176622

-
Jólvan csak gondoltam feldobom mint témát hogy kicsit pörögjön a topik. -
Lolnak lol, csak kétlem hogy igaz:) -
LOL! Klikk! -
vegul is jah :) -
Nem tudom pontosan lehet hogy DVI csatlakozós. De az sem nagy gond mert lehet venni átalakítót pár forintért. -
igen azt, olvastam, csak abban nem voltam biztos hogy Dsub analog csatlakozon ra lehet kotni :) de akkor ok :) -
Rákötheted, de venned kell vga kábelt. (bövebben lásd lejjebb) -
thx :) valszeg ket het mulva veszek egyet :)
tenyleg, sima CRT monitorra 21"-ra rakotheto? csak mert egyenlore HDTVt nem vennek :P majd nyar vegen csak :) addig meg ezaz egyetlen ami nagyfelbontast tud :) -
LiveMan #1217 Szevasztok! Én még új vagyok itt, ezen a fórumon. De azért próbálok majd gyakrabban benézni. Természetesen Xbox 360-am van! :) Van Live-om is, szóval azzal kapcsolatban is van sok szép élmény, tapasztalat! Call of Duty 2-t és a PGR 3-at szoktam Live-on játszani. Mindkettő nagyon ott van azon a bizonyos szeren! Ha csak egy gyors menetet akarsz online, az is megoldható, nagyon sokan játszák mindkét gémet, pillanatok alatt bedobb egy készülő Host-ba a rendszer! Szóval, hajrá.... :) -
100%-ig biztos lehetsz benne. -
Ferencz István #1215 Hali! Vki véletlenül nem tudja hogy a Crysist kiadják-e X360-ra? -
Attila 007 #1214 sorry a heyesirásért hehe -
Attila 007 #1213 Sokna szoktak lenni online on, pl Fifanal meg ilyen sportjátékoknál keres neked a szerver ellenfelet, vagy hozzád keres, vannak renked meccsek és unrankedek, sok játékkal játszom XBOX360 ra eddig nemtapasztaltam olyat, hogy nelennének játékosok akik kipróbálnák a tudásukat ellenem:) Amelyik gammágról beszélek: PGR3, COD2, FIFA WC06, NBA2k6, Blazing Angels, FarCry Predator, Fight Night Round3, FPS t meg kezdem nagyon jól megszokni szal aki emiatt filozofál szerintem próbálja ki nagyon nemfog csalódni, az tény hogy egy egérrel pontosabb gyorsabb minden, de ennek ellenére az élmény kárpótól, de majd ugye lesz erre is egér meg Bill, én már várom -
hát nem tudom. Biztos igazak a dolgok amiket mondasz. Én konkrétan csak demókról meg a full PGR3-ról tudok nyilatkozni. PGR3 tv-n ugyanolyan szép mint a monitoron illetve nagyfolbontású tv-n (hét elején láttam egy projektoros tv-n 1080-as felbontásban akkor azt hittem lefosoma bokám).
Fight Night 3 demót nyomtam tv-n ott nem volt semmi extra minőségromlás tv-n.
Kalandjátékoknál meg egyszerű, kisebb felbontáson elvesznek a részletek.
Na de mind1 nem akarok vitázni én elég sokat nyomtam síma Xbox-al tv-n szerintem a z X360-nak még tv-n is szép képe van. -
Ez engem is érdekelne. Online sok játékos szokott lenni? -
Hello!
Van aki itt sokat jatszik Online x360on? mondjuk cod2vel meg doa4el? sokan jatszak ezeket? partyk mindig vannak ?:) -
Jah, hülyeség... Ghost Recon szaggat sima tv-n. Kameo játszhatatlan, mert azon a felbontáson beláthatatlan a pálya. Fight Night mint a lassított felvétel és szintén szaggat. Sima tv-re sima box. 360=monitor-HDTV-HD Projektor -
Ferencz István #1208 Ma 11.-e van, 10 nap múlva szülinapom akkor kapok egy kis zsét, min.15E, addig várok, és akkor egyben megveszem az Xbox360-at és a kábelt is,addig kibirom:) -
Ez hülyeség:) mármint sima tv-n is jó képet ad.
