Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
nekem is segítettek már, én is szoktam..😊
Laza
En PvP szerveren is szoktam segiteni, nem szegyen az 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hát igen Rp szerveren tényleg nem lehetsz Terminator40K vagy Loverboy,
de még nekem sincs 2 oldal elötörténetem, remélem nem bannolnak ezért.
Viszont a minap volt egy érdekes esetem: éppen 4 mobbal harcoltam és
halál közeli állapotban egyszer csak hogy odasétál valaki és leüti a
3 három piktet akik engem már kivégeztek volna, aztán tovább sétált.
Mondom: sétált, nem rohant. Én azt sem tudom hogy lehet a walk/run-t
váltani ez meg lvl 16-osan itt sétálgat 😄 Hát mit mondjak azóta én is
jobban körülnézek, hátha látok valamit ami mellett amúgy elfutnák.
CS@
„meglehet majd nezni hogy melyik pve szerveres barbár tud majd a karijával olyan jol játszani mint az a klantarsam akinek lvl 60+on 500+ killje van mar”
Mivel õk ketten valószínûleg sose fognak találkozni, így nem valószínû, hogy meglehet majd nézni.
De ettõl függetlenül bármelyik aki, úgy fog tudni játszani a karijával, hogy ÉLVEZI közben, ezért hívnánk a dolgot JÁTÉKnak és ennek az égadta világon semmiféle köze sincs se PVEhez, PVPhez se killhez se LVLhez.
És ezért kezdtem azzal, hogy a JÁTÉK része a dolognak szubjektív, ha valaki számára játék és élvezi, hogy egy hét alatt felhúz egy karaktert 80ra, tegye, ha ott áll a spawnpointnál és lemészárolja a bejövöket egész álló nap, mert kell a sok kill, akkor tegye, hiszen aki PVPzik az vállalta ezt. Mindenki azt csinál, amit akar, csak ne próbálja megmagyarázni, hogy õ ettõl tud jól játszani és ettõl nagy játékos, max tapasztaltabb PVPben és ennyi, ez meg nem garantálja, hogy tud játszani is.
Ez alól én se vagyok kivétel, mert nem egyszer fordult elõ velem játékban, hogy azon kaptam magam, hogy már csöppet sem élvezem, amit csinálok és akkor biza lehettem én bármilyen tapasztalt vagy erõs semmilyen jól sem tudtam játszani a karimmal.

hja. csak 2 oldal elötörténet és mások számára "rendes" név kell XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Rage47
gyere Aquiloniára:p igaz, hogy RP-PVP, de sztem nincs sok különbség...😊
Valaki tudna válaszolni esetleg? Kérdés...
Köszi

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Azon gondolkozom melyik szerveren kene karit felhuzni. Tudom, hogy a Furyra ment sok magyar, de oda nem enged krealni a heavy load miatt. Van masik pvp szerver, ahova sok magyar regelt?

Valóban semmi köze a kettönek egymáshoz, biztos hogy nem lesz jobb az az ember pvp-ben, aki megöl több ezer embert mint az aki senkit.
Torzonborz
mindegyik népnek van egy harvest zónája ami a kezdõ területrõl nyílik. ott lehet megtanulni harvestet és craftot. (poitain , purple lotus swapm , khesatta )

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Valaki megtudná mondani hogy hol lehet legelöször megtanulni a szakmákat (gondolok itt a virágszedéstõl a fegyverkovácsatig mindenre, gyüjtõgetés és a kraft is). Elõre is köszi a válaszokat!

CS@
Azért ez az általad „játéknak”(játszani tudásnak) titulált dolog egy nagyon tág fogalom, és csak nézõpont kérdése.
PL az én nézõpontom szerint semmi köze sincs a játszani tudáshoz annak, hogy valaki hány nap alatt lett lvl80as az még végképp semmit nem számít, hogy mennyi killje, szintén teljesen lényegtelen, hogy PVP vagy PVE szerverrõl van szó, mert nem ezektõl lesz valaki jó vagy rossz játékos.

