176776
banner
  • Bogyee
    nekem jelenleg 1 játékom van (PGR3) és tömérdek xbox arcade játék.
    Feeding Frenzy nagyon ott van:)
  • blackparty
    Hány és milyen játékod van boxra?
  • Bogyee
    test drive nem jelent még meg demó alapján meg elég soványka szerintem.. szertem az arcade játékokat de nekem már nagyon az volt.
    PGR3-at csak annak ajánlom akinek van türelmek kitanulmányozni a pályákat illetve nem az csak azt az agyatlan gyorsulást szereti (burnout is jó a maga nemében xboxon rongyosra játszottam a lemezt:P)
  • deep
    Még nem tudni, mert nem jelent meg. Majd szeptember körül. De szerintem nem lesz benne tuning. Vagy a fene tudja, az is lehet hogy lesz.
  • blackparty
    Hány játékod van xboxra és milyenek?
  • blackparty
    Jó játék a TDU?Tuningolós?
  • deep
    Ha pörgést akarsz, akkor Burnout.
    Ha körözős klasszikus autóversenyt, akkor PGR.
    Ha pénzgyűjtős, fejlődős cuccot, akkor TDU.
  • blackparty
    nagyon nyugis játék a PGR3 mert ahogy láttam nem olyan pörgős
  • blackparty
    játszottál már a tdu-val?
  • CrucifX
    Most soroltad fel a harom szelsoseget - mindegyik teljesen mas.
  • blackparty
    autós játékba melyik a jobb a TDU,PGR3,vagy a burnout:revenge
  • deep
    Ha mazoista vagy, mindenképp:D
  • Shep
    Éremes a core csomagot venni?
  • deep
    Hm, zsírság:)
  • Olcsi2
    az enyem oliverio, de erre van egy egesz jo kulon topik az xbox365.hu-n (Gamertag). Sot, az egyik srac szepen osszefoglalta azokat, akiket o is ismer ezen a szajton:
    http://gportal.hu/gindex.php?pg=6765444

Egyebkent lassan elerunk oda, hogy annyi magyar user lesz, hogy mar nem lesz ertelme mindenkit feltenni a friend listara, csakazokat, akikkel megegyezik az izles es hebe-hoba jatszatok egyutt. Ha valaki pl rendszeresen Burnout-ozik, annak nagyon szivesen latom a friend requestjet.
  • Tomo15
    tompet500
  • deep
    Akiknek van 360-uk és szokták tolni neten, azok dobják már be ide a gamertag-üket, hogy rákereshessünk:)
    Magyarokkal mégiscsak jobb játszani:D

Az enyém Deepsith.
  • Bogyee
    Legjobb;)
  • Zsoltika 007
    Gotham Racing is nagyon jó.
  • Bogyee
    egy év garit adnak rá
  • Olcsi2
    Kameot mar eleg olcson kapsz es az nagyon megeri a penzet. A masodik jatekot inkabb aszerint valaszd, melyik stilus a kedvenced (COD2, DOAU, Top Spin 2, Burnout Revenge, Oblivion mind-mind jo valasztas)
  • kzalaba
    Az avplanetben hany honap garanciat adnak a gepre?
  • WiZZaRD
    ez is igaz:). Az én gépem leginkább gy kávédarálóra hasonlít...na de ez már csak így van...cipésznek a cipője...
  • Solidus
    A gép hűtő-ventillátor hangjára nem ébrednek fel a gyerekek?
  • testerlnx
    jaja :)
  • Bogyee
    nem, zuglóban az avplanetben vettem, korrekt kis üzlet
  • sector512
    Füllhallgató? :D
  • testerlnx
    kilehet, ha mást nem zavar, nálunk kis gyerekek is vannak és akkor alszanak mikor én játszom így nálam ez nem müxik... különben se szeretem ha üvölt a hangfal, szerintem nem azért van, hogy a szomszéd is ezt halgassa...
  • CrucifX
    Téged nem érint a téma, lovaskocsin se kormány, se kar :)
  • Tomo15
    ja ezaz
  • DanielT
    Kameo+Ghost Recon
  • DanielT
    Azt te honnan tudod? :DDD
  • blackparty
    Te milyen tv-én játszol?
  • CrucifX
    Gamepad, v irányító, de ne karozzuk már könyörgöm, a kocsit sem kormánynak hívod.
  • blackparty
    Kb. két játékot tudnék hozzá venni egyenlőre szerinted melyik kettő legyen az?
  • Tomo15
    Mert a corehoz nem adnak beépített vinyot, és vezetékes kar jár hozzá. Kül. nekem core van, igaz már dec.5-én megvolt a gépem+pár játék szal;)
  • blackparty
    Miért csak a prémiumot szabad venni?
  • DanielT
    XMS a Váci út mellett?
  • Bogyee
    Én Prémium csomagot vettem szerintem csak azt szabad venni de szerintem ezt már többen is megmondták.
    Én egy háizmozi/hifi boltban vettem a gépem, aprónet meg hasonló helyek nem játszanak nálam..
  • Bogyee
    ha nem is szellős helyen de elzárva nem is lehet
    kézikönyben is vagy 15centit ír mindegyik irányba aminek szabadon kell lennie
    nekem most asztal alatt van teljesen jó.
    Ja igen ami fontos, hogy tápot sm szabad nagyon letarkani mert attól is fagyhat a gép ha az túlmelegszik de azt jelzi is a led, hogy azzal van gond.
    lehet kapni neten mindenféle hűtési technikát igazából nem sok értelmüket látom én is csináltam saját kis usb-s hűtést a géphez (3db 8centis ventit) de csak max a proci bordát hűti a gpu-hoz már nem jut el a friss levegő.