12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
WiLDoR #5455 /agree
wow-ot többször is azért hagytam abba, meg akkor elég volt belőle egy időre.
aoc-ot viszont untam. de szó szerint. 30 szint környékére már szó szerint uncsi volt (legalábbis nekem). lehet 80-on tök más lett volna, de mikor az ember 30. szint környékén már azon filózik, hogy "omg ez uncsi és még 50 szint hátravan", na az már gáz. és a mai napig is úgy érzem, hogy az aoc csak kidobott pénz volt, mig wow-nál ezt vhogy nem érzem.
plusz nekem az aoc gfx-e sem igazán jött be egy idő után. lehet hülyén hangzik, de nekem a wow kicsit csiricsáré, de színes(pink palavértek pl xD), eltúlzott méretekkel rendelkező (bazi nagy vállvédők, bazi nagy fegyverek), kicsit rajzfilmszerű világa sokkal jobban bejön, mint egy hűderealisztikus, hűdedarkos, sötét szinekkel operálgató szinvilág.
izlések és pofonok, ahogy mondani szokták, mindenkinek más szimpi -
Chris #5454 Ama ritka pillanatok egyike, hogy Wildor védelmére kell kelnem. :D
Más ha azért csukod be hezitálva, mert már 3 évet ültél a mögötte lévő szobában és meguntad a négy sarkot, meg más ha bekukkantasz és úgy becsapod, hogy majd kiszakad a keret. :D -
#5453 Ez így van, ezért sem tértél vissza wowba többször is, izé, többször se. -.- -
Robcuskilla #5452 ebben van igazság sajnos, vártam pedig egyeddigieket lelépő gammát, simán lehetett volna is, a harcrendszer miatt pl simán... de ott van az a de... attól még a wow ne mjó :D megyek lotrozni :D -
WiLDoR #5451 ezzel csak az a baj, hogy az emberek nagyrésze úgy van vele, hogy "ha már becsukott egy ajtót maga mögött, azon újra nemigen fog bemenni".
a "felmelegített leves" meg te is tudod, hogy már nem olyan, mint az igazi x) -
#5450 Ne adjátok el az accotokat szerintem. Később még jól jöhet -.- -
atee #5449 AOC acc eladó!
Collectors kiadás! Augusztus 26.- ig feltöltve!
Mamut,ló, és 5 gold!
lvl 80 guard és lvl 23 hox pve dagon szerveren!
12 ezer Ft.
[email protected] -
#5448 hát... -
#5447 Fröcsög a vér, hullanak a fejek... kell ennél több? :) -
#5446 Kis videó a nagy pangásba -.- -
#5445 Köszii^^ -
#5444 Sok boldogot, nub! -
#5443 Azt kihagytam, hogy 6k-ért adom. Ha vkit érdekel priv. -
#5442 Ott várj, megyek érte. -
#5441 Ápdét: megjött a budi kulcsom a CE-hez! Szóval 7k-ért eladó egy lejárt AOC, CE dobozban, x mennyiségű budikulccsal. :) -
#5440 Na tessék... már itt is ez a szánalmas téma megy?
Teknót hallgatsz buzi-e vaty?
Metált hallgatsz buzi-e vaty?
Reppet hallgatsz buzi-e vaty?
Volt egy guildtársam aki nagy előszeretettel használt egy bizonyos szóösszetételt, amely jelen esetben épp ide illik: "SZARDMÁLE" -
#5439 nem, buta vagyok -
A kedvedért a nevüket is elárulom, h le tudd szarozni: Helloween, Manowar, Iron Maiden, Blind Guardian, Running Wild
Mostaniak: Within Temptation, Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, meg még vagy 100 millió...
-
#5437 édzsófkonán <3 -
#5436 Aki mondja. -
#5435 within temp, meg nightwishen dolgoztam, jó szar zenék:d -
#5434 Neked kell tudni kint leszel é. :D Hánemtom még komolyan. -
#5433 izé kint leszel?:D -
#5432 hé ezeket én is csípem:D kint leszek a Maiden koncerten?:D -
#5431 ejj micsoda élet lett itt -
#5430 A kedvedért a nevüket is elárulom, h le tudd szarozni: Helloween, Manowar, Iron Maiden, Blind Guardian, Running Wild
Mostaniak: Within Temptation, Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, meg még vagy 100 millió...
Hozzátenném mielőtt jön az ugatás, h egyikük grafikája se olyan király mint a WoW-é, és nem is forrtak ki még annyira. -
#5429 Nana ne hagyjuk veszni a flémet. Szal képzeld gyerekkorom zenehősei még mindig kb ugyanazok jópár újjal kiegészülve, és poszterek is kint vannak, erre varjá gombot. -
#5428 jaja, kar elszemelyesiteni a dolgot, nagyszeru napi flame volt, de kulturalt formaban, aki akar wow-n, aki akar aoc-n, mindenki megnyugodhat mind2 ceg keres jol, mi meg csak fizetunk, ki miert az ma kerdes..:) -
#5427 Látom elfogytak az érvek, jöhet a személyeskedés.
Flémre fel! :) -
WiLDoR #5426 mindig is imádtam az ilyen tökig elvakult embereket. (majd felébredsz, csak ne sírj nagyon)
fogadjuk kiskorodban is tele volt tapétázva a falad az éppen imádott együttesed posztereivel x) -
#5425 #5420 -
#5424 Kettő?
Eddig legalább 4-5 gém lett lefikázva, most konkrétan melyik kettőre gondolsz? :) -
#5423 mindkettő rakás szar és ez nem poén volt. -
#5422 Természetesen az apukánk is erősebb. :) -
#5421 Kajak uncsi lehet a meló:DD -
#5420 Szal még annyit a WoW-ról, h melegeknek való és h AoC A KIRááájjjjj. -
#5419 Egyébként gondoltam h pár WoW-os beszólással sikerül megpörgetnem a topicot és végre lesz valami olvasnivaló is a munkahelyen. :D Mindig van pár aduászom amit be tudok vetni. Régebben a gyűrűkurás szerepjátékos fórumokat dobtam fel egy Tolkien egy köcsög beszólással. Egyből jött vagy 200 hsz, aztán máris vót miről beszélni. :D -
#5418 Ő az új denevérember. :D -
#5417 Készült: Gay Pride Parade 2005? :) -
#5416 elég ránézni és elkap a heveny hányinger. :D