Pal 60hz-re téve nem is vibrál annyira a kép és szerintem teljesen jó ,Samsung 55centis tv-m van azon szoktam nyomni ha szükségem van a montoromra géphez.
Persze ngyobb felbontáson jönnek ki a gép erényei de amig nincs kábelre pénz addig szerintem el tudja fogadni az ember a tv-n is:)
-
Az is van elég hirdetés az aproneten, láttam is 8 ért vagy 9 ért. -
Ferencz István #1205 Akkor legolcsóbban kábelt honnan leht szerezni? -
Felejtsd el, csak azért érdemes megnézni sima tv-n, hogy mennyire szar. Ha nincs pénzed a kábelre, ne vedd meg a gépet. -
Ferencz István #1203 OK, én is inkább újat vennék. Ja és még annyit hogy nincs pénzem most VGA kábelre addig a sima TV-men fogok jáccani, azon elfogadtható lesz a kép? Egy sima 55cm-es TV. -
Na, ez nem bolt, úgyhogy ne spórold meg ezt az 5ezret ilyen áron. A gépet 4-5 évre veszed, vedd meg 90ért de garival inkább. -
Ferencz István #1201 ezen az oldalon van, 5.,6. hirdetés, ATI néven -
Nálam így nem dobja ki, de mi lenne ha nem kellene vadászgatnom, hanem bemásolnád? -
Ferencz István #1199 az aproneten van, írd meg így pontosan: Xbox360 -
Nemtom, nem találom azt a hirdetést, viszont azt sem ahol eddig láttam 85ért. -
Ferencz István #1197 Akkor gondolom te is látod, ATI néven Budapesten van, akkor ez bolt? -
Ezek boltok hirdetései, nem magánszemély. -
Hát én inkább újat vennék..
Kérdezd meg azért gari van rá meg, hogy hova. -
Ferencz István #1194 Találtam az aproneten 85-ért ahogy mondtad, sztem holnap felhívom a tulajt. -
Van egy pár ezerrel olcsóbban is, 85ért láttam eddig a legjobb áron, aproneten nézz szét, már mondtam hamarabb is. -
Tökéletesen jó ár szerintem. Én is enyiért vettem (vagy lehet kerek húsz ft-al olcsóbban:P)
Utána még egy kábelt, egy játékot veszel és máris 100nál tartasz vagy picit többnél:P -
Ferencz István #1191 Láttam a Konzolstudio oldalán 89990FT-ért. Sztetek megéri megvenni vagy keressek olcsóbbat? Természetes Premium és újonan. -
Lehet persze dvd-t is lejátszani. Igazi picit hangos a meghajtó de ha eleget tekersz a hangerőn akkor nem hallani:P
Vga kábelből 2 fajtát láttam eddig. Egy utángyártott fajtát (nekem is ez van) meg eredeti MS kábelt. Utángyártottat én 6k-ért vettem gyári az 10-be kerül normáli üzletekben, Media Marktban lehúzás ha jól emlékszem 17k volt az MS kábel. -
Norbi101 gamer #1189 8-10 ezer forint. -
Ferencz István #1188 Olvastam hogy ha monitorra rákötöd akkor kell egy VGA kábel is. Ez kb mennyibe kerül? -
Norbi101 gamer #1187 Egy hülye kérdés dvd filmet le tudd játszani? eredeti dvdkre gondolok ( gondolom igen ). -
Amúgy ha veszel egy routert szerintem az a legjobb megoldás. De ha nem akkor tudja a dhcp-t (pl chello-s nethez) de van beépítet pppoe kliens is adsl-hez.
Demó letöltési ideje elég változó mostanság. E3 előtt nekem teljes sebességel jöttek a dolgok (3megabites net). Most mióta elkezdődött az E3 eléggé belassultak a letöltések de szerencsére nem marad így sokáig.
CRT monitorra kötve az a baj, hogy az X csak 60hz-es képet ad ki.. tehét eléggé vibrlni fog. Nekem 19-es LCD moncsin ezerszer jobban néznek ki nagyobb felbontáson a játékok.