XenHai
Anyagai problémák :S
Tatyla
hamar meguntad...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

XenHai

Eladnám Age of Connan accomat(a cd-ét is) !1 hete lett regelve meg 3 hétig felöltve az accon van 1 lvl 35 assasin es 1 lvl 17 barbar!jelentkezni e-mailben a [email protected] címen.
<#ravasz1>
Torzonborz
blablabla tényleg muszáj ezt eröltetni ?
komolyan minden mmonál ez a szöveg megy ahol külön pve/pvp server van.

a pve-sek ( én is ) meg majd megtanulják ezt bk-ban. ennyi .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
zsír!
Csináltam egy DT-t a Furyn...lvl6 per pillanat...majd 7végén tolom vele egy picit, szal akkor majd remélhetõleg csatlakozom hozzátok Jockey.
Már van olyan is aki az elsö 80-as kari utan 57-nel tart a 2.-al. 😊
Nem is kell ehez sokminden csak megfelelõ karit kell huzni (ToS), jól jön ha closed betaban felhuztal mar 80-as karit, aztan akkor mar csak napi 18 ora kell, es minden heten felhuzhatsz 1 80-as karit. 😊

Nemtom miért mondja mindenki hogy pvp-n sokat gankelnek, engem 1 nap ha 3x megtámadnak akkor már sokat mondtam, wow-ban sokkal többször öltek meg kari huzas közben, inkabb meglepöen békés a pvp szerver.

Én else tudnam kepzelni hogy pve szerveren jatszak, a pvp-ben tanul meg igazan jatszani az ember, hogy megint wow-al jöjjek, meglehet nézni hány komoly pve klan van pve szerveren, tegnap például megtanulta egy ToS, hogyha a dark templar fel hp-n elkezd elöle futni nem biztos hogy jo ha rohan utána és ellövi minden manajat mert lehet hogy egyszer csak megfordul es akkor mar bukta. Ezt pve szerveren sose tanuljak meg. A BG-nek meg közük nincs a pvp-hez, meglehet majd nezni hogy melyik pve szerveres barbár tud majd a karijával olyan jol játszani mint az a klantarsam akinek lvl 60+on 500+ killje van mar. 😊

Persze ez nem mindenkinek számit, de én mindent ugy csinálok, hogy kihozzam magambol a maximumot, a tinglitanglizás nem az én stilusom.
Ha nem tudok kiemelkedöt alkotni, akkor megunom az egészet. 😊
Hello mindenkinek!

Milyen beállításokkal futna ezen a konfigon mondjuk 1024*768 felbontáson a játék?
Msi K9N Ultra, Amd Athlon64 X2 Brisbane 4800+ (2,65 GHz) Sapphire Radeon HD2600 XT 256MB GDDR4, 4X512Mb Dual Channel DDR2 800MHz Kingston CL5 Kit.
Köszi a válaszokat!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

free mmorpg = nem a kinai farmernek fizetsz a + okért , hanem a cégnek.
pl: van egy autoversenyzös fasza mmorpg. ha napi 26 órákat kockulsz 1 hónapig bérelhetsz egy kocsit amivel menözhetsz vagy !!! fizetsz 3000ft és megkapod a kocsit végleg. nem rosz bisnis. viszont még is a fizetös mmorpgnek van nagyobb hatása. az meg , hogy több az elöfizhetö normális, mert vonza a farmereket.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Zsoltika 007
Én megköszönném!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ja, van nálam is egy ilyen friend trial akármi a dobozban. Még megkérdem a Guild Warsos haverokat érdekli-e õket, de ha nem akkor oda adom itt akinek kell. Feltéve ha kell akárkinek is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem egyelore pont az jon be, hogy mindenkit leverhetsz😊. WoWban de sokszor csaptam volna pofan egy-ket parasztot a sajat frakciombol 😄.

Laza
Ezt a PvP-t nem lehet a WoW-al osszehasonlitani, mert itt bemegyek egy dungeonba, es olyan, mintha Ironfogeba mentem volna Hordaskent 😊
Szoval itt a PvP-ben egyenlore nincsen semmilyen egyensuly, mindenki ut mindenkit. Tegnap pl volt egyszer, hogy 8-an vertuk egymast, es senki nem volt grpban ... last man standing 😄

A ket frakcionak megvolt a maga varazsa, ennek a mindenki mindenki ellen tipusnak meg nem ereztem igazan a jo oldalat 😊
De az biztos, hogy rakenyszerit a csoportos koricalasra.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Torzonborz
-- > #3846

Részemrõl nem vita, inkább csak beszélgetés...

Torzonborz
istenem ez a vita annyira de annyira értelmetlen itt ...

"h akit mindig legenkelnek az " ...nem emeltem ki, de a lényeg MINDIG, de irhattam volna azt is, h sokszor.
Én megértelek, de a tényen nem változtat amit leirtam, szerintem PvP server egy akkora pluszt ad a játékhoz, hogy mindenképp megéri...utólag visszagondolva, WoWon se tudtam volna elképzelni magam PvE serveren...a hangsúly a serveren meg a játékbeli plusszokon van amit hozzáad, nem azon, hogy énis húde nagy PvP-s lennék. WoW más érdekelt, legfõképpen! (PvE), ebbe a játékba valószínû más lenne...szem elõtt kell tartani biz. dolgokat, pl, hogy ezt a játékot is fõként a két orientáció közül mire szánják (jobban).

