Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elinditottam a játékot és elkezdte updatelni, letöltötte és utána uptodate-play. Nem másik játék volt.
De nekem eddig 27GB körül volt a conanom most 31GB körül van. Nézzétek meg nálatok mennyi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Laza
Magaval a PvP teruletekkel nincs problemam, csak igy kicsit sok, hogy mindenki mindenki ellen nyomul 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Az valami masik jatek lehet szerintem 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Igen. Nekem tegnap (illetve az már ma volt) egy 4.16GB patchet töltött le. Szépen jöt kb másfél két óra alatt lenn volt. Most 31 GB a Conan könyvtáram.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezért nem megyek PvP szerverre hanem PvEn játszok. Ezt a hibát elkövettem annak idején a WoW-ban többé nem fogom. Nekem arra nincs szükségem, hogy arra menjen el egy csomó idõm, idegeskedés, stb hogy egy bunkó paraszt hátbaszurkál a res. ponton.

Igen kicsit furcsa ez valóban, de szerintem csak megszokás kérdése. Így 50 környékén már vannak jó csaták. Volt, hogy elite területen a boss közelében mi gankoltunk le egy csapatot, akik kezdhettek elõröl az egészet <#vigyor1> Van, hogy mi kapunk a pofánkba.

Egy a közös mindkettõben: adrenalin növekedés, "kiabálás" TS-en, röhögés stb. azaz nemcsak azon szipogunk, hogy miert nem poppolt le a boss, merre poppolnak a szürke farkasok... Nekünk ez jön be, van akinek nem ez. <#buck>

Torzonborz
hmm ? micsodaaa ? ez kicsit sokkkkk lenne 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Most tenyleg 4gigas patch jon, ez komoly?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
Azért lassan,de biztosan megy az optimalizálás is. Már x800al is van stabil 8-12 fps,nem 3-5. 😛
Torzonborz
/sóhaj
szerintem ne eröltessük ezt a pve<->pvp témát fõleg hogy end game contentben nincs különbség a kettõ között. mindenki ott játszik ahol akar a lényeg hogy élvezze . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Bizony, nem csak az egyhangú csapdosás megy, hanem képben kell lenni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Laza
Este de felidegesitettem magam ezen a full PvP dolgon.

Bent voltam a bortonos dungeonban, es borzalmasan zavaro, hogy szinte alig lehet megkulonboztetni a playereket a moboktol. Raadasul utok egyet, megall a kozelemben vki, es persze az uteseim elerik ot is, erre betamad. Probalok segiteni vkinek, alig van HPja, de nem tudok, mert siman utom ot is, es egyebkent olyan az egesz, mintha WoW-ban Allis teruleten kolbaszolnek egyedul, boldog-bolgodtalan csapatban/egyedul nekedmegy ... folleg azt az assat vertem volna nagyon arcon, aki a res ponton szurkalta halomra azokat akik ott kelltek 10HP-val.

Na mindegy, ezt meg meg kell szokni/emeszetni. De az mar bizonyos, hogy egy cseppel sincs kevesebb idiota, mint mas jatekokban.

Jockey
nem értelek, lvl31esként nálunk is próbálgathatnád a karidat és még csapatod is lenne, de te tudod:-)
Tudom nem egyeznek a vélemények pvp és pve szerverrõl, de ez a játék sztem a pvp-re épül, a gank sem olyan gyakori mint egyesek gondolják, engem lvl20 fölött jópárszor bezúztak, de 30 fölöttmár nem igazán jellemzõ, de ha bezúznak is akkor sincs semmi.
Szal én pvp párti vagyok, ad egy kis bónusz adrenalint a szintezéshez..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az MMO szerintem nem hobbi hanem szórakozás, de igazad van hogy nem sok, bár gondolom ez ralativ. Ha valami örömet okoz akkor szerintem nem sok érte és itt van a lényeg.

Az meg hogy valki függõ-e vagy sem, semmi köze a havidijhoz.

😊...nemtom a nevét valami y-al kezdõdik...valami teljesen hülye neve van. Ez egyelõre próba kari, ismerkedem a játékkal. Mivel kevés idõm van asszem max még 1 karival tudok majd foglalkozni...azt meg sztem pvp szerverre csinálom. Azt is meg kell nézni😊
Torzonborz
na de melyik pve-n vagy ? Dagon ? Mert ha igen akkor majd ütközhetünk ingame.

