Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék jönni fury pvp-re ingame Rendbetesz néven megtalálsz, de írd meg ha megvana kari..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
no mind1, akkor várat még a feattrainer a seggén😛
Egy kérdés akinek esetleg bear shamanja van:
Van a Claw of reaper feat, elvileg ez egy damage növeli feat, dot jellegû sebzést dob fel a mobra random eséllyel és ezek összeadódhatnak. Ez szép és jó, csak felülírja az alap buffom, ami ad resistet avédelmemre (-0,5%ok minden sebzés típusra)+ad miss debuffot az enemyre.
Nemtom megéri-e ezt húzni, összesen 5 pontot bír el a skill.
Valakinek tapasztalat?
Az instak meg bugosak, ez van, ki fogjak javitani... sok bug van meg a jatekban, nevetseges hogy naprol napra ujra es ujra elismetlitek ugyanazokat a dolgokat, amikor mar parszor meg lett mondva hogy egy ideig meg ilyen marad, nem fogjak holnapra kijavitani mindet.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mert találtam már párat, de azokba nincsennek például tartam jellengû meghatározsáok, és unom, hogy mindent ki kell trainelnem, hogy tudjam szart sem ér:p
Meg beletették a dancet is ami valljuk be úgy kellett mint egy falat kenyér! Majd miközbe grindelek többszáz k xpt elnyomom párszor, hogy ne unatkozzak <#idiota>#idiota>
Dance
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
576KByte
Az egyik itteni fórumozó is eladja(ta).
(Nyíregy meg jó! <#taps>#taps>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Csá Skill, amugy addmeg msn ed :p
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(Szólj és én is megyek <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tatyla: Milyen szintû a HoX-od?
Néztem de nem látam😊 ott van fent hogy hajnal 4-tõl 5 óra tehát nálunk 6-11 ig állás😊 <#lookaround>#lookaround>
"vessetek a mókusok közé" :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
fuck mmo's..i.,
"vessetek a mókusok közé" :)
Szal irj ram nyugodtan es tolhatjuk 1utt!
Ingame nev: Yaga
van amikor irtok egy területet - jelzem nem csigalassan, hanem haladósan - és van hogy a pofámra poppolnak. jó esetben 1 mob de rossz esetben egy group.
Néha meg keresek egy quest bosst, de elõttem vágta le valaki és ott kell állni hosszú percekig. De van hogy inkább elmegyek máshova.. public insták gyönyöre..
szal szerintem ez egy probléma.
anti hero
anti hero
-egy nekro
anti hero
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy szerezni kell ha igen honnan?
egy kép lefekvés elött,jó8!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
anti hero
Test fórumon írták, hogy a következõ hetekbe beletesznek annyi tartalmat 50-80 közé, hogy ne kelljen semmit se grindelni a szintlépéshez. Hát kiváncsian várom...