2590
  • grebber
    Quake Wars: ET adatmorzsák

Dixie Flatline, 20:56 - PC - Játék: Team-MOHA

(VE) A VE3D kiszaglászta a Computer Gaming World legújabb számából a Splash Damage stúdiójában készülő Enemy Territory: Quake Wars id játék apróbb részleteit. A tengerészgyalogosok előszeretettel alkalmaznak tankokat, helikoptereket, mobil radarállomásokat, légvédelmi ütegeket, gyorsreagálású légpárnás hajókat, mecheket és kétéltű támadó járműveket egyaránt. A Strogokkról kevesebbet csacsognak, de feltehetőleg hasonló kelléktárral büszkélkedhetnek. Annyi biztos, hogy lesz anti gravitációs jetpackjük.
    Az id egyéb játékokra is megpróbálja majd alkalmazni az Enemy Territory rendszerét. Botokra ne számítsunk, viszont egyjátékos gyakorló küldetéseken elsajátíthatjuk az alapokat. A vállalkozó kedvűekre pedig a BF2-höz hasonló globális ranglétra vár.

A játékot a Doom 3 motor erősen testreszabott változata hajtja. A Splash Damage-nek erős többjátékos támogatásra volt szüksége, ezért házon belül megnyírbálták és kiegészítették a kódot a kívánt hatás érdekében. Maximum 32 játékos csépelheti egymást más és más, fajonként eltérő kasztokkal:

Emberek: Tűzvezénylő (géppisztoly), mérnök (sörétes puska, aknák és csapdák), katona (géppuska, LAW rakétavető), szanitéc (gépkarabély & gránátvető) és végül a Ranger (mesterlövész).
    Strogg: Tank (alap rohamosztagos/Biosonic Orb gun), Oppressor (nehézfegyverek, villámfegyver), Constructor (mérnök/tűvetp, EMP töltetek), Meditek (medikus/ismeretlen fegyverel) és az Infiltrator (mesterlövész/sínpuska).

info: Hardwired
  • haxoror
    Hát ha ADSL-el akarsz normális ratiot tartani akkor...
  • grebber
    Lehet hogy te csak letöltesz de nekem állandóan megy a !!!!feltöltés!!!! és nem töltök le mindent.Feltöltés miatt nincs sávszélem multira.
  • NeoMaN
    ezt már én is észrevettem....
    betegség :P
  • haxoror
    Mert MINDEN szart letöltesz, kezjél már végre szelektálni
  • haxoror
  • grebber
    Kár multizni sajna nincs sávszélem :(
  • Lacc
    Úgy tudom nem nagyon, ez olyan lesz mint a Wolf:ET.
  • Shep
    Ebben ugye nem lesz rendes single kampány?
  • grebber
    Szkennek
  • Thanatos
    hm, semmi újabb hir nincs? :(
  • Lacc
    Nahát micsoda infókat szivárogatatnak ki ezek! Hogy nem a Wolf-hoz fog kapcsolódni a történet, ki hitte volna?! Pedig meg voltam győződva arról, hogy a Stroggok valójában nácik csak farsang van. A megatextúra dologot is most hallom először... El vannak szállva kicsit ezek a Gamestarosok.
  • grebber
    Újabb információk láttak napvilágot az Enemy Territory: Quake Wars című akciójátékból. A készítők elárulták, hogy ezen játékok az előddel ellentétben nem a Wolfenstein: Enemy Territory-hoz fog kapcsolódni, hanem a Quake 4 történetén fog alapulni. Továbbá megtudhatjuk, hogy a játék a Doom III motorjának egy különleges "megatextúra" móddal rendelkező változatára alapoz, melyet Carmack barátunk írt azon céllal, hogy megkönnyítse ezzel a fejlesztők munkáját.

