176622
-
Serapf #1265 Hát igen , ebben is van valami. Játszottam már sokat Ps2vel is , nekem bejöttek a cuccok, és nem vagyok egyik gép pártján sem , mármint nem fikázom a pst mert nekem X.em van ... Meg sztem az is jó kis dolog , h egy X + Ps figyel a polcon a legzsírabb játékokkal ( egy generáció legjava ) . Úgy látszik a nextgen nekem kicsit drágára lett szabva =) -
#1264 Ha szereted a focit, a focis játékokat és kipróbáltad a Fifát, az tetszik és a FightNight-ot már unod, akkor igen:D -
#1263 Ha unod a boxot és szeretsz focizni, biztosan :). -
dbb #1262 Szevasztok,épp most gondolkodok abban hogy a Figh Night Round 3-at lecseréljem a Fifa World Cup 2006 szerintetek érdemes lenne?? -
#1261 Szerintem ha ennyire ki van számolva a pénzed ne szarozz 360-nal. Vedd meg a PS2-őt, rengeteg szuper és látványos játék van rá, X után sem lesz csalódás. Ősszel, meg karácsony előtt meg úgyis várható X360 árcsökkentés, ráérsz majd akkor áttérni (a PS2-nek nem fog jelentősen csökkeni az értéke, akár el is adhatod). -
#1260 Hát én speciel nem fogok párost tolni, de biztos lehet:) -
#1259 nana:D
Előszöris, van 80-ér új premium. Másodszor olcsóbban is találsz pár hónapos használtat(én is ilyet veszek).
Egy játék elég, azt tudod cserélgetni ingyen. VGA kábel 6ból megvan.110, max 115-ből megvan, ha újan veszed... -
Serapf #1258 De télleg monitoron mit látsz pl. osztott képernyőnél ? -
Serapf #1257 90 a premium pack + 15 a moncsi - 105 még game is kellene egy pár + 30 legalbb
esetleg még egy joy + 10 , akkor még el is kell menni érte Pestre , v kiszállítatni
hááát nagyjából 150ből meglenne és akkor még mindíg a monitorral szarakszok, ráadásul a sofőri állásomból nem sűrűn engethetem meg magamnak =)
-
#1256 Figy, 19-es tökjó CRT-ket 15 rongyokért dobálnak. Arra még csak telik:) -
Serapf #1255 Nekem van egy kemény 15"-os Lg , nagyon szar lenne az biztos , de jobbra meg nem telik, főleg ha megvenném a 360at semmi pénzem nem lenne ... :D -
#1254 Megértem, de hidd el tapasztalatból mondom, hogy egy 19-es moncsin már tökéletesen, kényelmesen lehet hátradőlve nyomni a wireless joy-al:)
50 körül meg van már TFT is... -
Serapf #1253 Hát gondolom, de a grafika sem minden ám, szerintem egy God of War-t bármelyik X-es arc kipróbálna... De majd meglátom még , csak én monitoron nem igazán szeretek játszani, ez az egyetlen bajom :( -
#1252 Hát ahogy érzed, én nagyon ajánlom a 360-at, játszottam már vele sokat, üt. Xbox után a PS2 grafikájától viszont hányni fogsz. -
Serapf #1251 Köszi szépen
Lehet inkább megveszem haver Ps2-jét. Olcsóbban kijönnék és akkor lenne egy Boxom meg egy Ps2 -m is. :) De még gondolkozom rajta ... -
#1250 Hmm, hát akár 100Hz, akár nem, hagyományos tv-hez nem érdemes. Én is épp most hétvégén veszem meg, nekem is csak CRT monitorom van. Nem kell görnyedni, hátradőlhetsz nyugodtan:D -
Serapf #1249 Sziasztok!
Gondolkodok egy 360-on.
Valaki meg tudná mondani , hogy egy Thomson 29DX400s, 100Hz-s Tv-n, S-Viedóval milyen lenne a kép?
Ha nagyon gáz akkor inkább hagyom, mert HD- re nem sűrűn lenne pénzem, a monitor elött meg nem akarok görnyedni, arra ott a Pc ( amúgy az is csak CTR ). -
Yurij #1248 Mindenkinek csak ajánlani tudom a Platinum Shop-ot a minap jártam bent és szinte minden játékot ki lehet probálni miellot megveszed.Nekem be jott annak ellenere hogy tolunk messze van. -
Yurij #1247 Konzolstudiot azt felejsd el,nem megbizhatoak.Vettem náluk egy ps2 gépet aminek kb 2 honap mulva le éget a feje,vissza vittem hogy cseréljék ki.Mirre azt a választ kaptam hogy elöször be vizsgálják,mondom ok hátra mentem a sufniba.Mirre közölték vellem hogy a benne lévö chipp haltmeg es le égette a fejet.Mirre mondom nekki hogy ne mondja már hisszen én origiba vettem és nem chippeltetem.Csak eredeti játékal volt használva mivel másolt nincs is.Na a lenyeg a lenyeg hogy nem ismertek el hogy attbasztak,igy most perelni fogjuk okket,+Fogysztovedelemnek is be lett jelentve.
