2590
  • Thanatos
    nekem pont ez a baj vele hogy rnegeteg jó 5léet, fejlődés, kasztok, stb stb, de maga a játék mégis le van alacsonyitva megyek lövök fraggelek tipussá..., még akkor is ha nem csak puskával fragelsz hanem jelzőfüstel... :PPP
    ezért is várom a köv részt hátha fejlődik valamit, mert maga akoncepció iszonyúan bejövős, csak éppen valahogy mégis sikerült lealacsonyitani annyira hogy only agyatlan barmok játszák egy idő után mert semmiről nem szólt az egész csak a rohanásról és fejes osztogatásról... (azt meg már nem is melitem hogy cs után én itt tapasztatlam a elgtöbb csitert... :P)

szóval nem aztmondom hogy rossz, tényleg sok jó 5letet hozott de a végeredményt azért sikerült mégis elszarni :( énis nyomtam annó egy ideig de aztán elegem lett az ultraarcade faszságaiból :(
  • DummyBoy
    Erre mondtam hogy az egyik ... Nekem a BF-ek mellett ő az igazi sztár ... a többi sima megyek-lövök-freggelek-meghalok nem jött be ... haverokkal Lanon ökörködni jó a CS meg a Kvék meg ezek, de nekem személy szerint nem jöttek be ennyire ...

Viszont az ET egy rakás helyen lett Év Multija, (Jó nem ma :) ) szóval nem olyan rossz az :)
  • Thanatos
    legyen inkább az hogy kinek mi :)
  • DummyBoy
    Legyen inkább az hogy az EGYIK legjobb :)

Kétség nem fér hozzá, ha nem lett volna annyi paraszt anno, akkor még mindig azzal jáccanék :) De játékmenetre az egyik legfaszább ... kénytelenek együttműködni az emberek hogy meglegyen az objective ... és ez benne a tuti :)
  • Thanatos
    "Wolfenstein Enemy Territory a világ legjobb multi fpse"

ez azért erős volt :)
  • pongi10
    csáó!Engem csak az zavar hogy mindenki a Quake 4-gyel hasonlítja össze és minden csak a Quake-ről szól.Én szeretem a quaket de a Wolfenstein Enemy Territory a világ legjobb multi fpse.Szóval szerintem nem csak a Quake miatt lesz jó a játék.Egyébként már nagyon várom.
  • grebber
    Quakecon 2006 37 perces QUAKE WARS demonstráció

37 perces múvi formájában mi is részvevői lehetünk a bemutatónak. Szó esik a mérnökök extráiról, a fizikáról, a megatextura eljárásról, az animációs trükkökről és még sok más finomságról.

Forrás: Hardwired
  • Istencsászár
    ...
  • grebber
    ET: Quake Wars - március végén vagy később?
    [2006. augusztus 04. @ 09:38 - Berkenye]

Szintén azActivison pénzügyi jelentés során hangzott el az a kijelentés, mely szerint az Enemy Territory: Quake Wars megjelenése elméletileg 2007. március végéig csúszhat - vagy tovább.

A 2007-es üzleti év március 31-én zárul, a Quake Wars megjelenése jelenleg az ekkor záruló háromhónapos időszakra lett becélozva. A vezetők azonban felhívták a figyelmet, hogy a végleges dátumot az id Software határozza meg, annak ellenére, hogy a játékot gyakorlatilag a Splash Damage fejleszti - az id csak felügyel.

info: Gamestar
  • grebber
    3 új kép
  • Istencsászár
    Téli táj jól néz ki.
  • grebber
    2 új kép
  • Reyes
    Hát, ha mindent eltolnak 2007 elejére, akkor egyszerre fogom tolni a QW-t, az UT2007-et, meg a Crysis-t

Plusz még ott van ugye a Huxley MMOFPS is, ami megint faszányos lesz az UT 3.0 társaságában:)
  • Reyes
    Én ugyanezt a Pc Guruban olvastam, de ott azt is írták, hogy nem lesznek vízi járművek, viszont egy képen meg a GDI katonák egy motorcsónakból szállnak ki...
  • Thanatos
    mán megvan :D
  • Thanatos
    miért, bf 2142 mikor jön?
  • haxoror
    Hát ez szar, ha a Battlefield 2142-vel egyidőben adnák ki akkor ki is üthetné azt de beszartak és inkább húzzák 2007-ig
  • grebber
    Ja multi FPS! :(
  • miki90
    de ez fps lessz??
  • grebber
    ET: Quake Wars - Csak 2007-ben!
    [2006. július 11. @ 09:05 - Berkenye]

Az Activision sajnálattal közölte, hogy az eredetileg idén év végére várt Enemy Territory: Quake Wars csak valamikor 2007-ben jelenik meg. Stratégikus játékmenet, éjjeli és nappali küldetések, erős fegyverek, nagyszerű járgányok, óriási háború - ezekre kell várnunk egy kicsit tovább. Pontos időpontot nem kaptunk, csak annyit mondtak, hogy "majd amikor elkészül".

info: Gamestar

"éjjeli és nappali küldetések" hm .bárcsak single is lenne benne ,de nincs :(
  • Fenrir
    Elég komolyan néznek ki
  • grebber
    Új képek
  • Thanatos
    gameszar megint, lol... :P
  • berlinboy6329
    A gamestar erre vonatkozó részén 40-40-et olvastam.
  • REALITAS
    Nagyon király grafika, csak kérdés milyen vas tudja mozgásra birni?
  • grebber
    Enemy Territory: Quake Wars Ingame (34MB)
  • Istencsászár
    Enemy Territory: Quake Wars tréler
  • grebber
    HONLAP!!

Új képek
  • Fenrir
    Gondolom a többi szót már nem ismerték és a szótár meg snassz :)
  • Lacc
    Hírtömörítés :D
  • haxoror
    "Desecrator HoverTank
    Long, low, heavily armed and heavily armored, the Desecrator is a floating nightmare on land, resembling a loathsome, segmented insect-turned-weapon. Mounting a devastating rail cannon in its turret and a heavy lacerator in its hull, the Desecrator can also hunker down in siege mode, sacrificing mobility for increased firepower. While the Desecrator can be operated by a single player, maximum effectiveness requires both a pilot and gunner."

"Gyalázó légtank:
    A Gyalázó egy erős páncélzattal rendelkező jármű, mely fegyvereinek köszönhetően maga a lebegő rémálom. Mozgását feláldozva pedig tovább képes növelni tűzerejét."

Inkább maradok a külföldi oldalaknál ha a hírek érdekelnek és nem fogok "inkább örülni" annak amit a gamestar hírnek nevez
  • Cobra.
    Emberek nem is kapnak használható járművet? A légi szállítón is vicc a 4 férőhely.
  • Istencsászár
    hát... magyarokon lehet, külfüldi gémer szájt rlz:))
  • Lacc
    A színvonal se semmi ami azon az oldalon van a kommenteknél.
  • Fenrir
    Nem a hírrel van gond hanem a minőséggel...Az pedig sohasem volt a gamestar erőssége :)
  • icewolf
    Inkább örülnétek a híreknek. Ma semelyi gémer oldalon nem volt kint ennyi hír mint ott... persze. Fikázni könnyű.
  • Thanatos
    inkább gameszar... :P
  • Fenrir
    Azért mert ők a gamestar :D
  • haxoror
    "Gyalázó légtank"

Hát ez félelmetesnek hangzik!

(fasznak kell mindent lefordítani!?)
  • grebber
    Multiba hova kell több? nem járműbemutató lesz :D