176622
-
#1305 Hát rá kellett jönöm, hogy jobb ha nem veszek xboxot, teljesen béna vagyok kontrollerrel, kipróbáltam most a dead to rightsot, és még jóformán arra se tudtam menni amerre kell, nem hogy pályát végigvinni, egyszerűen rá se áll a kezem arra sok kis mütyűr szarra, mondjuka fő gondom azzal van, hogy nem tudok rendesen menni, a lövés vetődés még hagyján de a többi, hát tiszta égés. -
#1304 egyebkent az x360 hoz AC adapter van? Csak azert kerdezem, mert Angliabol szerenek rendelni.
A valszokat elore ie koszi. -
Szeszmester #1303 LOL!! :)
Jól mondod ;)
Már van, aki tönkrevágta a gépét, ebay-en már lehet 360-at venni 20 dolcsiért. -
#1302 ok -
#1301 Arra szándékoztam rávilágítani, hogy nincs az a saját készítésű alkalmazás amihez ki kellene használni a 3 magot. Hivatalos devkit nélkül pedig soha nem is fogja tudni senki, márpedig a saját programot fejlesztők elég ritkán rendelkeznek ilyesmivel. -
#1300 Nem értelek mi a köze a fejlesztőknek ahhoz, hogy valaki otthon ír egy programot?
Az, hogy a sok túlfizetett fejlesztő nem képes írni normális programot attól még vannak nagy koponyák a fejlesztőkőn kívül akik hobbiból kódolnak le dolgokat.
Na mind1 csak megjegyeztem, hogy ez a lehetőség szerintem ugyanannyi embert érdekel mint amennyit a warez játékok. -
#1299 LOÁL! Jó kóder. Az kell. Főleg, hogy még a hivatásos fejlesztők sem használják az eddig megjelent játékoknál :) -
#1298 dede
csak ha már lehet betenni másolt lemezt akkor csak egy ugrás futtatni saját programokat
csak jó kóder kell és 3 magot ki lehet használni elég komolyan -
#1297 Hehe, hááát, nem tudom.
Ahhoz nem csak a dvd olvasó firmware-t kellen módosítani nem? -
#1296 Persze, igazából engem sem a warez mozgat hanem meghackelt meghajtóval lehetne sok-sok dolgot futtatni a gépen
pl felhasználói proramokat emulátot vagy bármi
én pl videó tömörítést megnéznék rajta:) -
#1295 Jah, mondjuk engem amúgy sem izgat, nem warezolok:D csak gondoltam érdekes:D -
#1294 most mindenki rákattant, hogy van warez x360-ra de arra már csak kevesen gondolnak, hogy mondjuk ms jól beszopatja majd a népet egy kis fw frissítéssel aztán sok arc pörgetheti az írt lemezekt azon a bizonyos testrészén:D
amúgy én még mindig elég körülményesnek tartom ezt a módósítgatást megnézném hány vérpistike teszi tönkre a gépét mostanság:) -
Szeszmester #1293 A törés működik, nem azzal van a para. Nem tudni még, hogy hogy reagál az MS, szerintem érdemes egy kicsit várni ezzel a firmware módosítással.
Egyébként ezekkel a cuccokkal megy:
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281 -
#1292 idézném az x365.hu fórumából
"Nnnna itt vagyok...
Most csináltam biztonsági másolatot a saját PDZ-mről, és azt kell hogy mondjam, hogy müxik a backup DVD az "xtreme" féle xbox360-ban...Szóval működik a dolog." -
Attila 007 #1291 Gyerekek egy kis hdtv t már lehet venni 100 körül egy monitor is annyiba kerül, kérdem én minek ezen vitatkozni, kinek mi....én maradok a HDTV nél XBOX360 nál, pcmet meg nemfejlesztem tovább, majd veszek egy másik pct ha már 64 biten fut majd minden, de lehet hogy ez az álláspontom változik majd... -
#1290 Abszolút semmi értelme, sőt! A vidkarik Tv-outja általában nem a top, szóval még gyengébb is lesz. -
#1289 Valóban oktondiság, merta tévének fix felbontása van. Hiába változtatod a desktop felbontását, attól nem lesz több képpontod. -
Bravoman #1288 Kösz a válaszokat! -
Serapf #1287 Ha megnézted vidókarival, majd írd le a tapasztalataidat. -
Serapf #1286 Te sem vagy ám éjszaki bagoly. De azért én sem nyomom rosszul =) -
#1285 Én még mindig azt mondom azért kis eflbobntáson sem olyan hú de rossz az xbox360 képe, persze aki hozzászokott a hdtv-hez annak már a dvd is ronda egy hd-s movie-hoz képest:)
Szerintem számítógépbe bevezetve aztán visszavezetve tv-re nem fog javulni túl sokat a kép. Általában a tv out elég tré a vga kártyákon.
De lehet kipróbálom már csak a móka kedvéért legalább úgy lehet jó kis videót rögzíteni gépre játékból:P
-
Serapf #1284 Lehet h tök baromságot mondok ( akkor bocs ) , de azt próbálta már valaki, h a 360at valahogy öszzehozi a Pc vidaokarijával és azt a képet kidobni sima Tv-re. Mert elvileg ha rá van kötve a Tv a Pc-re és változtatom a desktop felbontását akkor a Tv-n is látszik a felbontás váltás ( nyilván nem úgy mint a monitoron).
