2590
  • Lacc
    Ööö...ennyi az egész? 6 jármű?
  • Fenrir
    Itt a lista képekkel is.
  • grebber
    Enemy Territory: Quake Wars járműlista

[2006. május 06. @ 19:39 - Forcecaster]
    Az Activision a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Warsban fellelhető járművek listáját, ami a következő:

GDF járművek:
    Borz:
    A Borz egy négykerékmeghajtású gépezet könnyű páncélzattal és csupán egyetlen gépfegyverrel, ám nagy sebessége és jó irányíthatósága kárpótol hiányosságaiért.

Bivaly szállító:
    Ez a "légi busz" egy pilótát igényel, s így egyszerre négy felfegyverzett katonát képes szállítani, akik bevetés közben a nyitott rakodótérből ejtőernyővel vethetik le magukat a mélybe.

Mobil parancsnoki egység:
    Ez a rakétával és radarral felszerelt egység, amint ellenséges területen kerül bevetésre, azonnal a GDF malmára hajtja a vizet, onnantól keresztül nehéz őket kiszorítani. Fegyverzetének köszönhetően pedig a legerősebb Strogg egységeket is képes likvidálni.

Strogg járművek:
    Gyalázó légtank:
    A Gyalázó egy erős páncélzattal rendelkező jármű, mely fegyvereinek köszönhetően maga a lebegő rémálom. Mozgását feláldozva pedig tovább képes növelni tűzerejét.

Góliát nehéz lépegető:
    A Góliát lépegető hatalmasa termetének köszönhetően képes bármilyen talajon könnyen átgázolni, ezzel a leglehetetlenebb helyeken is likvidálva az ellenfelet. Lassú forgási sebessége miatt azonban könnyű célpont közeli támadásokra. Fontos képessége, hogy egy kisebb harci toronnyá képes átalakulni, kisebb célponttá válva az ellenfél számára.

Lódarázs:
    Egy rettentő, berregő veszedelem, mely erős páncélzattal rendelkezik, gépfegyverével pedig a gyalogos egységek réme, rakétáival a szárazföldi járműveket pusztítja, míg plazmaágyújával a légi egységeket képes likvidálni-

info: Gamestar
  • grebber
    Szerintem ami a Doom 3 tökéletes futtatásához elég volt az itt is elég lesz legalábbis merem remélni!
  • Fenrir
    Hihetetlenek ezek a képek, kíváncsi leszek rá hogy milyen erőmű kell hozzá, hogy ilyen grafikát lehessen csiholni belőle.
  • grebber

Enemy Territory: Quake Wars @ E3

[2006. április 14. @ 09:27 - Forcecaster]

Az Enemy Territory: Quake Warsban a Föld seregeinek küzdelmeit csodálhatjuk tovább az elnyomó Stroggokkal szemben, s ráadásul mindezt egy óriási online taktikai lövöldözős játékban. Az Activision bejelentette, hogy az E3-on ott lesz az Enemy Territory: Quake Wars, melyet ki is lehet próbálni, ugyanis egy huszonnégy főt befogadó LAN hálózatot pakolnak majd össze a srácok.

info: Gamestar

Na akkor remélem lesz sok ingam akciómovie!
  • grebber
    Pár új kép
  • Fenrir
    Elég szegényes a hivatalos oldaluk, 2 menüpont van: megnézheted a trailert vagy elolvashatod a történetet...
  • grebber
    Képek
  • WizArts
    lol. 100.
  • WizArts
    Sziasztok itt is :)

Nemrég hallottam erről a gamiról. Gondoltam, ha jónak tűnik van topikja is.
    Szia Grebber, Lac.
  • grebber
    Képek
  • Lacc
    Hát nyilván.
  • mila69en
    mostani idős?

amerikába meg japánban már ürhajók és robotok repkednek:D
  • Neoncsoves
    Kár hogy mostani idős :( A sima enemy Territory jobb! Ha egyről beszélünk! Wolfenstein: Enemy Territory! Bocs ha nem az csak annyi 1 nevű játék van!!
  • grebber
    Sok új kép
  • Thanatos
    látom te se vagy tisztában az official jelentésével, de mind1 :)
  • reewer88
    amugy van magyar honlap a jatekrol?
  • reewer88
    lattatok infot hivatalos megjelenésről??

