176622
-
Norbi101 gamer #1185 De ha nem akarom a gépre kötni akkor mennyi idő még leszed egy demót pl ?? -
#1184 1. Igen
2. Igen, de számítógép nem kötelező. Ha pedig van számítógéped is akkor routerrel mind kettőt netre kötheted. -
Ferencz István #1183 Kösz, ez az oldal télleg jó! Annyit akarok még kérdezni hogy:
1. Hogy most van egy 17"-os CRT moncsim, azzal szép lesznek-e a játékok
2. Ugye ha netre akarsz csatlakozni akkor kell egy sz.gép amin van net, és ha letöltesz demókat, videókat stb. akkor olyan sebességgel tölti, amilyen neted van? -
#1182 Xbox live-ról itt lehet magyaul olvasgatni
http://xboxlive.uw.hu/ -
#1181 Csak a netes játékhoz kell a gold, demókat és minden földi jót tölthetsz egy fillér nélkül mindörökké :) -
#1180 Itt van, amit az ezüstel tudsz.
Ez meg az arany. -
Ferencz István #1179 Akkor demokat letölteni bármikor lehet ingyen? Nem kell semmi előfizetés? -
#1178 Minden szériában vannak hibás darabok. Ez a launch-kor sem volt több 100ból 1-2 dbnál. Nem jellemző egyébként. Lehet töltögetni demokat simán, nem csak a goldal. Asszem csak a neten való játékhoz kell a gold. -
Norbi101 gamer #1177 Aha értem , akkor a premiumot veszem meg, jobban járok vele egy kicsit. -
Ferencz István #1176 Már meglenne a pénzem rá, itt van a pénztálcámban és még mindig gondolkodok rajta! Annyit kérdeznék hogy ugye a Microsoft úgy adta ki az Xbox360-at hogy voltak kisebb hibái(fagyás, túlmelegedés, szaggatás játék közben). Ezeket már úgy-ahogy kijavította vagy még mindig előfordulnak? Ja és még annyit hogy ha a premiumot veszem akkor van 1 hónap Gold Live előfizetésem és azzal lehet töltögetni demokat? És ha lejár az egy hónap, és megint tölteni akarok vmi demót akkor elő kell fizetnem? Vagy a demo letöltés az igyen van? -
#1175 Nincs benne vinyó (már emiatt nem éri meg, mert 25e egy szaros 20gigás vinyó hozzá, vagy 8e egy 64megás memóriakártya a mentésekhez, de akkor még mindig nem tudsz demókat tölteni), nem wireless a joy, nincs egy hónap ingyen gold előfizetés... szóval nagyon nem éri meg. -
Norbi101 gamer #1174 A 75000ft csomagot megéri megvenni ?? ugyértem a premiumhoz képest miben rosszabb?? -
#1173 Nem is! Mert az a Ridisc -
Olcsi2 #1172 Csak premiumot! Ja es meg valami...
Ha PC-n hozza vagy szokva, hogy lopod a jatekot, akkor azert filozz meg rajta picit. Bar jol mukodik a hasznalt piac es a cserelgetes, szoval nagyon jol el lehet jatszani relativ kis befektetessel, azert az teny, hogy egyelore - es remelem meg jo sokaig - nem a verbatim a legnepszerubb publisher. -
#1171 Hali
Szerintem is sokkal jobban megéri mint vga kártyákat cserélgetni a gépkben.
Persze aki nagy pc rajongó és nem képes elszakadni a monitor elöl annak rossz választás..
Én egy normális gépet cseréltem le Xbox-ra és teljesen megérte. Bármilyen játékot beteszek vagy letöltök demót akkor cask elindítom és nem kell aggódnom, hogy roszul néz ki vagy lassú lesz vagy állítgatnom kéne, hogy jól fusson.
Példaként említhetnémn a Lost Planet demót. Pc-n már hónapok óta nem játszottam ilyen jó kis játékkal.
persze kell a géphez minimum egy kisebb számítógép netezni, filmet nézni.
