698 44-es vagyok, és most erzem úgy hogy el kell adnom a játékot, mert már semmi újjat nem nyújt. Van egykét küldim még Field of the died-on, de kb csak banditákat kell öldökölni, meg felkuutatni pár pusztát. Azt hittem izgalmasabb lesz. -
#5697 Hát, ennél még a wow Vs aoc Vs izébizé téma is nagyobb pH értékkel bírt. -
#5696 tőled -> nálad
elolvasok -> elolvasol
Látom jól elvagytok egymással:)