Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Ja és mivel az átlagnál lassabban fogok haladni (szabadidõ), mire magas szintre jutok rég ki lesznek javítva a bugok...
Jól hangzik eddig😊

dr Kotász
<#vigyor3><#eljen>
dr Kotász
Harc, a táj hangulata, zene, fatality-knél a fröccsenõ vércseppek <#hehe> és mivel olvastam R.E.Howard Conan novelláit, olyan ismerõs az egész, nem csúfolták meg az eredeti világot 😊
s0n1c
nekem a harc, elképesztõen jól megcsinálták, animációk, kombok, hangok, skinek 10/10
Én is most kacérkodom a kipróbálás gondolatával. A WHonline még messze van. Tudtok nekem mondani pár dolgot, hogy kinek mi tetszett meg ebben a játékban?

Tatyla
az igen 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Running
Köszönöm szépen a gyors választ. Aszem én is befektetek életem elsõ fizetõs mmo játékába. Remélem nem kockulok annyira bele, h éhenhalok.

tartalmaz

Mindkettõ tartalmazza.

Running
Srácok lenne egy kérdésem. A 12 ezer forintos conan tartalmaz 30 nap játékot, vagy csak a 16 ropis speciális változat?

dr Kotász
Tegnap jutottam el 10. szintre a guardianommal, meg is kaptam az elsõ feat pontomat. De mivel ezt nem tudtam elõre, véletlenül rossz helyre osztottam ki. Lehet ezt valahogy visszavonni? A skill pontokat tudom lehet.
WoW pve téren igen erõs a WHO meg pvp téren fog nagyot domborítani (a beta alapján). Kiváncsi vagyok életben marad-e a kettõ között az AoC. Én még nem próbáltam ki, de hallottam/olvastam róla igen sokat. Nem biztos, hogy jó kiadni valamit bugosan, mert sok ember kedvét veheti el a játéktól (lásd Hellgate).

Torzonborz
trader már müxik.

Nethyrea : van már több custom UI sasold meg azokat.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nethyrrea
nekem igazából az interface-el az a bajom hogy a shortcut bar feleslegesen nagy (qrvanagy ikonok, mintha egy 10 éves sztk szemüvegkeretes kiskölöknek tervezték volna hogy tutimegabiztos lássa hogy mi mi), és ezzel oda fel lett tolva a chat ablak ami idegesítõ helyen van. még nagyobb felbontás mellett is (amit eleve az ember még nem vállal be a gépigény miatt...)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Laza
Atnezegettem a kliens konyvtar tartalmat, es a logok erdekes hibakkal vannak tele 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bank, traderek mûködnek?

gemcutter kérdés...milyen 3 gemet kell gyártani hogy kész leygen a quest?
vki írta hgoy minden gem készítésnél restartolt, másvalaki mondta, hgoy random beadta neki, vmi pontosabbat esetleg? 😊

Botond
Cset ablak maga egy vicc szvsz. 😊 Vannak még gyerekbetegségek(meg ugye dx10es gfx sehol), de hát ki kellett adni különben meg kellett volna küzdeni WHOval meg WOW új kiegjével 0ról. Így legalább vmi alapszintrõl indítanak, amikor elkezdõdik a harc karácsonykor. 😊
Laza
Nem lehet a jateknak beallitani valami normalis karakter keszletet/stilust/betutipust?
Ez a mindenhol 1 pixelnyi vastag semmilyen stilusu felirat eleg treee 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jockey
ezt tudom tanusítani, tegnap a 3ik halálom utána black temple-be gondoltam átlopódzok a túrbózott hide-el kb 10 mob között elég szellõsen álltak, erre szépen kijöttem hide-l és ott álltam 0 staminával..😛
szal kijössz stealhböl ha mozogsz és nincs sta, persze meg lehet csinálni, hogy közel 0 állapoton megállsz és a normál regenre bízva visszatöltödik staminád és tovább mész, de ez ilyen 1éves kisgyermek tempót garantál😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az is lehet, nem probaltam.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Mr_no_NaMe
Jah ez így már jó 😊
Már megijedtem, hogy nincsen óra O.o

Nethyrrea: szerintem kicsit el lett rontva a tortage city. Nagyon sok hangulatelem ki van véve belõle és kicsik a placcok. Mondjuk ahogy kikerülsz a nagyvilágba már minden pótlódik 😊