FPS-t is lehet játszani egész jól kontrollerrel. igaz aki egérhez szokott annak szenvedés lesz főleg ha úgy áll hozzá, hogy szar kontrollerrel nem lehet fps-t játszani.. -
Attila 007 #1170 FPS t megkell szokni, nekem még nemsikerült, de rajta vagyok, meg később biztos kiadnak egy bill+egér kombinációt, ahogy sima xboxnál is tették. -
#1169 na és egy Panasonic PT-AE900E projektoron hogyan mutatna? :) -
#1168 Ne gondolkoz vásárolj :):) a pc az pénz temető és hajtépés. -
#1167 Csakis premium természetesen. www.apronet.hu xbox szekcióban sok olcsó bolt hirdet. -
Ferencz István #1166 Hát erősen gondolkodom az X360-on. De ugye csak Premiumot szabad venni? És melyik a legolcsóbb bolt? Tudnál ajánlani egy jó kis boltot? KÖSZ!!! -
#1165 Tökéletesen meg fogod szokni. Az általad említett mindegyik játék van Xboxra vagy Xbox360 ra. És még rengeteg olyan FPS amiről Pc-n csak álmodozol. Halo3, Gears of War, Lost Planet, Ghost Recon(najó ez a 2 tps,de ez lényegtelen, hogy látszik a karakter is) és még sorolhatnám. -
Ferencz István #1164 Kösz srácok, elég meggyőzőek vagytok, csak ugye az FPS. Szeretek FPS-el jáccani de azt már unom hogy pl. a Riddicet, Doom3-at, Obliviont csak medium vagy lowon tudom jáccani, de viszont ott az egér meg a bill. Nektek biztos van 360, légyszi írjátok már le hogy milyen FPS-ezni Xbox360-on! Mert ha lehet, akkor veszek egyet:)KÖSZ!!! -
#1163 Épp azon filózom, hogy eladom a gépem a gennybe és veszek egy netezésre alkalmasat 20 rongyért. A különbségen meg 360:D
Elég meggyőzőek vagyunk?:DDD -
#1162 Ha jövőre is szeretnél újabb pénzköltés nélkül akadásmentesen futó, igényesen megírt játékokkal játszani, akkor 360. Ha akarsz szívni driverekkel, akadozással, Vistával és gyorsan elavuló hardverekkel, akkor PC. -
#1161 Ha 4-5 évig nem akarsz egy fillért sem költeni a gépre és nem akarsz várni, hogy a jobbnál jobb játékokat fél, egy év késéssel megkapd és az általad leírt számítógépnél kb 5x erősebb és játékra 10x alkalmasabb gépet szeretnél akkor Xbox360.
Ha azt akarod, hogy soha ne menjen semmi tökéletesen, a fél életed azzal töltsd, hogy az options menüben próbálod játszhatóvá tenni a cuccot, évente hajlandó vagy 1 új konzol árát rákölteni a gépre, beéred azzal a rendkívül leszűkült játékkínálattal ami manapság pcre megjelenik, akkor egy személyi számítógép megvásárlását javaslom. -
Ferencz István #1160 Helótok!