😊...egyelõre vmi PvE szerveren csináltam karit ...gondoltam kicsit tanulgatom, megnézem milyen. Fury-ra nem valószínû, hogy csinálok karit mert hallom sokszor fullon van és nem enged be...bár lehet délután megpróbálom.

Guardianom van per pillanat lvl31 ( majdnem 32)..eddig nagyon bejön a dolog, meg a gUardian is tetszik...mondjuk PvP-t még nem próbáltam.

Jockey
sztem ez nem a te játkod, ez fizetõs játék, és mivel az a jópár magyar és külföldi állampolgár mind függõ, így nagyon erõs hatás lesz rád ha elkezdenél játszani, így sztem menj és nyomj valami free mmo-t (mi a különbség nemtom)amíg teljesen át nem formál maga az ördög:p
azt is leszarom honnan töltöd le a játékaidat
az, hogy túl sokat játszottál korábban, az sem érdekel, mint az sem, hogy hány drogfüggõ van, ez szimpla gyengeség, ha nem vagy megelégedve vele ne tedd..
egyszer csak lesz trial kulcs, én tuti nem fogok küldeni, de ha még mindig érdekel a gamma pár hónap múlva nézz vissza

Fenrir
Lesz majd, de még a nagy szervertelítettség (?) miatt nem osztották ki a buddy key-eket.

A halál csupán a kezdet...

Botond
Bannerba ki kellene írni,hogy a "vendégkódok" a szerverek túlterheltsége miatt jelenleg nem elérhetõek. 😊 Trial meg végképp nincs release után egy héttel. 😊
Mayday
Sziasztok,

Van lehetoseg valamilyen trialra a jatekban? Lehet letolteni, vagy esetleg van-e vendeg kod?

Koszonom,

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jockey
hali
nemtom hol nyomod, de fury/pvp szerveren kellene, ha nem ott vagy:-)
lásd aláírsom..

Torzonborz
némmá egy Bandras 😄 melyik serveren vagy ?

Az OOC az közös, meg telleket is lehet egymásnak küldeni...sõt még groupolni is tudsz más instákban lévõ emberekkel.

Nekem az furcsa, hogy ha összeáll egy random group akkor egyeztetni kell ki melyik instában van és úgy lehet csak találkozni. Ez néha tökörészõs.

Én rengeteg emberrel találkozom délutánonként/esténként...sõt néha azt gondolom, hogy többel is mint kellene...néhány spawn nagyon lassúra van rakva és amikor kb 10en várunk egy spawnra, akkor néha érdekes.
[HUN]Crassus
Ban pls Broatka! thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

az mmo az egy hobbi,akik itt tolják napi 4-6 hétvégén akár 8-10 vagy mégtöbb órát játszanak.Ha ennyi idõt szánsz a hobbidra akkor az a havidíj amit ki kell pengetni rá nem vág földhöz.Van aki terepasztalt épít,modellezik,lyukakat fút a nõi tusoló falára,mi meg mmo-zunk 😊
gtfo plx, thxbb

Botond
OOC csati közös,nem? Vmint tell, guild,party cset mennek attól függetlenül, hogy melyik zónában vagytok.
Botond
Holnap kiköttetem a lakásból a villanyt,vízet,fûtést, mert havonta fizetni kell értük és ez már függés. Ja, még tv net is kikötésre kerül.

Amúgy semmi gond ezzel tezsvérem, cipõt is így szerzünk, hogy utcán kinézünk egyet odamegyünk a sráchoz oszt moongyuk neki, hogy ideadod vagy megbökünk, majd pont ilyen játékokat fogunk máshogy,nemdenem? Ne hagyd magad tezsvérem, mongyad meg nekik jól!
Rage47
az instance-k nem választják el az emebreket
Foleg az zavar, hogy ugy tunik nem nagyon lehet az instanceok kozott kommunikalni, es aki mas instanceban van ugyanazon a szerveren olyan mintha offline lenne.

