Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem eddig 27GB körül volt a conanom most 31GB körül van. Nézzétek meg nálatok mennyi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egy a közös mindkettõben: adrenalin növekedés, "kiabálás" TS-en, röhögés stb. azaz nemcsak azon szipogunk, hogy miert nem poppolt le a boss, merre poppolnak a szürke farkasok... Nekünk ez jön be, van akinek nem ez. <#buck>#buck>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
szerintem ne eröltessük ezt a pve<->pvp témát fõleg hogy end game contentben nincs különbség a kettõ között. mindenki ott játszik ahol akar a lényeg hogy élvezze . 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bent voltam a bortonos dungeonban, es borzalmasan zavaro, hogy szinte alig lehet megkulonboztetni a playereket a moboktol. Raadasul utok egyet, megall a kozelemben vki, es persze az uteseim elerik ot is, erre betamad. Probalok segiteni vkinek, alig van HPja, de nem tudok, mert siman utom ot is, es egyebkent olyan az egesz, mintha WoW-ban Allis teruleten kolbaszolnek egyedul, boldog-bolgodtalan csapatban/egyedul nekedmegy ... folleg azt az assat vertem volna nagyon arcon, aki a res ponton szurkalta halomra azokat akik ott kelltek 10HP-val.
Na mindegy, ezt meg meg kell szokni/emeszetni. De az mar bizonyos, hogy egy cseppel sincs kevesebb idiota, mint mas jatekokban.
Tudom nem egyeznek a vélemények pvp és pve szerverrõl, de ez a játék sztem a pvp-re épül, a gank sem olyan gyakori mint egyesek gondolják, engem lvl20 fölött jópárszor bezúztak, de 30 fölöttmár nem igazán jellemzõ, de ha bezúznak is akkor sincs semmi.
Szal én pvp párti vagyok, ad egy kis bónusz adrenalint a szintezéshez..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az meg hogy valki függõ-e vagy sem, semmi köze a havidijhoz.
Guardianom van per pillanat lvl31 ( majdnem 32)..eddig nagyon bejön a dolog, meg a gUardian is tetszik...mondjuk PvP-t még nem próbáltam.
azt is leszarom honnan töltöd le a játékaidat
az, hogy túl sokat játszottál korábban, az sem érdekel, mint az sem, hogy hány drogfüggõ van, ez szimpla gyengeség, ha nem vagy megelégedve vele ne tedd..
egyszer csak lesz trial kulcs, én tuti nem fogok küldeni, de ha még mindig érdekel a gamma pár hónap múlva nézz vissza
A halál csupán a kezdet...
Van lehetoseg valamilyen trialra a jatekban? Lehet letolteni, vagy esetleg van-e vendeg kod?
Koszonom,
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nemtom hol nyomod, de fury/pvp szerveren kellene, ha nem ott vagy:-)
lásd aláírsom..
Nekem az furcsa, hogy ha összeáll egy random group akkor egyeztetni kell ki melyik instában van és úgy lehet csak találkozni. Ez néha tökörészõs.
Én rengeteg emberrel találkozom délutánonként/esténként...sõt néha azt gondolom, hogy többel is mint kellene...néhány spawn nagyon lassúra van rakva és amikor kb 10en várunk egy spawnra, akkor néha érdekes.
Amúgy semmi gond ezzel tezsvérem, cipõt is így szerzünk, hogy utcán kinézünk egyet odamegyünk a sráchoz oszt moongyuk neki, hogy ideadod vagy megbökünk, majd pont ilyen játékokat fogunk máshogy,nemdenem? Ne hagyd magad tezsvérem, mongyad meg nekik jól!
Igen, egyébként van igazság abban amit mondasz. Valóban ezzel nyerik a pénzt. Csak hogy azon nem változtat, hogy ettõl még úgygondolom hogy nem éri meg a dolog.
igazából, bevallom netrõl töltöm le a játékaimat, már amikor játszom. De vannak olyan játékok amiket én is megveszek, de csak ha megéri.
Régen kis koromban játszottam a Prince of Persiával, (másolttal) amikor teljesen beleszerettem a játékba, megvettem a boltba, majd vakon megvettem a többi részt is (az egyiket nem bántam meg, a másikat igen) de hittem hogy azért érdemes kiadni pénzt.
Régen sokat játszottam MMO-kkal, túlzottan is sokat, és nagyon tönkre tett, ezért sem akarok visszaszokni és ezért is érzem, hogy nem érdemes mmo-kért kiadni pénzt, de beleszerettem volna nézni a játékba.
És azért hogy belenézzek 1-2X nem szeretnék 1 havi adagot kifizetni.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amugy lvl. 11 lett a kis assám (nõi karakter). Kacérkodok a gondolattal, hogy indítok egy Barbárt vagy az a Guardiant amit emlegettetek, de nem tudok dönteni (ez férfi karakter lenne). Nem tudok dönteni (persze az assa mellet tolnám, mert az lesz a main karim).
