2590
  • schrank
    pont most AkaRtaM ondAni
  • Kovács legény
    szar futár me még eccesem jött el:D
  • schrank
    te honnét tudol ilyeneket még kocsid se nem van a dzsótata futárkodik neked rendszeresen
  • Kovács legény
    és néha beragadhatna váltó is ,meg a hütöviz is felforhatna ,aztán ugye ott van a lengéscsillapitó ,ami ien terepen ekkora zuzás mellett hamar tönkremehet és még sok más
  • schrank
    én azt hittem ez egyértelmű lásd crysis video ahol a kilőtt keréktől megpördül a dzsipp
  • DummyBoy
    Nem robban fel ... megáll ...

Asszem feldobom a ötletládába, hogy mi lenne akkor ha megpróbálnák realiszikusan modellezni, hogyan is változik meg egy kilőtt kerekű jármű mozgása ...
  • schrank
    de nem robban fel csak egyszerüen megszűnik mobilnak lenni
    azt hittem hogy legalább változik a leszorító erő vagy nő a holtjátéka a kormánynak stb. ... vagy az egy más játék
  • DummyBoy
    Psszt

Örülök neki hogy egyáltalán nemhivatalos vagyok :)

Lőszert tudsz több helyről is ... vannak supply cuccok ... + nem árt addig élni :) de vannak Kasztok amik tudnak adni resupply-t ...

Érszékelhető változás? Talán annyi hogy mozgásképtelenné válik a jármű :)
  • schrank
    de érzékelhető változás a jármű károsodása után a vezethetőségében vagy a menettulajdonságaiban
  • haxoror
    Ha kifogysz akkor lőszert honnan lehet szerezni?
  • mesor
    "EULA szerint semmit nem adhatok ki"

Nem is vagy hivatalos tester! :D
  • DummyBoy
    Nos, az EULA szerint semmit nem adhatok ki (Bár szvsz még ezért is picsán lehetnék rugva ...) , de volt régebben vagy itt vagy a BF topikban zippelve egy rakás screenshot ... azon látható hogyan van megoldva ...

Ha el van bújva az enemy, akkor nem látod meg, csak ha valaki spottolja vagy elég közel megy hozzá, tehát lehet rejtőzködni ...

És Schrank ... igen, ki lehet lőni a kerekét mindennek, de nem tart sokáig megjavítani ...

AT pedig igen hatásos :)
  • trident
    re Dummy: kösz az infót, igen, nehéz a realisztikáról beszélni, de szerintem érthető a kérdés meg az utalás.
    (realisztika: lásd lejebb)

re KL: is-is. A játszhatóság - hangulat - realisztika* egyensúlya az ami jó élményt ad.
    *= és itt számos dologra lehet gondolni amit te is mondtál például. Vagy ha más nem, legalább legyen megmagyarázva mi miért van. Mondjuk például mondják azt hogy a taktikai sisak hudján látható a célobjektum vagy ezért van miniradar, de a bf-ben sem szimpatikus hogy kiírogatja a neveket.:)
  • DummyBoy
    Ez most elég kemény kérdés ... jelenleg a Specops által lerakható radar hatósugatában lévő enemyt jelzi, de a többit asszem nem a radar ...

A játékban pedig jelenleg egy piros háromszög van az enemy feje felett, de úgy vettem észre nem mindig láccik, tehát valami feltétele van ... pl: volt már rá példa hog megláttam az enemy-t, de nem volt ott a jelzés ...

Meg olyan is hogy onnan vettem észre ... asszem qrva közel kell lennie hozzá valakinek hogy megjelensen ... nemtom pontosan ...

De a hivatalos fórumon is megy erről a vita, hogy kell vagy nem ...

Realisztikus????? Ufósjátéknál milyen realisztikára gondoltok????

@Schrank, megnézem a járműveket neked ... elég jól lehet velük menni, szóval nem papír BF tankok vannak ... ami a legszebb, hogy az AT-k ha sikerül 1 lövésből leszedik a repülő cuccokat :)
  • Kovács legény
    ugyis kifogja jelezni ,ha realisztikus dologrol beszélünk ,akkor a sajátot se jelölje és ne legyen aktiv térkép sem
  • trident
    Ami engem érdekel(t) az az, hogy a bf-hez hasonlóan kijelzi az ellenfelet is?
    A korábban linkelt béta screenshotokon volt valami hasonló és ez nekem nem összeegyeztethető a realisztikus témázással...
  • schrank
    arra hogy a videókon azzal menőztek hogy ki lehet lőni akereket és akkor nehezebb vezetni stb
  • Kovács legény
    itt arra gondolsz hogy a többtonnás jármű fennakad e egy kisszéken?:D
  • schrank
    új bf , két éves b+
    amúgy a rombolhatóságokról írogathatnál részletesen úgy a terepkörnyezetben mint a járművekben esett károk következménye és látványa stb
  • Kovács legény
    úgyvélem hogy de:)
  • DummyBoy
    Abban bizom hogy nem ... :)
  • Kovács legény
    hát most leirtad miért lesz fos a public
  • DummyBoy
    Nem összehasonlítható a BF-el ...

Anno mikor W:ET-ztem, és meglett az új gépem amin futott már a BF1942 is rendesen, nekem meg az nem jött be annyira ... a Vietnam volt ami kicsit megfogott, csak sajnos azért volt rengeteg óriási hibája is a W:ET-nek, ami miatt gyorsan megutáltam ... volt egy olyan populációs robbanás mint BF2 esetén ... meg ott az állandó arti volt olyan mint itt a bunny meg a kopterlámák ... szóval adott egy olyan lökést hogy keressek mást ...