4-5-nél nem nagyon szokott több lenni, igaz a héten mindig 11 után tudtam csak jatszani, nappal lehet több van, de elég sok emberrel fogs összefutni, nincs annyira szetszorva a sok ember.
Egy hozzaertot kerdeznek arrol, hogy egy szerveren a kesobbi zonak is 20 instancera vannak bontva? Kicsit kiabrandito, hogy a kezdo varosbol van 25 instance, es igy csak par ember lezeng 1-1ben. Remelem nem ugy lesz, hogy minden guildnek is kulon instanceban lesz a vara.

Broafka
hmm, az ilyeneket értékelem, ez egy teljesen korrekt hozzászólás volt.

Igen, egyébként van igazság abban amit mondasz. Valóban ezzel nyerik a pénzt. Csak hogy azon nem változtat, hogy ettõl még úgygondolom hogy nem éri meg a dolog.

igazából, bevallom netrõl töltöm le a játékaimat, már amikor játszom. De vannak olyan játékok amiket én is megveszek, de csak ha megéri.

Régen kis koromban játszottam a Prince of Persiával, (másolttal) amikor teljesen beleszerettem a játékba, megvettem a boltba, majd vakon megvettem a többi részt is (az egyiket nem bántam meg, a másikat igen) de hittem hogy azért érdemes kiadni pénzt.

Régen sokat játszottam MMO-kkal, túlzottan is sokat, és nagyon tönkre tett, ezért sem akarok visszaszokni és ezért is érzem, hogy nem érdemes mmo-kért kiadni pénzt, de beleszerettem volna nézni a játékba.
És azért hogy belenézzek 1-2X nem szeretnék 1 havi adagot kifizetni.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Na gondoltam lefekvés elõtt tolom még egy kicsit erre hopp itt egy 4,16GB patch. Ma már nem játszok, de akkor letöltöm mert szépen jön. Ekkora patchban remélem sokat javítanak a gamán.

Amugy lvl. 11 lett a kis assám (nõi karakter). Kacérkodok a gondolattal, hogy indítok egy Barbárt vagy az a Guardiant amit emlegettetek, de nem tudok dönteni (ez férfi karakter lenne). Nem tudok dönteni (persze az assa mellet tolnám, mert az lesz a main karim).

Azért az egy érdekes álláspont, hogy ha fizetni kell egy játékért havidíjat akkor függõ vagy, ha pedig esetleges tört szerveren ingyen nyomhatod akkor meg nem.

Egy MMO elkészítése, fenntartása rengeteg embert/technikát igényel amiért általában pénzt szoktak kérni a kedves dolgozók. Ezt valamibõl finanszírozni kell. Hosszú távon csak a játék eladásából nem folyik be annyi pénz, hogy ezt fedezze. Arról nem is beszélve, hogy azért az alapcél az, hogy az adott játék termeljen egy kis nyereséget is bizonyos idõ után..vagy rosszabb esetben legalább a befektetett pénzt hozza vissza.

Más: ezekért a játékokért fizetni kell. Ha ez neked nem megfelelõ akkor nem kell ezt kipróbálni. A problémát a jelen esetben az okozta és gondolom azért kaptál olyan válaszokaz amilyeneket, mert jöttél ezzel az " én nem fizetek játékért" hozzáállással. Valszeg itt ezzela hozzáállással van baja több embernek. Ez az "ide mindent nekem ingyen dolog igen felejtõs". Általában játékon belül is a hasonló hisztik nehezítik meg az ember életét, vezetnek nerfekhez, hülye peccsekhez stb.
Senki se kiváncsi erre, állj ki a legközelenni térre holnap reggel, és kiabáld egész nap, hogy az mmorpg a sátán játéka. Biztos több berátot szerzel, mint itt fogsz.
Amiket felsorolál, azok a te játékaid, menj és játsz velük, minket meg hagyj békén, majd ha kérdezzük a véleményed akkor oszd meg velünk.
További szép napot, ne reagálj mert azt is leszarjuk.
Broafka
és csak hogy ne a WoW-ot említsem:
további jó online játékok:
9dragons
Lineage
SpaceCowboys (most már Air Rivals) <-- ezen mondjuk van mit csinálni...
és nem MMO-k:
Diablo 2 <-- ezért csak a játékot kell emgvenni 2000 Ft-ért, és megéri

Broafka
szerintem meg beteges online játékért fizetni. Függõség elsõ lépése, hogy a kérdés normális volt, a válasz nem, nem is értem miért...
függõség másik része, amit írtam, a fizetés. Az egy dolog hogy megveszed a boltban teszem azt mondjuk 5-6 ezerért (többet nem is érdemes adni egy játékra, ha már megveszem eredetiben, akkor megvárom míg lemegy az ára), de hogy méf havonta még fizessek 3-4 ezreket.
harmadik függõségi pont része, hogy észre sem veszitek a dolgokat. Ez olyan mnit a cigisek, 500 Ft egy doboz vagy mennyi, és ha mondjuk úgy számolunk hogy átlag 1 hónapban, mondjuk veszel 27 dobozt (most egy 30-as hónapot vettem) akkor kb 1 év alatt 162000 Ft-ot költesz csak cigire... Hát nem tudom, én ezen elgondolkoznék hogy megéri... játékban meg kb 50000-et hát szerintem ez se éri meg csak a játékért...
4. pont, inkább szerezz egy barátnõt magadnak, jobban megéri.

Én tényleg csak megakartam nézni hogy miylen a játék, és normálisan tettem fel a kérdést, erre lehurrogást kaptam... újabb idegbeteg online társadalom

TDC Geronimo
hehe ja ez is jó kis bug. Akráhányszor mész oda mindig akkor épül fel 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet normálisan válaszolni egy kérdésre, ha az a kérdés megéri a normális választ.
Az nem baj ha ki szeretnéd próbálni a játékot, a gond azzal van, hogy eleve tört szervert keresel mert nem vagy hajlandó fizetni online játékért. Ebben az esetben nem is kell kipróbálnod...én azt hiszem, hogy 3-4k nem igazán nagy összeg egy játékért havonta, ha ezt nem tudod vagy nem akarod megengedni magadnak akkor sajnos más játékot kell keresned. Ez ilyen egyszerû.

Ha nagyon érdekel, várj egy pár hónapot és akkor valszeg lesz trial hozzá....ott el lehetsz majd ingyen egy-két hétig.

Egyébként van a piacon rengeteg nem fizetõs játék, szal nem kell bedurcizni hanem el lehet oda menni.
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rage47
én csak a wowwal játszottam(áprilisban vettem meg), mint mmo 😊
Online játékokhoz nem igazán szokott tört szerver lenni és most ne jöjj nekem WOW-val, meg esetleg 1-2 másikkal. Azokon kívûl van még 100.
Másrészt ha nem fogsz fizetni, hogy online játszhass de le akarod tölteni, hogy úgymond "kipróbáld" hát húzzál el innen. Az olvassottak alapján nagyon sok bug van még a játékban, a rendszere sem szimpi nekem, de az ilyen hozzállással elsüllyednék széngyenemben. Bye-bye Szása!

Mr_no_NaMe
Holnap rád fogok írni. Köszi
Broafka
tényleg vicces volt...
szánalom hogy nem lehet egy kérdésre normálisan válaszolni...
egyébként meg nem töltöttem le a játékot, mert még nem tudom honnan lehet 1
2, nem találtam ennél fogva tört szervert se
3, ha tudnál olvasni, legalább értetted volna

Laza
Pedig a WoW-ban is nagyon gyors volt a fejlodes 😊
Akkor te nem jatszottal elotte meg MMORPG-vel 😄

Az SWG-t szerettem, mert ott nem szintlepesek voltak, es barmikor ujra tudtad formalni a karidat.
De pl FWO-ban, EQ2-ben, Lineage2-ben, es megannyi masikban nem csinaltal semmit egesz nap, csak grindelted az XP-t, es minden egyes mob leolese utan azt lested argus szemekkel, hogy hany mikrometert mozdult az XP csik 😊

Rage47
nekem a fejlõdés sebessége tetszik, én csak a wowhoz tudom hasonlítani, ahol már nagyon untam egy idõ után...
ez olyan game, amiben fél óra alatt is eleget tudsz tevékenykedni, ha éppen annyi idõd van.

#3804: sztem nem írja ki:S max. a csapattársadat láthatod csillaggal jelölve sztem.
Rage47
rám(Thracius)
Botond
Igen.