2590
  • scorpeeon
    Én nem szeretem egyik windózt sem. Még a 98 SE annyira nem volt rossz :) Csakhátugye ez van, ezt kell szeretni...
  • DummyBoy
    Én is szerettem az XP-t, a hibáival együtt ... A hálóhártyás baszogást az elmúlt 2 évben x telepités alkalmával talán 2-szer sikerült megoldani ...

A Vista oprencer szinten gyorsabb az Aero-val együtt mint az XP ... viszont rengeteg olyan apróság volt amit jobban szerettem benne ...

Most megpróbálom valahogy ezeket megoldani XP alatt is, ha sikerül akkor marad ... mert előbb utóbb a Vistas driverek is jók lesznek, megoldódnak a játékgondok (Bár most évekre saccolom ezt az időt ...) és akkor mehet vissza a Vista ...

Nekem is elég sokáig bírta anno az XP 1 telepitéssel, de amik gondok voltak azok telepítéstől kezdve fenn álltak ...
  • haxoror
  • bakvarnyu
    nem győztél meg én lassan két éve hozzá se nyúltam pedig mocsok sok mindent telepítettem .
  • DummyBoy
    Azért mert most hogy visszatettem az XP-t, rádöbbentem mekkora egy rakás foshalom is ez :(

1 dolog megy vele jobban, az az ET QW, a többi dolog amit használtam mind oké volt ... arról nem is beszéle hogy tegnap XP telepítés után 17 random restartom volt ... Minden driver WHQL, eredeti szűz XP és nem ma kezdtem az ipart, hogy ezt is elbasszam ... előtte a Vista a rakás béta driverekkel lényegsen stabilabb volt ... most kb 20 másodper mig bebootol a gép, utánna még 2 perc, mig használni tudom, mert valami okból az XP nem szereti a Nvidia hálókártyát és ennyi idő mig megtalálja ... pl ...
  • bakvarnyu
    minek feltenni azt a vistát ha úgyis minden szarabbul megy vele
  • schrank
    ez nem új videó hanem ugyanaz a vid új linkkel
  • DummyBoy
    Nnnna tesztelgetem XP alatt is ... azért itt jobb a helyzet :) Jelenleg 1280x1024 mediumon futunk és szépen megy ... majd lehet megpróbálom highon AA-val is ...
  • scorpeeon
    Ejjj az nem semmi :S XP-n mennyivel jobb a helyzet? Nagyon remélem h a vista miatt van csak és fogok én 7600GT-vel is QW-zni :) Ha tényleg olyan gépigénye lesz csak mint egy Q4-nek akkor fogok. Kicsit lehet nagyobb is csak de kétszer akkora legyen :)
  • DummyBoy
    Vista alatt mondom :) Vista alatt 7900GT és 3800+ X2@2500 nem volt elég neki a 1024x768 low-hoz :)
  • scorpeeon
    Minimum 8800? :) Az azért durva lenne. Merthogy az egyben lenne akkor minimum és maximum :)
  • haxoror
  • Doomista
    NEW MOVIEEEE
  • DummyBoy
    Nnnna aki Vista alatt akar ET:QW-t jáccani annak minimum 8800-as kari kell majd meg valami nagyobb proci mint a 4600+ X2 ...