Jelenleg szvsz a Fireteam-eken lehetne picsit javítani + a harcon, hogy ne legyen olyan qrva qvékes mert utálom :) De taktika és ötletszinten ehhez képest sehol sincs az új BF ... ráadásul pont olyan game, hogy ha nincs minimális csapatjáték akkor egy qrva esélytelen quake meccsé degradálja az egészet, mert hiába van A csapatnak 2434527895424253 killje, B-nek meg 2, ha B csinálja meg a mission-öket, akkor Ő nyer ...

Ha mindenki Medik akkor is bukta van ... kell Engi, kell specops, kell szoldzsör ... mindenkire szükség van a pálya teljesitésére ... és érdemes csinálni a missionöket, mert kapod értük az XP-ket ...

Szóval nem lesz ez olyan szar :)

És ne felejtsétek el ... W:ET-t is a mai napig játsszák ... egy ilyen ufósos játéknak meg jelenleg nem nagyon van multiban ellenfele ... (Nállam a BF2142 jelentette a BF halálát ...)

Valami érdekel, kérdezzetek :)
  • Kovács legény
    hát nem tom ,nemhiszem hogy sokan átállnának BF-ről erre ,max 1hónap funolás lesz mint a 2142.
  • mNzJean
    Thx az infót , ezt tényleg nem tudtam , ettől függetlenül , ha jó a játékmenet és vannak taktikai lehetőségek , és a realizmustól sem rugaszkodnak el túlságosan akkor nekem tetszeni fog.
  • DummyBoy
    Nnna ez a gond, hogy fix IP-vel volt ennyi ...

Bár most hogy újrapattintottam az XP-t, valamit letesztelek még rajta :)
  • JAG1
    "utánna még 2 perc, mig használni tudom, mert valami okból az XP nem szereti a Nvidia hálókártyát és ennyi idő mig megtalálja "

Állíts fix IP-t a hálókarinak...

• schrank
    nnna ja mire összeszedel egy klánnyi torzszülöttet a strogg-oknak

• odex
    hát nehéz lesz klánt csinálnom XD
  • Lacc
    És akkor mi lesz?
  • odex
    sztem faxa lesz a game csak már gyanítom hogy nemlesz sok netes magyar játékos...
  • schrank
    mondom hogy igazam van
  • DummyBoy
    Aki ismeri az eredeti Wolfeinstein: Enemy Territory-t az tuggya ...

Ez nem lőjéfoglajjá tipusú játék, hanem misszió alapú ... kaszttól és oldaltól függően különböző feladatokat kell teljesiteni, hogy a csapat nyerjen ... W:ET-ben pl volt egy pálya ahol amcsik egy tankkal indultak ... feladat: eljutni a pálya másik végén lévő erődbe és ott felrobbantani egy pár tartályt ... ehhez át kellet jutni egy hidon, kapukon, stb ... a németeknek pedig meg kellett akadályozni ... hidat robbantani, stb ... ha felrtobbant, amcsinak újjá kellett épiteni, stb ... Minden ilyen feladatért XP járt, ami egy bizonyos szint után + előnyökhöz juttat ... pl: engiként gyorsabb repair, új fegyver, stb ...

Na ET:QW-ben pl ilyen feladat lehet egy lerobbant jármű javitása, felhúzni egy tornyot, stb ...

Viszont minden x pálya lejárta után (A pályák kampányokba vannak rendezve ... általában egy ilyen kampány lejárta után van reset ...) ez az XP mennyiség lenullázódik ... ez az xp reset ...

Szóval a játékmenet hasonló lesz mint a sima W:ET-ben, ezzel gondolom semmiféle infót nem szivárogtatok ki :)

@schrank: Ez a játék nem a BF2 ellen vagy helyett készül ... teljesen más ... ha ez a game most nem Quake alapú lenne hanem jelenkori modern warfare ... akkor nem tudom mi lenne :)

Viszont a harc az nekem nagyon kvék :( Az annyira nem teccik ...
  • haxoror
    :DDD
  • schrank
    hááát azért ezen a téren én az átlagnál igényesebb vagyok
  • mNzJean
    nem mindegy neked ,hogy arabul kiabálják ,hogy kumbula kumbula , vagy szörnyül ,hogy grrrhhhh krrffff , lényeg ,hogy 2 lábuk van meg van fejük a headshoot-hoz
  • mNzJean
    mijaza xp reset?
  • schrank
    aki igazi béefes az nem fog váltani erre a szörnyesszarságra
  • DummyBoy
    XP alatt elég :) Hivatalos fórum szerint nem csak az én gépem kevés Vista alatt ... hanem mindenkié :)

De XP alatt tényleg szépen fut, ráadásul csak gyorsabb lesz :)

Mindenesetre lehetne rólla szépeket és csúnyákat is mondani, de nem akarom elkiabálni, főleg addig nem mig kicsit többet nem nyomom ... meg nemtom miket szabad miket nem, csak átfutottam az EULA-t :) Gyanitom kussolni kellene :)

A lényeg: nem kell temetni ... az új BF-et a mostani béta keresztbe lenyeli , szóval a full nem kérdés, hogy lemossa a pályáról ... bár a statpadderek maradhatnak majd a BF-nél (hálistennek ...) mert itt bizony megmaradt az XP reset
  • odex
    nekem a gépigény megvan hozzá már csak a játék kell ;) 8800gts van 2 magos intel core 2 duo E6400-as 2 giga ram és hamarosam 3-om lesz :D