Amúgy ott a bal alsó sarokban az az 5 csillag a toolbar mellett az mi akar lenni?
Mr_no_NaMe
A világ tetején:

Van ám ott feeling ^^

Nethyrrea
csak tortage-n belül van ilyen hogy te váltasz nappal/éjszaka közt, ha kikerülsz onnan, akkor már normálban váltakoznak a napszakok maguktól. ezt azért csinálták hogy az elején még kicsit nyugisabban tudj szintezni/questelni anélkül hogy nagy tülekedés lenne.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Torzonborz
igen ahogy kimész a nagyvilágba váltakoznak a napszakaok. minimap alatt van kis rublika ha az sötét akkor minden tökéletes hidde-hoz , ha világos akkor észrevesznek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mr_no_NaMe
Hmm lehet...amúgy most belogoltam és este van.
Eddig is volt este nappal váltakozása órával mérve? Vagy csak tortázs szitiben van only nappal? Amúgy az a fura, hogy elvileg éjszaka sokkal jobban mûködik a stealth O.o
Ez így tök logikus is, de akkor asszem ennek is meg lesz a fílingje 😊
Nappal sörözünk/alszunk/ügyintézünk este meg lopódzás vala az éccakában ^^
s0n1c
sztem a stealthbõl nem jössz ki, ha elfogy a stamina csak nem tudsz mozogni
Kb. igy amilyen stilusba irod a hsz-eket 14-nél több nem lehetsz...egyébként kb 2 perces munka lenne a helyszínen, igy látatlanba ennyi infoval nehézkes...

De rouge classok kivetelevel, ha stealthben mozogsz akkor fogy a stamina. Ha elfogyott akkot vege a stealthnek. Legalabbis igy olvastam.

www.ageofconan.hu forumba is irkálok értenek a gyerekek hozzá pingelés stb.. de szar nem pingel semmi valami nagy gáz van pedig van net 😞
ruter is le van huzva már :S
Torzonborz
igen hideban át lehet menni mindenkin. az is igaz hogy minden classnak van hide skillje de ne felejtsétek el hogy csak az assánál nem eszik staminát többinél igen.

Ha patchet leszedi akkor nem tuzfal szerintem. Valami mas lesz.

s0n1c
sõt, chargeolni is lehet kombo közben 😊 egy 4 ütéses kombonál elég jól használható 😊
pachelni pachel felteszi letölt i amit kell már ne mtölt mert napra kész azt irja ki inditom és nem indul :S
Mr_no_NaMe
Jaja. Elképzelem ahogy megy a 60v60 csata a bazinagy területen, halálhörgés, kardcsörgés én meg belopódzok az ellen bázisára és próbálok kárt okozni 😄

Az assa még mindig bejön. Sztem balancolni kéne mert még stealth nélkül is kurva erõs. Amúgy a stealth se ér valami sokat mivel szinte minden kaszt tud stealtholni :S
Át kéne ezt varriálni azért. Ez az árnyékos/nappalos stealth meg végképp nem tetszik viszont. Azt se lehet megállapítani, hogy 5 méteres körben hol van árnyék és hol nincs, mert nem az az árnyék számít amit látsz.
Nagyon nagyon jó játék lesz ez, csak tököljenek vele és jöjjenek naponta a patchek.
"az assassinok meg a barbárok meg hátul malmoznak"

hát nem hiszem, hogy malmozni fognak, elvileg (olvastam vmelyik fórumon ilyet) át tudnak stealth-elni akkor is a playerek között, ha azok gyûrût fonnak a casterek közé.
barbarian nem biztos, de assa-ról irtak ilyet
én ezeket a class-okat pont ilyen kommandós egységnek is képzeltem el, akiknek az lesz a feladatuk egy siege-nél, hogy beosonva a védõk vonalai mögé káoszt és felfordulást okozzanak, meg ki tudjanak iktatni 1-2 kulcsfigurát, mielött bezúzzák õket a védõk...

tankoknak én se tudom, hogy mass pvp-ben igazából milyen szerepet szánnak, mert szerintem a cc relative kevés a védéshez, ráadásúl rogue class-oknak van knockback immunity-t adó feat-jük is X idõre, támadáshoz meg ahhoz, hogy normális dmg-et csinálj szerintem guardiannál pl. kell a polearm + polearm spec + frenzy stance, de ebben meg olyan mértékben nyeled majd a sebzést, mintha pl. a wow-ban warrior-ral folyamatosan berserk stance-ben lennél + recklessness + deatwish hatásokkal egybekötve. próbálgattam, azonos szintû mob is lecsapkodja igy a hp-m felét simán 1v1-ben, egy player meg annál 10x több dmg-et tol ki, szal' ja, érdekes lesz a tank viability pl. mass pvp szituban ^^

