2590
  • Thanatos
    jah, és akkor még a 20millio cheatert még nem is emlitetted aminek a száma kb csak cs-vel vetekedhetett már... :/
    tény hogy eleinte nekem is bejött de aztán lezüllöt az egész, félig meddig a társaság miatt félig meddig meg mert az újdonság varázsa elmult és mindneki nekiált scriptezni, exploitozni, emg cheatelni me méne... :/
  • Lacc
    Anno, még mikor újdonság volt az ET, nagyon szerettem, jó volt játszani, a társaság is elég jó volt szvsz. Aztán elnéztem másfele, és mikor visszajöttem 1, vagy talán 1.5 év múlva, szét volt már moddolva a legtöbb server, tele voltak összehányt, elnagyolt custom mapekkel, és valami órási kulimász lett az egészből...
  • Thanatos
    szvsz csak örülni lehet ha et-sek nem ezt fogják preferálni merrt ami azt a gamet is megölte (a tul sok arcade cuccon kivül) a társaság volt... :/
    remélem itt azért jobban elhuznak a normálisabb dolgok felé mint ami ott volt...
  • Cujo01
    na én is hozzászólok, ha már az ET is volt téma.. szóval az ET szerintem is az egyik legjobb multi fps játék (még ma is)... amig csak public-olsz, addig tényleg csak a szokásos megyek, lövök, meghalok.. ez ezzel a játékkal is igy lesz.. viszont ha warozol is, akkor már kell az eszedet/eszeteket is használni, nem elég az aim :) Publicon soha nem fogod azt érezni...
    A legtöbb ET-s viszont nem ezt várja, -nem ez az ET folytatása- hanem az RTCW2-őt. (azért kell a II VH feeling:))
  • Fenrir
    Nem lesz.
  • Attlen
    Szevasztok ebbe én sose vagyok képbe ez egy olyan játék amibe lesz single player??
  • Paranoia
    tyaaa
  • grebber
    2 új kép
  • grebber
    Ha picit visszolvasnál kiderülne csak 2007 Q1.
  • scorpeeon
    na miko lesz már QW?
  • Thanatos
    az utolso részt nem tudod kivitelezni emrt akkor else ksézül a game mivel nem lessz elég nagy "siker" a kiadónak... :(
  • trident
    Szvsz ami az ET-ből már jól ismert, az itt is beválhat.:)

Meglátjuk.^^

Én csak egy online játékra szeretném fordítani a kevés szabadidőmet, pont ezért is nézek alaposan körbe, az ET-ről sok infó még nincs, annak ellenére hogy ingame videó már van...
  • Paranoia
    na igen
    azzal talán meguszunk pár "pistikét":)
  • Fenrir
    Csak azt a nyomorult ranking rendszert hagyják ott...
  • Paranoia
    remélem "lopkodnak" vmit a bf-ből,ha már csapatmunkáról van szó
    kisiskolás nyafogós pistikék sajnos elkerülhetetlenek
  • trident
    :D
    Legyen hangulatos, legyen balanszírozott, legyen jól skálázható motor és netkód, legyen csapatmunka és feladat orientáltság, ne legyenek kisiskolás nyafogós pistikék és okés is lesz minden.^^
  • Fenrir
    Jól mondod, sokaknak már telivan a hócipője vele, én már pl rosszúl leszek attól ha hallom, hogy megint egy II. vh-s fps jön.
  • trident
    Ha elképzelem, hogy mondjuk lehetne egy II. világháborús mód is belőle, ami visszatér a gyökerekhez, de az új alapokon..:)
    Tudom, sokakaknak már telivan a hócipője a II. vh-val, de...

• trident
    Nekem tetszik!

Össze fog itt jönni az 500+ hsz, minél közelebb érünk a kiadáshoz, ha meg már több infó, kép videó lesz, akkor lehet több logó koncepció is.
  • Paranoia
    Most?milyen?:)remélem már nincs kivetni való benne
  • Paranoia
    nem mondod...
  • Thanatos
    én nem vagyok ugyan modi de túl magas és túl keskeny...
  • Paranoia
    ppfff
    akkor tárgytalan...
  • haxoror
    házigazdát csak 500+ hozzászólásos topikok kaphatnak szal...
  • Paranoia
    hm szélesebbre még csinálhatom,de laposabbra már nem szeretném:$azé nem rakatam be oda:Dha jó akkor grebber berakja és nincsen belölle magyarázás:)
  • haxoror
    Nekem tetszik de már előre látom hogy a modik majd azt mondják hogy túl keskeny és túl magas
  • Reyes
    Jó lett!
  • Paranoia
    csináltam bannert,mert nem birom elviselni,h nincs.pedig aszem megérdemli a játék.eddig:D remélem elnyeri teccésetek.
  • trident
    Csak két dolgot kerüljenek el:
    - a lebutulást (sajnos egyre több fps-ben látható, hogy a tizenévesek számára készül és nem igényel agyi tevékenységet a játék)*
    -a kapkodást (ez is trend)**

*ennek szerencsére ellent mond a feladat orientált játékmód.
    **az ingame videók (human, strogg tutorial és a 37 perces bemutató) ugyan egy pályát mutattak be, de nagy csúfság ezekben nem volt, mondjuk azt nem vágom, hogy a járműveket kézifegyverrel gyorsan "be lehetett sebezni".

Én személy szerint várom a következő híreket, videókat, képeket, a sci-fi nem a szívügyem, de talán itt az ideje, hogy a normandiai romos falukat és a keleti frontot magam mögött hagyjam.:D
  • Thanatos
    énis igy látom, ezt meg a cheatereket elhagynák nem lenne gond, amugy a többi 5let et-ben elég jó volt, a fejlődés, a tényleg komoly külömbségek kasztok között, feladatok stb, ezt mgé megbolonditanák hosszútávú fejlődéssel is valahogy 8ala bf), kellő számu mappal és feladattal és tuti siker lenne szvsz :), jah emg eprsze valami komolyabb járműkezeléssel :)
  • Thanatos
    szvsz a elgtutibb a kettő keverése kombinációja lenne valami módon :)
  • trident
    Nekem egy dolog nem tetszett anno az ET-ben: a sprintelő, ugribugrizás.

Remélem nem lesz ilyen hangulat a QW-ban, és egy jó közösség alakul egy jó játékra. Meglátjuk.:)
  • 6600GT
    akkor jó mert nem kell neki nagy gép, és ez a motor jól van optimzálva
  • Kopiati
    Aha.
  • 6600GT
    doom motor van benne?
  • Fenrir
    Én játszottam az ET-vel és az ingame ranglépés szerintem sokkal jobb ötlet volt mint az amit most a BF2 használ, jobban is élveztem a játékot. Szóval nekem annó tetszett az ET, jók voltak a kasztok, a pályák, a fegyverek és a rangok utáni képességek.
  • Thanatos
    de ők is tehetnek mert a game adottságai a pár jó 5leten kivül totál arcadeosak voltak... :) én meg nagyon rmeélem hogy az új megtartja a jó elemeket et-ből de felhagy az arcadeos hülyeségeivel :)
  • DummyBoy
    No igen, de sajnos erről nem a fejlesztők tehetnek főleg, hanem a játékosok :(

Én a játékmenet miatt várom az újat ... érdekes lesz majd szifi köntösben az ET ... megnéztem a hosszúvideót ... várom nagyon ... :)

aztán majd kiderül ...
  • Thanatos
    vajon mit jelenthet nálad a megszerzés...
  • JaSoN HuNTeR #150
    Ezt a játékot egyböl megszerzem!!!