2590
  • grebber
    Közelnek közel kérdés mennyire ugyanis 2007 Q1 a hivatalos megjelenés és ez még változhat!
  • And5
    Megnéztem még1x és ezt 2006 őszét írnak valóban. Természetesen hivatalos honlap és a video 05/11/2006 ---> Közel van a kicsike.
  • And5
    Ne haragudj de ha jól emléxem a 2006-os E3-as video végén azt írják, hogy: Coming this fall. Tehát idén ősszel jön.
  • JaSoN HuNTeR #226
    Hááát kb még 1 fél év vagy 1 év.
  • Hellgate89
    Mikor jelenik meg a game??
  • Lacc
    Folytatások meg a Dice? Úgy tudtam, ők csak egy játékot készítettek, aztán azt moddolták.
  • Thanatos
    tény :)
  • DummyBoy
    De nekik nagy rutinjuk van már ebben sajna :(
  • Thanatos
    szvsz ez majd akkor derül ki ha kijön :) azért hiddel nem cak dice-ék tudják elkurni folytatásokat , az bárkinek sikerülhet :D
  • Thanatos
    jaj...
  • DummyBoy
    Nemtom, én nagy BF fan vagyok, de a jelenlegi állás szerint ha egy kis köze is lesz az eredeti ET-hez és nem qrják el nagyon akkor a 2142-t a porba fogja alázni ... :(
  • finaltrekker
    Félév??? Úgy tudtam még idén megjelenik, hogy ezt vegyék az emberek a BF 2142 helyett.
  • Reyes
    Honnan a rákból tudnánk???????
    Mit kell ilyen faszságokat kérdezni fél évvel a játék megjelenése előtt???
    Majd letöltöd, kipróbálod, oszt' ha megy, akkor süti, ha nem, akkor meg így jártál...Vagy már ahhoz is lusták az emberek, hogy felrakjanak egy általuk várt játékot, és kipróbálják, hogy megy-e?

Egyébként sztem meg menni fog, mégis mi a faszért ne menne? Nem olyan szar kártya az, lehet hogy nem maxon, de menni fog...

Sok kis kattogó vérpistike
  • JaSoN HuNTeR #216
    Kösz a semmit!:))
  • Thanatos
    vagy igen, vagy nem...
  • JaSoN HuNTeR #214
    De menni fogg 9800 sériákon szerintetek?
  • Thanatos
    sok
  • JaSoN HuNTeR #212
    Sziasztok!
    -Ati Radeon 9800 sériákon menni fogg a játék?És kb mennyi ram kell hozzá?
  • Thanatos
    :DDDDD
  • Reyes
    Megvárod, míg kijön a demó, feltelepíted, és ha lefagy a betöltés közben, akkor nem fut... Ennyi
  • finaltrekker
    Kár pedig valahonnan jó lenne megtudni, hogy futna a gépemen.
  • Lacc
    A vélemények nem egyeznek.
  • Reyes
    nem...
  • Paranoia
    vagy nem?
  • Lacc
    Szerintem igen.
  • Thanatos
    nem
  • finaltrekker
    nem tudod vagy nem lesz?
  • Thanatos
    nem
  • finaltrekker
    Nem tudja valaki lesz-e demója a quake warsnak és ha igen kb. mikor jelenik meg?
  • Thanatos
    az lehet de ettől még ugyanaz a fajta maradnak amitől nekem hányingerem van...
  • Cujo01
    okés, igazad van ;>
    "és nem csak azok járnak elöbb akik fizetnek érte hanem pl az olyan klánok is akik erre épitenek hogy egy muki emgirja és rögtőn ők az über tápok... :P " -- na jah... aztán sponsorálja őket az MSI, meg a Razor és semmi gondjuk :)
  • Thanatos
    erről értekeztem az elöbb hogy nem ez a vész mert elvégre ezeket akár alaból hotkeyezhetővé tehették volna hanem amit elöbb is emlitettem az a gáz és emberek fele ezt cisnálja..., én nem azt mdontam hogy te csinálod hanem a nagy átlagot..., és ezt kéne elkerülni emrt ugye tugyuk hogy amit meg lehet egy gameban csinálni azt tuti hogy emg is fogják akármenyire illiuzo rombolo köcsögség...
    és azt szintén nem modntma hogy cfgzés = cheat hanem azt hogy egy hajszál választja el a kettőt..., mert egy jó scriptel rendelkező egyénről meg nem modnod hogy az cheatel vagy "csak" scriptezik (mellesleg nézőpont kérdése..., elvégre az aimbot is csak egy olyan külső program által generált script ami auto a fejedre céloz :PPP)
    és nem csak azok járnak elöbb akik fizetnek érte hanem pl az olyan klánok is akik erre épitenek hogy egy muki emgirja és rögtőn ők az über tápok... :P
  • Cujo01
    "ez már "picit" tulzás hogy egyesek ugy konfigolnak hogy lenyom egy gobmot és eljárja neked a keingőt..." -- :)
    ez jó volt :) elmondom milyen sripteket használok:
    - classváltó, hogy waron gyorsan más kasztal tudjak éledni, ha szükséges
    - spawnváltó, hogy waron más spawn-helyről tudjak éledni, ha szükséges :)
    - gammaállitó: fényerőt állitok vele ;)
    - névváltó: nevet váltok vele :))
    Szóval ezek azok a nagy csalások? :) Konfigolás nem= csitelés...
    Cheat: valamilyen segédprogram használata, konfigban nem tudsz olyat átirni, amitől aimbotod, vagy wallhackod lesz :)
    Abban igazad van, hogy akik fizetnek a csitekért, (személy szerint neki irja meg 1 programozó) azok 1 lépéssel elöbb járnak, mint a PB.. de ezen sajna nem lehet változtatni ;(
    (viszont ebben is lesznek trickjumpok :P)