Öccsémnek tegnap 6 honap után be halt a box.Szinte egyszere vettuk en a gyereknek ps2 o maganak x-et.Kicsit fura azert ez hogy mindenkinek be hal minden gep ami ott lett vasarolva.En elvesztetem bennuk a bizalmamat. -
#1246 új chip az inkább új processzor..
Amúgy meg stabilak a gépek amik új korában fagynak meg sok hibát generálnak azok egyszerű gyári hibásak ki kell cseréltetni őket.
Dashboard még ebben az évben is lehetséges, hogy frissül olvastam valahol ha jól emlékszem talán május végét írtak.
Dashboard-al konkrétan nincs gond max kényelmi funkciókat fognak beleépíteni.
-
#1245 nem a végtelenségik akarok várni...
én azt mondom hogy a mostani x360-ak nagyon "instabilak"
egyébként szeretnék liveozni ugyhogy nem hisszem hogy egyhamar lesz tört game...
1ébként megszeretném várni 2007-et amikor már új chip lesz és dasboard frissités... -
#1244 Ha valaki arra fog várni, hogy majd talán valamikor lesz biztonságos törés meg olyasmi mint előző konzolokhoz (chip,bootdisk,hasonlók) akkor soha nem fog játszani.
De szeintem mindennel így van, ha ember vár a jobbra, a "tutira" akkor sosem lesz semmie.. -
Gabe18 #1243 Éppen ez az hogy vársz addig,akkor esetleg addig megerősitik valamiképp a védelmét,aztán ami most még működik,esetleg az újabb gépeken az se fog. -
#1242 az x360 feltöréséről csak rosszul fogalmaztam -
#1241 Miket beszélsz te? -
#1240 Ok, nem is magam miatt aggódok nem hiszem, hogy közeljövőben hackelgetni fogom a drágaságom:) -
#1239 srácok még igy is várni kéne 2007 februárig ugynis addig lesz egy dasboard frisiités és uj chip az isnten tudja mit fog belepakolni bill gates...
különben is ezek az x360ok még nem túl "jók" várni kell még én azt mondom
az is lehet hogy 3 alkalom alatt hazavágod a géped... -
#1238 Ezer százalékig biztos lehetsz benne, hogy SEMMILYEN online szolgáltatás nem fog menni. -
#1237 hát igen elgondolkodtató, hogy az ember feladja-e a live-ot a tört játékokért. az lenne a legnagyobb szívás ha az egész live nem működne pl demók/videók letöltése nem csak az online játék..
pár ezer forintért lehet cserélgetni az eredeti játékokat addig szerintem így még az is a legalitást választja akinek nincs annyi pénze játékokra -
#1236 Hát tölem aztán feltörhetik 1000x is, de mivel föként liveon játszok így megveszem, és ezentúl is meg fogom venni eredetibe a játékokat. -
#1235 Ideje volt már, így is sokáig húzta. Bár számomra egyelőre lényegtelen. Majd valamikor októberben tervezek venni egyet. Addig szorgalmasan gyűjtöm hozzá a játékokat :pp -
#1234 feltörték a boxot, mint kisgyerek a malacperselyt:) -
#1233 örültök, hogy feltörték, mi? én biztos örülnék, csak nekem nincs xboxom. de azért ne próbáljátok ki egyből, hátha valami gáz lesz vele. na játszatok sokat. -
kovilac #1232 http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18944 -
#1231 Én valahogy az előző hack kommentjeivel sem találkoztam olyanoktól akik letesztelték... -
#1230 feltehetően a korábbi hack publikus, letisztultabb változata :)
pár nap és lesznek kommentek, akik letesztelték ... -
kovilac #1229 Ez szerintetek micsoda? Xtreme firmware for TS-H943 Xbox 360
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=104737 -
#1228 akkor ok, thx :) -
#1227 Baromság. A szokásos fekete csíkok lesznek alul/felül és semmi torzítás nincs. -
#1226 Hello.
Valaki probalta mar VGA kabelen monitorra kotni? azt olvastam, hogy ha nem 16:9es keparanyu a mintor akkor minden jatek durvan torzit. Ha most nagyfelbontasu CRTre kotom, akkor vajon mennyit torzit.