176622
banner
  • deep
    10ért is megkapod aproneten...Veszel egyet és ingyen, vagy 1000-ért cserélgeted
  • Shep
    Akkor lehet, hogy mégse veszek konzolt, kicsit sok 16e egy játékért (nekem)
  • deep
    Egyszer biztos, de 1 éven belül tuti nem. Lehet hogy azután se, a folyamatos firmware frissítések miatt, ami a PSP-nél is megvan.
  • Shep
    OK, szerinted mikorra várható a másolt gamék futtatása? Lesz rá lehetőség mint a sima boxnál?
  • deep
    Netről letöltött demo-kat tudsz futtatni. Másolt játékokban még ne gondolkozz.
  • Shep
    Ezen is lehet már a netről letöltött gamékat futtatni, vagy, hogyan működik ez a dolog, ha működik egyáltalán?
  • torrente
    Nincs még rá játékkínálat.
  • Attila 007
    Szasztok, tud valaki olyan boltot ahol esetleg lehetne kapni a PGR3 ból?
  • Attila 007
    Fent van már a DEMO?
  • testerlnx
    Test Drive Unlimited Demo-t lehúzta már vki? Milyen lett?
  • WOW
    Köszi!Ez a kábel aranyból van vagy beszél?
  • Zsoltika 007
    Rengetegen csinálják így monitoron. Csak ne lenne egy vagyon az a kis picsa kábel.
  • DanielT
    Semennyivel, rohadt jó lesz a monitoron is, csak venned kell hozzá egy 7000 ft os VGA kábelt.
  • Tomo15
    Azon tökéletes lesz
  • WOW
    Sziasztok!
    Volna egy két láma kérdésem.Régóta szemezek egy X-360-al.De gondoltam kivárok és megvárom az uj ps-t.De a minap láttam a gépet egy HD-TV-n és azt kell mondanom,hogy összeszartam magam a gyönyörüségtől.A kérdésem az lenne mivel nem vagyok milliomos és HD-TV-re nem fussa. Egy mezei monitoron (19-es TFT)mennyivel rosszabb a kép?Vagy csak annyit tud mint egy mezei PC 1280*1024 ben?
  • Attila 007
    kerek egy évig
  • Tobacco
    és ezért az 50$-ért medig van elöfizetésed?
  • Attila 007
    Sikerült, a kamu cimmel, ezt azért osztom meg mert ha más is igy akar reggelni akkor lehetséges, kellemes estét mindenkinek
  • Attila 007
    online ba 50USD, 6 ronggyal olcsóbb, mint ha netről szeded
  • Zsoltika 007
    De lehet itt nem a live-nál megadott cím kell hanem a hitelkártya címe. Szerintem jobban jársz ha megveszed boltban. Az tuti működik. Mondjuk nem tudom online mennyibe kerül.
  • Tomo15
    Lakcimnek mondjuk egy német, vagy amerikait kell magadni.
  • Attila 007
    Sziasztok, lejárt az ingyenes live gold előfizum, és szeretném meghosszabitani, a net segitségével, van mastercardom, de a lakcimnél nemmegy tovább sehogysem, itt azt a hamisat kell beirni vagy valaki aki csinálta már igy az előfizetést segitsen nekem legyenszives, köszönöm üdvv. : Attila
  • Tomo15
    nagyon buta vagy szvsz.
  • God of War
    Jó de már idegesít ha nem megy akkor nem megy azt kész csak a témáról akadjatok le!!!!OKÉ?
  • Zsoltika 007
    Ezt most miért?
    Nem kéne ide egy házigazda?
  • God of War
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!444
    Jó baszátok meg akkor nem fogminni azt kész akadjunk má le a témáról!!!
  • DanielT
    Akkor olvasd el még egy párszor.
  • Zsoltika 007
    Akkor sötét...
    De akkor sem tudod megcsinálni.
  • God of War
    Nem nem világos!
  • DanielT
    Nem létezik olyan módszer amivel másolt játékot fogsz futtatni Xbox360-on. Elég világos?
  • God of War
    Akkor fogom azt leszedem a netröl ennyi:D
    ha nem mükszik az akkor amit a netröl leszedek az biztos mükszik:D
  • Zsoltika 007
    Mert olyan védelme van amit nem tudsz kijátszani azért.
  • God of War
    De mért nem fog müködni???????????????
  • DanielT
    Kellemetlen meglepetés fogja érni szegényt :D
  • Zsoltika 007
    Én már most megmondom neked hogy nem fog menni.
  • God of War
    Denielt,testerlnx
    Itt volt haver nekem nincs xboxom de át lett tolva és most elvitte hogy megnézze hogy mükszik-e. Hogyha igen akkor lessz mégbelöle egy csomo:)(xbox360)
  • testerlnx
    Ez most vmi hülye vic? Szerintem ha megmutatod, hogy megy másoltal a 360-as, és 1500 ért adod akkor sok vevőre fogsz találni :)
  • testerlnx
    És ez hogy működik USB-n kell csatlakoztatni, vagy csak egy kód van benne amit be kell pötyögni a gépbe?
  • DanielT
    Másolt Oblivion Xboxra? LOÁL :D
  • God of War
    Eladó Xbox-ra
    The elder scolls 4-Oblivion(másolt)
    1500FT olcsobb mint eredetibe:)
    Akit érdekel PÜ