Aztán lehet tök baromság , játékkal még nem próbáltam csak filmet néztem így. -
#1283 Sima Tv-n szar. Ocsmány. Kész. Pont.
Arra ott a sima box. -
#1282 Én úgy vagyok vele, hogy ha már van egy 360-om, akkor nem xbox1 grafikát akarok nézni:D -
#1281 Hát nem tudom.
Vagy én vagyok nagyni igénytelen vagy nem tudom..
Persze, hogy más kisfelbontásban de azért nem olyan szörnű. Tényleg a részletgazdag játékok tv-n sokkal kuszábban néznek ki de azért bőven játszható. Felbeontás meg élsimítás miatt még a recéket sem kell nézni..
Én is játszottam projektoros óriási hdtv-n 1080-ban igaz ég és föld de azért nem esik ki a szemem mert tv-n kell néha játszanom:P
-
#1280 Az a baaaj, hogy irgalmatlan ég és föld különbség van a látványban, ha sima TV-re kötöd és ha monitoron, vagy HDTV-n nézed. Minden eshetőséghez volt szerencsém, higgye el mindenki, nem akarjátok sdtv-n nézni... -
#1279 Hát igen, ezzel én is egyetértek ha egy kis monitorra köti rá az ember, akkor már inkább kisebb felbontás és tv-n.
De persze akinek van elég nagy montitora akkor az miért ne lenne olyan hangulatos mint egy tv?
Nekem egy 52 centis képcsöves tv-m van mellette egy 19"-os wide lcd monitorom de mindkettőn ugyanolyan élvezet játszani (monitoron picit más ugye arányok meg felbontás miatt).
Én nem érzem a pc-s monitor elött kuporgást.
Eldobom magam ágyra ha vmit nézek tv-ben átkapcsolom xboxot monitorra elhelyzkedek ágyba bekapcsolom kontrollert és játszok:) -
#1278 Naja. Csak egy valamirevaló HDTV, ami kihozza a valódi tudását a 360-nak az 300ezer Ft-nál kezdődik. Amig csóró a magyar, addig monitoron kénytelen élvezni a nagy felbontás szépségét. Ez van... -
Serapf #1277 Hali
Már a Nintendo- t is a Tv-re dugtuk 7 évesen , most meg mindenki ilyen monitorokról beszél. Ha konzol akkor Tv , jó nagy, direkt a Box-hoz vettem a 72cm-st ( akkor még megérte , mert nem volt Tv-m). Monitor a Pc-hez való, arra találák ki h ott figyelgessen az asztal sarkán megbujva és kuporogjon elötte az ember görnyedt háttal. Akár 22" akkor is viszonylag közel kell hozzá elhelyezkedni h jól lásd. Hol marad így az ágyból fetrengve gémelés? Szerintem agyon vágja az egész konzol feelinget, ugyan olyan lesz mintha egy felső kategóriás Pc-n nyomná az ember egy joy-paddal... -
#1276 X360-as játékokra is 1k a csere? az nagyon tuti;)
-
#1275 gamepark ez is egy jó bolt. kiprobálhatsz bármit, 1000 ft csere dijat kérnek, ha meg kicsit régebbi a játékod és valami zsirra cserélnéd az is kb 3000 ft -
#1274 Xbox365,konzolos boltok (konzolstúdióról tudok konkrétan),fórumok és PeCsa hétvégenként. -
IGAZIWILLIAMS #1273 Ja,az xbox365 fórumon feldobod,hogy elcserélnéd,vagy általában a boltok is cserélnek,ráfizetéssel,vagy van amikor anélkül is(pl Konzol Studio,Platinum Shop,Ric Game-kb. 2-3000 forintot kérnek,ha új megjelenésűre cserélnél) -
#1272 www.xbox365.hu fórumon szokták ajánlgatni. de aproneten is biztos. -
Bravoman #1271 Már többen is írtátok ezt a játék-cserélgetős dolgot. Valaki homályosítson már fel, hogy ez hogy működik: van erre valami bejáratott és működő módszer vagy hirdetgetek apróneten, oszt' hátha kell valakinek? -
IGAZIWILLIAMS #1270 Én ugyan nagy 360 fan vagyok.de egyelőre,ha ennyire ki van számolva a zséd,maradj inkább a ps2-nél. Azon fogsz egy God of Wart,Shadow of the Colossus,MGS3-at,Residen Evil 4-et és két három hónapig garantált az addikció....a 360-ra még elég kevés a jó játék,és azok közül is inkább csak a DOA4-PGR3-Oblivion az,ami grafikailag SDTV-n is kielégítő...Viszont,ha őszig még gyűjtögetsz egy kicsit,érdemesebb lesz akkor beleugrani a 360-ba,meg valami nagyobb moncsiba(én egy 22' -on játszom) -
Serapf #1269 Nem semmi... Majd még bezélünk, csak lépnem kell ..
Sziasztok. -
#1268 Őőő, igen. Rám lehet hallgatni konzol kérdésekben:D A tapasztalat mellettem szól:D -
Serapf #1267 Ez mind a Te géped ember? :O -
#1266 Én sem fikázom a PS2-t, nekem aztán van a polcomon elég cucc. Csak tapasztalat, hogy a box szebbet tud. Ahogy érzed, nem akarlak semmire rábeszélni, csak javasolni tudom, a 360-at:)