12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5575 na az már más:P -
#5574 az oszlopok is el fognak tűnni -
#5573 amúgy meg az AoC ha másban nem is 1enlőre de harcrendszerben vitathatatlanul jobb mint a wow kivétel a casterek erőssége, de nézd csak meg ha itt rohangálsz kis hülye maradsz mert nem tudsz ütni de ő sem, ergó muszáj megállni és ütni hogy kijöjjön 1 rendes combo, szerintem ez nem véletlen... -
#5572 1. gladiátor viadalon a valóéletben nem kergették 1mást hanem harcoltak 1mással HATALMAS KÜLÖMBSÉG!!! ott ha nem állsz oda és vívsz meg a mássikkal leöltek volna később az őrök lévén hogy gyává vagy, az pedig nem statikus hogy harcoltok 1mással szemtől szemben, hanem igazi harc, és az hogy wowban annyiból áll hogy 5 gomb... hát erről már igazán nem én tehetek -
WiLDoR #5571 én meg csak azt nem látom, hogy abban mi a pláne, hogy 2 ember megáll egymással szemben és spammelik ugyanazt az 5 gombot csak más sorrendben.
eléggé statikus és uncsi pár perc után
ennél még a másik kergetése az oszlop körül is izgalmasabb -.-
bár ha neked ez nem tetszett, akkor vélhetőleg az új arénák se fognak majd, ahol nem csak oszlopok lesznek, hanem dinamikusan mozgó (és adott esetben sebző) egyéb tereptárgyak is, amiket szintén kerülgetni kell majd.
meg feltételezem egy római gladiátorviadalon is max. egy jót aludtál volna nézőként, résztvevőként meg megálltál volna szemben a másik gladiátorral, ugráltál volna körülötte 2-3-at, aztán csodálkoztál volna, hogy miért vágnak le seperc alatt :)) -
#5570 Egyetértek veled. Az az arena pvp szerintem egy vicc, ami wowba van. Pontosan, amiatt amit leírtál. -
#5569 ja és nem kell anyázni ez szubjektív vélemény... ha másnak tetszik az oszlop nem haragszom rá:D -
#5568 naja wow arénából nekem ott lett elegem hogy 1 hétig próbálgattam napi jó pár órában de nekem az nem pvp hogy elbujok 1 oszlop mögé és várom hogy odajöjjön aztán körbeszaladok megint elbujok és nem a rugó taktika volt ez hanem minden gyökér ezt csinálta -.- ez nem pvp a pvp az amikor odajön 1 kari és szépen elkezdjük 1mást ütni akár rohangálva körbe körbe vagy ilyesmi és nem az számít hogy mekkora oszlop körül szaladok hanem az hogy milyen játéktudással rendelkezem (esetleg még a gear de az max 50 % ban számítson) -
#5567 pedig de, max 1-2 szerveren ahol jó játékosok vannak (cyclone battlegroup), ott már tényleg tudnak is valamit 2k felett
-
#5566 hja elég sötét kora ez az aocnak :D -
#5565 dark-.- -
#5564 darg age of conan -
#5563 DAOC igy DAOC ugy , ez most DAOC siro topic vagy AOC ? :) -
WiLDoR #5562 nem oltás, de azért 2234-es rating-en már nem sz*rral dobálóznak ám O.O
az már baromira nem az a szint, amivel 1600-1700-as szint környékén találkozol... -
gatyo #5561 Szerintem daoc pvp ott és akkor (kb. 7 éve) volt jó. Megvoltak ottis a negatív dolgok bőven, csak meg kell nézni a sok sírást itt SG-n 2002-2003-as évben :-) 12323432 yard-rol AEmezz spam, odafutás, AEstun spam, PBAOE, PBAOE, PBAOE és mehetünk tovább. "Már megint csak 3 fg-vel mertek jönni 1 fg ellen ROFLMAO nubok!", relic raideken server összeomlások, 0,0001 secre cap-elt spellek stb.
WoW pvp sokkal átláthatóbb (lassabb), ezáltal kevésbé gyors gondolkodású playerek is elboldogulnak. A rendszer maga egyebként erőltett de egy PvE játékhoz szerintem elég.
AoC egy új dolgot probált ki (ütésirányok, combo-k, karakteren nem lehet átmenni, stb.) , ami új taktikákat hoz magával. Na ehhez viszont nincs türelme a sok, magát 1337-nek tartó (2234 a ratingem arenába ne okítsálmáá) emberkének. -
#5560 Most akkor a WoW vagy az AoC jobb? -
#5559 Trial van már ?
Esetleg valami lehetőség,hogy ki probljam a játékot?
Köszi -
#5558 naja wow pvp az vicc:D -
Bhalage #5557 na de aoc topik, sorry :d -
Bhalage #5556 osszehasonlithatatlan a ketto.
daocban a pvp zona akkora mint wowban egy foldresz (pl kalimdor) es azert a teruletert ment a 3 realm kozott a harc, fejlesztheto keepet voltak rajta amit guildek claimelhettek es a pvp pontjaikert fejlesztehettek, igy erosebb orok szaladgaltak a zonaban, relic keepek voltak, ahol a realm relicjet oriztek, es ha ekson volt akkor egy emberkent ment ki a realm, mert senki nem akarta elveszteni a relikjei.