Bannoltak oket?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Thx, igy már világos a dolog.

lvl80 példaként mondtam, nem az a lényeg. Azon huztam fel magam, hogy azt mondod akit legenkelnek az béna, hülye. Csak hogy ez nem igaz, mert ha egyedül farmolsz valahol akkor óhatatlanul le gankelnek, és nem lehet mindig partyban mászkerálni, meg olyan helyen faromlni ami biztonságos. Nekem a WoW-ban nem az 1vs1 volt problémám, hanem mikor 3-4 vadásztak. Az elfutás sem megoldás hosszútávon fõleg ha pont ott van dolgod ahol letáboroznak. Na ja persze szólok a haveroknak azt elp*csázzuk õket, de ezt sem lehet mindig. A WoW-ban aránytalanul sok gankeléssel talákoztam és az AoC-ben sem lesz ez másként, csak idõ kérdése. Sok paraszt (fõleg akik bénák és semmire sem valók normál PvP-ben) azzal éli ki frusztráltságát ha egy fél HPn lévõ mobbal harcoló emberkét hátulról hátbaszúr. Az számomra undoríó és taszító. Sose tennék ilyet. Ha valkivel meg akarok küzdeni kihívom szemtõl szembe és gyözön a jobbik. Erre van kitalálva a PvE szerver és ezért megyek erre. Nem akarllak meggyõzni hogy az a jobb, de te se akarjál meggyõzni hogy a PvP a jobb szerver. Egyik sem jobb gyengébb-erõsebb a másiknál. Másmilyen embereknek való és kész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magh
A szintlimit elérése kb. annyi idõt vesz igénybe, mint most a WoW-ban. Így nem meglepõ, hogy pár nappal a start után már vannak 80-asok, valószínûleg 3-4 player húzta a karit megállás nélkül. Azt nem tudom, ezek közül hányan használtak exploitokat, de velük a Funcom brutálisan elbánt.

Nem arról van szó, egyébként mindenre van megoldás 😉 hameg 80asok rohangálnak akkor nem-e a játékkal van gebasz (szinte most jött ki a játék...hülyeséget nem akarok mondani, mert semmi infót nem néztme konkrétan róla, csak ami jött magától, viszont sok mindent anélkül is lehet tudni), vagy csak azok az emberkék nem kimélve magukat nyomták egész nap. -.- Nyilván nem meglepõ, én sem vetem meg, sõt 😄

Ebbe ne mennyük bele szerintem se, de megnéznélek amikor 5db lvl80 5x ver le egymás után. És nem azért mert béna vagy, hanem mert többen vannak. De ha ezt neked magyarázni kell akkor sajnálom.

Ebbe a vitába ne menjünk bele, a lényeg, h akit mindig legenkelnek az nekifutás nélkül is FULL HÜLYE-IDIÓTA...ENNYI !!! (ja meg lehet béna is, összefüggés az elöbb emlitett jelzökkel, hehe 😄D)

Hát nekem nem az ha bandában agyonvernek, mint ahogy az sem ha én verek agyon valakit bandában. Gyülölöm a gankelést.
Ha valakinek ez kell annak ott a PvP. Nekem meg ott a PvE. Nem véletlenül vannak külön szerverek.

kösz. bocs ha már kérdezték. lusta voltam visszaolvasni.

aut viam inveniam aut faciam

Kinek mi a játékélmény? :-)

Lesz*rom, nekem a játékélmény fontosabb.

Rage47
ageofconan.hu-n kinn vannak a magyarok által preferált szerverek
Most olvasom másnál is volt ilyen (copy egy másik forumról):
"Confirmed:
The AoC patcher wants me to download a 4GB file before I can do anything else."

Abszolút nem értem most mi van. Valakinek le kell tölteni van akinek nem? Vagy nem akarják egyszerre kitolni, hogy ne legyen fennakadás a letöltésben? Vagy most ez, mi van?

van valahol valami összefoglaló hogy mely szerveren mi a magyar helyzet? tom fjurin ott van mindenki, nade máshol?

aut viam inveniam aut faciam

-.- gyenge vagy !

Mr_no_NaMe
Tudunk már valamiféle gyûjtõoldalról ahol fent van 1-2 küldi, rewardjuk, leírásuk, cuccok, classleírások-képességek, stb?
Mint a wownál a thottbot csak aocra.
Rage47
nekem 25.2 😄
Laza
Nekem 25,8GB

Ma reggeli patchben mit csinalnak, tudja valaki?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke