2590
  • Thanatos
    nem mondod hogy doom3 engine lesz? tény hogy arra hajaz de remélem össze ütnek neki valami normális enginet mert ha nem akkor már msot tény hogy buás lesz
  • Glpetyus
    Állat gémnek tünik :o
  • Lacc
    És hogy jön ide a Ghost Recon? :D
  • Inquisitor
    Amúgy jóóó zajos a felvétel, szóval lenne ráció ha kiszednék a hangot, de nem szedték ki :)
    Másrészt meg a minimum, hogy így nézzen ki, mert a Ghost Recon3 már MOST veszélyesebnek látszik, és elöbb is jön ki.
  • Inquisitor
    Alternativ video forrás :)
    Nekem volt hang az SG verzióban is ... és igen, a képek alapján ilyen lesz a GFX.
    Kapunk egy Battlefield + Enemy Territory + Quake mixet, Doom3 tuningolt grafikával. Remélem nem cseszik el.

http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9099
    Másik link, a kisebb videok miatt.
  • Thanatos
    hát szeirntem nem sok értelme ebből a videobol messzemenő következtetéseket levonni de ha ilyesmi lesz akkor a grafikára biztos nem sok panasz lesz :)
  • Lacc
    Hang nekem sincs sajna, de lehet hogy direkt szedték ki a sekikem minőség miatt, talán csak zsibongást lehetett hallani. De valami baromi jó hangulatot áraszt még igy is! Iszonyú nagy területek, a design nagyon bejövős, jó kis military játék lesz ez!
  • grebber
    Nagyon überállat game lesz.

Bár nekem nem adott ki hangot a video magából.
  • grebber
    Enemy Territory: Quake Wars Movie - 72,46MB
  • modellmaker
    Egy újabb jónak ígérkező játék.
  • RaveAir
    Hmm... ez egyáltalán nem néz ki rosszul. Remélem, hogy jó is lesz!
  • Thanatos
  • grebber
    Királyak!
  • Lacc
    1. új kép

2. új kép

Jól néz ki :)
  • GregSB
    Szerintem meg StarshipTroopers fílingű, masszív multihent(és ha hihetünk ennek az 1db képnek, akkor k.jó grafikával).

Idevele!!!!!
  • _Vegeta_
    Csilivili hiperszuper baromsag, abszolut nemizgat. :P
  • Thanatos
    ha megcsinálják rendesen fejlődési renszert meg lesz benne rendes épitkezés és nem elsz faszarcadeos ugribugri az egész akkor nekem is jobb lessz..., majd 10 év mulva amikorra kijön... :PPP
  • Lacc
    Akkor levonhatjuk a következtetést, ettől a játéktól nekem lesz jobb kedvem
  • Thanatos
    én meg a scifi köritéseket unom mert nekem meg az az elcsépelt..., izlések és pofonok ugye :)
  • I.C.ram
    Lol ez aztán értelemes hozzászólás volt :D Köszönjük, és levontuk a konzekvenciákat :)
  • Lacc
    De sci-fi-ben legalább más a körités, a design, a történet, a világháború csontját pedig már x-edszer rágják le, pedig én már másodszorra is untam.
  • Thanatos
    ww2 rulez
    amugy emg amiben az et gyk maradandó votl a kasztrendszerel egybekötött fejlődés , amit azóta egy multi game se volt képes adoptálni, amikor utóbbi időkben egyetlen rételme újitás fps-ek terén...
    na meg ezt emgspékelnék spéci bázisépitgetésel szvsz mindent verne a game... :)
    (ui.: szeirntem meg ez a gonosz földönkivüliek az emberek ellen elcsépelt már de nagyon :P)
  • Lacc
    Bitang jól néz ki. Az ET is jó volt a maga idejében, a lendületes játékmenetével. Remélem itt is ilyen lesz, de már járművekkel, meg nem az elcsépelt 2.ww-s környezettel :)
  • Thanatos
    standardishe álasz: csinálj jobbat :)
    amugy mgé1 db kép van a gameből ez alapján biztos nagyon sok minden dolgot kikövetkeztethettél :) főleg hogy valszinű a gameből mgé semi nincs kész és ez csak egy renderelt kép :P
  • IMYke2.0.0.0
    Szeretem ezeket a többmillió petéjú ikres játékokat
    Mintha csak ikrek léteznének...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------
  • Thanatos
    mivel onnét gyk a fejlődési rendszer van csak kölcsönvéve...
  • DBoy
    ebben csak az a furcsa hogy semmenyire nem hasonlit a wolfihoz.. mert ugye ott ilyen németes angolos mindenféle cucc van ittmeg olyan robotszerű emberkék..
  • robotnyk
    elég LOL ez a cím :D
  • grebber
    Enemy Territory: Quake Wars

Dixie Flatline, 20:15 - PC - Játék: FPS

Az id Software és az Activision bejelentette az id Software egyik titkos projektjét. A Quake és a Wolfenstein franchise enyhe összemosásából született ENEMY TERRITORY: QUAKE WARS c. játékot a Splash Damage fejleszti és az id Software új, MegaTexture renderelési technológiáját alkalmazza (nézzétek a képet! ÁÁÁ!).
    A történet szerint a Föld erői a benyomuló Strogg hordák ellen küzdenek teljes erőbedobással. Lényegében az emberiség és a Strogg között kialakulóban lévő konfliktus kezdetére teleportálnak vissza a készítők. Stratégiai csapatjáték, éjszakai és nappali harci küldetések, perzisztens karakter előléptetések és az univerzum legerősebb fegyvereivel, illetve járműveivel pakolták fel a játékot.

A masszív kampány keretein belül rajtunk áll, hogy az emberiség vagy a Strogg oldalán vívjuk a túlélésért folytatott csatát. Amint kezdetét veszi az invázió öt egyedi osztály közül választhatunk az EDF avagy Earth Defense Force - emberek - illetve a barbár idegen faj, a Strogg erők közül. A Stroggok nyakig be vannak drótozva különféle implantátumokkal, fegyverekkel és harci hardverrel. A katonák több, mint 40 hagyományos és futurisztikus járművet - tankkokat, helikoptereket, anti gravitációs hajókat - használhatnak, felépítményeket helyezhetnek el a csatamezőn.

Minden egyes csata alkalmával a csapatok bázisokat hoznak létre, védelmi építményeket húznak fel, tüzérségi, radar és egyéb rendszereket telepítenek, terjeszkednek a rendelkezésre álló területen, hogy mielőbb taktikailag előnyös poziciót vehessenek fel.

Realisztikus dinamikus megvilágítás és árnyékolás. Fényszóró pászmák, keresőfények, sőt még a hold is ad némi fényt az éjszakában. Éjjel-nappal vívhatjuk a csatákat, miközben akkurátus atmoszféra szimuláció, beleértve az időjárást és vegetációt is, gondoskodik az élethű környezetről. A csatamezőket az id által készített MegaTexture renderelési technológia hozza létre, mely több milliónyi poligont mozgat és gigaByte méretű texturákat is képes apró, 1 hüvelyknyi területre kicsinyíteni, minőségromlás nélkül.

Játékosként osztályunkhoz kapcsolódó, specifikus küldetéseket vihetünk véghez vagy egy csapathoz elszegődve kiaknázhatjuk a fejlett parancs és kommunikációs lehetőségeket (voice-chat, kontextus érzékeny parancsrendszer). Több csatából álló kampányok várnak ránk, melyek során minden egyes katona a győzelemért, a felbecsülhetetlen képességekért, speciális jutalmakért, katonai előléptetésekért és kitüntetésekért vívja harcát.

Izombrutál kép

info: Hardwired