Most megint azon filózok hogy gép vagy Xbox360? Pontosan tudnék venni egy Xbox360-at meg egy 19"-os TFT-t(most van egy 17"-os CRT-m) De tudnék venni gépet is. (AMD Athlon64 3200+, 1GB RAM, GeF.7600GT). Most olvastam hogy a COD3 nem jöb ki PC-re, hát naon elkeseredtem. Szerintetek mit vegyek? -
#1159 21" crt monitorok használtan a lehelcsarnok második emeletén 25-30 ezerig, de az apronet is tele van olcso monitorokal. -
#1158 Drága? Mihez képest? 19" 16:10-es TFT 70eFt. Még mindig ez a legolcsóbb megoldás, ráadásul a PC-dhez is kiváló. Egyébként nem feltétlen szükséges TFT, CRT-n ugyanúgy kijön a nagy felbontás. -
#1157 CRT is tökéletes neki... -
Norbi101 gamer #1156 Az a baj hogy drága egy 19 colos tft monitor. Pedig az xbox360 lenne pénzem. -
#1155 Ott már kijön szépen a tudása igen. -
#1154 Ott letépi a fejed konkrétan. -
Norbi101 gamer #1153 És ha rárakom egy 19" monitorra ott milyen látvány lesz, ugyértem ott már megmutatja hogy mit is tudd. -
#1152 Minimum 19" es monitorra rakd rá, sima tv-n semmit nem mutat. -
Norbi101 gamer #1151 ? -
Norbi101 gamer #1150 És ha egy 80-85 cm tévére rákötöm , akkor milyen látványt kapok?? ugy neméri meg. -
Attila 007 #1149 Na tegyük tisztába a dolgokat, vásárolsz egy premium packot, azon van winyó amire letudsz szedni az úgynevezett marketplaceről trailereket, és játszható demokat. Ehhez a géphez alapból kapsz "ajándékba" egy hónap GOLD live előfizetést, ami csupán annyiban különbözik a SILVER től, hogy tudsz internet segitségével másokkal játszani a hálón, akiknek szintén GOLD előfizetésük van, a két dolog között ennyi a különbség. Tört játékokat meg felejtsük el egyenlőre, ki tudja meddig, nekem az a tippem hogy a ps3 megjelenéséig. Vannak ilyen pontkártyák amiket határozott pontmennyiséggel különböző áron tudsz megvásárolni, ez arra jó hogy különböző kiegészitésekkel tudd a játékaidat bőviteni. Irok erre egy példát: Mondjuk van ilyen pontrmennyiséged tegyük fel 2100 pont, van egy PGR3 autós játékod, és 60 pontért tudsz hozzá letöltéeni még autókat, itt egyenként 60 pont kocsinként az érték. Remélem kicsit tudtam segiteni. Még irnék egykis saját véleményt, én nagy PC őrült vagyok, és netán aki filózik azon hogy pct fejlesszen vagy inkább beruházzon egy ilyen gépre annak Én mindenképp az XBOX360 at javaslom. Játszhatóság, GRAFIKA, Hangzás, játékélményben kapásból pl a pgr3 veri az összes ilyen fajtájú PC s autós játékot. Ott a FIFA WC06 az is az össszes platform közül PC vel egyetemben magasan a legjobb ezen a konzolon, de akár vehetjük sorba az összes idáig erre a gépre kiadott játékot, ha felvagy szerelve egy jó TFT monitorral, vagy egy HDTV vel, és van házimozi erősitőd meg optikai kábelen csatlakoztatható hangrendszer akkor kötelező az XBOX360, én még a konzol előtt beruháztam ezekre a dolgokra, igy az egész adta magát, de ha esetleg árakat nézünk, akkor egy HDTV az 200.000 egy ilyen koznol az 85-100.000FT és ha összevetjük hogy pcnkre egy X2 es proci egy jobb vga jön max ki ebből az árból, akkor is láthatjuk hogy egy középszintü pcnk ugye megmarad (kinek mi) és lesz egy magasszintü játékgépünk. Kellemes estét mindenkinek. u.i.: nemvagyok kiváncsi az olyan megjegyzésekre, összehasonlitgatésokra hogy fillérre pontosan kinek mi az igénye, és hogy az olcsóbb meg stbstb, ez az én kis véleményem ennyi. Jah és ne legyen konzol vs pc párharc se ha kérhetem:) -
#1148 Mivel jelenleg nincs tört játék nem nagyon tudja senki. Amúgy valószínű hogy tört játékokkal nem tudsz majd neten gamelni ha lesznek. -
#1147 Alapból lehetetlen másolt játékkal játszani, szóval a kérdésnek nincs értelme. -
#1146 nekem nincs xbox360-am, nem is nagyon tervezem, de egy valami nem hagy nyugodni, és kipróbálni nem tudom: ugye vannak ezek a kártyák, 2 féle, amivel demokat tudsz leszedni, meg amivel neten tudsz játszani. van ez amivel lehet neten játszani. ha egy ilyet veszel egy éveset, akkor tört játékkal tudsz játszani, vagy ellenőrzi? lehet, hogy hülyeség, nem így működik, légyszi válaszoljatok.