Bár lehet hogy a Vista volt ott a gond :) Hosszú hónapok óta emiatt tehetem vissza az XP-t :(
  • mesor
    Jah, bár nekem szerintem procit is cserélni kéne hozzá. :)
  • mNzJean
    Hát a 2142 tényleg felejtős lett , bár jó pár hetet végigjátszottunk vele , szép volt jó volt csak épp nem az amire vártunk ,most remélem a QW -nál nem ugyanez lessz a helyzet.Bár nem EA fejlesztés úgyhogy ebben bízhatunk.
  • schrank
    aham szóval akkor az enyimen sem menne egy ilyen kaliberű fps de ha vennél bele egy 7600gt-t menne vele akadás mentesen mert ha nem muszáj én sem veszek majd új vasat max kibaszom a kukába a 9600-ot
    ZSAN neked meg annyit hogy nekem a 2142-ből elég volt fél óra hogy rá jöjjek nem kell mert szar
  • Beers
    Tolj rá 100k-t és menni fog :P!
  • mesor
    Nekem első ránézésre szimpi volt a játék.
    Sajna a gépemen nem megy rendesen full low-on. (2,6 celeron 64bit, 1GB ram, GeForce 6600, SATA)
    Egy biztos ennél erősebb gép kell hozzá ha játszani akar vele az ember! :D
  • haxoror
  • mNzJean
    Szerintem is jó game lessz , ne a kocka Atwe véleményére adjatok mert ő még 70 évesen is a Karkandon a hotel és a squer között /bf2/ fog szaladgálni , majd akkor elhiszem ,hogy szar ha kipróbáltam ,játszottam vele legalább 3-4 napot , akkor majd véleményt alkotok , 10 perc játék után azért nem kéne leoltani egy játékot sem .Várjuk meg majd az eredetit , és majd meglátjuk.
  • Paranoia
    Azért vmi jó lenne máár a bf2 helyett,de ha ez sem az...
  • saxicola
    Jók a képek!
  • saxicola
    Szerintem jó kis game lesz. Nekem a sokak által kritizált Quake 4 is bejött.
  • n003
    mars vissza .. rossz kutya .. :D neméész a hejjedre?!
  • alma2
    egy szinten ertheto, de ahogy Atwe eldobta az accountjat, fel ora alatt nem lehet korrekt velemenyt alkotni egy jatekrol max azt, hogy elso blikkre nem tetszett. Na mindegy hatha van koztuk egy grafoman is es hasznos infokat is kozol velunk.

• alma2
    Shrank a kedvenc forumodban, mar irtak errol akik kiprobaltak egy keveset, de gondolom mar lattad.
  • JCSR ODIN
    az ilyen beta tesztek az esetek 90%-ában nem arról szólnak, hogy több oldalnyi szépen struktúrált világmegváltó gondolatok sorozatának leírására pazarolod az energiád, hanem hogy játszol, amennyit csak tudsz, a többire meg magasról...

Úgyhogy sztem nagy elvárásaid ne legyenek
  • schrank
    jjja meg nyomhatnátok képeket a rombolható tereptárgyakról is meg a kilőttkerekű járgányokró meg a viselkedésükről ha egyáltalán van benne ilyen
  • schrank
    milyen gép kell ez alá a szar alá nem akarok ezzel a szarral játszani csak hogy tudjak majd viszonyítani a fuel of war-hoz vagy ilyesmi gamek.hoz
  • alma2
    Nagy betateszterek, ennyit birtatok magatokbol kipreselni leiras/sajat velemeny gyanant ide ?
    Igy kar volt ratok pazarolni az accountokat ...
    Meg jova tehetitek azert :)

• scorpeeon
    Wazz énis akarok bétát tesztelni, énis énis!!44 :)
  • trident
    A képek korrektek, a véleményeket köszönöm hogy bemásoltátok.:)

Ugye rosszul láttam, a képeken, hogy jelöli az ellenfeleket is a képernyődön?
  • joebacsi
    ugyanonnan:
    " © atwe
    ma 17:36 | privát | galéria | válasz erre | #117063
    Na én már le is uninstáltam a gépröl ezt a ****t .
    Ez lenne a bf2-nek a útodja hát vagy nekem nagyok az elvárásaim vagy téleg nekem nem jön be ez a ürös baromság.:P:.

Játék nincs optimilizálva egyszerüen doom3 vissza köszön semmi újdonság doom3, (bf2-2142) ,tribes, vegyitve 15-20 fps -sel full hihgon)full lowon 20-25
    2.8p4 2500mbram 7600 maradok bf2 nél"

:)
  • joebacsi
    kenszöl...
  • JCSR ODIN
    BF2 topic - Horda Bari:

"Na kipróbáltam a gamét, első benyomás: nem lesz rossz.
    Vannak benne furcsa dolgok, főleg a járművek. Nem szenvedtek fantáziahiányba a srácok. Úgy fél órát játszottam vele csináltam pár screenshoot-ot, legjobban azok a helyzetek jöttek be, ahol pl : 12 játékos egyszerre összecsap...a képek full grafikán készültek, egyedül az anti aliasing-ot nem sikerült rárakni, mert kifagyott a program.

KÉPEK"
  • trident
    Jó ötlet, kíváncsi(ak) vagyok(unk), remélem egy korrekt tartalommal felrházott nem véristvánokra kihegyezett témáról van szó.^^
  • mesor
    Vannak magyarok akik tesztelik a betat! :)
    Majd átküldöm őket bf2 topicból ide is. :)
  • trident
    Újabb arcba vágott epertorta: ingame & bemutatás.

• Paranoia
    Enemy Territory:Quake Wars Community site now open