info: Gamestar
  • grebber
    Hát szép szép de az 1-es képen a talaj nagyon szánalomra méltó.
  • fitutufi
    meg még milyen szép gép kell hozzá :)
  • Istencsászár
    BRUTÁL ÁLLATSZÉP nagyon ottvan
  • grebber
    Két új shot:1.2.
  • modellmaker
    ok
  • grebber
    Ha lenne akkor itt is bentlenne :D
  • modellmaker
    vmi új infó??
  • haxoror
    Bazz most néztem meg az E3-as trailert --->
  • Lacc
    Hát nincs rajta sokminden, de feelinges az biztos. Baromira várom már.
  • grebber
    Beindult a Honlap.
  • Thanatos
    nemtom neked feltünt e de egy erősen multi orientált gamenel egyszer megnézed a csodacsucsu árnyékokat (főleg mivel eddigi vide és képek alapján ez nyilt tereken fog müködni nem pedig alagutakban ahol lehet játszani a fényekkel nagyon) aztán soha többet(ha bejön a game azért nem, ha meg nem akkor a gamet se fogod nézegetni hogy hű de szar game de az árnyékok szépek... :P), egyes elvetemültek meg akár ki is kapcsolják
  • Thanatos
    pl az is, de nagy terek esetén még hl engine is veri sajnos..., mint látszott a netkodja se a legjobb (bár ezt lehet tuningolni de mégiscsak jobb alap az aminek már eleve normális a netkodja mint pl akármelyik unreal engine, vagy hl engine, etc)
  • Inquisitor
    Annyira nincs odébb, nézd meg a kijövő játékok listáját ami támogatja, és azok csak a 2005-ös gémek. Meg valahogy el kell adnia az Asus-nak is ősszel ...
  • grebber
    Hát odébb én amugy sem engedhetném meg magamnak a kütyüt.
    De amit irnak róla biztos jó dolog és én is szivesen játszanék igy full szép és frankó game-ekkel ,csakhát a pénz nagy úr.

De nem is izgat mikor ilyen gamek jönnek ki mint ez is. :)
  • Lacc
    Odébb van még az a PPU emberek.
  • grebber
    Már megbocsáss de baszhatod a PPU támogatást ha nicns a gépedbe és pár game-ért ki nem adok +75000-80000-et egy PPU-ra.
  • Inquisitor
    Jogos, pláne ha tényleg nagy terep lesz a QW-ban és még jól is fog menni full GFX-el.
  • Lacc
    Viszont ez egy tömeges multira kihegyezett játék lesz, a Ghost Recon meg igaz hogy jól néz ki, de az inkább single lesz, gondolom multi is lesz benne, de nem azon lesz a hangsúly. Meg erős a gyanúm, hogy abban nem lesz ekkora bejárható terep, szerintem nem túl fair dolog összehansonlitani a kettőt ilyen alapon.
  • Inquisitor
    "És hogy jön ide a Ghost Recon? :D"
    Mint írtam az UE3 motoros, használ PPU-t, elöbb jön ki, és jobban néz ki. Ezért írtam, hogy az a minimum, hogy a Quake Wars így nézzen ki :)
  • Evans
    Valóban a Cryengine fantasztikus, ugyanakkor vannak hiányosságai elsősorban valós idejü fény-árnyék rendszer terén, nincs per-pixel megvilágitás, joval kevesebb a specular,diffuse mapping, viszont a belső rozsdás terek(ugye bump-mapping) brut
    álisan büntetnek, majd a Cryengine 1.4
  • Glpetyus
    Sztem meg a CryEngine :)
  • Evans
    Ugyanakkor ne érts félre, én nem kötekedni akarok, de véleményem szerint jelenleg a doom3engine van legnagyobb technológiai szinten, hangsúlyozom az eddig megjelentek alapján (unreal3engine-nel ugye még nem jött ki semmi).
  • Evans
    Nem értelek igazán. Én csak arra lennék kiváncsi, hogy milyen technológiai kifogásod van az engine-nel kapcsolatban? Szerinted mi nem felel meg a Te követelményeidnek, esetleg melyik engine-t tartod követendő példának?
  • Glpetyus
  • Thanatos
    azon hogy egy nagy rakás fos és normális multis gamehez alkalmatlan azon kivül senki, d3 engine jobb lenne ha megmaradna a tucathorror müfajnál single modban... :)
  • Glpetyus
    LOL
  • Evans
    Mert mi bajod a doom3engine-nel?