• Thanatos
    nah nekem pont az ilyen mentalitással volt bajom et-ben... :)
    nem a konfigolásal van a baj hanem azzal ami etében megy..., ez már "picit" tulzás hogy egyesek ugy konfigolnak hogy lenyom egy gobmot és eljárja neked a keingőt...
    a másik meg hogy akárki akármit mond a konfigolást a csiteléstől tényleg csak egy hajszál választja el és bogarászd ki ki mit csinál..., a pb meg szart sem ér már kiderült nem egy gamenál..., kb a public cheateket lehet vele elkapni és azzal kifujt..., és nem az a baj hogy utána akrok járni vagy nem, mert utána is jrátam anno meg is néztem mivel szorakozik az állatja csak éppen értelme nincs, nem erről kéne szólni a gamenek..., egyszerüen a játék hangulatát, stilusát, élvezhetőségét kurja el de ugy istenesen... (és ugyan tény hogy el kéne különiteni azokat akik még a fingásra is scriptet raktak emg azokat akik pl a kaszt select-re hazsnáltak csak ami nem olyan vész, de mivel nem igazán lehet a ketőt elkülöniteni igy gyk egykalap alá tartoznak...)

a bunnhopról meg csak annyit hogy szerencsére már megy ki a divatból..., ez tény hogy oylan hogy vnaakinek bejön van akinek nem, nekem nem, ennyi, kinek a pap kinek a paplan... :)
  • Cujo01
    a bunny, a scriptek, meg a konfigolás a legjobb benne... ;)
    mint a forma1-es autóknál, itt is magadra kell formálni a cfg-t... ez szerintem tök normális.. és ha körbenézel single player game-kban, a legtöbbjénél tudsz konfigolni, mert a fejlesztők is rájöttek, hogy erre igény van...
    a csiterekről: minden online játékban vannak csiterek, (főleg, amig még új) aztán szép lassan jönnek a fejlesztések
    ET-ben --> PB screenshot: azt a képet küldi el a servernek, amit te látsz: elég sok "pro" játékos lebukott..voltak olyanok, akik pl. EC-n :D azóta a yawn-ba is beépitettek 1 csitfigyelést.. ha csak 1 olyan file van a játék mappájában, ami nem oda tartozik, már akkor riaszt.. szóval már nincs annyi csiter..főleg ha warozol... max a "konfigcsiterek :)", ami ugye mindenkinek adott, csak utánna kell járni...
  • Thanatos
    ln meg azt remélem hogy a csapatorientált részeket továbbörökiti a qw azon kivül meg égvilágon semmi köze nem elssz hozzá mert sajnos a jó csapatorientált 5letek, és ötletes mapok melett elszurta az egészet az ultimate arcade játékmenet, folyamatos bunnyhop mindnekinél, ezermilli scriptes gyerkőc, a cheatereket emg már ne is emlitsük..., stb stb...
    szóval tulképp a mission orientáltságot kéne továbbörökiteni, a kasztrendszert, fejlődés, épithető cuccok (remélhetőleg jóval továbbfejlesztve) a többi meg kuka :)
  • trident
    Ezt el is feledtem =)
    Mondjuk úhy lehet mint a DoD-ban, ott ugrás közben nem tudsz lőni.:D

Kiváncsi vagyok az ET: QW-ra, nem vagyok nagy ET ismerő, de azt tudom, hogy alapvetően egy csapatorientált korrekt játék, és remélem méltó folytatása lesz a QW.
  • Thanatos
    ámen :) remélem igy lessz :) tegyük hozzá jólenne ha bunnyhopp meg scriptelés se lenne :PPP
  • trident
    Igen, de itt már más motor lesz, nem pedig az eleavult quake-es maradvány, én legalábbis örülnék ha nem lenne rocketjump meg ilyen izék, meg konfigbuhera, remélem valami ütős anticheat rendszer is lesz, no meg monjuk valami korrekt védelem... (anticheat+másolás)
  • scorpeeon
    2 új kép

Sztetek 7600GT jól fogja vinni ezt a játékot?