2590
  • trident
    gamestarra néztem be, néztem van e valami újdonság, ezt találtam.:)
  • n003
    ezt hol találtad??
  • trident
    Quake Wars teszter klán kerestetik
    [2007. március 21. @ 10:59 - Chesario] (kommentek: 16)
    Az id Software és az Activision olyan klánokat keres az Enemy Territory: Quake Wars teszteléséhez, akik otthon vannak az FPS-ek terén.

Az Enemy Territory: Quake Wars megjelenése már el lett halasztva egyszer, ám a fejlesztők csak minőségi munkát akarnak kiadni a kezeik közül, amihez most profi FPS klánok jelentkezését várják. A zárt multiplayer bétateszteléshez a klánoknak az [email protected] e-mail címre kell elküldeni jelentkezésüket a következő formula felhasználásával:
    1. Clan name
    2. Number of 'active' members
    3. Games played regularly
    4. Games played competitively
    5. Clan website
    6. Clan IM details
    7. Clan email
  • LegionarR
    szal még pár hónap...
  • LegionarR
    A GameTrailers.com-on ez az megjelenési dátum van:

Enemy Territory: Quake Wars

Platforms: (PC) Release Date: 6/5/2007 <<<<-------------
    Genres: First-Person, Shooter
    Developer: Splash Damage Publisher: Activision
    Media: 13 Total Downloads: 478,722

GameTrailers adatlap
  • Fenrir
    Mivel március harmadika van és a játék sehol, értelemszerűen toltak rajta.
  • scorpeeon
    Hmm, ezt írják több oldalon is release date-nek:
    Europe: February 27, 2007

Ki kellett volna már jönnie? Vagy ez egy régi dátum és azóta toltak rajta?
  • Fenrir
    6 új kép

Épül-szépül...
  • trident
    Eddig a március elsejével találkoztam mint kiadási dátum. Na persze csak két dolog biztos, az adó, meg a halál. =)
  • Lacc
    Azért mert ez nem a "megkopott Doom 3" engine. Ott a megtexture legnagyobb újításnak, meg gondolom még csiszoltak rajta jópár helyen.
  • Paranoia
    Néha úgy tűnik, mintha az Enemy Territory: Quake Wars egyre szépülne. Szemlátomást mindent ki akarnak hozni a megkopott Doom 3 motorból.

Teszik mindezt úgy, hogy az id Software következő motorjára még ki tudja meddig kell várni, s arról már most is ódákat zengenek a készítői. A Quake Wars egyébként még mindig nem kapott pontos megjelenési dátumot, de elméletileg legkésőbb nyár elején kezünkbe vehetjük majd.

gamestar

KÉPEK
  • Fenrir
    Dzsenjueri van, open beta elkezdődött már?
  • Paranoia
    "maybe"
  • Thanatos
    "when its done"
  • Lacc
    Ezt definiálja.
  • Thanatos
    majdö
  • odex
    mikorra várható a játék?
  • Paranoia
    "Nos elkezdődött a QW beta teszt. Sajnos úgy néz ki egyenlöre csak zárt teszt lesz.
    A #splashdamage csatin egyelőre ennyi infót sikerült megtudni.

[10:16] {Jaspion} yeah 2nd round of closed beta for ETQW (non employee)
    [10:16] {Jaspion} we'll have to wait january for the open or more... "

Enemy Territory - Magyarosrszág
  • Lacc
    Gondolom csak az kapott olyan kódot akit ki is választottak...
  • scorpeeon
    Lehet jelentkezni bétára! Bejön az oldalon csak a security kódnál milyen kódot kér? Plz help!!
  • scorpeeon
    Bétát akarok mán! :)
  • Paranoia
    jééz...szanaszét fog szaggatni a gépemen
  • grebber
    2 új kép
  • Admiral Chris
    2 plusz a fizikai proci ... de azt szerintem nem biztos, hogy kihasználná. Annyira azért nem dúrva
  • scorpeeon
    Az azért kemény dolog 9600-al QW-zni :) Én 9600XT-vel vittem végig a Q4-et. Nem mondom h jó grafikán ment, és mégcsak azt sem h nem szaggatott néha és magas lett volna az fps, de vhogy végigvittem. Most viszont 7600GT-re váltottam, ezzel csakcsak elfut vhogy a QW, mégha nem is maxon. (Mert ahhoz biztosan 8800GTX-ből kell 3db SLI-ben :D)
  • scorpeeon
    A béta linkjére most not found-ot mond... Ejnye, jó lenne ha tudnék jelentkezni. Talán eldöcög a konfigomon. Vki írjon privit ha lehet már jelentkezni bétára! (vagy jelentkezzen a nevemben!) :)
  • berlinboy6329
    Dehogynem.Vég is vittem.
  • Cujo01
    háááát :SS
    nem sok jót jósolok...
    gondolom a quake4 sem fut... :)
  • trident
    Bizonytalan a Quake Wars béta
    [2006. november 28. @ 10:48 - Chesario] (kommentek: 0)
    Pár hete jelentették be az Enemy Territory: Quake Wars bétatesztjét, ám máris bizonytalanná vált a dolog.

A teaser oldalon lévő hírre azóta sokan sokféleképp reagáltak, ám most maga a béta időpontja vált bizonytalanná. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor tudják majd elkezdeni a bétatesztelést, de a jelentkezés pontos időpontjáról sem tudtak mit mondani a kiadónál.
  • berlinboy6329
    REmélem el fog futni nem éppen izomgépemen(9600-as radeon 256 MB DDR),multit nyomom azonnal.Rég nem multiztam már. :/
  • berlinboy6329
    Ja, I want BETA!
  • Mester01
    Hétfő van hol a Béta?
  • Admiral Chris
    lehet, hogy bf2-t is
  • Paranoia
    ehhh hát erről lekéstem.Nah majd akkor hétfőn.
  • trident
    Bétateszt?

http://www.enemyterritory.com/betatest/wp-register.php
  • Reyes
    Ebben is várhatsz órákat, ha vagytok 4-en a pályán... Nem csak a szerverre kell csatlakozni, hanem meg is kéne nézni, hogy hányan játszanak...
  • Cujo01
    aki arra vágyik, hogy órákat várjon 1 ablakban, vagy 1 bokorban kempelve, annak tökéletes a cod... itt pörgés lesz :)
  • Thanatos
    ott a pont, cod-nak semmi köze se bf-hez se ehez..., de még et-hez se volt... :)
  • Paranoia
    mer a cálofduti aztán feladja a leckét??!!ppff más stilust képvisel és a codot sztem a bia HW is ott hagya már...
    mert,h a BF sorozatnak annak persze.reméljük!
  • Mester01
    Hááát bekell vallanom öszintén nem vagyok nagy hive ennek a játéknak...
    De a videjó után azt kell mondanom hogy emberek ez ÜTNI FOG de nagyon...
    Simán lefogja söpörni a BF sorozatok (köcsög DICE HEHEHE!) de még szerintem a Call of Duty sorozatokat is... (bár ebben nem vagyok annyira biztos) szóval komoly kis game lesz!