Mondjuk a zonealarm pont tud érdekes dolgokat mûvelni, nekem két gép közötti kommunikációt blokkolt, nemhogy kikapcsolt állapotban, hanem még uninstallálás(!) után is. Aztán elkezdtem telepíteni egy másik tûzfalat (comodo) és ennek a telepítése közben, mint egy varázsütésre feloldódott a blokk.
Simán lehet ütni a combokat mozgás közben is, csak nem kell kapkodva 1 mp alatt elnyomni, helyezkedsz megnyomsz egy iranyt helyezkezdsz megint, aztan az utolsonal meg pláne. Sokan vannak akik csak állnak mondjuk, de láttam már olyan embert aki piszok jol csinalta. Amugy 2x elörét megkell nyomni akkor szökkenés után stunolhat a támadásod pár mp-ig. Meg Mondjuk DT-nek van stun meg lassitás is. Már csak jól kéne hasznalnom.
Mondjuk én a védelmemmel nem vagyok kibékülve, tank létemre piszok sok sebzést kapok be, bár elég sok hp-t tudok visszaszivni, de sokra nem megyek vele föleg hogy hiába van manám semmire nem hasznalom meg spelleket is hp-bol kell nyomnom, az assassin az aki nem bir megölni, a tankokkal meg egymást nem birjuk megölni.
Sztem jol hasznalhatok a combok, de a wow-on nevelkedett egérrel kattogtatok, meg járni képtelen emberek soha senkit nem fognak megölni kb. melee karival.
Nagy kérdés, hogy siegen mennyire lesznek hasznalhatoak a tankok. Remélem müködni fog az elálljuk az utat mögülünk rakat healer spameli az áldást a ranged classok nukeolnak hatulrol, az assassinok meg a barbárok meg hátul malmoznak, most ugyis tul durvak random pvp-ben.
Nem is kezd el patchelni?

lehet virusos a gépem... néha hibaüzenettel kilép az explorerem... modzilla nem...
de va nruter... de lehuztam rola.. és igy se megy..
ok kikapcsoltam mindkettõt... nem megy..... 10 éve van gépem ki tudom kapcsolni a tüzfalat .. szoval nem az a gond :-)
Na jo telepités és hátha.... Légnetem van egy cimet használ minden felhasználo talán.. .. azt ellenõrzi a játék?
Torzonborz
nincs véletlenül ott 1 router is ?

Mr_no_NaMe
Mindenre megoldás egy kiadós friss ropogós format:C
na jol van xp telepités sp 3 ra jöbb ötletem sajnos nincs 😞
Jockey
próbálad meg xp tûzfal és zonealarm kikapcsolásával, (egyik se menjen), ha így sem pecsel, akkor máshol van a gond
sp csomag nem gond, jelzi ha frissíteni kell de indul vele...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

alapbol van xpt tüzfal kikaplcsolt ugy probáltam nem ment
feltettem a zonealarm ot... inditom szépen kérdi engedélyezi ja ja inditom játékot mégegyszer megkérdi hogy biztos ja ja... irom a kodot és hiába ujra csak ugyanaz és ugyanaz a tö...köm kivan már 😞
Nethyrrea
nekemis avg tûzfalnál be kellett állítani hogy a fullscreen appokat észlelje, valamint hogy az aoc könyvtárat automatice engedje ki (windowed módban nem volt ez gond mert akkor láttam a tûzfal ablakát, fullscreenben meg nemértettem miért nem akar kapcsolódni)

dr Kotász
Hát ennek eléggé tûzfalszaga van... Amikor update-eli magát, akkor a ageofconan.exe is frissül, tehát a tûzfalon újra engedélyezni kell. Nem lehet, hogy miközben az AoC próbál csatlakozni, a háttérben a tûzfal kérdezi, hogy engedélyezed-e a kommunikációt?
SP 2 XP is menni kell neki. Egy tanacs ha gepet veszel 4 giga ram sokat dob a jatekon, viszont ehez valami 64bites oprendszer nem art. Mondjuk xp vagy inkabb talan vista a dx10 miatt.