egy-egy keepcsata akar orakig, akar egesz este eltarthatott es teljesen kiszamithatatlan volt, hogy melyik nap mi lesz , gecijo haboru volt es ezt a feelinget semmi nem adja vissza
pvp wow lol... -
#5555 :DDD -
Magyar Betyár #5554 hiányzik a motiváció a pvp-ből, hogy nagyobb tömegeket megmozgasson. Anno ugye DAoC-ban ha mindkét ellenséges faction relicjét birtokoltad volt +20% dmg-ed az ellenfélel szemben amiért ugye már nagyon megérte relic raidezni. Az a pvp rendszer ami ott volt ToA elött máig etalon nálam. -
sanyiiiii #5553 Hát igen remélem a technikát is alárakják:P
Egyébként azt hozzá kell tenni hogy én jo eséllyel csak addig maradok WHOban amig WH40K online ki nem jön :P
Na meg persze Huxleyba is belekukkantok majd. -
#5552 Volt olyan, hogy egyik facion beállította reggel 4re az órát és ellopták a cuccot a másik factiontól, erre annyira bedühödött a meglopott faction, hogy minden este csúcsidőben kimentek visszavenni annyian amennyi alatt már recsegett a szerver, de mivel védők jöttek így tuti volt az omlás. És ezt hetekig minden este, amíg a tolvaj faction meg nem ígérte, hogy nem csinálnak többet ilyet. :D -
#5551 Én elhiszem, az nekem kimaradt de ne dobálozzunk a soha kifejezéssel^^ -
#5550 Ja, wowban volt ilyen egyszer, daocban meg heti 3x. :) -
#5549 Pl AQ kapunyitós témánál megvoltak a 100+ fős raidek, az eventnél meg ugy 2000 ember rohangált egy területen, az volt a szerver down a javából:D
Szóval nem kell ez a romantikus belemagyarázás szvsz:) -
Magyar Betyár #5548 Én emlékszem még DAoC-bol mikor 600 mentünk relic raidre. Az igazi raid volt bár server crush lett belöle amikor kijött ellenünk szintén 2-300 middi. Soha egyetlen mmo sem tudott még talán egyszerre annyi playert megmozgatni egy célért. De a szimpla relic raideken is mindig volt 2-300 ember. -
#5547 Nekem ezekről az AV ugrik be, amitől pedig kiráz a hideg. Pedig finoman szólva népszerű dolog.:) -
maniac001 #5546 Úr isten ekkora ökörséget összehordani. Tudod te egyáltalán mit jelentenek ezek a fogalmak? nem MMO? Hát mi? Single player? Jééézus!!!!! -
#5545 ámen! ott leszek:D -
sanyiiiii #5544 ez a cleareztem ez nem tulsagosan hunglish egy kicsit?:P
Amúgy igen, van aki kisebb, szervezettebb csapatokban érzi jól magát, az marad szépen wowban instázni.
Aki igényli hogy résztvehessen egy totális háborúban, az jön majd velem WH onlineba darálni^^ -
#5543 Ilyenekre minek kell reagálni egyáltalán? Ordítóan nagy marhaságot írt le. Csak túl kell rajta lendülni. Amúgy a 10 fős raid sztem a legjobb, sokkal összestetteb szerep jut így minden egyes játékosra, még érdekes lehetne a 15, esetleg 20 fős felállás is. A 25 fős nekem kicsit unalmas volt (Sunwell kivételével, minden raid-et cleareztem, szóval nem a levegőbe beszélek). -
#5542 pont ez a lenyeg, hogy pug, es hogy 100+, es hogy nem nem all meg az elet, ha 10 healer helyett 8/20 van, vagy nem szamit, hogy lv50/70vagy, vagy lv40, vagy hogy milyen gear van rajtad mehetsz mint az okor barkivel barhova barmikor...
a wow gyk arrol szol, legyel max lvl, legyen max repud, legyen mag minden gear, es akkor mehetsz 24 elore lefixalt emberrel, elore maghatarozott talentezessel, egy csak annak a 25 fonek fenntartott helyre,aztan meg van egy varos is,ahol a vehetsz/eladhatsz cuccokat. ugyenez a bg. -
Szabi111 #5541 Még mindig nincs vmi próbaverzió nem tudja vki???
már jó lenne ha kiadnának vmit -
Probatbicol #5540 Nincs igaza. Már a számosítás is marhaság, akkor én azt mondom, hogy emelem a tétet, minden ahol 500 alatti a max raidszám az csak szar langame. Van értelme?
A massziv nem arra vonatkozik, hogy hány player mehet be egyszerre egy dungeonba, hanem, hogy mennyivel léphetsz interakcióba a játékod során, ez pedig pár ezer szerverenként a wow esetében is. -
#5539 hát hogyne -
[SiX] Boci #5538 Azert mert a daocban 100+ volt egy raid az nem jelenti azt, hogy mindenhol annyinak kell lennie. A 40 fos raidek az alap wowban tul soknak bizonyultak. A daoc 100+os raidjeik kb pugok voltak, annyi embert sosem szedsz ossze fixen estenkent premadere. Az a 6 class meg 9, de nem baj:).
Amugy meg mmo, folosleges ilyen hulyesegeket mondani. Miert is?
-Massivly? igen, mivel 2-3k jatekos van fenn egyszerre 1 szerveren, varosokban siman lehetnek korulotted tobb 100an
-Online? Igen, szo sincs lanrol ne keverjuk mar a foglamakat
-Multiplayer? Na majd nem.
Akkor mirol beszelunk? -
gatyo #5537 Azért ennyire nem szar a helyzet :D
A WoW (mint irtam is) az MMORPG alsó határa. Az 5-40 fő pedig a játszhatóság miatt van. Ugyanis kb ez az a létszám ami még kulturáltan íranyítható. Daocban voltak ilyen 80-100 fős raidek, de az inkabb nevetséges volt mint élvezetes... egy hatalmas pixelhalmaz futtott 1 ember után a /stick miatt, amiből a fele buffbot volt. Ott is az 1-3 db 8 fős pvp grp taroltak igazán. -
Chris #5536 Ne röhögj, igaza van.