Egy MMO elkészítése, fenntartása rengeteg embert/technikát igényel amiért általában pénzt szoktak kérni a kedves dolgozók. Ezt valamibõl finanszírozni kell. Hosszú távon csak a játék eladásából nem folyik be annyi pénz, hogy ezt fedezze. Arról nem is beszélve, hogy azért az alapcél az, hogy az adott játék termeljen egy kis nyereséget is bizonyos idõ után..vagy rosszabb esetben legalább a befektetett pénzt hozza vissza.
Más: ezekért a játékokért fizetni kell. Ha ez neked nem megfelelõ akkor nem kell ezt kipróbálni. A problémát a jelen esetben az okozta és gondolom azért kaptál olyan válaszokaz amilyeneket, mert jöttél ezzel az " én nem fizetek játékért" hozzáállással. Valszeg itt ezzela hozzáállással van baja több embernek. Ez az "ide mindent nekem ingyen dolog igen felejtõs". Általában játékon belül is a hasonló hisztik nehezítik meg az ember életét, vezetnek nerfekhez, hülye peccsekhez stb.
Amiket felsorolál, azok a te játékaid, menj és játsz velük, minket meg hagyj békén, majd ha kérdezzük a véleményed akkor oszd meg velünk.
További szép napot, ne reagálj mert azt is leszarjuk.
további jó online játékok:
9dragons
Lineage
SpaceCowboys (most már Air Rivals) <-- ezen mondjuk van mit csinálni...
és nem MMO-k:
Diablo 2 <-- ezért csak a játékot kell emgvenni 2000 Ft-ért, és megéri
függõség másik része, amit írtam, a fizetés. Az egy dolog hogy megveszed a boltban teszem azt mondjuk 5-6 ezerért (többet nem is érdemes adni egy játékra, ha már megveszem eredetiben, akkor megvárom míg lemegy az ára), de hogy méf havonta még fizessek 3-4 ezreket.
harmadik függõségi pont része, hogy észre sem veszitek a dolgokat. Ez olyan mnit a cigisek, 500 Ft egy doboz vagy mennyi, és ha mondjuk úgy számolunk hogy átlag 1 hónapban, mondjuk veszel 27 dobozt (most egy 30-as hónapot vettem) akkor kb 1 év alatt 162000 Ft-ot költesz csak cigire... Hát nem tudom, én ezen elgondolkoznék hogy megéri... játékban meg kb 50000-et hát szerintem ez se éri meg csak a játékért...
4. pont, inkább szerezz egy barátnõt magadnak, jobban megéri.
Én tényleg csak megakartam nézni hogy miylen a játék, és normálisan tettem fel a kérdést, erre lehurrogást kaptam... újabb idegbeteg online társadalom
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az nem baj ha ki szeretnéd próbálni a játékot, a gond azzal van, hogy eleve tört szervert keresel mert nem vagy hajlandó fizetni online játékért. Ebben az esetben nem is kell kipróbálnod...én azt hiszem, hogy 3-4k nem igazán nagy összeg egy játékért havonta, ha ezt nem tudod vagy nem akarod megengedni magadnak akkor sajnos más játékot kell keresned. Ez ilyen egyszerû.
Ha nagyon érdekel, várj egy pár hónapot és akkor valszeg lesz trial hozzá....ott el lehetsz majd ingyen egy-két hétig.
Egyébként van a piacon rengeteg nem fizetõs játék, szal nem kell bedurcizni hanem el lehet oda menni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Másrészt ha nem fogsz fizetni, hogy online játszhass de le akarod tölteni, hogy úgymond "kipróbáld" hát húzzál el innen. Az olvassottak alapján nagyon sok bug van még a játékban, a rendszere sem szimpi nekem, de az ilyen hozzállással elsüllyednék széngyenemben. Bye-bye Szása!
szánalom hogy nem lehet egy kérdésre normálisan válaszolni...
egyébként meg nem töltöttem le a játékot, mert még nem tudom honnan lehet 1
2, nem találtam ennél fogva tört szervert se
3, ha tudnál olvasni, legalább értetted volna
Akkor te nem jatszottal elotte meg MMORPG-vel 😄
Az SWG-t szerettem, mert ott nem szintlepesek voltak, es barmikor ujra tudtad formalni a karidat.
De pl FWO-ban, EQ2-ben, Lineage2-ben, es megannyi masikban nem csinaltal semmit egesz nap, csak grindelted az XP-t, es minden egyes mob leolese utan azt lested argus szemekkel, hogy hany mikrometert mozdult az XP csik 😊
ez olyan game, amiben fél óra alatt is eleget tudsz tevékenykedni, ha éppen annyi idõd van.
#3804: sztem nem írja ki:S max. a csapattársadat láthatod csillaggal jelölve sztem.