amugy offical irc -t csinaltunk ha van info akkor autojoin : #qw.hu @quakenet
  • Thanatos
    de midn1 ne ezzel offoljuk szét ezt a topicot inkább várjuk a et:qw-t :)
  • Thanatos
    ez igy is van, és bunnyhopolj össze vissza mint a vakegér, és maradjon a célkereszted valami csoda folytán folyamatosan enemy fején..., nc... :)
    cheaterek számában cs-t egyedül et tudja talán megközeliteni... :P
  • reewer88
    et ben nincs sokkamu
    lojj fejre adj 3hs-t és meghal a srac :D
  • Thanatos
    olyanyira hogy csak multi lessz... :) amugy remélem azért annyi fazskamu itt nem lessz mint et-ben volt :/
  • reewer88
    Külön lessz Multi és Single? akkor én csak multi-t veszek :P
    Már gyűjtöm a pro ET playereket a jovobeli clanhoz :P
    -Ugyhallottam 8on8 as warok lesznek errol tudtok valamit?

amugy #qw.hu @ quakenet néha vannak páran :P
  • grebber
    Nem azt irtam hogy ONLY SINGLE gamet vennék hanem single + multi.

Haxaror: Éppen azért totlom végig hamár leszenvedtem ne vesszen kárba.

• Thanatos
  • Thanatos
    ott a pont, egyetértek :)
  • haxoror
    "a sok ideig töltött gamet végigtolni mégha nem is tetszik, hogy ne legyen hiába a letöltés."

Na ezzel a hozzáállással van csak bajom, ha tudod hogy szar mert LÁTOD akkor minek tolod végig? Töröld le a francba rögtön.
    Egyébként az ilyen jellegű játékokhoz sokáig szokott tört szerver lenni :)
  • Lacc
    Én meg pont akkor veszek meg valamit, ha jó multi van benne. Mert ha van benne egy single kampány, akkor:
    1.Végigtolom, 3-4 nap, és onnantól el is szoktam felejteni, talán pár év múlva előveszem.
    2.Nem élvezem annyira a gép elleni harcot, nem nagy dicsőség leosztani az ai-mobokat.

Ezzel szemben multiban -szinte- mindig új helyzetek adódnak, tényleg lehet fejlődni és így érdekesebb a játék is. Ha valamiért, hát ezért érdemes megvenni egy játékot, és nem a single miatt, ami egy elég öncélú valami.
  • grebber
    Amugy ha nézted volna a gameket ahova ezt beirom lejött volna hogy csak azokat akarom kurvagyorsan végigtolni ami nem köt le és nem nagyon tetszik.
    Amik tetszenek nem egyszer végigtolom.De a szaron mit toljak sokáig?
    Ja bocsi tényleg tevagy a szelektálómester én meg fasz vagyok amiért leszedem. Tényleg hogy a faszba merem még ezekután a sok ideig töltött gamet végigtolni mégha nem is tetszik, hogy ne legyen hiába a letöltés.
  • tehen_m
    Remélhetőleg a d3 engine miatt nem lesz gond a tört szerverekkel. :D
  • Thanatos
    ott a pont :DDDDD
  • grebber
    Nem azé hanem utálom a multis gameket mert ha tetszene is egy idö után alig vannak tört szerverek megvenni meg nem akarom.Max ha akkor venném meg ha lenne benne single pl FEAR azt is berántottam.
  • haxoror
    Na itt a rémálmod, egy játék amit nem lehet gyorsan végigtolni hogy jöhessen utána a következő
  • grebber
    Hát én nem multiztam sokat naés.Nemhiszem hogy kurvára megkelett volna erőltetni magukat a fejlesztőknek hogy egy 10-15 pályás single playert belenyomtak volna.
  • Thanatos
    pont hogy nem az, ez a helyes :) látszik te se sokat multiztál még, össz se lehet hasonlitani singlevel :)
  • haxoror
    "Futás közben nem lövöldözhetünk, a katonák leszegett fegyverekkel nyomulnak előre"

hmm...
  • grebber
    Nagyonnagy kár :(
  • Thanatos
    mert midnenki tudja hogy a multié a jövő... :)
  • grebber
    Infok + pár kép

Csak tudnám miért nem csinálnak ilyen kaliberű singleplayer gameket.imán isteüber lenne ez singlebe.