2590
  • grebber
    2 új kép
  • Paranoia
    Quake Wars tájképek
  • Paranoia
    "A javasolt és minimum konfiguráció mérete várhatóan meg fog egyezni a Quake 4-gyel." Remélem ez így is lesz.
  • ToCsEk
    Egy kis infó.
  • Paranoia
    Quake Wars földrengető légicsapás
  • Evogordon
    Én tudok várni csak ne az legyen mint a stalkerrel hogy mindig MAJD jön...
  • Thanatos
    majdö
  • Evogordon
    Kb mikor gyün a game?
  • Fenrir
    Ez azért fájt :)
  • Paranoia
    tya
    nekem tiszta 2142 feeling
  • haxoror
    Az ember azt hinné hogy a messzi jövőben végre majd feltalálnak olyan fegyvereket is amikbe 30 tölténynél több fér...
  • Mester01
    nem
  • Paranoia
    :O
    ez volt már?!
  • Paranoia
    szépek
    Aszem új vid.kari után kell néznem
  • scorpeeon
    Új képek
  • Kovács legény
    nemsokára kenszöl lesz
  • trident
    Igen, de csak ha enginer kasztú lesze, elvégre ha lerobban a rotakapa, akkor meg is kell valahogy javítani.

Lesz a clanbase-en százméteres szántóverseny is (special content) meg hupákolás ezerrel. De ahogy ti is írtátok, lesz unlcokolható extraságok közt még az atombombán (mindenki meghal a páályán) kívül fejlesztett atombomba (mindenki kétszer hal meg) meg közelharci fegyvernek zongorahúr.:D

Azért nem semmi lesz.=) Ráadásul remélem nemsoká.:)
  • Thanatos
    csak az első száz? az első 1000 meg rotácioskapát ugye? :D
  • trident
    Ionizáló aurát kap az első száz, ergo nekem az lesz. bibibiii:D
  • Kovács legény
    akó gyorsba előrendelem ,remélem még adnak hozzá unlockos cuccokat is lézerágyut meg atombombát:D
  • Thanatos
    jah, meg a bunnyhop scriptek... :P
  • Kovács legény
    az extra DVD-n lesznek a csítek?
  • csarcsi
    Szerintem elfog futni közepes gépen is 1 GB rammal ahogy elnézem a grafikáját....
  • trident
    gamestar.hu

:: GameStar Online Hír Archívum ::
    ET: Quake Wars előrendelés és gyűjtői kiadás
    [2007. március 24. @ 16:31 - Alwares] (kommentek: 10)
    Míg az új Enemy Territorynak még hivatalos megjelenési dátuma sincsen, az Activision lerántotta a leplet az előrendelési programjukról.

Az előrendelés március 26-án és április 12-én kezdődik. Az előrendelők a következő extrákat kapják:
    - Lefoglalhatják a nick nevüket mert a BF-ekhez hasonlóan a bejelentkezéshez használt user névvel játszanak a játékosok
    - Két exkluzív posztert
    - 2 gyűjtői kártyát, amiken különböző GDF és Strogg járművek tulajdonságai és tippjei találhatók
    A gyűjtői kiadás extrái:
    - Bónusz DVD számos különlegességgel
    - A többi 10 gyűjtői kártya

Csak mint érdekesség, elsőnek lássuk mit tud.:)
  • haxoror
    Igen, sajnos! :)
  • n003
    nem .. sajnos?! :D
  • DummyBoy
    noob, te játszottál a sima Enemy Territoryval?

Engem nem zavarna, ha lenne ilyen publikmajom statozás, csak ne függjön tőlle a játékmenet ... ne legyenek unlockolható majomságok, meg ilyenek :(
  • DummyBoy
    Miért nem? Legye benne olyan XP rencer mint az eredetiben ...

Betenné a kaput, ha olyan lenne mit az új BF ... unlockolni kell a gránátot ... blah ... remélem ennyire nem lőnek bakot ...

A qrva ranked stat rendszer mint a BF2-nél, csak a lámáknak jó, elbassza a játékot :(
  • Mester01
    Lesz benne stat rendszer!
    Mert akkor nem tudnal letenii ágyút és egy adodt helyre küldeni az áldást...
  • n003
    hááát sajna a bf2 mutatja hogy a stat egy nagy vonzóerő és nem fogják kihagyni a 12éveseket sem, vegyék meg ők is :(( .. nekem ezzel még nem is volna bajjom max nem fogok 1000órát páblikolni, hanem supportolják a gémet rendesen ne úgy mint a bf2-t
  • DummyBoy
    lol ... ja :) Ez is kenszöl lesz :)

SZVSZ NE LEGYEN RANKED RENCER benne ...
  • trident
    Ez is igaz, szinte minden mostanában megjelent sütibombánál kell egy-két patch, mire normalizálódott a helyzet.:)
    A bf szériába már nem kezdek bele, ha eddig nem tettem, de itt, az et szimpatikusnak tűnik a feladatorientáltsága miatt.
    A sci-fi témákat nem igazán kedvelem, de az is igaz, hogy a 2vh-val van teli a játékipar.

Remélem nemsokára első kézből ismerjük meg a játékot:)
  • Kovács legény
    ebben is lesz biztos elég idegesítő dolog ,bizom benne hogy egy fasza dolgot hoznak ki belőle
    amugymeg ugyis kenszöl lesz:D
  • Thanatos
  • trident
    Csak hagyják ki belőle az ugribugrit, a delfinezést, legyen egy valóban csapatra építő játék, legyen benne "ironsight", ha hangulatos, és nem találják meg a tizenkétévesek, akkor még jó is lehet. =)
    [szurkol]
  • DummyBoy
    Hmmm ... ET lesz a BF2 utóggya? :) Nem is lenne rosz :) Hs lesz olyan fiilinges mint az elődje :)
  • trident
    Néhány kép, infó. Forrás: hardwired.hu

• n003
    köszi :) ez van :(
  • Mester01
    sajnos már lezárult!!! :'(
  • n003
    köszi ;) a klánunk bf2-zik de azér már keressük az utódját ... egyenlőre semmi nemjó csapatjátékhoz az újak közül :((